erfan tohidi
عضو جدید
دمه همه اونا که راهنمایی میکنن گرم!
ایشالله که نیستیببخشید اقا
ما که حرفی نزدیم و داریم از تمام راهنماییها استفاده میکنیم چ شما که از شهریو ر شروع کرید و چه برخی اساتید که 10 سالپیش از شهریور شروع کردن!
در ضمن ماهم گفتیم همدستشما درد ننه هم هر کی واقعا داه کمک میکنه
من ک در حدی نستم ارشاد کنم ولی خرم نیسم نفهمم کوبیدن وزدن و ی احترامی یعنی چی؟
من قصد جسارت ندارم !
بهتره شما هم تعصب نشون ندی ، نمیدونم شما چقدر سابقه ی کنکور داری ولی از دید من حل کردن سوال خارج از جلسه ی کنکور و با وقت بیشتر ، خیلی فرق داره با کنکور دادن . حالا وای به حال این که شما در حالت اول بیای غلط حل کنی سوالا رو . حالا این استاد عزیز بعد n روز از کنکور میاد تحلیل میکنه . به نظر من این تحلیل ها نمیتونه دال بر این باشه که بچه ها فلان تست رو سر جلسه ی کنکور چطوری زدند ، به جای این بحث ها بیخیال تخمین رتبه بشیم و بریم دنبال شناخت دانشگاه ها و....
زود قضاوت کردید
اقای سمیعی گهر از سال 87 تا امسال هر سال کنکور کارشناسی ارشد رو داده و هر سال رتبه زیر بیست اورده من خودم کارنامه هاشون رو دیدم در ضمن در کنکور دکتری 91 و 92 هم رتبه اورده
خودش کارنامه هاش رو به ما داد حتی گواهی رتبشون رو هم داد که سازمان سنجش میده
اون وقت برخی که هنوز رتبه شون 3 رقمیه میرن بالا منبر یه تاپیک 80 صفحه ای میزنن پس ایشان باید با این همه رتبه خوب یه کتابخونه بزنه
بحث سمیعی گهر نیست بحث اینکه یکی زحمت کشیده (اقای zizoo) فایل گزاشته یکی دیکه هم حرفاشو زده حالا من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر ناراحتن
و مسخره میکنن
میگن بچه ها به قطار در حال حرکت سنگ می اندازن ...
گذاشتن درسته نه گزاشتنزود قضاوت کردید
اقای سمیعی گهر از سال 87 تا امسال هر سال کنکور کارشناسی ارشد رو داده و هر سال رتبه زیر بیست اورده من خودم کارنامه هاشون رو دیدم در ضمن در کنکور دکتری 91 و 92 هم رتبه اورده
اون وقت برخی که هنوز رتبه شون 3 رقمیه میرن بالا منبر یه تاپیک 80 صفحه ای میزنن پس ایشان باید با این همه رتبه خوب یه کتابخونه بزنه
بحث سمیعی گهر نیست بحث اینکه یکی زحمت کشیده (اقای zizoo) فایل گزاشته یکی دیکه هم حرفاشو زده حالا من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر ناراحتن
و مسخره میکنن
لابد تازه استاد شدن اینا چون 3.4 ماه استاد نداشت.اینم بگم ها به شبانه ها خوابگاه نمیده
اره خدایی اسم دانشگاه مهمه
اصلا بیاین بجای بررسی رتبه کنکور دکتر سمیعی گهر را بررسی کنیم
بیخیال دیگه یارو داره یه زحمتی میکشه تریلی هم اسمشو نمیکشه سالی n میلیون هم داره پول در میاره این همه هم خاطر خواه داره
ما فکر خودمون باشیم
یا علی
کسی صنعتی اصفهان میدونه روزانه رتبه چند میخواد؟
فردوسی مشهد رشته های خوبش تا چنده بوده پارسال خبر داری؟تا 400 میشه گرایش های ضیعیفشم اورد روزانه.اموزش محورش رو برو بالاتر
حالا شما به دل نگیر ما پسرا کلا دلمون به همین مسخره بازیا خوشه دیگه ، دوستان قصدی نداشتن فقط شوخی کردند . یه نگاه به حل ایشون نسخه pdf پارسه بندازید بد نیست . در ضمن سواد افراد به رتبه ی کنکور نیست که . الان دکتر سیف کردی بیاد کنکور ارشد بده میتونه زیر 20 بیاره ؟ نه والله . پس سمیعی از ایشون بهترند ؟؟؟؟زود قضاوت کردید
و مسخره میکنن
فردوسی مشهد رشته های خوبش تا چنده بوده پارسال خبر داری؟
آقا آقا نقی نقی کجا رفتی ؟؟؟؟ بیخیال این کارا همه انجام شده یه نگاه به تاپیک بررسی کنکور 93 بندازاهان یه فکر خوب
هممون که فایل هارو داریم
هر کی رو سوالی مخالف است بیاد بگه خیلی هم خوبه
از جرم شروع کنیم تست 96
خودمون یه چیز در میاریم به همه هم کمک میکنه
آقا آقا نقی نقی کجا رفتی ؟؟؟؟ بیخیال این کارا همه انجام شده یه نگاه به تاپیک بررسی کنکور 93 بنداز
آماری که من دارم ؛ 551 یکی از دوستان همین سایت ، گرایش " جداسازی و پدیده های انتقال " روزانه قبول شده . با 600 هم گاز روزانه قبول شدند .تا 500 میتونه روزانه خوبارو بیاری مشهد شبانه های خوبمشم 650 حدودا
نه منظورم اینه که بیایم به رشته ها و گرایش ها فکر کنیماخ ببخشید پس همون دکتر سمیعی گهر رابررسی کنیم![]()
آماری که من دارم ؛ 551 یکی از دوستان همین سایت ، گرایش " جداسازی و پدیده های انتقال " روزانه قبول شده . با 600 هم گاز روزانه قبول شدند .
