منم شاید بزنم ، دوستان لطف کنید اگه اطلاعی دارید اینجا بزارید ، من میترسم وارد این دانشگاه بشم ولی خارج نشم . ( البته غیر پویا ، چون پویا نظرشو داده قبلاسلام
نظرتون در مورد صنعتی اصفهان چیه؟تا چه رتبه ای میگیره؟
دوست عزیز بهتر نیس یکم نوع حرف زدنتو چک بکنی ؟؟؟ در ضمن منم یه دوست دارم وقتی ارشدو تموم کرد 7 تا مقاله Elsevier داشت ، دلیل نمیشه که مقاله هارو تو دهن کسی فرو بکنه !!! میشه ؟؟؟ از این آدما زیاده شما هم لطفا کش نده این بحثو ، اگرم دوست داشتید یه تاپیک بزنید به نام بررسی استاد سمیعی گهر و فلانی و فلونی . بیخیال ، کیانوش جان شما هم جواب نده تا تموم شهببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه
http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1
در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن
درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .
ببین اقا این معتبر ترین سایت دنیاست بهش میگن Springer , و اتفاقا متوانید توش ببنید که اقای سمیعی گهر در همین شرکت مقاله هم داده
این رو بزن تو دهن اون یارو گندهه که تو دانشگاه تهرانه بگو که حرف مفت نزنه
http://link.springer.com/article/10.1007/s10973-011-1727-y#page-1
در ضمن من امروز تو فیسبوک باهاش صحبت کردم انقدر صادقانه جواب داد که منم فهمیدم چه طور ادمیه
از همه دوستان خواهش میکنم لین مقاله که اسم شرکت سازه دقیقا درش ذکر شده را چک کنند تا این افراد سودجو راهشون رو بکشن از این جا برن
درضمن رفیق ,خواستی بگو انقدر ازش رتبه تکرقمی با گواهی رتبه و شماره پرونده برات بزارم تا بفهمی گنده یعنی چی . به اون رفیقت تو دانشگاه تهران هم نشون بده شاید شریف قبول شد
نظرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
از همه دوستان هم معذرت میخوام ما این بحث رو بستیم ولی نمیدونم اینا چرا انقدر دوست دارن سنگ بندازن .
منم شاید بزنم ، دوستان لطف کنید اگه اطلاعی دارید اینجا بزارید ، من میترسم وارد این دانشگاه بشم ولی خارج نشم . ( البته غیر پویا ، چون پویا نظرشو داده قبلا![]()
دوست عزیزدوست عزیز بهتر نیس یکم نوع حرف زدنتو چک بکنی ؟؟؟ در ضمن منم یه دوست دارم وقتی ارشدو تموم کرد 7 تا مقاله Elsevier داشت ، دلیل نمیشه که مقاله هارو تو دهن کسی فرو بکنه !!! میشه ؟؟؟ از این آدما زیاده شما هم لطفا کش نده این بحثو ، اگرم دوست داشتید یه تاپیک بزنید به نام بررسی استاد سمیعی گهر و فلانی و فلونی . بیخیال ، کیانوش جان شما هم جواب نده تا تموم شه
ابچه ها راجع به این درصدای من هم نظر بدین.درصدا تقریبین:
زبان 15
حرارت 45
ریاضی 45
جرم 40-45
مکانیک 15-20
ترمو 15-20
راکتور هم اصن یادم نبود چی زدم درصدشو نمیدونم
این رتبه که گفتی خیلی بعیده! ترمو و مکانیک رو هم حساب کردی؟.من خودم بین 1000 تا 1200 گرفتم بودم.اگه فرض بگیریم راکتور 50 زدی450-550
پارسه بودی یا نه؟اگه بود ی رتبت بگو
نه عزیز تمام دوستانی که بین 150 تا200 زدن همین طورین رتبه های 25 پارسه میانگین 48-50 زدن در بد ترین حالت رتبه ی پارست در 2 ضرب میشه 400 ولی ی خورده ای کمتر از من زدی من میانگین 35 زدم رتبم 220 بود میانگین پارسه مطمئنم زیر 500 هستیاین رتبه که گفتی خیلی بعیده! ترمو و مکانیک رو هم حساب کردی؟.من خودم بین 1000 تا 1200 گرفتم بودم.
