درخواست های مرتبط با | پرسش های درسی مهندسی شیمی

*GLADIATOR*

عضو جدید
سلام دوستان
دو تا ABSTRACT از دو تا مقاله Sciencedirect گذاشتم اگه امکانش هست برام ترجمشون کنید واسه پایان نامم خیلی بهشون احتیاج دارم. ضمیمش هم کردم
مرسی

Abstract .1
Aseries of calcium oxide promoted cobalt catalystswere prepared by incipientwetness impregnation. The
influence of the calcium oxide on the dispersion, reducibility and cobalt particle size of the catalysts was
studied by different techniques, including N2 adsorption, X-ray diffraction, temperature-programmed
reduction, temperature-programmed desorption and oxygen titration. It was found that calcium oxide
improved the cobalt oxide reducibility, especially for the reduction of CoO to Co0. Since the interaction
between cobalt oxide and the calcium oxide promoted support was suppressed, larger Co3O4 particles
were formed on the surface. The catalytic activity for Fischer–Tropsch synthesis was evaluated in a continuous
stirred tank reactor (CSTR). A positive correlation was observed between CO conversion, C5+
selectivity and calcium oxide content. Furthermore, methane selectivity decreased with increasing calcium
oxide content. These could be attributed to the enhanced reducibility that provides abundant active
sites.

Abstract .2
Passivation of highly dispersed metal catalysts after reduction is necessary prior to exposure to air due to the exothermicity
of metal oxidation. This exothermicity can result in a significant increase in temperature of the catalyst resulting in catalyst
degradation and a potential fire hazard. This paper reports the results of a study of passivation of Ru-promoted Co/alumina.
Passivations using CO and CO+H2 mixtures were compared to the standard method of passivation using small concentrations
of O2. Passivation by CO+H2 resulted in a lower temperature rise upon exposure to air than oxygen passivation. Passivation
usingCO/H2 = 10 resulted in a catalyst whose catalytic activity forCOhydrogenationwas able to be recovered after exposure
to air by re-reduction similar to after oxygen passivation. CO passivation yielded a catalyst that was not able to be as well
recovered upon re-reduction, probably due to the formation of graphitic carbon. Exposure of the CO/H2 passivated catalyst
to air for at least 90 min actually made it easier to recover the original activity upon re-reduction. This is probably related to
the oxidation of the carbidic passivation layer during air exposure. © 2002 Elsevier Science B.V. All rights reserved.

پیوست ها

• Abstract.doc
    24 کیلوبایت · بازدیدها: 0

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
دو تا ABSTRACT از دو تا مقاله Sciencedirect گذاشتم اگه امکانش هست برام ترجمشون کنید واسه پایان نامم خیلی بهشون احتیاج دارم. ضمیمش هم کردم
مرسی
Abstract .1
Aseries of calcium oxide promoted cobalt catalystswere prepared by incipientwetness impregnation. The
influence of the calcium oxide on the dispersion, reducibility and cobalt particle size of the catalysts was
studied by different techniques, including N2 adsorption, X-ray diffraction, temperature-programmed
reduction, temperature-programmed desorption and oxygen titration. It was found that calcium oxide
improved the cobalt oxide reducibility, especially for the reduction of CoO to Co0. Since the interaction
between cobalt oxide and the calcium oxide promoted support was suppressed, larger Co3O4 particles
were formed on the surface. The catalytic activity for Fischer–Tropsch synthesis was evaluated in a continuous
stirred tank reactor (CSTR). A positive correlation was observed between CO conversion, C5+
selectivity and calcium oxide content. Furthermore, methane selectivity decreased with increasing calcium
oxide content. These could be attributed to the enhanced reducibility that provides abundant active
sites.

