درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

alikaka22

عضو جدید
سلام خدمت دوستان مهندس.من حل ترمو ون نس جلد دو را میخوام.شدیدا احتیاج دارم.ممنون میشم کمکم کنید.فصل 8 به بعد رو

adasal

عضو جدید
سلام
من یه مقاله فوری در مورد روشهای شکل دهی پلیمرها احتیاج دارم.
اگه کسی میتونه کمکم کنه
یه دنیا تشکر

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان..........
کسی در مورد نظام مهندسی ایران و جایگاه مهندسی شیمی در اون اطلاعاتی نداره؟؟

m3164

کاربر فعال تالار مهندسی شیمی
کاربر ممتاز

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..........
کسی در مورد نظام مهندسی ایران و جایگاه مهندسی شیمی در اون اطلاعاتی نداره؟؟
سلام محسن اقا بهنام bera در جریان کارش هست می تونی از اون سوال کنی

ولی تا جایی که به من گفته بود غیر از گرایش گاز بقیه گرایش ها نظام مهندسی نداره

البته دقدق نمی دونم اگه اشتباه می کنم تصحیح بفرمایید

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . جدیداً هرچی می خوام بی جواب می مونه:eek:

کسی این استانداردو نداره:confused:
ASTM D4658 - 09
در رابطه Test Method for Sulfide Ion in Water
اینم لینکش
http://www.astm.org/Standards/D4658.htm
کمک کنید :cry:

اینجا راهنمایی کرده

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/322050-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-ASTM

us_majid

عضو جدید
آناليز عددي جريان آرام و انتقال حرارت نانو سيال در لوله مدور بادماي ثابت ديواره
http://www.civilica.com/Paper-SCCE07-SCCE07_114.html
-----------------------------------------------------
مطالعه انتقال حرارت تركيبي يك جريان آرام سيال نانو (Nanofluid) درون لوله افقي تحت شار حرارتي ثابت برروي ديوارة
http://www.civilica.com/Paper-ISME14-ISME14_186.html
---------------------------------------------------
مروري بر تأثيرات نانو ذرات فلزي در انتقال حرارت نانو سيالات
http://www.civilica.com/Paper-SCCE06-SCCE06_193.html
----------------------------------------------------
مطالعه عددي انتقال حرارت جابجايي اجباري نانوسيال آب/آلومينا درون كانال مربعي و مثلثي در شرايط جريان آرام به كمك نرم افزار فلوئنت
http://www.civilica.com/Paper-NCFDACCI03-NCFDACCI03_105.html
-------------------------------------------------------

schmichael

عضو جدید
لطفاً راه حل رو میخوام بدونم.مرسی

پیوست ها

• shimi01.jpg
    shimi01.jpg
    16 کیلوبایت · بازدیدها: 0

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش توسط مدیر:

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره مهندسی HSEهم جدیدا اومده وحیلی تو بورس است که تداخلی از دروس زیست و مهندسی شیمی وحتی با پعضی از دروس پزشکی نیز اشنایی دارند که خیلی تو بورس است .مهندس HSEکه مخفف مهندسی

ایمنی وبهداشت ومحیط زیست میباشد دارای رتبه بالایی چه در پالایشگاهها وپتروشیمی و گاز است ودرضمن با فعالیت خانمها نیز متناسب است من خودم یه مدت این پست رو تجربه کردم .از لحاظ فعالیت نیز متنوع است.در کل گرایش خوبی محسوب میشود

بچه ها میگن شما راجع به نظام مهندسی اطلاعات خوبی دارید.اگه دوست دارید برای بچه ها توضیح بدید.ممنون

زهرا نمکی

عضو جدید
help me please

help me please

سلام به همگی!من هیمن الان به عضویت باشگاه درومدم!میشه منو راهنمایی کنید!من یه ساله مدرک مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی با معدل 17.50 گرفتم اما اصلا اعتماد به نفس ندارم برم سر کار.احساس میکنم چیزی از مهندسی نمیدونم.باید جی کار کنم!:(

