سلام دوستمسلام؛ بچه ها کسی آز شیمی فیزیک2 پاس کرده که بتونه تو 1 آزمایش کمکم کنه؟؟؟
اگه کسی هست خواهش میکنم زودتر جواب بده...
سلام دوستم
شما سوالتو مطرح کن اگه کسی بتونه حتما کمکت میکنه
ضمن اینکه این تاپیک سوالات تجزیه اس نه شیمی فیزیک با این وجود بپرس ایشالا ک بتونم کمکت کنم
سلام بر شماسلام من دوشنبه کنفرانس دارم یکسری سوال درباره آزمایش تعیین مقدار آهن به روش منگانومتری داشتم، اگه پاسخ بدین یک دنیا ممنون میشم:
1-علت ناپایداری محلول پرمنگنات پتاسیوم؟
2-علت ناپایداری رنگ در نقطه پایانی تیتراسیون؟
3-چرا در استاندارد کردن، محلول اسید اگزالیک را گرم میکنیم؟
4-آیا میتوان از اسید کلریدریک به جای اسید سولفوریک استفاده کرد؟چرا؟
سلام
موضوع پروژه کارشناسیم لیزرهای نیمه هادیه. خواستم ببینم اگه مقاله ای یا رفرنسی و یا .... دراین زمینه در دسترستون هست لطفا معرفی کنید.
ممنون
سلام. من جند تا سوال راجع به روش هضم dry ashing که آماده سازی نمونه برای کار با icp-oes هست داشتم.(در مورد لبنیات)کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام دوستان
کسی میدونه اجزای یه دارو از کجا میتونم پیدا کنم؟
مثلا دارو های Gabapentine و لاموتریژین از چه اجزای تشکیل شدن؟
سلام. کاربرد واقعی طیف مخلوط دی کرومات و پرمنگنات در صنعت چیه؟ ممنون میشم اگر جواب منو بدید.
كسي از دوستان ميتونه در رابطه با تجزيه گريس وگرفتن مواد اوليه آن كمكي بكنه؟
سلام دوستان من می خواستم بدونم کدوم کتاب میتونه جایگزین خوب برای اصول تجزیه دستگاهی اسکوک باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من رشتم مهندسی شیمی هست ولی استاد بهم این موضوع رو داده (بررسی روش های اندازه گیری یون های مختلف در آب- methods of measuring ions in water)
نمیدونم که این موضوع اصلا به رشته من مربوط میشه یا نه ؟
هیچ منبعی هم معرفی نکرده؟
کسی میتونه بگه که من باید پیکار کنم ؟
دوستان اگر مقاله یا پروژه ای در این زمینه دارید ممنون میشم بذارید!!!
دانشگاه سیستان و بلوچستان میخونی؟ علیرضا سردشتی رو میشناسی>؟سلام دوستان خسته نباشید
یک سری اطلاعات درمورد "عاری سازی پتانسیومتری "میخواستم و این که عاری سازی پتانسیومتری یعنی چه؟
موضوع سمینارم:مشاهده پیوست اندازه گیری مقدار کم یون های فلزی در اب و پساب باروش ع.pdfمشاهده پیوست اندازه گیری مقدار کم یون های فلزی در اب و پساب باروش ع.pdf، اگه اطلاعاتی یا فایل پاورپینتی در این باره دارین ممنون میشم در اختیارم قرار بدین!
برای ارایه سمینار باید چه نکاتی رو رعایت کنم؟؟
خیلی فوری نیاز دارم به کمکتون ممنون میشم کمکم کنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست کمک برای حل مسئله شیمی (محاسبه قدرت یونی) | شیمی تجزیه | 0 | ||
F | درخواست کتاب مبانی شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 3 | |
Y | روشهای آمادهسازی نمونه در شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 1 | |
Y | مبانی شیمی تجزیه | شیمی تجزیه | 0 | |
S | نمونه سوال رادیو شیمی 92-93 | شیمی تجزیه | 1 |