یک سری از کاتالیست های کبالت که توسط اکسیدهای کلسیوم بهبود یافتند به وسیله روش ......... آماده سازی شد. تاثیر اکسید کلسیم بر روی پخش، کاهش پذیری و اندازه ذرات کبالت در کاتالیست به وسیله روش­های متفاوتی همچون جذب سطحی نیتروژن، پراش پرتو ایکس، کاهش برنامه­ریزی شده دما ، دفع به وسیله تغییرات برنامه ریزی شده دما و تیتراسیون اکسیژن مورد مطالعه قرار گرفت. در نتیجه یافت شد که اکسید کلسیوم کاهش پذیری اکسید کبالت را مخصوصا برای کاهش CoO به Co0 بهبود می بخشد. از آنجا که برهم کنش بین اکسید کبالت و پایه بهبود یافته (تقویت شده) توسط اکسید کلسیوم منع شده است (رخ نمی دهد) ، ذرات بزرگتری از Co3O4 بر روی سطح ایجاد شدند. فعالیت کاتالیستی برای سنتز فیشر-تروپیش در یک راکتور CSTR مورد بررسی قرار گرفت. یک همبستگی مثبت (نسبت مستقیم) بین درصد تبدیل CO، انتخاب پذیری C5+ و مقدار اکسید کلسیوم مشاهده شد. علاوه بر این، انتخاب پذیری متان با افزایش محتوای اکسید کلسیوم کاهش یافت. می توان این مشاهدات را به بهبود کاهش پذیری که منجر به سایت های فعال فراوان می­شود نسبت داد.

Abstract .2
Passivation of highly dispersed metal catalysts after reduction is necessary prior to exposure to air due to the exothermicity
of metal oxidation. This exothermicity can result in a significant increase in temperature of the catalyst resulting in catalyst
degradation and a potential fire hazard. This paper reports the results of a study of passivation of Ru-promoted Co/alumina.
Passivations using CO and CO+H2 mixtures were compared to the standard method of passivation using small concentrations
of O2. Passivation by CO+H2 resulted in a lower temperature rise upon exposure to air than oxygen passivation. Passivation
usingCO/H2 = 10 resulted in a catalyst whose catalytic activity forCOhydrogenationwas able to be recovered after exposure
to air by re-reduction similar to after oxygen passivation. CO passivation yielded a catalyst that was not able to be as well
recovered upon re-reduction, probably due to the formation of graphitic carbon. Exposure of the CO/H2 passivated catalyst
to air for at least 90 min actually made it easier to recover the original activity upon re-reduction. This is probably related to
the oxidation of the carbidic passivation layer during air exposure. © 2002 Elsevier Science B.V. All rights reserved.

پوشش دهی کاتالیست های فلزی پخش شده پس از فرایند کاهشی و قبل از تماس با هوا به دلیل گرمازا بودن فرآیند اکسیداسیون فلز لازم به انجام است. این گرمازا بودن می تواند منجر به افزایش قابل توجه دمای کاتالیست شده که این امر از هم پاشیدگی و افزایش پتانسیل خطر آتش در کاتالیست را به همراه خواهد داشت. این مقاله به بررسی نتایج حاصل از پوشش دادن Ru به وسیله کبالت/آلومینا می پردازد.
پوشش دادن به وسیله CO و یا مخلوط CO+H2 با روش استاندارد پوشش دهی که در آن از غلظت­های کمی از اکسیژن جهت پوشش دهی استفاده می شود مقایسه شد. پوشش دهی توسط ترکیب CO+H2 در مقایسه با روش پوشش دهی توسط اکسیژن منجر به دمای کمتری در برخورد با هوا شد. پوشش دهی در شرایطی که نسبت CO به H2 برابر 10 بود ، باعث به وجود آمدن کاتالیستی شد که فعالیت کاتالیستی آن برای هیدروژناسیون CO قابل بازیابی پس از قرار گرفتن در معرض هوا بود که این امر به وسیله یک فرآیند کاهشی مجدد همانند چیزی که در پوشش دهی به وسیله اکسیژن رخ می دهد به وقوع پیوست . پوشش دهی به وسیله CO باعث به وجود آمدن کاتالیستی شد که احتمالا به دلیل ایجاد کربن گرافیتی قادر به بازیابی مناسب در طول فرآیند کاهش مجدد نبود . در معرض هوا قرار دادن کاتالیستی که توسط CO/H2 پوشش دهی شده بود برای 90 دقیقه باعث شد که کاتالیست فعالیت اصلی خود را ساده تر پس از فرآیند کاهش مجدد به دست آورد . این امر احتمالا مربوط به اکسیداسیون لایه پوشش داده شده کاربیدی (ترکیب فلز با کربن) در طی تماس با هوا بوده است .