اره بودم همشو بین 150 تا 200 بودم به جز یکی که 300 و خورده ای شدم
فردوسی فقط فرآوری و انتقال گاز داره . فک نکنم کلا فرقی بین گاز با فرآوری و انتقال گاز باشهحالا به نظر شما فردوسی مشهد رشته ی گازش خوبه یا فرآوری گاز؟؟
جدی ,پویا میگفت؟؟؟؟!!فردوسی فقط فرآوری و انتقال گاز داره . فک نکنم کلا فرقی بین گاز با فرآوری و انتقال گاز باشه
با این که خودم اصن امیدی به زیر 1000 ندارم ولی خدا از دهنت بشنوه 500 که هیچ اصن زیر 1000 شم جشن میگیرم شام میدمنه عزیز تمام دوستانی که بین 150 تا200 زدن همین طورین رتبه های 25 پارسه میانگین 48-50 زدن در بد ترین حالت رتبه ی پارست در 2 ضرب میشه 400 ولی ی خورده ای کمتر از من زدی من میانگین 35 زدم رتبم 220 بود میانگین پارسه مطمئنم زیر 500 هستی
مطمئن باش که زیر هزار میاری ، دوست من پارسال با میانگین حدودا 29 و معدل 14 950-960 شد . گیلان جنرال روزانه قبول شدبچه ها راجع به این درصدای من هم نظر بدین.درصدا تقریبین:
زبان 15
حرارت 45
ریاضی 45
جرم 40-45
مکانیک 15-20
ترمو 15-20
راکتور هم اصن یادم نبود چی زدم درصدشو نمیدونم
حالا اگه مثلا من 300 تا 350 بیارم ، تهران که درست حسابی قبول نمیشم ، شیراز هم خیلی خیلی دوره ، اصفهان هم که میترسم ، میمونه مشهد و بابل . اگه فردوسی بزنم باز احساس میکنم رتبم حیف میشه چون تا 550 قبول شدن . بابل هم که لیسانس بودم ، مازندرانیای عزیز خیلی هوای همو دارن به بقیه پا نمیدن . نمیخوام بابل باشم ، گیج شدم
نه منظورم صنعتی اصفهانه ، اگه بخوام اصفهان برم که همون فردوسی بهتره از اونجا . مرسیخود اصفهانم بد نیست تا 500 و خرده ای قبول میکنه!از صنعتی پایین تره اما بدم نیس
اینجا سنیتیک حساب نکرده اونو 50 در نظر بگیری میانگینش میشه 33.5مطمئن باش که زیر هزار میاری ، دوست من پارسال با میانگین حدودا 29 و معدل 14 950-960 شد . گیلان جنرال روزانه قبول شد
به نظر من درست حسابی علم صنعت میاریحالا اگه مثلا من 300 تا 350 بیارم ، تهران که درست حسابی قبول نمیشم ، شیراز هم خیلی خیلی دوره ، اصفهان هم که میترسم ، میمونه مشهد و بابل . اگه فردوسی بزنم باز احساس میکنم رتبم حیف میشه چون تا 550 قبول شدن . بابل هم که لیسانس بودم ، مازندرانیای عزیز خیلی هوای همو دارن به بقیه پا نمیدن . نمیخوام بابل باشم ، گیج شدم
میاری عزیز البته شما بین 500 تا 600 دوباره از روی تخمین رتبه نگاه کردم آره شرطم می بندم باهاتبا این که خودم اصن امیدی به زیر 1000 ندارم ولی خدا از دهنت بشنوه 500 که هیچ اصن زیر 1000 شم جشن میگیرم شام میدم![]()
پارسال با 1575 دانشگاه شمال قبول شدم. شبانه زاهدان رو هم احتمالش بالاست بیاری
منم شاید بزنم ، دوستان لطف کنید اگه اطلاعی دارید اینجا بزارید ، من میترسم وارد این دانشگاه بشم ولی خارج نشم . ( البته غیر پویا ، چون پویا نظرشو داده قبلا![]()
راستی کسی که واسه نخمین رتبه ماهان تخمین می زد کارش در ست بود من نگاه می کردم اونم حساب شده تخمین می زد از رتبه های پارسال نگاه نمی کرد همه ی جوانب می سنجید اگه هست هنوز اونجام خوب خدایی,البته نظرمنه حالا منم زیاد متخصص نیستم![]()
آره من نپرسیدم فقط نگاه می کردم واسه تو چند زد؟؟برای تو چند گفت؟اقای کوچکی بود![]()