درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویا چان رفتی تو کاره پژوهشگاه ؟؟؟

اره هادی جان برای میانگین من و رتبه ای که احتمالا میارم پژوهشگاه خوبه هر چند سطحش بالا نیست.حوصله راه دورم ندارم مشهد و شیراز به من خیلی دورن

Arrrrash

عضو جدید
اره هادی جان برای میانگین من و رتبه ای که احتمالا میارم پژوهشگاه خوبه هر چند سطحش بالا نیست.حوصله راه دورم ندارم مشهد و شیراز به من خیلی دورن
آخه چرا فکر میکنید پژوهشکده سطحش پایینه؟
من پژوهشکده رو به علم و صنعت ترجیح میدم

Arrrrash

عضو جدید
1.خوب تخمین برای رتبه های بالای 30 انجام می شه و رتبه های زیر 30 باید درصد بالای 53 بزنن(یا55)
2.رتبه های 30 تا 100 درصداشون بین 52 تا 46 (این کاملا دقیق )
3.رتبه های بین 100تا 200درصداشون بین 46 تا 41 (کمی حدودی تر)
4.رتبه های بین 200تا 300 درصداشون بین 41تا 37 می باشد.
5.رتبه های بین306 تا 500 درصداشون بین 37 تا 34 می باشد.(کاملا دقیق)
اگه تراز بالایی دارین یا معدل خیلی بالا ویا خیلی پایینی دارین اون خودتون منظور کنین.

رتبتون که حدود ی مشخص شد این فایل مربوط به سال 90 هستش می شه بفمید کدوم دانشگا هها قبول می شید.

اینطور که شما میگید من زیر 200 میشم.اگه بشم همگی یه شیرینی افتادید :cool:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام با توجه به اینکه من خودم شخصن هر چی رو که پیش بینی میکنم برعکس نتیجه میده و فک کنم خیلیا مثه من هستن بهتره بگیم کنکور آسون بوده شاید زد و واقعن سخت از آب در اومد !
بعدشم اینکه به نظر من روی رتبه های خوب زیاد سرمایه گذاری نکنیم بهتره مثلن نگیم من حتمن زیر 275 میشم و ... چون یهو دیدی گزینه ها رو جا به جا زدیم یا مثلن پاسخنامه رو تو یه درس که همه تستاشو زدی سفید اعلام کنه سازمان سنجش(دیدم که میگما) و ...و رتبمون خوب نشه اونوقت دیگه ضد حال اساسی +غیر منتظه می خوریم ولی اگه از الان یه مقدار آماده باشیم روحیمونو از دست نمیدیم :)

kianoosh-s

عضو جدید
سلام با توجه به اینکه من خودم شخصن هر چی رو که پیش بینی میکنم برعکس نتیجه میده و فک کنم خیلیا مثه من هستن بهتره بگیم کنکور آسون بوده شاید زد و واقعن سخت از آب در اومد !
بعدشم اینکه به نظر من روی رتبه های خوب زیاد سرمایه گذاری نکنیم بهتره مثلن نگیم من حتمن زیر 275 میشم و ... چون یهو دیدی گزینه ها رو جا به جا زدیم یا مثلن پاسخنامه رو تو یه درس که همه تستاشو زدی سفید اعلام کنه سازمان سنجش(دیدم که میگما) و ...و رتبمون خوب نشه اونوقت دیگه ضد حال اساسی +غیر منتظه می خوریم ولی اگه از الان یه مقدار آماده باشیم روحیمونو از دست نمیدیم :)
اگه واقعا زحمت کشیده باشی نتیجه ام می گیری

sahar_farj

عضو جدید
[

رتبتون که حدود ی مشخص شد این فایل مربوط به سال 90 هستش می شه بفمید کدوم دانشگا هها قبول می شید.
[/QUOTE]
بنظرتون این فایل درسته؟اخه تو رتبههای 1300 یهو روزانه اوردن یا مثلا 1791 روزانه عمران اورده...یا 1128 شبانه مهندسی شیمی صنعتی اصفهان اورده یا 1440 شبانه مالک اشتر اورده؟! یا تو رشته برق 1509برق روزانه اصفهان واقعا اورده؟!..... اگه درباره مهندس شیمی درست باشه این رتبهها بنظرم عجیبه!نیست؟شاید تکمیل ظرفبت بوده یا اشتباه شده یا سهمیه دار بودن...نظرتون چیه؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه فایل کاملا درسته.مثل اینکه نمیدونید عمران 66666666666666666666666 نفر پذیرش داره :D اون مالک اشترم گرایش مهمات بوده احتمالا

hothit

عضو جدید
نه فایل کاملا درسته.مثل اینکه نمیدونید عمران 66666666666666666666666 نفر پذیرش داره :D اون مالک اشترم گرایش مهمات بوده احتمالا
عمران و برق و مکانیک خیلی ظرفیت دارن پارسال تا 17 هزار رو مجاز کرده بودن! شیمی 5000 هزار نفر و از اون بدتر نفت 600 نفر رو مجاز می کنن!:D

abdollahi.ut

عضو جدید
نمی د ونم دقیقا چون توی دانشگاه تهران درس خونده شاید سهمیه ای چیزی داشته ما نمی د ونیم ولی اگه اینطور نبوده پس احتمالا رشتش خوب نیست