mahz

کاربر حرفه ای
باریکلا
کلی با تالارتون حال کردم
کمک میکنید بهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

t.p

عضو جدید
آخرین ویرایش:

s.mobaleghi

عضو جدید
كسي نميدونه اونايي كه ديپلم صنايع شيميايي دارن ميتونن تو دانشگاه مهندسي نفت بخونن يا نه
آقای منصور زاده تا اونجایی که من میدونم شما از بچه های فنی حرفه ای هستین.خب بچه های فنی حرفه ای در قدم اول باید کاردانی بگیرن و بعد کارشناسی و ...
برای دانشگاه دولتی که نمیتونید برای کاردانی نفت بخونید و باید تو رشته خودتون کاردانی بگیرید.برای کارشناسی هم برای دانشگاه دولتی روال بهمین صورت هست.ولی برای دانشگاه آزاد برای مقاطع کارشناسی به بالا دستتون بازه و تو هر رشته ای مستونید شرکت کنید.البته اطلاعات من یه خورده قدیمیه ولی امیدوارم به دردتون بخوره.موفق باشید.:gol:

sahar tj

عضو جدید
من لیسانسم رو گرایش صنایع غذایی بودم،برای این که راحت تر بتونم کار پیدا کنم دوره های طراحی فرایند رو در اموزشگاه های بیرون با صرف کلی هزینه گذروندم ،اما همچنان 2 ساله که بیکارم،الانم می خوام ارشد شرکت کنم،اما نمیدونم جه گرایشی بزنم که باز بیکار نمونم،اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین یا موسسه معتبری جهت مشاوره میشناسین لطفا معرفی کنین؟!
ممنون ار کمک شما دوستان

k_siroos

مدیر بازنشسته
من لیسانسم رو گرایش صنایع غذایی بودم،برای این که راحت تر بتونم کار پیدا کنم دوره های طراحی فرایند رو در اموزشگاه های بیرون با صرف کلی هزینه گذروندم ،اما همچنان 2 ساله که بیکارم،الانم می خوام ارشد شرکت کنم،اما نمیدونم جه گرایشی بزنم که باز بیکار نمونم،اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین یا موسسه معتبری جهت مشاوره میشناسین لطفا معرفی کنین؟!
ممنون ار کمک شما دوستان

چه دوره هایی رو شرکت کردین که به درد بخور نبوده ، برام جالبه بدونم .

در رابطه با فوق هم من محیط زیست رو پیشنهاد می کنم . گرایش محیط زیست با توجه به بحث داغی که در رابطه با مشکلات زیست محیطی و موارد مربوط به HSE در بازار امروز صنعت راه افتاده به نظر گرایش خوبیه . من گرایش فرآوری گاز هستم ولی اگه دوباره امکان انتخاب داشتم محیط زیست می خوندم .

در رابطه با گرایش لیسانستون هم یادتون نره که شما مهندسی شیمی خوندین و نه صنایع غذایی و همه می دونیم که اون 18 واحد تاثیر آنچنانی در علم ما در زمینه مهندسی شیمی نداره .

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه دوره هایی رو شرکت کردین که به درد بخور نبوده ، برام جالبه بدونم .

در رابطه با فوق هم من محیط زیست رو پیشنهاد می کنم . گرایش محیط زیست با توجه به بحث داغی که در رابطه با مشکلات زیست محیطی و موارد مربوط به HSE در بازار امروز صنعت راه افتاده به نظر گرایش خوبیه . من گرایش فرآوری گاز هستم ولی اگه دوباره امکان انتخاب داشتم محیط زیست می خوندم .

در رابطه با گرایش لیسانستون هم یادتون نره که شما مهندسی شیمی خوندین و نه صنایع غذایی و همه می دونیم که اون 18 واحد تاثیر آنچنانی در علم ما در زمینه مهندسی شیمی نداره .

