درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

Arrrrash

عضو جدید
سلام دوست عزیز خوبی؟یه سوال امسال کلاسای پارسه ترم تابستون ندارن؟ممنون میشم جوا ب بدی
سلام.خیلی ممنون.پارسال که داشت.امسال هم به احتمال زیاد داره
برنامه کلاسای تابستونشم تو نمایشگاه کتاب تو غرفه پارسه میدن بهتون.همونجا هم البته میتونید ثبت نام کنید

kianoosh-s

عضو جدید
میانگین به نظر من بهتره در نظر بگیریم که نصف سوالای غلط آزمون تصحیح می شه(یک حالت میانگین)

hadi216

عضو جدید
در عجبم چطوری ترمو که همه میگن سخت بوده 65 زدم،حتی اون تست مخلوط سه جزیی رو هم درست زدم.اونوقت ریاضی 38 زدم :(

سمیع پور هم یه چیزایی بارشه.استاد کلاسای ماهانه.من که از کتاباش(پوران)هم راضی بودم خداییش

در سخت تر بودن کنکور امسال نه تنها نسبت به پارسال،بلکه نسبت به 90 هیچ شکی نیست،حتی اگه درس به درس حساب کنیم
خیلی جالبه منم حساب کردم میشه 70 ولی میترسم اشتب کرده باشم ، دلم به همین خوشه

ziiizooo

عضو جدید
دوستان کسی اینجا پارسه بوده؟اگه بوده لطفا رتبه ی پارسش بنویسه و میانگی درصدی که توی کنکور زده اینطوری خیلی چیزا مشخص میشه
رتبه پارسه:

25%اول: 28
25%دوم: 5
50%اول: 16
25%سوم: 32
25%چهارم: 44
50%دوم: 46
100%اول: 54
100%دوم: 21

میانگین کنکورم:بین 48 تا 50....طبق کلید.البته بازه میانگینم به خاطر درست شدن کلید نیست.چون 3 تا سوال ترمورو شک دارم چی زدم برای همین این رنج هست.البته احتمال 47 هم هست که دیگه فکر کنم خیلی بعید باشه که 3 تا سوال رو اشتباه زده باشم

آخرین ویرایش:

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه پارسه:

25%اول: 28
25%دوم: 5
50%اول: 16
25%سوم: 32
25%چهارم: 44
50%دوم: 46
100%اول: 54
100%دوم: 21

میانگین کنکورم:بین 48 تا 50....طبق کلید.البته بازه میانگینم به خاطر درست شدن کلید نیست.چون 3 تا سوال ترمورو شک دارم چی زدم برای همین این رنج هست.البته احتمال 47 هم هست که دیگه فکر کنم خیلی بعید باشه که 3 تا سوال رو اشتباه زده باشم
من میانگین رتبه هاتو 25 زدم ولی حالا که اینو دیدم می شه 31 و میانگین درصدات 49 که البته خیلی نزدیک و واقع گرایانه تره

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49
رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53

آخرین ویرایش:

kianoosh-s

عضو جدید
دوستان اونایی که پارسه بودن درصداشون بزنن بهتون قول می دم برای همه یک تخمین رتبه ی بسیار عالی فراتر از سخنان کارشناسان داشته باشیم هر چه تعداد بیشتر دقت بیشتر

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49
رتبه ی 26بامیانگین 48
رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53​
رتبه ی 180بامیانگین 37
ی رتبه بین 100 تا 150 هم پیدا شه خیلی خوبه

kianoosh-s

عضو جدید
تخمین رتبه:

تخمین رتبه:

رقابت در کنکور همیشه 2000 نفره که رتبه های زیر هزار رو بیشتر داوطلبای پارسه تشکیل می دن به دلیل جامعه ی آماری بالای اون با توجه به آمارهای سال های گذشته
1.رتبه های زیر 100 در پارسه همیشه توی کنکور دقیقا همون رتبه ای رو میارن که توی پارسه آوردن(اینجا ما در نظر می گیریم که زیر صدهای پارسه تنبل تر شدن و رتبشون در 1.2 ضرب شود)
2.بین 100تا 150 د ر 1.4 ضرب می کنیم.
3.رتبه ی 150 تا 200 در 1.7 ضرب می کنیم.
4.رتبه ی 200 به بالا در 2
با این فرمول تخمین رتبه ی خیلی دقیقی بدست میاد(این فرمول توسط دوستم پارسال بین بچه های رشته ی خودشون انجام داده شده وبه رتبشون خیلی نزدیک بود)

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رقابت در کنکور همیشه 2000 نفره که رتبه های زیر هزار رو بیشتر داوطلبای پارسه تشکیل می دن به دلیل جامعه ی آماری بالای اون با توجه به آمارهای سال های گذشته
1.رتبه های زیر 100 در پارسه همیشه توی کنکور دقیقا همون رتبه ای رو میارن که توی پارسه آوردن(اینجا ما در نظر می گیریم که زیر صدهای پارسه تنبل تر شدن و رتبشون در 1.2 ضرب شود)
3.رتبه ی 150 تا 250 در 1.7 ضرب می کنیم.
4.رتبه ی 250 به بالا در 2
با این فرمول تخمین رتبه ی خیلی دقیقی بدست میاد(این فرمول توسط دوستم پارسال بین بچه های رشته ی خودشون انجام داده شده وبه رتبشون خیلی نزدیک بود)

اقا این یه جوریه :D
یعنی شما که میانگینتون مثل منه رتبتون میشه 370؟؟

mahsa-shimi

عضو جدید
3.رتبه ی 150 تا 250 در 1.7 ضرب می کنیم.