پارسال با رتبه بین 500 تا 550 پردیس3 دانشگاه (یعنی فومن) قبول شدن
بچه های دانشگاه تهران هیچ سهمیه ای برا دانشگاه خودشون ندارن

hadi216

عضو جدید
منم بدم نمیاد بیام ولی 2تا مشکل واسم هست ، 1. خوابگاه نداره حتی خودگردان 2. فقط ناهار میدن .
ایشالله شبانه دانشگاه های تهران قبول میشی

hadi216

عضو جدید
آخه چرا فکر میکنید پژوهشکده سطحش پایینه؟
من پژوهشکده رو به علم و صنعت ترجیح میدم

علم و صنعت که توی مهندسی شیمی در حد دانشگاه رشت و بوشهره.اصلا خرابه اس :D
حالا دیگه کم لطفی نکنید ، من امیدم به شبانه علم وصنعته ، ناامیدم نکنید . یکم توضیح میدید چرا ؟؟

kianoosh-s

عضو جدید

kianoosh-s

عضو جدید
یکی از بچه ها که توی پارسه رتبه ی 20 یا کمتر داشته می گفت اینقدر محاسباتی و سخت وغلط داشت که وقت کم آورده بود میانگینش اصلا نگاه نکرده می گه اعصابم خورد می شه.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا دیگه کم لطفی نکنید ، من امیدم به شبانه علم وصنعته ، ناامیدم نکنید . یکم توضیح میدید چرا ؟؟

هادی جان بهترین گرایش علم و صنعت جداسازیه که اونم حرفی برای گفتن نداره .علم و صنعت اصلا استاد تمام نداره تو مهندسی شیمی.شاید برای مکانیک و مواد و ... دانشگاه خفنی باشه ولی شیمی اش خیلی ضعیفه یعنی فرقی نداره با دانشگاه های معمولی

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولش کن کاست زیاد میده بیرون :D خودش نصف سوالای کلیشه ای رو غلط حل کرده خونه از ما انتظار داره سوالای متوسط کامل حل کنیم

ایول خدا خیرت بده:biggrin:بعد گلزار ایشونم مثل اینکه میخواد بره تو کار اهنگ بیرون دادن :D

mahsa-shimi

عضو جدید
ولش کن کاست زیاد میده بیرون :D خودش نصف سوالای کلیشه ای رو غلط حل کرده خونه از ما انتظار داره سوالای متوسط کامل حل کنیم
باسلام
من پست های این فرد را دنبال کردم و متاسفانه در تمام پست هاش قصد داره اقای سمیعی گهر را تخریب کنه من فکر کنم ایشان ایدیشان فیک است و در صدد تخریب دارن قدم برمیدارن
ایشان (اقای سمیعی گهر) که خودشون گفتند ممکنه برخی جاها قابل قبول نباشه
اقای ziizo که تازه به نظرم خیلی از حرفاشون هم صحیح است محترمانه گفتند برخی راقبول ندارند که نظرشونه در صورتیکه خیلی جاها هم بسیار از اقای سمیعی تعریف کردند
دوست عزیز شما داری خود کشی میکنی رتبت بشه 150 چطور ادعا میکنید ایشان با این همه اطلاعات نصف سوالها رو اشتباه حل کرده.؟
ترو خدا دوستان نظربدید و نزارید این افراد تاپیک را منحرف کنند

erfan tohidi

عضو جدید
مقایسه بین دکتر سمیعی گهر و گلزار مثل مقایسه کشتی گیرا و فوتبالیستاست
یکی برای مردم افتخار میاره و در حد توانش کمک میکنه اون یکی پول بیتالمال را میخوره و تازه خیانت هم میکنه
اقایون خجالت بکشید
در ضمن 80 دردصد صحبتاش که درسته استفاده کنید اونجاشم که قبول ندارید خوب گوش ندید در ضمن یادتون باشه اون استاده و ما هنور گزینه هایی که پر کردیم تو روز کنکور جوهرش خشک نشده
ادم خوب نیست زود جو گیر شه...و
اقای zizoo دمت گرم باز فایل داری بزار شما که از کسیپول نمیگیری گسی نخواست گوش نده بره گلزر گوش بده!

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
هادی جان بهترین گرایش علم و صنعت جداسازیه که اونم حرفی برای گفتن نداره .علم و صنعت اصلا استاد تمام نداره تو مهندسی شیمی.شاید برای مکانیک و مواد و ... دانشگاه خفنی باشه ولی شیمی اش خیلی ضعیفه یعنی فرقی نداره با دانشگاه های معمولی

نه 2تا استاد تمام داره ، تو سایتشو یه نگاه بنداز . از یه طرف تهرانه و امکاناتش خوبه . اسم دانشگاه هم ملاکه آخه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی برای مردم افتخار میاره و در حد توانش کمک میکنه اون یکی پول بیتالمال را میخوره و تازه خیانت هم میکنه
اقایون خجالت بکشید
در ضمن 80 دردصد صحبتاش که درسته استفاده کنید اونجاشم که قبول ندارید خوب گوش ندید در ضمن یادتون باشه اون استاده و ما هنور گزینه هایی که پر کردیم تو روز کنکور جوهرش خشک نشده
اقای zizoo دمت گرم باز فایل داری بزار شما که از کسیپول نمیگیری گسی نخواست گوش نده بره گلزر گوش بده!