اره مهندسی HSEهم جدیدا اومده وحیلی تو بورس است که تداخلی از دروس زیست و مهندسی شیمی وحتی با پعضی از دروس پزشکی نیز اشنایی دارند که خیلی تو بورس است .مهندس HSEکه مخفف مهندسی

ایمنی وبهداشت ومحیط زیست میباشد دارای رتبه بالایی چه در پالایشگاهها وپتروشیمی و گاز است ودرضمن با فعالیت خانمها نیز متناسب است من خودم یه مدت این پست رو تجربه کردم .از لحاظ فعالیت نیز متنوع است.در کل گرایش خوبی محسوب میشود

آقای منصور زاده تا اونجایی که من میدونم شما از بچه های فنی حرفه ای هستین.خب بچه های فنی حرفه ای در قدم اول باید کاردانی بگیرن و بعد کارشناسی و ...برای دانشگاه دولتی که نمیتونید برای کاردانی نفت بخونید و باید تو رشته خودتون کاردانی بگیرید.برای کارشناسی هم برای دانشگاه دولتی روال بهمین صورت هست.ولی برای دانشگاه آزاد برای مقاطع کارشناسی به بالا دستتون بازه و تو هر رشته ای مستونید شرکت کنید.البته اطلاعات من یه خورده قدیمیه ولی امیدوارم به دردتون بخوره.موفق باشید.:gol:
mamnon az etelaati k behem dadi

*GLADIATOR*

عضو جدید

پوشش دهی کاتالیست های فلزی پخش شده پس از فرایند کاهشی و قبل از تماس با هوا به دلیل گرمازا بودن فرآیند اکسیداسیون فلز لازم به انجام است. این گرمازا بودن می تواند منجر به افزایش قابل توجه دمای کاتالیست شده که این امر از هم پاشیدگی و افزایش پتانسیل خطر آتش در کاتالیست را به همراه خواهد داشت. این مقاله به بررسی نتایج حاصل از پوشش دادن Ru به وسیله کبالت/آلومینا می پردازد.
پوشش دادن به وسیله CO و یا مخلوط CO+H2 با روش استاندارد پوشش دهی که در آن از غلظت­های کمی از اکسیژن جهت پوشش دهی استفاده می شود مقایسه شد. پوشش دهی توسط ترکیب CO+H2 در مقایسه با روش پوشش دهی توسط اکسیژن منجر به دمای کمتری در برخورد با هوا شد. پوشش دهی در شرایطی که نسبت CO به H2 برابر 10 بود ، باعث به وجود آمدن کاتالیستی شد که فعالیت کاتالیستی آن برای هیدروژناسیون CO قابل بازیابی پس از قرار گرفتن در معرض هوا بود که این امر به وسیله یک فرآیند کاهشی مجدد همانند چیزی که در پوشش دهی به وسیله اکسیژن رخ می دهد به وقوع پیوست . پوشش دهی به وسیله CO باعث به وجود آمدن کاتالیستی شد که احتمالا به دلیل ایجاد کربن گرافیتی قادر به بازیابی مناسب در طول فرآیند کاهش مجدد نبود . در معرض هوا قرار دادن کاتالیستی که توسط CO/H2 پوشش دهی شده بود برای 90 دقیقه باعث شد که کاتالیست فعالیت اصلی خود را ساده تر پس از فرآیند کاهش مجدد به دست آورد . این امر احتمالا مربوط به اکسیداسیون لایه پوشش داده شده کاربیدی (ترکیب فلز با کربن) در طی تماس با هوا بوده است .

ببخشید اینجا passivation رو « پوشش دهی » ترجمه کردین! منظور از پوشش دهی چیه؟ توی دیکشنری passive به معنای غیرفعال شدن و واکنش پذیر اومده. البته من هم فکر نمیکنم مفهومش غیرفعال شدن باشه چون توی متن از کلمه deactive برای این کلمه استفاده کرده. به نظر شما بهترین ترجمه برای passivation چی میتونه باشه و منظورش چیه؟
پیشاپیش تشکر

fariba_a

عضو جدید
لطفا کمکم کنید!

لطفا کمکم کنید!

