درخوست های مرتبط با: راهنمایی و نظرخواهی

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم دیکشنری معماری هست..
ولی مثلاً من تو این 8 سال آخرشم نفهمیدم دقیقا "آوانگارد" یعنی چی..

s.nosrati

عضو جدید
پنجره های مشبک

پنجره های مشبک

:redface:سلام دوستان.من همین امروز به جمع شما اضافه شدم.برای یه واحد مسکونی در حال ساخت دنبال جایی می گردم که درو پنجره های مشبک چوبی یا همون ارسی (که نمونه هاشو تو خونه های قدیمی کاشان یا انگورستان ملک اصفهان میشه دید)درست میکنه.آخه تو شهر خودمون جایی رو پیدا نکردم.اگه بتونید شماره تلفنی,آدرس سایتی,...از همچین جایی بهم بدین ممنون میشم.

halal314

عضو جدید
من علاقه زیادی به معماری و طراحی دکوراسیون و ساختمان سازی دارم
میخواستم بدونم اگر در آموزشگاه معتبر مثل بن ژیوار دوره معماری داخلی و یا دکوراسیون داخلی رو بگذرونم و مدرک این موسسه رو بگیرم
اولا بازار کار این رشته به چه صورت هستش و چه میزان درآمدی میتوانم داشته باشم ؟
دوما اعتبار مدرک ارائه شده چقدر هستش ؟

این لینک وامدهای درسی معماری داخلی
http://bonzhivar.com/FA/index.php?o...gcategory&id=36&Itemid=60&mp=1&bzIname=09.jpg

اینم لینک واحد های درسی دکوراسیون داخلی
http://bonzhivar.com/FA/index.php?o...gcategory&id=38&Itemid=62&mp=1&bzIname=10.jpg

من خودم رشته نرم افزار کامپیوتر خوندم اما علاقه زیادی به این رشته دارم ولی میخام بدونم بازار کار و میزان درآمد و موقعیت شغلی این کار به چه صورت هستش ؟

البته درباره اعتبار مدرک ارائه شده در سایتش متن زیر رو آورده :

ارائه‌ی مدرک معتبر این موسسه به منظور ایجاد فرصت‌های شغلی برای هنرجویان، پس از اتمام هر دوره، گواهینامه‌ی مهارت از «اداره‌ی کار بین‌الملل ILO» تقدیم می‌نماید. بن‌ژیوار هم از دیدگاه نظری و هم از جنبه‌ی عملی، با استانداردهای ISCO مطابقت داشته و به استفاده از شناسه‌هایی بین‌المللی می‌پردازد که برای تمام کشورهای عضو ILO شناخته شده است. در مجموع با استفاده از چنین گزاره‌هایی است که بن‌ژیوار ادعای متمایزبودن از هم‌ترازهای خود می‌کند.
بن‌ژیوار درصدد است در آینده‌ای نه چندان دور، با ارتقای سطح دانش و افزایش درک اجتماعی از دکوراسیون و معماری داخلی به عنوان نیازی بنیادین برای زندگی بهتر، به عضویت در انجمن بین‌المللی معماران دست یابد.

ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید

:smile:مطمئنی خودت بن ژیواری نیستی؟؟:surprised: خوب این مدرک که این اینقد پیچونده اسمشو , همون مدرک فنی و حرفه ای خودمونه دیگه داداش:D
اداره کار بین الملل؟؟؟؟؟
ILO???????

samir@21

عضو جدید
منظورم اینه که چه کاربری میشه اضافه کرد؟زیر پل روگذری که الان به عنوان پارکینگ استفاده میشه؟

s.nosrati

عضو جدید
من ساکن زنجانم.اشکالی نداره سازنده شهر دیگه ای باشه چون میشه پستشون کرد.ممنون از توجهت.:smile:

morty2020

عضو جدید
سلام
اگه پیدا کردی به منم خبر بده
باید بری پیش نجارهای ماهر سنتی

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گالري روباز!
نمايشگاه صنايع دستي
من شخصا با نمايشگاه گل و گياه موافق ترم:)