chemblog

عضو جدید
به خودت اعتماد داشته باش چهار ساله رفتی دانشگاه واسه چی جز برای این بوده که به جامعه ات خدمت کنی؟؟؟
با گذاشتن مدرک رو طاقچه خونه که زحمت این چهار سالت دود میشه میره هوا
مگه میشه کسی چهار سال درس بخونه معدلش بالای 17 باشه و چیزی از مهدسی ندونه تازه سر کار که رفتی یه دوره اموزشی هم برات می زارن
پس به خودت شک نکن و برو دنبال کار اگه حوصلشو داری!...اصلا مگه مهندس بدون اعتماد به نفس داریم مهندسه و اعتماد به نفسش...
;)

taranom.s

عضو جدید
سلام به همگی!من هیمن الان به عضویت باشگاه درومدم!میشه منو راهنمایی کنید!من یه ساله مدرک مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی با معدل 17.50 گرفتم اما اصلا اعتماد به نفس ندارم برم سر کار.احساس میکنم چیزی از مهندسی نمیدونم.باید جی کار کنم!:(
ای وای زهرا جان با این معدل خوبت چرا این حرف رو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اولا قرار نیست شما همه چیز رو تو دانشگاه یاد بگیری، ثانیا اگر احساس میکنه درسا رو فراموش کردی راه حلش مطالعه مجدد دروس "اصلی"گرایشتونه بخصوص دروسی که مربوط به کار های آزمایشگاهی یا اطلاعات آزمایشگاهی میشن،خیلی از دوستان من که توی این گرایش تحصیل میکردن بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدن با معدل های خیلی کمتر از شما مشغول کار شدن،پس به خودت اعتماد کن که فقط این رمز موفقیت شما واسه استخدامه.

Hermione Granger

عضو جدید
سلام
یه چیزی میخوام تو این مایه ها : شبيه سازي عددي انتقال جرم در فرايند تبخير قطره در محيط با جابجايي اجباري

k_siroos

مدیر بازنشسته

به کتابخانه دانشگاه تهران سر بزنید ، اونجا شاید با کارت دانشجوییتون اجازه بدن پایان نامه رو تو کتابخانه بخونید . فکر نکنم امانت بدن بهتون .

ihih_jimbo

عضو جدید
سلام بچه ها کسی در مورد قراردادهای زیر مطلب داره واسم بذاره.ممنون میشم
licencing(تحت لیسانس),joint venture(مشارکت),Buy Back(خرید متقابل),Finance(اعتباری)

یه سوال!می توان با داشتن فشاربخاردر ریبویلر و سایز لوله ورودی بخاردبی بخاررا محاسبه کرد؟
درود:gol:
دوست عزيز سوال شما ابهام دارد.لطفاً مشخص كنيد كه:
1-منظور شما ري بويلر(REBOILER) يا همان جوش آور است يا بويلر(BOILER)،چرا كه در ري بويلرلوله ورودي بخار وجود ندارد و در بويلرها هم لوله خروجي بخار داريم.
اگر توضيح بيشتري در مورد اصل سوال خودتان بدهيد و منظور تان را واضح تر بگوييد احتمالاً بتوانم كمكي بكنم.
بدرود:gol::gol::gol:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی در مورد قراردادهای زیر مطلب داره واسم بذاره.ممنون میشم
licencing(تحت لیسانس),joint venture(مشارکت),Buy Back(خرید متقابل),Finance(اعتباری)

تو درس طرح و اقتصاد اینا توضیح داده می شن
نمی دونم طرح و اقتصاد مهندسی خوندی یا نه

حالا اگه خودم پیداش کردم حتما واست میذارم

ihih_jimbo

عضو جدید
شهرام جان من با یکی از شاگردای دکتر بهین که شما باهاش پاس کردی تازه این ترم دارم.اگه داری واسم بزارشون.

ihih_jimbo

عضو جدید
Damper

Damper

از بچه های باشگاه کسی راجب کاربرد Damper تو صنعت مطلبی داره واسم بذاره.وبر روی چه سیستم هایی به کار میره.

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو درس طرح و اقتصاد اینا توضیح داده می شن
نمی دونم طرح و اقتصاد مهندسی خوندی یا نه

حالا اگه خودم پیداش کردم حتما واست میذارم

پی دی اف این کتاب هست .هر کی می خواد پیام بده.147 megabite حجم داره.

plant design and economice for chemical engineering, 5eth by max s.peters

لینک های دانلودش expire شده

آخرین ویرایش:
بالا