درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

schmichael

عضو جدید
من فکر میکنم اینطوری باشه: نقطه جوش(نقطه میعان) آب بیشتر از اتانول است.پس در دماهای بالا وقتی میعان اتفاق می افتد اول آب مایع میشود. یعنی اولین قطره مایع که تشکلیل شده صد در صد آب است.پس درصد مولی الکل تغییر نمیکنه چون اون دما بالاتر از دمای میعانش بوده
مرسی از نظرتون ولی من هم خودم همین استدلال رو داشتم و دارم! ولی اگه نگاه کنی توی جواب هیچکدوم از گزینه ها به این درصد اشاره نمیکنه. در واقع داره میگه اگه یک قطره تشکلیل بشه به همون نسبت که در بخار component ها هستن توی قطره حاصل از میعان هم همون درصد حاصل میشه. فکر میکنم استدلالی سوای استدلال نقطه ی میعان دو ترکیب وجود داشته باشه! دوستان کس دیگه ای چیزی به نظرش نمیرسه؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی از نظرتون ولی من هم خودم همین استدلال رو داشتم و دارم! ولی اگه نگاه کنی توی جواب هیچکدوم از گزینه ها به این درصد اشاره نمیکنه. در واقع داره میگه اگه یک قطره تشکلیل بشه به همون نسبت که در بخار component ها هستن توی قطره حاصل از میعان هم همون درصد حاصل میشه. فکر میکنم استدلالی سوای استدلال نقطه ی میعان دو ترکیب وجود داشته باشه! دوستان کس دیگه ای چیزی به نظرش نمیرسه؟

دوست عزیز وقتی میگه اولین قطره منظورش این نیست که یک قطره بزرگ تشکیل شده باشه.منظور همون لحظه میعان هست.که قطرات مایع شروع به تولید شدن میکنه.
به نظر من همین استدلال درسته. درواقع سوال داره این رو میگه که به محض شروع شدن میعان درصد مولی الکل چقدره.
این نظر منه.شاید دوستان دیگه نظر درست تری داشته باشن

schmichael

عضو جدید
دوست عزیز وقتی میگه اولین قطره منظورش این نیست که یک قطره بزرگ تشکیل شده باشه.منظور همون لحظه میعان هست.که قطرات مایع شروع به تولید شدن میکنه.
به نظر من همین استدلال درسته. درواقع سوال داره این رو میگه که به محض شروع شدن میعان درصد مولی الکل چقدره.
این نظر منه.شاید دوستان دیگه نظر درست تری داشته باشن

مرسی که با نظرتون به حل مسئله کمک میکنید ولی
مسئله داره به وضوح میگه که درصد مولی اتانول توی اولین قطره چقدره.
اگه چیزی که شما میگید باشه که بدیهیه که توی یه حجم زیاد از بخار،یک قطره هیچ تاثیری توی تغییر درصد component های اون بخار نخواهد داشت.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرام جان من با یکی از شاگردای دکتر بهین که شما باهاش پاس کردی تازه این ترم دارم.اگه داری واسم بزارشون.

:eek:شما دکتر بهین رو از کجا میشناسی؟
از کجا می دونی من با دکتر بهین طرح اقتصاد داشتم

چشم در اسرع وقت پیداش می کنم

hswang2

عضو جدید
Bechtel process design guide shareing

Bechtel process design guide shareing

Dear Sir

Could any one kindly share any bechtel process design guide, such as heat exchanger sizing or flare network ? I will used it only for research.

Thank you very much.

dac_ali

عضو جدید
به کتابخانه دانشگاه تهران سر بزنید ، اونجا شاید با کارت دانشجوییتون اجازه بدن پایان نامه رو تو کتابخانه بخونید . فکر نکنم امانت بدن بهتون .

درست می فرمایید
ولی من نه دانشجوی دانشگاه تهران هستم و نه اینکه در تهران ساکن باشم
توی سایت یه قسمت برای دانلود فایل کامل هست
که فکر کنم برای دانشجویان خود دانشگاه امکان دانلودش باشه
از دوستان کسی دانشجوی دانشگاه تهران هست
و می تونه چک کنه ببینه امکان دانلود براشون هست
خیلی ممنون

بررسي سينتيك اكسيداسيون مركاپتانهاي نفت سفيد در حضور محلول قليايي و كربن فعال آغشته به كاناليست مراكس

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دوست من انواع قراردادهایی که دکتر بهین واسمون گفته

1-قرارداد تحت لیسانس licencing:
عبارت است از یک قرارداد که به وسیله آن صاحب لیسانس حق استفاده قانونی از لیسانس را به دیگری می دهد.

