سلام.خیلی ممنون.پارسال که داشت.امسال هم به احتمال زیاد دارهسلام دوست عزیز خوبی؟یه سوال امسال کلاسای پارسه ترم تابستون ندارن؟ممنون میشم جوا ب بدی
برنامه کلاسای تابستونشم تو نمایشگاه کتاب تو غرفه پارسه میدن بهتون.همونجا هم البته میتونید ثبت نام کنید
سلام.خیلی ممنون.پارسال که داشت.امسال هم به احتمال زیاد دارهسلام دوست عزیز خوبی؟یه سوال امسال کلاسای پارسه ترم تابستون ندارن؟ممنون میشم جوا ب بدی
میانگین به نظر من بهتره در نظر بگیریم که نصف سوالای غلط آزمون تصحیح می شه(یک حالت میانگین)
واقعا؟؟؟ منو بگو که فکر کردم از پوران اومده پارسه ، آره ضایع شدم رفت کهاقاهادی این اون نیست
این سمیعی گهر که کارش درسته ولی اون سمیع پوره که کتابه پوران را نوشته
هر گردی که گردو نیست رفیق![]()
خیلی جالبه منم حساب کردم میشه 70 ولی میترسم اشتب کرده باشم ، دلم به همین خوشهدر عجبم چطوری ترمو که همه میگن سخت بوده 65 زدم،حتی اون تست مخلوط سه جزیی رو هم درست زدم.اونوقت ریاضی 38 زدم
سمیع پور هم یه چیزایی بارشه.استاد کلاسای ماهانه.من که از کتاباش(پوران)هم راضی بودم خداییش
در سخت تر بودن کنکور امسال نه تنها نسبت به پارسال،بلکه نسبت به 90 هیچ شکی نیست،حتی اگه درس به درس حساب کنیم
رتبه پارسه:دوستان کسی اینجا پارسه بوده؟اگه بوده لطفا رتبه ی پارسش بنویسه و میانگی درصدی که توی کنکور زده اینطوری خیلی چیزا مشخص میشه
من میانگین رتبه هاتو 25 زدم ولی حالا که اینو دیدم می شه 31 و میانگین درصدات 49 که البته خیلی نزدیک و واقع گرایانه ترهرتبه پارسه:
25%اول: 28
25%دوم: 5
50%اول: 16
25%سوم: 32
25%چهارم: 44
50%دوم: 46
100%اول: 54
100%دوم: 21
میانگین کنکورم:بین 48 تا 50....طبق کلید.البته بازه میانگینم به خاطر درست شدن کلید نیست.چون 3 تا سوال ترمورو شک دارم چی زدم برای همین این رنج هست.البته احتمال 47 هم هست که دیگه فکر کنم خیلی بعید باشه که 3 تا سوال رو اشتباه زده باشم
رقابت در کنکور همیشه 2000 نفره که رتبه های زیر هزار رو بیشتر داوطلبای پارسه تشکیل می دن به دلیل جامعه ی آماری بالای اون با توجه به آمارهای سال های گذشته
1.رتبه های زیر 100 در پارسه همیشه توی کنکور دقیقا همون رتبه ای رو میارن که توی پارسه آوردن(اینجا ما در نظر می گیریم که زیر صدهای پارسه تنبل تر شدن و رتبشون در 1.2 ضرب شود)
2.بین 100تا 150 د ر 1.4 ضرب می کنیم.
3.رتبه ی 150 تا 250 در 1.7 ضرب می کنیم.
4.رتبه ی 250 به بالا در 2
با این فرمول تخمین رتبه ی خیلی دقیقی بدست میاد(این فرمول توسط دوستم پارسال بین بچه های رشته ی خودشون انجام داده شده وبه رتبشون خیلی نزدیک بود)