گرایش ایمنی تو م شیمی (1257) نیست که ، هست ؟؟؟؟ خودش کنکور جدا داره . در مورد بیو هم فقط میتونم بگم که کارش کمه ولی اگه علاقه داشته باشی واست جذابه . واسه پذیرش دکترای خارج از کشور راحت تره چون رشته ی جدیدیه .نظرتون در مورد گرایشهایی مثل بیو و محیط زیست و ایمنی چیه؟
من یکی از بچه های فردوسی گرایش گاز رو دیدم میگفت اگه بخوای سمت این گرایش بیای باید به سیالات علاقه داشته باشی ، چون بحثاش بیشتر سیالاتیهگاز خیلی گرایش باحالیه![]()
اینو ندیده بودم,انگار از من طلب کاره,خوش اومدی به تاپیک بابا,مگه هر کی رتبش خوبه تاپیکاش کمتره,نرسیده همرو بهم ریختی من یاد این د خترای دانشگاه می ندازه واسه نمره همیشه پیش استادا پرسجو می کردن 20 ام میگرفتن برو از اون نظر خواهی بخواه چرا میای پستا ی منو می خونیزود قضاوت کردید
و مسخره میکنن
به صنعتی بابل فکر کردی ؟ روزانه جداسازی تا 400 میگیره ، سطحشم خیلی خوبه ( خیلیا میگن از فردوسی سرتره تو م شیمی ) ، شبانشو میاری نزدیکم هست ،حیف که فردوسی خیلی به من دوره وگرنه خیلی دانشگاه توپیه![]()
من یکی از بچه های فردوسی گرایش گاز رو دیدم میگفت اگه بخوای سمت این گرایش بیای باید به سیالات علاقه داشته باشی ، چون بحثاش بیشتر سیالاتیه
به صنعتی بابل فکر کردی ؟ روزانه جداسازی تا 400 میگیره ، سطحشم خیلی خوبه ( خیلیا میگن از فردوسی سرتره تو م شیمی ) ، شبانشو میاری نزدیکم هست ،
( البته با توجه به حرفای خودت گفتما ، میگفتی 600 میشم )
اینجوری نگو منو هم داری تحریک میکنیااااااااااااااخیلی جیگره گازبه نظر من اول طراحی فرایند بعد گاز بعد نانو
![]()
میانگینت چنده دادا معدلت چنده؟؟600 ام رتبه ی خوبی درسته روزانه تهران نمیاری ولی روزانه جاهای دیگه هر جا بخوای احتمالش کم نیست,من پسرخالم دکتر هسته ای تهران می خونه می گفت رشته خیلی مهم خیلی همین هسته ای می گفت اصلا به درد نمی خوره ی جا روزانه بیار رشته ی خوب ارزشش بیشتر هر جا می خواد باشهبه صنعتی بابل فکر کردی ؟ روزانه جداسازی تا 400 میگیره ، سطحشم خیلی خوبه ( خیلیا میگن از فردوسی سرتره تو م شیمی ) ، شبانشو میاری نزدیکم هست ،
( البته با توجه به حرفای خودت گفتما ، میگفتی 600 میشم )
اره بابلم خوبه.ولی من تو شمال دووم نمیارم اب و هواش نمیسازه بهم
با 600 چقدر ناز میکنم![]()