2-قرارداد مشارکت joint venture:
حقوقدانان ایران برای یافتن معادل فارسی JV از اصطلاحات مختلفی استفاده کرده اند که مورد مناقشه ی بعضی دیگر قرار گرفته است .در قانون نیز از آن به عنوان (مشارکت مدنی) که معادل Equity Joint Venture میباشد تعبیر شده است .به نظر میرسد با توجه به ماهیت حقوقیJV وشکل هایی که این تکنیک حقوقی به خود میگیرد،بهترین تعبیر،تعبیر(( مشارکت انعطاف پذیر )) است
1-قرارداد اکتشاف نفت
به دو دلیل پر هزینه بودن پروژه های نفتی وزیر سوال رفتن رژیم قرارداد –امتیاز-،شرکتهایی که در این زمینه کار میکرده اند JV را در صحنه بین المللی فعالیتهای نفتی به وجود آوردند .اولین قرارداد نفتی به شکلJV بین شرکت دولتی نفت کشور مصر وشرکت ایتالیایی ENI در فوریه سال 1975 منعقد شده ودر اوت همان سال این شرکت ایتالیایی با شرکت ملی نفت ایران قراردادی منعقد ساخت .

3- قرارداد بیع(خرید متقابل) buy back:
این قرارداد ها عموما در طبقه قراردادهای خرید خدمت دسته بندی می شوند و شرکت سرمایه گذار خارجی کلیه وجوه سرمایه گذاری همچون خرید ، نصب تجهیزات ، راه اندازی و انتقال تکنولوژی را برعهده گرفته و پس از راه اندازی به کشور میزبان واگذار می کند . بازگشت سرمایه و همچنین سود سرمایه شرکت سرمایه گذار از طریق دریافت محصولات تولیدی و پس از راه اندازی طرح صورت می گیرد .
پرداخت ها بصورت نقدی و غیرنقدی امکان پذیر می باشد و طرف خارجی علاوه بر تامین مالی طرح در بیشتر موارد مسئولیت اجرایی و مهندسی، سفارشات ، ساخت و نصب ، انتقال تکنولوژی ، آموزش و راه اندازی را نیز متعهد می گردد . در حقیقت در این نوع قراردادها با یک پیمانکار عمومی (GC ) روبرو هستیم و طرف داخلی نظارت فنی و مالی پروژه را برعهده خواهد داشت .

4- قرارداد فاینانس finance:
-روش سرمایه گذاری مستقیم (فاینانس:(finance
تامین مالی از منابع بین المللی در دو حالت کلی امکان پذیر میباشد:
1-تامین مالی شرکتی Corporate Finance
2-تامین مالی پروژه Project Finance

حالت اول تأمین مالی با تعهد کامل بوده وباز پرداخت تعهدات مالی پروژه از طریق کلیه داراییهای شرکت میسر می باشد . حالت دوم تامین مالی با تعهد محدود و یا بدون تعهد محسوب شده و منبع باز پرداخت تعهدات پروژه ، درآمد حاصل از فروش تولیدات و سرمایه های مربوط به طرح می باشد .این حالت مقبولیت بیشتری برای دستگاه های اجرایی دارد.
در هر صورت روش فاینانس یک روش کوتاه مدت انتقال سرمایه به کشور است ، زیرا پس از فرارسیدن موعد بازپرداخت وام ، می بایست اصل سرمایه به همراه سود آن برگشت داده شود . بنابراین مهمترین شرط در دریافت وام ارزی ، تخصیص آن به طرحهایی است که دارای توجیه اقتصادی بوده و نرخ بازگشت سرمایه معقولی را داشته باشند.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی که با نظرتون به حل مسئله کمک میکنید ولی
مسئله داره به وضوح میگه که درصد مولی اتانول توی اولین قطره چقدره.
اگه چیزی که شما میگید باشه که بدیهیه که توی یه حجم زیاد از بخار،یک قطره هیچ تاثیری توی تغییر درصد component های اون بخار نخواهد داشت.