donya-70

عضو جدید
درخواست راهنمایی پلان سقف و موقعیت

درخواست راهنمایی پلان سقف و موقعیت

سلام
من یه پلان خونه دارم ...
میخوام پلان سقف و موقعیت بکشم ...
علاوه بر اینکه پلان خونه رو داده ... یه نمونه پلان داده تا کوچه ها و بن بست ها رو روی اون پلان خونه اعمال کنم ..
چطوری باید این کارو انجام بدم ... ؟
ممنون

mst_ab

عضو جدید
کمک در نقشه خوانی یک پروژه

کمک در نقشه خوانی یک پروژه

سلام به همه ی دوستان اهل فن، یکی از دوستان یه پلان مدادی داد به من که با اتوکد براش بزنم، (صرف نظر از اینکه نقشه بسیار بیخود هست!) می خوام ببینم که کسی می تونه کاربری هر اتاق رو به من بگه، می خوام مبلمان بزنم نمی دونم هر اتاق دقیقاً به چه درد می خوره! یکی که می تونه خوب حدس بزنه کمک کنه!
فایل پی دی اف رو ضمیمه کردم. بعد یه سوال یه سری خط چین آبی داره نمی دونم چی هستن، اتاق بالا سمت چپ پلان رو هم یه نگاهی بندازید، به یه چیز عجیب از بقیه قسمت ها جدا شده که نمی دونم چیه؟

یه سوال دیگه اینکه سقف کاذب رو تو پلان چطوری نشون میدن؟ فایل پی دی اف 14 کیلوبایت بیشتر نیست خواهشاً یه نگاهی بندازید.

ممنون :gol:

پیوست ها

• Drawing1.pdf
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 0

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان اهل فن، یکی از دوستان یه پلان مدادی داد به من که با اتوکد براش بزنم، (صرف نظر از اینکه نقشه بسیار بیخود هست!) می خوام ببینم که کسی می تونه کاربری هر اتاق رو به من بگه، می خوام مبلمان بزنم نمی دونم هر اتاق دقیقاً به چه درد می خوره! یکی که می تونه خوب حدس بزنه کمک کنه!
فایل پی دی اف رو ضمیمه کردم. بعد یه سوال یه سری خط چین آبی داره نمی دونم چی هستن، اتاق بالا سمت چپ پلان رو هم یه نگاهی بندازید، به یه چیز عجیب از بقیه قسمت ها جدا شده که نمی دونم چیه؟

یه سوال دیگه اینکه سقف کاذب رو تو پلان چطوری نشون میدن؟ فایل پی دی اف 14 کیلوبایت بیشتر نیست خواهشاً یه نگاهی بندازید.

ممنون :gol:
سلام... اون اتاقی که میگین سمت چپه آشپزخونه ست که با اُپن جدا شده، بقیه ی اتاقا، اتاق خوابن به غیر از اتاق پایین سمت چپ که قسمت نشیمن هست! ما معمولا اتفاقاتی رو که تو سقف میفته رو با خط چین مشخص میکنیم (مثلا وقتی که قسمتی از سقف بالا و پایین شده باشه) ولی این خط چینا که شما گذاشتینو متوجه نمیشم چی هستن!!!
پلان سقف کاذبم این شکلی میشه:

DSC00103.jpg
شرمنده فایل کدیشو نداشتم، عکسشو گذاشتم:redface:

mst_ab

عضو جدید
خیلی ممنون از توضیحات ، چرا اپن اون شکلیه؟!! یه سوال دیگه اینکه اون دو تا اتاقی که روبروی در ورودی هستن و به هم راه دارن چی هستن؟ سرویس بهداشتی و حمام که سمت راست هستن درسته؟

donya-70

عضو جدید
سلام
من الان یه پلان خونه ویلایی دارم ...
دور پلان خونه هم با یک اصله ای خط چین کشیده شده ... که مجدوده سقفه ...
حالا من میخوام پلان سقف صاف و شیبدار همون ساختمان ویلایی رو بکشم ....
در صورتی که من فقط محدوده پشت بوم یا همون سقف رو دارم ...
میخواستم بدونم ...
چطوری باید این محدوده سقف ( پشت بوم ) رو که دارم ... باهاش پلان سقف صاف و شیبدار بکشم ... ؟
ممنون

hulk1

عضو جدید
با سلام
چرا هیچ کدوم از دوستان یا مدیران درباره این سوالات جوابی ندادند
آیا مرکزی با مدرک معتبر هست؟
خواهشن راهنمایی کنید.

