درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید اقا
ما که حرفی نزدیم و داریم از تمام راهنماییها استفاده میکنیم چ شما که از شهریو ر شروع کرید و چه برخی اساتید که 10 سالپیش از شهریور شروع کردن!
در ضمن ماهم گفتیم همدستشما درد ننه هم هر کی واقعا داه کمک میکنه
من ک در حدی نستم ارشاد کنم ولی خرم نیسم نفهمم کوبیدن وزدن و ی احترامی یعنی چی؟
من قصد جسارت ندارم !
ایشالله که نیستی
شما میتونید پستای منو نخونید از این به بعد منم اینطوری خوشحال میکنید
دیگه این بحثم کش ندید اینجا جاش نیست

mahsa-shimi

عضو جدید
بهتره شما هم تعصب نشون ندی ، نمیدونم شما چقدر سابقه ی کنکور داری ولی از دید من حل کردن سوال خارج از جلسه ی کنکور و با وقت بیشتر ، خیلی فرق داره با کنکور دادن . حالا وای به حال این که شما در حالت اول بیای غلط حل کنی سوالا رو . حالا این استاد عزیز بعد n روز از کنکور میاد تحلیل میکنه . به نظر من این تحلیل ها نمیتونه دال بر این باشه که بچه ها فلان تست رو سر جلسه ی کنکور چطوری زدند ، به جای این بحث ها بیخیال تخمین رتبه بشیم و بریم دنبال شناخت دانشگاه ها و....

زود قضاوت کردید
اقای سمیعی گهر از سال 87 تا امسال هر سال کنکور کارشناسی ارشد رو داده و هر سال رتبه زیر بیست اورده من خودم کارنامه هاشون رو دیدم در ضمن در کنکور دکتری 91 و 92 هم رتبه اورده
خودش کارنامه هاش رو به ما داد حتی گواهی رتبشون رو هم داد که سازمان سنجش میده
اون وقت برخی که هنوز رتبه شون 3 رقمیه میرن بالا منبر یه تاپیک 80 صفحه ای میزنن پس ایشان باید با این همه رتبه خوب یه کتابخونه بزنه
بحث سمیعی گهر نیست بحث اینکه یکی زحمت کشیده (اقای zizoo) فایل گزاشته یکی دیکه هم حرفاشو زده حالا من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر ناراحتن
و مسخره میکنن
میگن بچه ها به قطار در حال حرکت سنگ می اندازن ...

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زود قضاوت کردید
اقای سمیعی گهر از سال 87 تا امسال هر سال کنکور کارشناسی ارشد رو داده و هر سال رتبه زیر بیست اورده من خودم کارنامه هاشون رو دیدم در ضمن در کنکور دکتری 91 و 92 هم رتبه اورده
اون وقت برخی که هنوز رتبه شون 3 رقمیه میرن بالا منبر یه تاپیک 80 صفحه ای میزنن پس ایشان باید با این همه رتبه خوب یه کتابخونه بزنه
بحث سمیعی گهر نیست بحث اینکه یکی زحمت کشیده (اقای zizoo) فایل گزاشته یکی دیکه هم حرفاشو زده حالا من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر ناراحتن
و مسخره میکنن

حاج خانم شمام منبری هستید که :D
ویرایش: اصلا شما خوبییییییییییییی
لطفا پست کسایی که دوست ندارید و نخونید این بحثم تموم کنید جوشم نزنید انقدر

parham asadi

عضو جدید
اصلا بیاین بجای بررسی رتبه کنکور دکتر سمیعی گهر را بررسی کنیم :biggrin:
بیخیال دیگه یارو داره یه زحمتی میکشه تریلی هم اسمشو نمیکشه سالی n میلیون هم داره پول در میاره این همه هم خاطر خواه داره
ما فکر خودمون باشیم
یا علی

کسی صنعتی اصفهان میدونه روزانه رتبه چند میخواد؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زود قضاوت کردید
و مسخره میکنن
گذاشتن درسته نه گزاشتن :D (حداد عادل)
در ضمن با هم دوست باشید الان مردم دارن به رییس جمهورشم گیر میدن چه برسه به یه استاد معمولی کنکور!!!

hadi216

عضو جدید
لابد تازه استاد شدن اینا چون 3.4 ماه استاد نداشت.اینم بگم ها به شبانه ها خوابگاه نمیده
اره خدایی اسم دانشگاه مهمه

2تا از دوستام روزانه علم و صنعتند ، میگفتن به بعضی شبانه ها خوابگاه دادن ولی باید سیریش باشی . اتاق 5 نفره رو به 7 نفر از شبانه ها دادن پارسال . ولی ریسکه دیگه شاید بهت نرسید

kianoosh-s

عضو جدید
باور کنین همه ی اونایی که زحمت کشیدن الان خیلی استرس دارن مطرح شدن همچین صحبتایی که همه ی جوانب توش سنجیده نشه خیلی بده خیلی ها روی اساتید حساب میکنن باید خیلی دقت کنن تحلیل ها منصفانه باشه,باور کنین به خیلی ها استرس بی خود داده من خودم واسه فایل تخمین حدود دوساعت آمار از بچه ها ی همشهریم گرفتم ببینم حرفای دکتر درسته اینجام واسه شماها گذاشتم شاید استرستون کم شه که خیلی دقیقم هست همه ی بچه های پارسه امسال عمکردشون خیلی ضعیف که نشون از سختی کنکور داره!!!پارسال کنکورش آسون بود همه گفتن آسون ولی امسال همه میگن سخته پس حتما سخته دیگه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا بیاین بجای بررسی رتبه کنکور دکتر سمیعی گهر را بررسی کنیم :biggrin:
بیخیال دیگه یارو داره یه زحمتی میکشه تریلی هم اسمشو نمیکشه سالی n میلیون هم داره پول در میاره این همه هم خاطر خواه داره
ما فکر خودمون باشیم
یا علی