آها! راست میگی.الان که دوباره خوندم متوجه سوال شدم!ببخشید اشتباه شد
چیزی که این میگه آدمو یاد آزئوتروپ میندازه!
شاید از درصد بالای الکل باشه.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

amirs1987

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

sanam_el

عضو جدید
سلام دوستان
یک سوال
من ترم 4 هستم و خب خیلی از درسای اصلی رو نگذروندم هنوز.
به نظرتون برای یاد گرفتن هایسیس مشکل نخواهم داشت؟؟
زود نیست؟؟؟

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یک سوال
زود نیست؟؟؟

به نظر من از نظر نرم افزاری و اینکه کدوم خاصیت رو کجا باید وارد کنین و یکسری کلیات اینچنینی رو میتونین یاد بگیرین.ولی در کل یخورده زوده تا با جزئیاتش آشنا بشین
مثلا ببینین کجاها استفاده میشه و چه شبیه سازی هایی باهاش انجام شده
موفق باشید

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یک سوال
زود نیست؟؟؟

چرا زوده دوست من واسه هایسی باید راکتور و ترمو رو گذرونده باشی که بهمی چی به چیه
فعلا وقتتو بذار سر نرم افزارهای عمومی تر مثل مطلب یکی دو ترم دیگه برو سراغ نرم افزارهای شبیه سازی مثل هایسیس
البته نظره منه هاااااااااااا هر طور صلاح می دونی

H-Engineer

عضو جدید
سلام دوستان
یک سوال
زود نیست؟؟؟
سلام،درسته هنوز خیلی از مفهومارو درک نمیکنی اما خوبه!من خودم زمانی اسپنو شروع کردم که ترم 3 بودم!خیلی از چیزارو نمیفهمیدم ولی بمرور یاد گرفتم تا حالا!

H-Engineer

عضو جدید
چرا زوده دوست من واسه هایسی باید راکتور و ترمو رو گذرونده باشی که بهمی چی به چیه
فعلا وقتتو بذار سر نرم افزارهای عمومی تر مثل مطلب یکی دو ترم دیگه برو سراغ نرم افزارهای شبیه سازی مثل هایسیس
البته نظره منه هاااااااااااا هر طور صلاح می دونی
خدایی تو درس تاثیر میزاره اگه خوب کار کنی!من هم توی راکتور بهم کمک کرد هم توی عملیات واحد هم ترمو!

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یک سوال
زود نیست؟؟؟
شما الان یکم سرت خلوط تره و هنوز درس ها آنچنان سنگین نشده.به نظرم شما اول برو متلب کار کن.خیلی خیلی بدردت میخوره بعد که ترم 6 شدی شروع کن هایسیس و اسپن رو کار کن.
خیلی ها نظرشون اینه که هایسیس بهتره ولی من میگم هایسیس فقط یک نرم افزار دم دستیه و مقدمه ایه برای اینکه بتونین راحت تر اسپن یاد بگیرید.
موفق باشید

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
شما الان یکم سرت خلوط تره و هنوز درس ها آنچنان سنگین نشده.به نظرم شما اول برو متلب کار کن.خیلی خیلی بدردت میخوره بعد که ترم 6 شدی شروع کن هایسیس و اسپن رو کار کن.
خیلی ها نظرشون اینه که هایسیس بهتره ولی من میگم هایسیس فقط یک نرم افزار دم دستیه و مقدمه ایه برای اینکه بتونین راحت تر اسپن یاد بگیرید.
موفق باشید
سلام امیر جان. آقا یه سوال. اکسل را تا چه حد یاد بگیرم؟ً! بیشتر کدوم بخش ها را کار کنم؟!منابع یا کتاب خوب سراع داری؟
( شرمنده،بیشتر از یه سوال شد دیگه..! :);):gol:).

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام امیر جان. آقا یه سوال. اکسل را تا چه حد یاد بگیرم؟ً! بیشتر کدوم بخش ها را کار کنم؟!منابع یا کتاب خوب سراع داری؟
( شرمنده،بیشتر از یه سوال شد دیگه..! :);):gol:).