نه 400 است تا 480 بچه ها پارسه کمن اینجا وگرنه میلیمتری پیدا می کردم واستاقا این یه جوریه
یعنی شما که میانگینتون مثل منه رتبتون میشه 370؟؟
رقابت در کنکور همیشه 2000 نفره که رتبه های زیر هزار رو بیشتر داوطلبای پارسه تشکیل می دن به دلیل جامعه ی آماری بالای اون با توجه به آمارهای سال های گذشته
1.رتبه های زیر 100 در پارسه همیشه توی کنکور دقیقا همون رتبه ای رو میارن که توی پارسه آوردن(اینجا ما در نظر می گیریم که زیر صدهای پارسه تنبل تر شدن و رتبشون در 1.2 ضرب شود)
2.بین 100تا 150 د ر 1.4 ضرب می کنیم.
3.رتبه ی 150 تا 250 در 1.7 ضرب می کنیم.
4.رتبه ی 250 به بالا در 2
با این فرمول تخمین رتبه ی خیلی دقیقی بدست میاد(این فرمول توسط دوستم پارسال بین بچه های رشته ی خودشون انجام داده شده وبه رتبشون خیلی نزدیک بود)
نه ببینین دوستانی که توی پارسه هستند بهتر می دونن رقابت فقط بین 2000 نفر و مابقی سیاه لشکرن شما می تونین ی سرچ بکنین حول این مطلب متوجه می شین.این روش همین طور که گفتم قبلا جواب داده.البته استثنا هم داریم ولی خوشبختانه در صدای دوستان ی رابطه ی خیلی خیلی با معنی باهم دارنسلام
مگر تعداد شرکت کننده ها تو کنکور مهندسی شیمی حدود 6000 نفر نیست؟

نمی د ونم دقیقا چون توی دانشگاه تهران درس خونده شاید سهمیه ای چیزی داشته ما نمی د ونیم ولی اگه اینطور نبوده پس احتمالا رشتش خوب نیستتوی این فایلی که گذاشتید ردیف 5765 با رتبه 540 نوشته دانشگاه تهران روزانه این جریانش چیه؟منظورش پردیس کاسپینه دانشگاه تهرانه عایا؟
عملکرد بچه های پارسه نشون میده کنکور امسال به سال 90 خیلی نزدیک ,من صفحات قبل نگاه کردم این نتیجه گیری به صحبت های دوستان نزدیک,به نظرم فقط الان به فکر یک دانشگاه خوب با توجه به انتظارات خودتون باشین.من فردوسی مشهد از سرم هم زیادی![]()
آقا اونجا 250 اشتباه نوشتم اون 200اقا این یه جوریه
یعنی شما که میانگینتون مثل منه رتبتون میشه 370؟؟
من مدتی هست بدجور تو فکر دانشگاه تهرانم.خدا کنه شبانشو بیارم.

ببین دوستات که مثل تو نزدیک 30 هستن درصدای مشابهه طور زدن یعنی حتی اگه کنکور فوق آسونم باشه بچه ها بنا به دلایلی عملکردشون پایین بوده شاید تعداد سوالای غلط یا دلیل دیگه ولی تعداد سوالای سخت بیشتر شده بود آقای سمیعی گفت 7 سوال سخت داره ترمو خوب پارسال 3 سوال سخت داشت.من مدتی هست بدجور تو فکر دانشگاه تهرانم.خدا کنه شبانشو بیارم.
پویا چان رفتی تو کاره پژوهشگاه ؟؟؟ایشالله حتما میاری روزبه ی عزیز.منم به پژوهشگاه راضیم![]()
رتبت میشه 1900تا2400 نگاه کن از این فایلسلام رفقا با این در صدها امید به قبولی در روزانه یا شبانه داشته باشم؟لطفا نظر بدین
حرارت 17
ترمو30
جرم20
سنتیک25
ریاضی30
بقیه هم سفید
1500تا2000-بازم بستگی به بقیه دارهسلام رفقا با این در صدها امید به قبولی در روزانه یا شبانه داشته باشم؟لطفا نظر بدین
حرارت 17
ترمو30
جرم20
سنتیک25
ریاضی30
بقیه هم سفید
ایشالله حتما میاری روزبه ی عزیز.منم به پژوهشگاه راضیم![]()