engineer84
عضو جدید
نام مقاله: ارزيابي ساختار تركيبات بعد از 2- فنيل تري دكان و LAB14+< در الكيل بنزن خطي به روش GC/MS
دوستان مهندس من به اين مقاله شديدا احتياج دارم. لطفا كمك نماييد.
نام مقاله: ارزيابي ساختار تركيبات بعد از 2- فنيل تري دكان و LAB14+< در الكيل بنزن خطي به روش GC/MS
دوست عزیز کتاب های فارسی و ترجمه روی سایت قرار نمی گیرنسلام خدمت دوستان مهندس.من حل ترمو ون نس جلد دو را میخوام.شدیدا احتیاج دارم.ممنون میشم کمکم کنید.فصل 8 به بعد رو
سلام
من یه مقاله فوری در مورد روشهای شکل دهی پلیمرها احتیاج دارم.
اگه کسی میتونه کمکم کنه
یه دنیا تشکر
سلام محسن اقا بهنام bera در جریان کارش هست می تونی از اون سوال کنیسلام دوستان..........
کسی در مورد نظام مهندسی ایران و جایگاه مهندسی شیمی در اون اطلاعاتی نداره؟؟
سلام . جدیداً هرچی می خوام بی جواب می مونه
کسی این استانداردو نداره
ASTM D4658 - 09
در رابطه Test Method for Sulfide Ion in Water
اینم لینکش
http://www.astm.org/Standards/D4658.htm
کمک کنید![]()
سلام خدمت دوستان مهندس.من حل ترمو ون نس جلد دو را میخوام.شدیدا احتیاج دارم.ممنون میشم کمکم کنید.فصل 8 به بعد رو
سلام دوستان
به نظرتون بهترین دیکشنری برای مهندسی بیوتکنولوژی چه دیکشنری هست؟
لینک دانلودش: باید ***** شکن داشته باشین:سلام دوستان
به نظرتون بهترین دیکشنری برای مهندسی بیوتکنولوژی چه دیکشنری هست؟
اره مهندسی HSEهم جدیدا اومده وحیلی تو بورس است که تداخلی از دروس زیست و مهندسی شیمی وحتی با پعضی از دروس پزشکی نیز اشنایی دارند که خیلی تو بورس است .مهندس HSEکه مخفف مهندسی
ایمنی وبهداشت ومحیط زیست میباشد دارای رتبه بالایی چه در پالایشگاهها وپتروشیمی و گاز است ودرضمن با فعالیت خانمها نیز متناسب است من خودم یه مدت این پست رو تجربه کردم .از لحاظ فعالیت نیز متنوع است.در کل گرایش خوبی محسوب میشود
ای وای زهرا جان با این معدل خوبت چرا این حرف رو می زنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام به همگی!من هیمن الان به عضویت باشگاه درومدم!میشه منو راهنمایی کنید!من یه ساله مدرک مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی با معدل 17.50 گرفتم اما اصلا اعتماد به نفس ندارم برم سر کار.احساس میکنم چیزی از مهندسی نمیدونم.باید جی کار کنم!![]()
از دوستان کسی اطلاع داره من به شکل می تونم به متن این پایان نامه دسترسی پیدا کنم
بررسي سينتيك اكسيداسيون مركاپتانهاي نفت سفيد در حضور محلول قليايي و كربن فعال آغشته به كاناليست مراكس
درودیه سوال!می توان با داشتن فشاربخاردر ریبویلر و سایز لوله ورودی بخاردبی بخاررا محاسبه کرد؟
سلام بچه ها کسی در مورد قراردادهای زیر مطلب داره واسم بذاره.ممنون میشم
licencing(تحت لیسانس),joint venture(مشارکت),Buy Back(خرید متقابل),Finance(اعتباری)
از بچه های باشگاه کسی راجب کاربرد Damper تو صنعت مطلبی داره واسم بذاره.وبر روی چه سیستم هایی به کار میره.
از بچه های باشگاه کسی راجب کاربرد Damper تو صنعت مطلبی داره واسم بذاره.وبر روی چه سیستم هایی به کار میره.
تو درس طرح و اقتصاد اینا توضیح داده می شن
نمی دونم طرح و اقتصاد مهندسی خوندی یا نه
حالا اگه خودم پیداش کردم حتما واست میذارم