سلام میثم جان.بستگی داره از جون اکسل چی بخوای؟

Hermione Granger

عضو جدید
سلام دوستان
یک سوال
زود نیست؟؟؟
فعلا" شما اتوكد و متلب رو ياد بگير بيشتر به دردت ميخوره

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام میثم جان.بستگی داره از جون اکسل چی بخوای؟
منظورم اینه که برای رشته مون باید مباحث خاصی را یاد گرفت و یا نه هر چی بیشتر بهتر..!! خودت با چی یاد گرفتی؟! اگه لینک دانلود کتاب و جزوه ای به درد بخور و قابل فهم و ... داشتی هم می تونه کمک کنه.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم اینه که برای رشته مون باید مباحث خاصی را یاد گرفت و یا نه هر چی بیشتر بهتر..!! خودت با چی یاد گرفتی؟! اگه لینک دانلود کتاب و جزوه ای به درد بخور و قابل فهم و ... داشتی هم می تونه کمک کنه.

مهندس جان اول اکسل رو در حد معمولی یاد بگیر منظورم کلیاتشه
بعد کتاب های زیادی هستن که کاربرد اکسل در مهندسی شیمی رو توضیح دادن

mary90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از بچه ها کسی نیست که پتروشیمی اراک کار کنه من دیتا شیت HDPEرو برای گرید لوله میخواهم ممنون میشم کمکم کنید

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

مهندس جان اول اکسل رو در حد معمولی یاد بگیر منظورم کلیاتشه
بعد کتاب های زیادی هستن که کاربرد اکسل در مهندسی شیمی رو توضیح دادن

دقیقا. شما میتونی فعلا رسم نمودار رو کار کنی.مثلا چند نمودار داخل یک نمودار و تغییر در ظاهر نمودار و ...
چون فعلا این چیزا بدرد میخوره بعدا میتونی کتابهایی که کاربرد اکسل در مهندسی شیمی رو توضیح داده استفاده کنی.
یکی از کاربرداش طراحی مبدله. ولی کاربرد اصلیش مدیریته!

سلام
ASTM مخفف American Society for Testing and Materials است و از بهترین استانداردهای جهانی است که حتی استاندارد ایران هم ترجمه همین استانداردها است. برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایتش سر بزنید
www.ASTM.org

H-Engineer

عضو جدید
دقیقا. شما میتونی فعلا رسم نمودار رو کار کنی.مثلا چند نمودار داخل یک نمودار و تغییر در ظاهر نمودار و ...
چون فعلا این چیزا بدرد میخوره بعدا میتونی کتابهایی که کاربرد اکسل در مهندسی شیمی رو توضیح داده استفاده کنی.
یکی از کاربرداش طراحی مبدله. ولی کاربرد اصلیش مدیریته!
امیر جان این کلیات رو که میگی من بلدم.کلا کلاسشو رفتم قبل دانشگاه ولی الان برای استفاده توی اسپن میخوامش.توی یوزر مدل ها.
خیلی دوس دارم اونو یاد بگیرم.بنظرت چه منبعی خوبه؟

lord aragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیر جان این کلیات رو که میگی من بلدم.کلا کلاسشو رفتم قبل دانشگاه ولی الان برای استفاده توی اسپن میخوامش.توی یوزر مدل ها.
خیلی دوس دارم اونو یاد بگیرم.بنظرت چه منبعی خوبه؟
Statistical Analysis with Excel For Dummies

http://depositfiles.com/files/neufhjndr

Scientific and Engineering Applications Using MATLAB
http://depositfiles.com/files/gd6c5db1l/29893_9789533076591ScientificMATLAB.pdf

بیشتر از اکسل برای توابع محاسبه سود و براورد هزینه ی احداث و غیره استفاده می شودو

اما یکی از کاربرد های به درد به خور اکسل--یادگیری ساخت spreadsheet می باشد.یه صفحه گستر هست که از قبل بهش برنامه دادن بعد تو بهش عدد می دی جواب می گیری.میتونی رسم نمودار برج تقطیر به روش مک کیب رو سریع انجام بدی.محاسبه ی دیوتی.محاسبه ی بازده ی هر دستگاهی.تو اینترنت واسه هر موضوعی سرچ کنی پیدا می کنی.

اینتوری سرچ کن:
پسوند xlc. رو هم تو نوار ابزار سرچ تایپ کن

spreadsheet subject .xls

H-Engineer

عضو جدید
دستت درد نکنه.متاسفانه این لینکا دوتاش چیزتره،یدونشم لینک دانلود نداره که کاربرد متلب هست.
مهندس جان من گفتم اکسل واسه یوزر مدل های اسپن پلاس:smile:

بالا