درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

kianoosh-s

عضو جدید
باهاش صحبت کردم قبول کرد که سوالای ترمو سخت بوده در نهایت بهم گفت می دونسته سوالای امسال ترمو خیلی سخته از روی آزمون دکترا فهمیده به خاطر همین سوالای پارسه ی ترمودینامیک
همیشه سخت می داده
این بود جملش:
(بله دوست عزیزمن سالهاست که طراح همه ی تست های پارسه و البته برخی جا های دیگه هستم و سوالات ترمورا خودم طرح میکردم و من از روی تست های دکتری حدس میزدم امسال ترمو سخت خواهد بود...در هر صورت امیدوارم موفق باشیدسمیعی گهر)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچی دیگه اگه حرفای اقای سمیعی گهر درست از آب در بیاد همگی به شهر توریستی ف.. رفتیم که

hadi216

عضو جدید
من البته یه تیکه از حرفاشو قبول ندارم که میگه بچه های متوسط به سوالای سخت دست نمیزنند ، بالاخره ماها هم از سوالای سخت 1 دونه تو هر درس که میتونستیم بزنیم . بعدش هم واسه درسی مثه حرارت همچین قضیه ای وجود نداشت به نظر من

kianoosh-s

عضو جدید
شما فقط برین ترمو رو نگاه کنین تعداد سواای آسون و متوسطش 10 تا بود حالا برین پارسال و نگاه کنین تعداد سوالای آسون و متوسطش 16 تاست من گفته ی ایشون قبول ندارم.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
شما فقط برین ترمو رو نگاه کنین تعداد سواای آسون و متوسطش 10 تا بود حالا برین پارسال و نگاه کنین تعداد سوالای آسون و متوسطش 16 تاست من گفته ی ایشون قبول ندارم.

ترمو امسال سختتر بود ولی بنظر من راکتور امسال ساده تر بود همش تکراری بودند

kianoosh-s

عضو جدید
ترمو امسال سختتر بود ولی بنظر من راکتور امسال ساده تر بود همش تکراری بودند
شایدولی پارسال سنتیک من با اون خنگیم 40 زدم امسال که این همه خوندم 53.33 تقریبا اگه مثل پارسال بود بالای 80 می زدم

karba

عضو جدید
بچه ها شما تا چه حد حرفای اقای سمیعی گهر رو قبول دارید؟با توجه به شنیده هاتون یا از اساتید مختلف که شنید یا هر کس دیگه...نظرتون چیه؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
اصلا من قبول ندارم این حرفو ، سبک سوالای امسال سخت تر بود و از یه مبحث الکی سوال آوردن

اگه راکتور امسال سخت بوده باشه که چه بهتر ولی من اینطور فکر نمیکنم -خیلی تکراری داشت حرفمو قبول نداری خودت برو نگا کن-درسته به چنتا مبحث گیر داده بودند ولی این دلیلی بر سخت بودن سوالا نیست

BULGARIA

کاربر بیش فعال
بچه ها شما تا چه حد حرفای اقای سمیعی گهر رو قبول دارید؟با توجه به شنیده هاتون یا از اساتید مختلف که شنید یا هر کس دیگه...نظرتون چیه؟

فقط خداکنه میانگینها امسال مثل سال 90بشه

karba

عضو جدید
فقط خداکنه میانگینها امسال مثل سال 90بشه

اخه این اقا تاکید داره فقط میانگین 40 به بالا شنس اوردن رتبه 500 یا 400 دارن...شماهایی که پارسالم امتحان دادید میانگینتون چقدر بوده و رتبتون چقدر شد؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
اخه این اقا تاکید داره فقط میانگین 40 به بالا شنس اوردن رتبه 500 یا 400 دارن...شماهایی که پارسالم امتحان دادید میانگینتون چقدر بوده و رتبتون چقدر شد؟

تاپیک رتبه های 92رو سری بزن بچهای سال قبل کارنامه هاشونو ذاشتن من پارسال آزمایشی 2200شدم زبان25-کنترل38-جرم25-ریاضی45:D

kianoosh-s

عضو جدید
ی چیز گفته بابا سخت نگیرین,اعتماد به نفس تون کجاست مگه تعداد سوالای آسون کم نشده بود برین بشمرین دوباره اصلا مقایسه کنین اونم مثل ما ی چیزی گفته...

hadi216

عضو جدید
پارسال میانگین 38 با معدل 14 رتبش 554 شد ، دیگه خیلی بدبینانه نگاه کنیم با میانگین 40 پارسال حول 50 شدن ، حالا همه میدونیم که امسال سخت تر بوده (حرارت ، ترمو ، جرم ، راکتور ) پس باید واسه 500 میانگین کمتر از 40 داشته باشیم . به نظر من حدود 35-36

hadi216

عضو جدید
اگه راکتور امسال سخت بوده باشه که چه بهتر ولی من اینطور فکر نمیکنم -خیلی تکراری داشت حرفمو قبول نداری خودت برو نگا کن-درسته به چنتا مبحث گیر داده بودند ولی این دلیلی بر سخت بودن سوالا نیست