کسی صنعتی اصفهان میدونه روزانه رتبه چند میخواد؟

تا 400 میشه گرایش های ضیعیفشم اورد روزانه.اموزش محورش رو برو بالاتر

parham asadi

عضو جدید
اهان یه فکر خوب
هممون که فایل هارو داریم
هر کی رو سوالی مخالف است بیاد بگه خیلی هم خوبه
از جرم شروع کنیم تست 96
خودمون یه چیز در میاریم به همه هم کمک میکنه

hadi216

عضو جدید
زود قضاوت کردید
و مسخره میکنن
حالا شما به دل نگیر ما پسرا کلا دلمون به همین مسخره بازیا خوشه دیگه ، دوستان قصدی نداشتن فقط شوخی کردند . یه نگاه به حل ایشون نسخه pdf پارسه بندازید بد نیست . در ضمن سواد افراد به رتبه ی کنکور نیست که . الان دکتر سیف کردی بیاد کنکور ارشد بده میتونه زیر 20 بیاره ؟ نه والله . پس سمیعی از ایشون بهترند ؟؟؟؟
بهتره بحث رو ببندیم . والسلام

hadi216

عضو جدید
اهان یه فکر خوب
هممون که فایل هارو داریم
هر کی رو سوالی مخالف است بیاد بگه خیلی هم خوبه
از جرم شروع کنیم تست 96
خودمون یه چیز در میاریم به همه هم کمک میکنه
آقا آقا نقی نقی کجا رفتی ؟؟؟؟ بیخیال این کارا همه انجام شده یه نگاه به تاپیک بررسی کنکور 93 بنداز

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حیف که فردوسی خیلی به من دوره وگرنه خیلی دانشگاه توپیه :(

hadi216

عضو جدید
نظرتون در مورد گرایشهایی مثل بیو و محیط زیست و ایمنی چیه؟
گرایش ایمنی تو م شیمی (1257) نیست که ، هست ؟؟؟؟ خودش کنکور جدا داره . در مورد بیو هم فقط میتونم بگم که کارش کمه ولی اگه علاقه داشته باشی واست جذابه . واسه پذیرش دکترای خارج از کشور راحت تره چون رشته ی جدیدیه .

kianoosh-s

عضو جدید
زود قضاوت کردید
و مسخره میکنن
اینو ندیده بودم,انگار از من طلب کاره,خوش اومدی به تاپیک بابا,مگه هر کی رتبش خوبه تاپیکاش کمتره,نرسیده همرو بهم ریختی من یاد این د خترای دانشگاه می ندازه واسه نمره همیشه پیش استادا پرسجو می کردن 20 ام میگرفتن برو از اون نظر خواهی بخواه چرا میای پستا ی منو می خونی

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
حیف که فردوسی خیلی به من دوره وگرنه خیلی دانشگاه توپیه :(
به صنعتی بابل فکر کردی ؟ روزانه جداسازی تا 400 میگیره ، سطحشم خیلی خوبه ( خیلیا میگن از فردوسی سرتره تو م شیمی ) ، شبانشو میاری نزدیکم هست ،
( البته با توجه به حرفای خودت گفتما ، میگفتی 600 میشم )

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یکی از بچه های فردوسی گرایش گاز رو دیدم میگفت اگه بخوای سمت این گرایش بیای باید به سیالات علاقه داشته باشی ، چون بحثاش بیشتر سیالاتیه

خیلی جیگره گاز :D به نظر من اول طراحی فرایند بعد گاز بعد نانو :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به صنعتی بابل فکر کردی ؟ روزانه جداسازی تا 400 میگیره ، سطحشم خیلی خوبه ( خیلیا میگن از فردوسی سرتره تو م شیمی ) ، شبانشو میاری نزدیکم هست ،

اره بابلم خوبه.ولی من تو شمال دووم نمیارم اب و هواش نمیسازه بهم :D
با 600 چقدر ناز میکنم :biggrin:

kianoosh-s

عضو جدید
میانگینت چنده دادا معدلت چنده؟؟600 ام رتبه ی خوبی درسته روزانه تهران نمیاری ولی روزانه جاهای دیگه هر جا بخوای احتمالش کم نیست,من پسرخالم دکتر هسته ای تهران می خونه می گفت رشته خیلی مهم خیلی همین هسته ای می گفت اصلا به درد نمی خوره ی جا روزانه بیار رشته ی خوب ارزشش بیشتر هر جا می خواد باشه

بالا