4.رتبه ی 250 به بالا در 2

سلام
مگر تعداد شرکت کننده ها تو کنکور مهندسی شیمی حدود 6000 نفر نیست؟

kianoosh-s

عضو جدید
1.خوب تخمین برای رتبه های بالای 30 انجام می شه و رتبه های زیر 30 باید درصد بالای 53 بزنن(یا55)
2.رتبه های 30 تا 100 درصداشون بین 52 تا 46 (این کاملا دقیق )
3.رتبه های بین 100تا 200درصداشون بین 46 تا 41 (کمی حدودی تر)
4.رتبه های بین 200تا 300 درصداشون بین 41تا 37 می باشد.
5.رتبه های بین306 تا 500 درصداشون بین 37 تا 34 می باشد.(کاملا دقیق)
اگه تراز بالایی دارین یا معدل خیلی بالا ویا خیلی پایینی دارین اون خودتون منظور کنین.

رتبتون که حدود ی مشخص شد این فایل مربوط به سال 90 هستش می شه بفمید کدوم دانشگا هها قبول می شید.

پیوست ها

• m.pdf
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

kianoosh-s

عضو جدید
سلام
مگر تعداد شرکت کننده ها تو کنکور مهندسی شیمی حدود 6000 نفر نیست؟
نه ببینین دوستانی که توی پارسه هستند بهتر می دونن رقابت فقط بین 2000 نفر و مابقی سیاه لشکرن شما می تونین ی سرچ بکنین حول این مطلب متوجه می شین.این روش همین طور که گفتم قبلا جواب داده.البته استثنا هم داریم ولی خوشبختانه در صدای دوستان ی رابطه ی خیلی خیلی با معنی باهم دارن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی این فایلی که گذاشتید ردیف 5765 با رتبه 540 نوشته دانشگاه تهران روزانه این جریانش چیه؟منظورش پردیس کاسپینه دانشگاه تهرانه عایا؟

kianoosh-s

عضو جدید
توی این فایلی که گذاشتید ردیف 5765 با رتبه 540 نوشته دانشگاه تهران روزانه این جریانش چیه؟منظورش پردیس کاسپینه دانشگاه تهرانه عایا؟
نمی د ونم دقیقا چون توی دانشگاه تهران درس خونده شاید سهمیه ای چیزی داشته ما نمی د ونیم ولی اگه اینطور نبوده پس احتمالا رشتش خوب نیست

kianoosh-s

عضو جدید
عملکرد بچه های پارسه نشون میده کنکور امسال به سال 90 خیلی نزدیک ,من صفحات قبل نگاه کردم این نتیجه گیری به صحبت های دوستان نزدیک,به نظرم فقط الان به فکر یک دانشگاه خوب با توجه به انتظارات خودتون باشین.من فردوسی مشهد از سرم هم زیادی :thumbsup2::neutral:

آخرین ویرایش:

ziiizooo

عضو جدید
عملکرد بچه های پارسه نشون میده کنکور امسال به سال 90 خیلی نزدیک ,من صفحات قبل نگاه کردم این نتیجه گیری به صحبت های دوستان نزدیک,به نظرم فقط الان به فکر یک دانشگاه خوب با توجه به انتظارات خودتون باشین.من فردوسی مشهد از سرم هم زیادی :thumbsup2::neutral:

من مدتی هست بدجور تو فکر دانشگاه تهرانم.خدا کنه شبانشو بیارم.

kianoosh-s

عضو جدید
من مدتی هست بدجور تو فکر دانشگاه تهرانم.خدا کنه شبانشو بیارم.
ببین دوستات که مثل تو نزدیک 30 هستن درصدای مشابهه طور زدن یعنی حتی اگه کنکور فوق آسونم باشه بچه ها بنا به دلایلی عملکردشون پایین بوده شاید تعداد سوالای غلط یا دلیل دیگه ولی تعداد سوالای سخت بیشتر شده بود آقای سمیعی گفت 7 سوال سخت داره ترمو خوب پارسال 3 سوال سخت داشت.

mhz2

عضو جدید
سلام رفقا با این در صدها امید به قبولی در روزانه یا شبانه داشته باشم؟لطفا نظر بدین
حرارت 17
ترمو30
جرم20
سنتیک25
ریاضی30
بقیه هم سفید

kianoosh-s

عضو جدید
سلام رفقا با این در صدها امید به قبولی در روزانه یا شبانه داشته باشم؟لطفا نظر بدین
حرارت 17
ترمو30
جرم20
سنتیک25
ریاضی30
بقیه هم سفید
رتبت میشه 1900تا2400 نگاه کن از این فایل

پیوست ها

• m.pdf
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 0

mhz2

عضو جدید