درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

keyvanm

عضو جدید
اقا داغ داغ جواب گرفتم من اولین کسی بودم که دانلود کردم :cry:
البته برجک همرو زد
این فایل صوتی که توش ترمودینامیک 93 رو تک تک سوالها رو بررسی کرده
خداییش من که دهنم بسته شد ...
فایل صوتی:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=9de088cafaac9ca41efddb3408afe531
این هم سوالات با پاسخ تشریحی:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=bacf598ae338ded883d7ab80416b9973
دوست عزیز این فایل مثل اینکه لینکش مشکل داره
این هم سوالات با پاسخ تشریحی:
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=bacf598ae338ded883d7ab80416b9973[/QUOTE]

parham asadi

عضو جدید
بازم دمش گرم که داره بدون چشم داشت جواب میده به سوالامون
من با یه خانومی کلاس مشاوره گرفتم ماله امیرکبیر بود ساعتی 40 میگرفت اقا چرت و پرت میگفتا
کتالهای روتین رو معرفی میکرد فکر میکرد خیلی هالیشه البته من یبار فقط رفتم
من روفیسبوکش خوندم سازه هم کار میکنه!
دمش گرم تو این دوره کسی مفتی کار نمیکنه!

mahsa-shimi

عضو جدید
بازم دمش گرم که داره بدون چشم داشت جواب میده به سوالامون

با سلام
در تایید حرفتون واقعا دستشون درد نکنه
من خواهر کوچیکم 8 میلون داده واسه پیش دانشگاهی و ساعتی 55 هزار تومان هم داره پول مشاوره میده
من تا ته درسم اینقدر پول ندادم تازه اگر دانشگاه ازاد هم میخوندم

فقط یهسوال دارم میدونید شبانه تهران تا چه رتبه ای قبول میشن؟

kianoosh-s

عضو جدید
من با یه خانومی کلاس مشاوره گرفتم ماله امیرکبیر بود ساعتی 40 میگرفت اقا چرت و پرت میگفتا
کتالهای روتین رو معرفی میکرد فکر میکرد خیلی هالیشه البته من یبار فقط رفتم
من روفیسبوکش خوندم سازه هم کار میکنه!
دمش گرم تو این دوره کسی مفتی کار نمیکنه!
نه اینم مفتی کار نمی کنه ولی یکی دو سال دیگه پول این کاراش می گیره همیشه پول که نباید آنی بیاد فعلا دنبال کسب اعتباره

mahsa-shimi

عضو جدید
نه اینم مفتی کار نمی کنه ولی یکی دو سال دیگه پول این کاراش می گیره همیشه پول که نباید آنی بیاد فعلا دنبال کسب اعتباره

لطفاکم لطفی نکند
ایشون همین الان داره تو مطرحترین موسسه که پارسه است هم در مقطع فوق و هم در دکتری داره درس میده و من شنیده که پارسه خیلی هم خوب به استاداش پول میده (البته با این که خیلی بی نظمه)
فکر نکنم احتیاجی داشته باشه به این مسائل در ضمن من از اقای ziiizoo تو همین تاپیک خوندم که سر کلاساشم اینطوریه

تازه به نظر من که حقه شه اگر هم داره پولی میگیره و در حال حاضر که خیلی ها دارن استفاده میکنن ....

parham asadi

عضو جدید

بی خیال اقا
میدونی سازه کجاست ؟
من داییم با مدرک فوق لیسانس علم و صنعت رفت اونجا کاراموزی گفتند تا یه سال پره پره
یارو شریف که خونده سازه که کار میکنه بورسیه امریکا هم هست تازه پارسه هم داره درس میده :eek:
من که یکیشو داشتم کلامو مینداختم هوا :biggrin:

حالا کی تو این مملکت پول نمیگیره؟

s.m123

عضو جدید
بی خیال اقا
میدونی سازه کجاست ؟
من داییم با مدرک فوق لیسانس علم و صنعت رفت اونجا کاراموزی گفتند تا یه سال پره پره
یارو شریف که خونده سازه که کار میکنه بورسیه امریکا هم هست تازه پارسه هم داره درس میده :eek:
من که یکیشو داشتم کلامو مینداختم هوا :biggrin:

حالا کی تو این مملکت پول نمیگیره؟
سلام
حالا واقعا سازه کجاست؟
میخوم بیشتر در موردش بدونم ممنون

kianoosh-s

عضو جدید
خدا کنه همه با این کارا و با خدمت اعتبار بیارن نه با زدن دیگران
آره باهات موافقم کاش از این راهها اعتبار بدست بیاد ولی مفت نیست دیگه خودتم قبول کردی منم ازش طلبی هم ندارم خدایی نکرده ولی ماها عادت داریم آدما رو می بریم رو سرمون بعد محکم می کوبیم زمین

hadi216

عضو جدید
این کاراش رو اعتبار و جلب اعتمادش بی تاثیر نیس البته . من یه کتاب از این آدم اونم ترموی پوران رو خوندم که راضیم ازش خدایی