سلام
من اطلاعاتی در مورد فرایند کلی یکی از فاز های مجتمع گاز پارس جنوبی می خوام
پروژمون تا 14 بهمن است من هنوز هیچ اطلاعاتی نتونستم پیدا کنم:(
اگه کسی اطلاعاتی بذاره ممنون میشم

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من اطلاعاتی در مورد فرایند کلی یکی از فاز های مجتمع گاز پارس جنوبی می خوام
پروژمون تا 14 بهمن است من هنوز هیچ اطلاعاتی نتونستم پیدا کنم:(
اگه کسی اطلاعاتی بذاره ممنون میشم

براتون یه گزارش کار آموزی دو ساله رو توی لینک های زیر آپلود کردم ببینید به دردتون می خوره یا نه:

جلد اوّل - 11 مگابایت

جلد دوم - 5 مگابایت

لطفاً درخواست هاتون رو فقط در بخش سئوالات و درخواست های مهندسی شیمی مطرح کنید و تاپیک جدید نزنید.

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mohandes-87

عضو جدید
تفاوت مهندسی فرایندوطراحی فرایند

تفاوت مهندسی فرایندوطراحی فرایند

سلام .ببخشیدکسی میدونه تفاوت مهندسی فرآیندوطراحی فرآیندچیه؟آخه من دوست دارم ارشد طراحی فرایند بخونم ولی دفترچه آزاد مهندسی فرآیندداره:warn:

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .ببخشیدکسی میدونه تفاوت مهندسی فرآیندوطراحی فرآیندچیه؟آخه من دوست دارم ارشد طراحی فرایند بخونم ولی دفترچه آزاد مهندسی فرآیندداره:warn:

به کسانی که توی دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد مهندسی شیمی - گرایش طرّاحی فرِآیند می خونن به طور کلّی مهندس فرآیند میگن.

همین طور کسایی که در زمینه طرّاحی فرآیند کار می کن مهندس فرآیند هستن.

بهتون یادآوری کنم که اگر با قصد قبولی میرید این گرایش خیلی رقابتیه وقت بیشتری براش بذارید. ;)

k_siroos

مدیر بازنشسته
ببخشید اینجا passivation رو « پوشش دهی » ترجمه کردین! منظور از پوشش دهی چیه؟ توی دیکشنری passive به معنای غیرفعال شدن و واکنش پذیر اومده. البته من هم فکر نمیکنم مفهومش غیرفعال شدن باشه چون توی متن از کلمه deactive برای این کلمه استفاده کرده. به نظر شما بهترین ترجمه برای passivation چی میتونه باشه و منظورش چیه؟
پیشاپیش تشکر

passivation به زیان فارسی اثرناپذیر کردن معنی میده. از اونجا که این اثر ناپذیر کردن به واسطه یک ماده دیگه هست ، میشه تحت عنوان پوشش دهی ازش یاد کرد .

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
من ضريب تراكم پذيري گاز Co2 را بصورت آزمايشگاهي ميخوام. هندبوك پري تو چند تا دما و فشار داده، ولي جامع نيست. NIST هم من گشتم، چيزي پيدا نكردم. كسي مرجع ديگه اي سراغ داره؟

alireza66_85

عضو جدید
سلام دوستان.
من ضريب تراكم پذيري گاز Co2 را بصورت آزمايشگاهي ميخوام. هندبوك پري تو چند تا دما و فشار داده، ولي جامع نيست. NIST هم من گشتم، چيزي پيدا نكردم. كسي مرجع ديگه اي سراغ داره؟
به این لینک یه سر بزن،امیدوارم کمکت کنه:
http://www.carbon-dioxide-properties.com/CO2TablesWeb.aspx

*GLADIATOR*

عضو جدید
plz help

plz help

با تشکر از اعضای فعال باشگاه اگه امکانش هست متن زیر رو بی زحمت واسم ترجمه کنید. وقتم کمه و باید هرچه زودتر پایان نامم رو که تحقیقاتی هست تکمیل کنم... خواهشا مثل همیشه کمکم کنید. دست حق پشت و پناهتون.