نمیدونم شما ها که تا به حال 2 تا پستم ندادید از کجا یهو پیداتون میشه و مارو ارشاد میکنید
اگه پستای قبلی من و بخونید اشاره کردم که توی سواد ایشون هیچ شکی ندارم و برام عزیزن
این گروهی که توش اومدی خیلی هامون از شهریور کنار همیم و هم دیگرو راهنمایی و کمک می کنیم شما تازه اومدی زود میخوای بری؟!
خدا کی نسل شما منبری ها از رو زمین برداشته میشه. یه نفس راحت بکشیم از دستتون

hadi216

عضو جدید
اقایون خجالت بکشید
بهتره شما هم تعصب نشون ندی ، نمیدونم شما چقدر سابقه ی کنکور داری ولی از دید من حل کردن سوال خارج از جلسه ی کنکور و با وقت بیشتر ، خیلی فرق داره با کنکور دادن . حالا وای به حال این که شما در حالت اول بیای غلط حل کنی سوالا رو . حالا این استاد عزیز بعد n روز از کنکور میاد تحلیل میکنه . به نظر من این تحلیل ها نمیتونه دال بر این باشه که بچه ها فلان تست رو سر جلسه ی کنکور چطوری زدند ، به جای این بحث ها بیخیال تخمین رتبه بشیم و بریم دنبال شناخت دانشگاه ها و....

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه 2تا استاد تمام داره ، تو سایتشو یه نگاه بنداز . از یه طرف تهرانه و امکاناتش خوبه . اسم دانشگاه هم ملاکه آخه

لابد تازه استاد شدن اینا چون 3.4 ماه استاد نداشت.اینم بگم ها به شبانه ها خوابگاه نمیده
اره خدایی اسم دانشگاه مهمه

kianoosh-s

عضو جدید
باسلام
من پست های این فرد را دنبال کردم و متاسفانه در تمام پست هاش قصد داره اقای سمیعی گهر را تخریب کنه من فکر کنم ایشان ایدیشان فیک است و در صدد تخریب دارن قدم برمیدارن
ایشان (اقای سمیعی گهر) که خودشون گفتند ممکنه برخی جاها قابل قبول نباشه
اقای ziizo که تازه به نظرم خیلی از حرفاشون هم صحیح است محترمانه گفتند برخی راقبول ندارند که نظرشونه در صورتیکه خیلی جاها هم بسیار از اقای سمیعی تعریف کردند
دوست عزیز شما داری خود کشی میکنی رتبت بشه 150 چطور ادعا میکنید ایشان با این همه اطلاعات نصف سوالها رو اشتباه حل کرده.؟
ترو خدا دوستان نظربدید و نزارید این افراد تاپیک را منحرف کنند
من شوخی کردم کاست می ده بیرون واسه خندش گفتم :biggrin:,تخریب چیه بابا بی خیال,آره شاید زیاده روی کردم من اشتباه کردم من که ی نخوده اطلاعات اونو هم ندارم !!! :D ولی تاریخ گذشته ی ایران مطالعه کنین ایرانی ها اینطورین یکی همیشه میکننش خدا همه چیزش درست می دونن هر کی هرچی می گه زد اون میکوبنش بعد ی مدت میریزن سرش اون می کوبن حالا مثل دکتر خداکرمی می بینم شما رو اونم سال دیگه همین تاپیک می کوبینش زمین هزار جور حرف در میاریم واسش

• Like
واکنش ها: .6.

erfan tohidi

عضو جدید
نمیدونم شما ها که تا به حال 2 تا پستم ندادید از کجا یهو پیداتون میشه و مارو ارشاد میکنید
اگه پستای قبلی من و بخونید اشاره کردم که توی سواد ایشون هیچ شکی ندارم و برام عزیزن
این گروهی که توش اومدی خیلی هامون از شهریور کنار همیم و هم دیگرو راهنمایی و کمک می کنیم شما تازه اومدی زود میخوای بری؟!
خدا کی نسل شما منبری ها از رو زمین برداشته میشه. یه نفس راحت بکشیم از دستتون

ببخشید اقا
ما که حرفی نزدیم و داریم از تمام راهنماییها استفاده میکنیم چ شما که از شهریو ر شروع کرید و چه برخی اساتید که 10 سالپیش از شهریور شروع کردن!
در ضمن ماهم گفتیم همدستشما درد ننه هم هر کی واقعا داه کمک میکنه
من ک در حدی نستم ارشاد کنم ولی خرم نیسم نفهمم کوبیدن وزدن و ی احترامی یعنی چی؟
من قصد جسارت ندارم !

بالا