REZA mimshimi

عضو جدید
این کاراش رو اعتبار و جلب اعتمادش بی تاثیر نیس البته . من یه کتاب از این آدم اونم ترموی پوران رو خوندم که راضیم ازش خدایی

اقاهادی این اون نیست
این سمیعی گهر که کارش درسته ولی اون سمیع پوره که کتابه پوران را نوشته :biggrin::biggrin:
هر گردی که گردو نیست رفیق ;)

mahsa-shimi

عضو جدید

پوران رو سمیع پور نوشته نه سمیعی گهر سمیع پور جواب سوالهای کتبه خودش رو هم زوری سر کلاس میداد .

Arrrrash

عضو جدید
در عجبم چطوری ترمو که همه میگن سخت بوده 65 زدم،حتی اون تست مخلوط سه جزیی رو هم درست زدم.اونوقت ریاضی 38 زدم :(

سمیع پور هم یه چیزایی بارشه.استاد کلاسای ماهانه.من که از کتاباش(پوران)هم راضی بودم خداییش

در سخت تر بودن کنکور امسال نه تنها نسبت به پارسال،بلکه نسبت به 90 هیچ شکی نیست،حتی اگه درس به درس حساب کنیم

parham asadi

عضو جدید
آقا این سازه که میگید خفنه ، چجور جاییه ؟

شریفه شرکتهای مهندسیه
هرکی اوجنجا 1-2 سال کار کنه بیمه میشه
هرجا بره راحت قبولش میکن .
اگر ادم کار اموزی بره اونجا خیلی خوبه ولی باید زود رزرو کرد.
انگار مسئول ترینیش هم همین سمییعی گهر ه من از داییم پرسیدم میگفت
ولی پارتی بازیم داره .

kianoosh-s

عضو جدید
در عجبم چطوری ترمو که همه میگن سخت بوده 65 زدم،حتی اون تست مخلوط سه جزیی رو هم درست زدم.اونوقت ریاضی 38 زدم :(

سمیع پور هم یه چیزایی بارشه.استاد کلاسای ماهانه.من که از کتاباش(پوران)هم راضی بودم خداییش

در سخت تر بودن کنکور امسال نه تنها نسبت به پارسال،بلکه نسبت به 90 هیچ شکی نیست،حتی اگه درس به درس حساب کنیم
باهات موافقم حتی اگه کل دنیا بگن آسونه من میگم سخت بود حالا چرا چون همه ی بچه ها میگفتن سخته ولی پارسال همه ی بچه ها میگفتن آسونه که دیدیم آسونم بود (میگن اگه می خوای اسم در بیاری در خلاف جهت همه حرکت کن)

kianoosh-s

عضو جدید
دوستان کسی اینجا پارسه بوده؟اگه بوده لطفا رتبه ی پارسش بنویسه و میانگی درصدی که توی کنکور زده اینطوری خیلی چیزا مشخص میشه

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه های 8 تا ازمون پارسه به ترتیب:
300
109
160
116
120
104
79
81
میانگینمم که 45 شد
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 25 بامیانگین 48
رتبه ی 200 بامیانگین 35
چندتا دیگه بیان ی نتیجه ای می گیریم که پوز همه ی کارشناسا رو بزنه :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی اینجا پارسه بوده؟اگه بوده لطفا رتبه ی پارسش بنویسه و میانگی درصدی که توی کنکور زده اینطوری خیلی چیزا مشخص میشه
سلام
50% دوم 58
100% اول 23
100% دوم 23
توی کنکور طبق کلید 52.8

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجور که معلومه دوستان تمام کلاسهای کنکور موجود رو رفتن فقط سر ما بی کلاه مونده
مدیونین اگه 2 رقمی نیارین :D

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 25 بامیانگین 48
رتبه ی 200 بامیانگین 35
رتبه ی 27بامیانگین 53(مابین می گیرم کلا)
الان هم به نظرم می شه نتیجه گیری کرد ولی تا فردا شب همه ی بچه ها بیان بعد

kianoosh-s

عضو جدید
منم سرم مثل شما کلاه نداره:Dما بروبچ مدرسان پس چی؟
شما بعد نتیجه گیری آخر رتبت حالا به نظر خودم با 10تا 50 تا اختلاف با رتبه ی اصلیت تعیین می شه این همه حرفیدیم می خواییم نتیجه گیری کنیم فعالیت بدون نتیجه گیری که کاملا بی معنی(البته بدون در نظر گرفتن معدل)

بالا