قبول دارم که تکراری بود ولی در نظر داشته باش که سال های قبلش هم از سال های قبل ترش تکراری میومد دیگه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تمام احترامی که برای استاد سمیعی گهر قایلم و تو سواد ایشون هیچ شکی ندارم ولی فک می کنم اینجا مارو با خودشون مقایسه کردن.غیر ممکنه بشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد چرا؟من یکی از دوستام شیمی میخوند گرایش آتش :D تو دانشگاه تبریز.این اومد پارسال کنکور مهندسی شیمی داد شاید روزی 5 6 ساعت درس خونده بود زد و رتبه اش شد 200 خورده ایی.دلیلش اینه که پارسال سوالا انقدر تکراری بود که میتونستی حفظی بزنی 1ساعتم زودتر تمومش کنی.یعنی فقط کافی بود تستای سال های قبل رو حفظ میکردی (به جز حرارت)یعنی سوالای ساده و متوسط و حتی سختشم تکراری بود نیاز نبود حل کنی(مثلا توی ترمو یه تقسیم میکردی داده های مسله رو سوال حل میشد).
امسال به هیچ وجه اینطوری نبود .جرم که با پارسال غیر قابل مقایسه بود حرارت مثل پارسال سخت بود ترمو خیلی سختر بود سیالات سختر بود راکتور و ریاضی هم یه مقدار مشکلتر بود . اینو در نظر بگیرید که پارسال تو راکتور سوال اومده بود که واکنش برگشت ناپذیر واکنشی است که چطوری باشه؟!اخه این سواله؟؟؟پارسال بهزیستی بود اقا بهزیستی

kianoosh-s

عضو جدید
با تمام احترامی که برای استاد سمیعی گهر قایلم و تو سواد ایشون هیچ شکی ندارم ولی فک می کنم اینجا مارو با خودشون مقایسه کردن.غیر ممکنه بشه پارسال رو با امسال مقایسه کرد چرا؟من یکی از دوستام شیمی میخوند گرایش آتش :D تو دانشگاه تبریز.این اومد پارسال کنکور مهندسی شیمی داد شاید روزی 5 6 ساعت درس خونده بود زد و رتبه اش شد 200 خورده ایی.دلیلش اینه که پارسال سوالا انقدر تکراری بود که میتونستی حفظی بزنی 1ساعتم زودتر تمومش کنی.یعنی فقط کافی بود تستای سال های قبل رو حفظ میکردی (به جز حرارت)یعنی سوالای ساده و متوسط و حتی سختشم تکراری بود نیاز نبود حل کنی(مثلا توی ترمو یه تقسیم میکردی داده های مسله رو سوال حل میشد).
امسال به هیچ وجه اینطوری نبود .جرم که با پارسال غیر قابل مقایسه بود حرارت مثل پارسال سخت بود ترمو خیلی سختر بود سیالات سختر بود راکتور و ریاضی هم یه مقدار مشکلتر بود . اینو در نظر بگیرید که پارسال تو راکتور سوال اومده بود که واکنش برگشت ناپذیر واکنشی است که چطوری باشه؟!اخه این سواله؟؟؟پارسال بهزیستی بود اقا بهزیستی
مخصوصا ترمو میانگین بچه ها رو خیلی پایین میاره

S.Mehran.S

عضو جدید
خود آقای دکتر سمیعی که میگه خیلی از سوال های کنکور امسال کلیشه ای و متوسط بوده خیلی از همین سوال های کلیشه ای رو اشتباه حل کرده (رجوع شود با پاسخنامه ی منتشر شده توسط موسسه پارسه ) تازه ایشون بدون استرس و توی یه محیط آروم نشسته بازم غلط حل کرده حالا ما توی کنکور . با اون همه استرس چه جوری می تونستیم درست حل کنیم !!

kianoosh-s

عضو جدید
خود آقای دکتر سمیعی که میگه خیلی از سوال های کنکور امسال کلیشه ای و متوسط بوده خیلی از همین سوال های کلیشه ای رو اشتباه حل کرده (رجوع شود با پاسخنامه ی منتشر شده توسط موسسه پارسه ) تازه ایشون بدون استرس و توی یه محیط آروم نشسته بازم غلط حل کرده حالا ما توی کنکور . با اون همه استرس چه جوری می تونستیم درست حل کنیم !!
آفرین همینو بگو

REZA mimshimi

عضو جدید
منم با 90درصد حرفای دکتر سمیعی گهر موافقم ولی فقط یه جاش ایراد داره که
دیده سمیعی گهر اصلا به سوالهاخیلی متفاوته
من سره یه کلاس حل تمرینش رفتم دیدم اصلا به سوالها یه جور جالبی نگاه میکنه اونا که رفتن میدونن
درضمن هر سالم با بچه ها کنکور ارشد و دکتری رو میده و هر سال هم رتبه خوبی میاره(خوبه ازشون بپرسیم خودش میانگین چند زده) ولی منم با کمال احترام که براشون قائلم میگم اگر ما دید ایشون رو داشتیم که الان اینجا نبودیم.

ولی بازم دمش گرم که حداقل بعد کنکور هم پاسخ گو هست .

parham asadi

عضو جدید
اقا داغ داغ جواب گرفتم من اولین کسی بودم که دانلود کردم :cry:
البته برجک همرو زد
این فایل صوتی که توش ترمودینامیک 93 رو تک تک سوالها رو بررسی کرده
خداییش من که دهنم بسته شد ...
فایل صوتی:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=9de088cafaac9ca41efddb3408afe531
این هم سوالات با پاسخ تشریحی:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=bacf598ae338ded883d7ab80416b9973

بالا