من علاقه زیادی به معماری و طراحی دکوراسیون و ساختمان سازی دارم
میخواستم بدونم اگر در آموزشگاه معتبر مثل بن ژیوار دوره معماری داخلی و یا دکوراسیون داخلی رو بگذرونم و مدرک این موسسه رو بگیرم
اولا بازار کار این رشته به چه صورت هستش و چه میزان درآمدی میتوانم داشته باشم ؟
دوما اعتبار مدرک ارائه شده چقدر هستش ؟
این لینک وامدهای درسی معماری داخلی
http://bonzhivar.com/FA/index.php?o...gcategory&id=36&Itemid=60&mp=1&bzIname=09.jpg
اینم لینک واحد های درسی دکوراسیون داخلی
http://bonzhivar.com/FA/index.php?o...gcategory&id=38&Itemid=62&mp=1&bzIname=10.jpg
من خودم رشته نرم افزار کامپیوتر خوندم اما علاقه زیادی به این رشته دارم ولی میخام بدونم بازار کار و میزان درآمد و موقعیت شغلی این کار به چه صورت هستش ؟
البته درباره اعتبار مدرک ارائه شده در سایتش متن زیر رو آورده :
ارائهی مدرک معتبر این موسسه به منظور ایجاد فرصتهای شغلی برای هنرجویان، پس از اتمام هر دوره، گواهینامهی مهارت از «ادارهی کار بینالملل ILO» تقدیم مینماید. بنژیوار هم از دیدگاه نظری و هم از جنبهی عملی، با استانداردهای ISCO مطابقت داشته و به استفاده از شناسههایی بینالمللی میپردازد که برای تمام کشورهای عضو ILO شناخته شده است. در مجموع با استفاده از چنین گزارههایی است که بنژیوار ادعای متمایزبودن از همترازهای خود میکند.
بنژیوار درصدد است در آیندهای نه چندان دور، با ارتقای سطح دانش و افزایش درک اجتماعی از دکوراسیون و معماری داخلی به عنوان نیازی بنیادین برای زندگی بهتر، به عضویت در انجمن بینالمللی معماران دست یابد.
ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید
سلام... اون اتاقی که میگین سمت چپه آشپزخونه ست که با اُپن جدا شده، بقیه ی اتاقا، اتاق خوابن به غیر از اتاق پایین سمت چپ که قسمت نشیمن هست! ما معمولا اتفاقاتی رو که تو سقف میفته رو با خط چین مشخص میکنیم (مثلا وقتی که قسمتی از سقف بالا و پایین شده باشه) ولی این خط چینا که شما گذاشتینو متوجه نمیشم چی هستن!!!سلام به همه ی دوستان اهل فن، یکی از دوستان یه پلان مدادی داد به من که با اتوکد براش بزنم، (صرف نظر از اینکه نقشه بسیار بیخود هست!) می خوام ببینم که کسی می تونه کاربری هر اتاق رو به من بگه، می خوام مبلمان بزنم نمی دونم هر اتاق دقیقاً به چه درد می خوره! یکی که می تونه خوب حدس بزنه کمک کنه!
فایل پی دی اف رو ضمیمه کردم. بعد یه سوال یه سری خط چین آبی داره نمی دونم چی هستن، اتاق بالا سمت چپ پلان رو هم یه نگاهی بندازید، به یه چیز عجیب از بقیه قسمت ها جدا شده که نمی دونم چیه؟
یه سوال دیگه اینکه سقف کاذب رو تو پلان چطوری نشون میدن؟ فایل پی دی اف 14 کیلوبایت بیشتر نیست خواهشاً یه نگاهی بندازید.
ممنون![]()
با سلامخیلی ممنون از توضیحات ، چرا اپن اون شکلیه؟!! یه سوال دیگه اینکه اون دو تا اتاقی که روبروی در ورودی هستن و به هم راه دارن چی هستن؟ سرویس بهداشتی و حمام که سمت راست هستن درسته؟
دنیا جان تا پلان رو نذاری نمیتونيم کمکت کنیمببینید :
برای کشیدن جان پناه چقدر باید فاصله بدم از دیوار ( یعنی حدی که باید نسبت به خطچین دور پلان از داخل بکشم ) ؟ در مقیاس 1/100
خرپشته رو به کدوم سمت بکشم ؟ شمال ، جنوب ، ... ؟
اندازه خرپشته در مقیاس 1/100 چقدر باشه ؟
ممنون
آیداجون دارم مقطع میزنم..ارتفاع خرپشته رو نمیدونم میشه بگی چنده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخوست های مرتبط با: طرح تفصیلی شهر ها | سوالات و درخواست های معماری | 26 | |
![]() |
درخوست های مرتبط با:انواع هتل و متل | سوالات و درخواست های معماری | 171 |