درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

BULGARIA

کاربر بیش فعال
میانگینت دقیق حساب کردی؟؟یکم عجیب من فکر می کردم اونجا دائما زیر 10 بودی؟معدلت که زیاد پایین نیست؟

معدل 15-بعضی از سرفصلا آزمونا مدرسان ب دلم نبود چون مثلا تا الان ازش سوال نیومده بود واسه همین ترجیح میدادم نخونم-میانگین با توجه ب کلید سنجش و برخی نظرات ک مطمنم حق باهاشون بوده حساب کردم چطور مگه؟

kianoosh-s

عضو جدید
معدل 15-بعضی از سرفصلا آزمونا مدرسان ب دلم نبود چون مثلا تا الان ازش سوال نیومده بود واسه همین ترجیح میدادم نخونم-میانگین با توجه ب کلید سنجش و برخی نظرات ک مطمنم حق باهاشون بوده حساب کردم چطور مگه؟
عملکردت خیلی خوب بوده توی کنکور بچه های 20 تا 30 پارسه 53-48 زدن هت قول می دم زیر 20 باشی

BULGARIA

کاربر بیش فعال
نه دادا اگه 57 دقیق حساب کردی معدلتم خوبه زیر 20 باهات شرط می بندم,57 بااحتساب غلطاش؟

ایشالا ک اینجور بشه-آره دیگه با احتساب غلطهایی ک حتما غلط هستن مثل سوال راکتور ک سنجش کلیدشو اشتباه گفته که میشد 57-56

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان بن دانشجویی ثبت نامش دو سه روزه هس شروع شده ما که به خاطر دوری از درس و دانشگاه خبر نداشتیم اگه شما هم ثبت نام نکردین بکنین tibf.net:)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره ما اینیم دیگه :biggrin:، من میگم توهم بیا مشهدو بزن همکلاس میشیم دور همی خوش میگذره

6 روز باید تو راه باشم من تا برسم :D شما علم و صنعت میاری ایشالله منم میرم مالک اشتر اینجوری نزدیکیم به هم دیگه میریم بیرون :biggrin:

hadi216

عضو جدید
6 روز باید تو راه باشم من تا برسم :D شما علم و صنعت میاری ایشالله منم میرم مالک اشتر اینجوری نزدیکیم به هم دیگه میریم بیرون :biggrin:
از تهران تا مشهد قطار 7-8 ساعته میرسه ، حالا بزار این رتبه بیاد تا مارو از فکر و خیال خارج کنه . :confused:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویا دانشگاه رازی کرمونشاه و دانشگاه کردستان چه جورین؟

کردستان توی م.شیمی قوی نیست همه شون استاد یارن ولی محیط خود دانشگاه خیلی خوبه.کرمانشاه 2 تا استاد تمام داره ولی خوب شهرش یه مقدار آزار دهنده اس یعنی من که نمیتونم اونجا زندگی کنم 2 سال .دیگه بقیه رو نمیدونم

hothit

عضو جدید
کردستان توی م.شیمی قوی نیست همه شون استاد یارن ولی محیط خود دانشگاه خیلی خوبه.کرمانشاه 2 تا استاد تمام داره ولی خوب شهرش یه مقدار آزار دهنده اس یعنی من که نمیتونم اونجا زندگی کنم 2 سال .دیگه بقیه رو نمیدونم
یعنی کرمان و زاهدان رو بهتره بالاتر از اینا بزنیم؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی کرمان و زاهدان رو بهتره بالاتر از اینا بزنیم؟

از لحاظ امکانات و رفاه و اینا اگه میخوای بزنی که حتما کردستان و کرمانشاه رو بزن اگه که دانشگاه برات مهمه فقط .زاهدان رو بزن چون تو م.شیمی خفنه البته من میگم که بهتره اینطور مواقع بیشتر به فاصله از شهرتون فک کنید هرجا نزدیکتر بود اونجا برید
دانشگاه کردستان مثل صنعتی شیرازه

mahsa-shimi

عضو جدید
سلام
تراز دانشگاه علوم تحقیقات چنده؟ تو ازاد
به نظرتون علوم تحقیقات بهتره یا شبانه شهرستانا

mhz2

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه هزینه شبانه مثلا سیستان ی ا زاهدان چقدره ؟
خوابگاه میدن؟

بالا