The increasingly deteriorating environment demands the clean fuel to substitute the crude oil and coal in energy consumption. The uses of natural gas have attracted a lot of interest because of their clean burn and abundant supply. Fischer–Tropsch synthesis (FTS) is a promising way to convert coal, biomass and natural gas to clean fuels and chemicals via syngas. The cobalt-based catalyst is excellent in FTS for the direct conversion of syngas because of the high activity, high selectivity for long-chain paraffins used as synthetic diesel, and low water gas shift reaction activity [1]. The activity of supported cobalt catalyst in the FTS is reported to be proportional to the area of the exposed metallic cobalt atoms [2]. The high dispersion of the metallic cobalt is usually obtained by deposition of a cobalt salt on high surface area supports, such as Al2O3 or SiO2, and subsequent reduction. The chemical and textural properties of the catalyst support influence the catalytic activity and the product selectivity of Co catalyst via tuning modifications on the reducibility and dispersion of cobalt or the formation of well-fined phases. For the two popular supports, Al2O3 and SiO2, the former has significant interaction with the supported cobalt oxides, contributing to the formation of a smaller support-metal
cluster and limited reducibility due to the strong interaction by the diffusion of the cobalt ion into the structure of alumina, whereas the latter always yields a large SiO2-supported-metal cluster size and high reduction degree, exhibiting a reverse trend [3,4]. Some modifications on Co-based catalyst in FTS have been conducted with the purpose of improving the catalytic activity. The noble metal Ru enriched on a cobalt surface promoted the reduction of Co, whereas Pt and Pd dispersed uniformly in the bulky form of Pt–Co or Pd–Co alloy enhanced the dispersion but scarcely affected the reducibility of Co catalyst [5]. Even so, the practical application of the noble metal modified Co/SiO2 catalysts is unrealistic owing to their high cost. Furthermore, the addition of Al2O3 onto the Co/SiO2 catalyst significantly improved the catalytic activity of FTS by increasing the dispersion of supported cobalt on a SiO2 support without remarkably obstructing the reducibility of the supported cobalt [6]. Alumina is one of the most employed supports for cobalt FTS catalyst because of its favorable mechanical properties and adjustable surface properties. However, the strong interaction between the supported cobalt and the alumina supports often results in the relative low reducibility. It is considered that the addition of silica to Co/Al2O3 catalyst may optimize the surface properties of alumina supports since the cobalt oxides on the silica supports often exhibit high reduction degree. Based on our previous results [6], the present work investigated the reversible effect of silica addition onto Co/Al2O3 catalyst and it is expected that the designed modification could adjust the strong interaction between the supported cobalt and the alumina supports, realizing
the favored reduction degree, dispersion and metallic surface area of supported cobalt simultaneously, aiming at improved FTS activity. The modified catalyst was examined in a semibatch slurry-phase FTS reaction and its properties were characterized by in situ DRIFT, XRD, TPR, N2 physisorption and H2 chemisorption.

amirhossein65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه!! من یه سری مطلب در مورد نحوه محاسبه ضریب برهم کنش دوجزیی(Kij) میخوام و همچنین کارهایی که روش انجام شده،(واسه معادله حالت PR و SRK) کسی کمکی میتونه بهم بکنه؟؟؟؟؟؟

شادی حیدری

عضو جدید
سلام من ترم اولم چه طور میتونم چارت درسی رو دریافت کنم؟ به نظر شما در ترم جدید دروس عمومی بیشتری بردارم یا اختصاصی با توجه به اینکه من در ترم گذشته( ادبیات/شیمی1/فیزیک1/زبان1/ریاضی/نقشه کشی صنعتی/اندیشه) داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید بعد اینکه از الان ما چه نرم افزار هایی رو که مربوط به رشتمونه یاد بگیریم بهتره یا اینکه حالا زوده؟؟

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من ترم اولم چه طور میتونم چارت درسی رو دریافت کنم؟ به نظر شما در ترم جدید دروس عمومی بیشتری بردارم یا اختصاصی با توجه به اینکه من در ترم گذشته( ادبیات/شیمی1/فیزیک1/زبان1/ریاضی/نقشه کشی صنعتی/اندیشه) داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید بعد اینکه از الان ما چه نرم افزار هایی رو که مربوط به رشتمونه یاد بگیریم بهتره یا اینکه حالا زوده؟؟

سلا.