آیدا معمار

عضو جدید
salam iani mikhai sagf shib daro safo roie ie sagf neshoon bedi?
shoma term chandin?
age betoni pelaneto bezari rahat tar mishe komak kard
bezar ta age akhare shab omadam dobare komaket konam

م.كمالي

عضو جدید
خیلی ممنون از توضیحات ، چرا اپن اون شکلیه؟!! یه سوال دیگه اینکه اون دو تا اتاقی که روبروی در ورودی هستن و به هم راه دارن چی هستن؟ سرویس بهداشتی و حمام که سمت راست هستن درسته؟
با سلام
اون 2تا اتاق كه بهم راه دارن فقط ميتونه سرويس بهداشتي باشه كه آخري توالت و اولي روشويي توش قرار ميگيره . سرويس بهداشتي سمت راست هست ولي ميتونه اين سرويس براي زماني باشه كه لازم نباشه مهمون وارد بخش خصوصي ساختمان بشه و از اين كه دم در هست استفاده كنه
در ضمن اگر ستون گذاريش تصحيح بشه اون اتاق پاييني اينطوري ناقص نميشه

آخرین ویرایش:

donya-70

عضو جدید
ببینید :
برای کشیدن جان پناه چقدر باید فاصله بدم از دیوار ( یعنی حدی که باید نسبت به خطچین دور پلان از داخل بکشم ) ؟ در مقیاس 1/100
خرپشته رو به کدوم سمت بکشم ؟ شمال ، جنوب ، ... ؟
اندازه خرپشته در مقیاس 1/100 چقدر باشه ؟
ممنون

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید :
برای کشیدن جان پناه چقدر باید فاصله بدم از دیوار ( یعنی حدی که باید نسبت به خطچین دور پلان از داخل بکشم ) ؟ در مقیاس 1/100
خرپشته رو به کدوم سمت بکشم ؟ شمال ، جنوب ، ... ؟
اندازه خرپشته در مقیاس 1/100 چقدر باشه ؟
ممنون
دنیا جان تا پلان رو نذاری نمیتونيم کمکت کنیم
ولی خر پشته رو باید سمت راه پله و در امتداد راه پله بذاری دیگه
در ضمن مگه نگفتی خونت ویلاییه و سقفت شیب دار؟؟؟!!!تو سقف شیبدار خرپشته چیکار میکنه؟؟؟:eek:
باز اگه نتونستی پلانتو بذاری بیشتر توضیح بده تا بتونم کمکت کنم

آیدا معمار

عضو جدید
ببین دنیا خانم:
دوتا پی دی اف جدید میزارم اگه دقت کنی همونطور که شیرین خانم گفت خرپشته دقیقا بالای پله ها قرار میگیره ضخامت جان پناه خرپشته(دیوار دورش)10 سانته

سلام دوستان یه سوال فوری داشتم دانشگاه ازاد اسلامشهر بهتر یا غیر انتفاعی دهخدا؟ (کارشناسی ناپیوسته معماری)

کيان پرتو

عضو جدید
درخواست راهنمایی - ادامه تحصیل در رشته طراحی داخلی

درخواست راهنمایی - ادامه تحصیل در رشته طراحی داخلی

سلام من ميخوام تو رشته طراحي داخلي ادامه تحصيل بدم اما اطلاعات زيادي درمورد درسهاي اين رشته و دانشگاه هايي که اين رشته رو دارن ندارم:(:(
ميشه کمکم کنيد؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم

dailyyy-habit

عضو جدید
slm.reshteiii b name memarii dakhelii hastesh k darsash ta hoodoodi moshabeh mohandesi memarii e.albate man dar danesh gahe gheir entefaiii dars mikhunam .reshtamun karshenasiiii e.yani kardani nadare.vahedhaii moshabeh gorohe honar niz darad

بالا