چه گرایشی؟ چه دانشگاهی؟

شما به گروهتون مراجعه کنید یا انجمن علمی دانشکده تون می تونید چارت رو بگیرید.

اینجا هم سرفصل دروس کارشناسی مهندسی شیمی رو می تونید ببینید.

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه!! من یه سری مطلب در مورد نحوه محاسبه ضریب برهم کنش دوجزیی(Kij) میخوام و همچنین کارهایی که روش انجام شده،(واسه معادله حالت PR و SRK) کسی کمکی میتونه بهم بکنه؟؟؟؟؟؟

سلام منظورتون همون روش محاسبه k در محلولها در ترمودینامیک 2 هست؟

mapy1365

عضو جدید
اطلاعاتی کامل در مورد لایت اند وهوی اند

اطلاعاتی کامل در مورد لایت اند وهوی اند

سلام بچه ها من دنبال اطلاعاتی کاملی از لایت اند وهوی اند هستم لطف کنید هر چی میدونین راهنمایی کنید

mapy1365

عضو جدید
نفتا

نفتا

سلام بعضی از شرکت ها اقدام با واردات نفتای عراق ویا لايت‌اند واقدامبه بلندینگ آن با مواد بالابرنده اکتان نظیر 
 MTBEوغیره نموده اندوسپس استفاده ازآن بعنوان  هیدروکربن سبک یا بنزین برای مصارف داخلی یاصادراتی  نموده اند خواهشمند است از کسانیکه اطلاعاتی فنی در مورداین مواد دارند ویا از نظر تولید محصول نهایی با کیفیتبهتر نظری دارند در این تایپک موارد را ذکر کنند.باتشکر

hamidtoti

عضو جدید
[h=2]Activators needed for sodium perborate bleach in detergents[/h]
Chem. Eng. News, 1967, 45 (21), pp 23–24
Publication Date (Print): May 15, 1967
(News)DOI: 10.1021/cen-v045n021.p023a

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/cen-v045n021.p023a?prevSearch=sodium%2Bperborate&searchHistoryKey

[h=2]Production of Sodium Perborate Monohydrate by Fluidized-Bed Dehydration[/h]S. Kocakuşak, H. J. Köroǧlu, K. Akçay, Ö. T. Savaşçì, and R. Tolun

Ind. Eng. Chem. Res., 1997, 36 (7), pp 2862–2865
Publication Date (Web): July 02, 1997 (Research Note)
DOI: 10.1021/ie960744e

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ie960744e?prevSearch=sodium+perborate&searchHistoryKey=

=

hamidtoti

عضو جدید
[h=2]Sodium perborate as a replacement for sodium peroxide in the chemical laboratory[/h]C. F. H. Allen and J. H. Clark

J. Chem. Educ., 1942, 19 (2), p 72
Publication Date: February 1942 (Article)
DOI: 10.1021/ed019p72

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ed019p72?prevSearch=sodium%2Bperborate&searchHistoryKey

[h=2]Electrolytic Production of Sodium Perborate[/h]P. C. Alsgaard

J. Phys. Chem., 1922, 26 (2), pp 137–155
Publication Date: January 1922 (Article)
DOI: 10.1021/j150218a002

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/j150218a002?prevSearch=sodium+perborate&searchHistoryKey=

=

hamidtoti

عضو جدید
[h=2]Statistical study of the influence of environment on the decomposition of sodium perborate[/h]Noel J. Fitzpatrick

J. Chem. Educ., 1970, 47 (11), p 764
Publication Date: November 1970 (Article)
DOI: 10.1021/ed047p764

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ed047p764?prevSearch=sodium%2Bperborate&searchHistoryKey

[h=2]Sodium perborate oxidation of an aromatic amine[/h]Laurence Huestis

J. Chem. Educ., 1977, 54 (5), p 327
Publication Date: May 1977 (Article)
DOI: 10.1021/ed054p327

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ed054p327?prevSearch=sodium+perborate&searchHistoryKey=

=

بالا