ininaein1010
عضو جدید
سلام دوستان. من پلان مسکونی 4خوابه و 3 خوابه میخوام. کسی میتونه چند مدل برام قرار بده؟ ممنونش میشم تا آخر عمر. مرسی
سلام دوستان. من پلان مسکونی 4خوابه و 3 خوابه میخوام. کسی میتونه چند مدل برام قرار بده؟ ممنونش میشم تا آخر عمر. مرسی
سلام دوستان.بچه ها بازم شرمندم اینجا یه همچین سوالی می پرسم تاپیک مربوط پیدا نکردم .ببخشید.بچه ها اینجا تاپیکی هست که توش تعرفه پروژه های دانشجویی مطرح بشه؟مثلا بدونم اگه بخوام یه ویلا رو کد کنم چقد هزینش میشه؟
سلام دوستان. من باید یه پلان بزرگنمایی از یه واحد آپارتمان بکشم. ولی نمی دونم پلان بزرگنمایی چی هست. همونیه که نازک کاری و اینارو باید رعات کنیم؟...........ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلام
دقیقا پلان بزرگنمایی از کجای ساختمون خاستند؟
گاهی خود پلان رو با جزئیات به صورت فاز 2 میخان که شامل نازک کاری دیوارها و جزئیاتی از در و پنجره هست که کل پلان رو در بر میگیره و مشخصاتی هم از مصالح میخان.عموما تو مقیاسای 1.100 یا 1.50 میکشن.
گاهی از چند قسمت ساختمون که عموما سرویس بهداشتی ،حمام و یا آشپزخونه هست رو میخان که با مقیاس 1.10-1.20 و... کشیده میشه که تمام جزییات از قبیل دوغب نوع کف سازی قیرگونی تور سیمی و.... رو باید کشید. این عکسی که گذاشتم از مورد دومه.
مشاهده پیوست 248518
سلام.دستتون درد نکنهاز کل طبقه....ینی گفتن بزرگنمایی پلان از کل طبقه با مقیاس یک به پنجاه.....پس فک کنم من باید پلان بکشم و ضخامت نازک کاری داخلی و خارجیش رو رعایت کنم + جزئیات در و پنجره و ....................ممنون دوست خوبم
سلام دوستان کسی پلان خانه های طباطبایی و عامری ها و پروجردی های کاشان رو داره....ممنون میشم اگه برام بزاره...خیلی ضروریه
سلام دوستان پلان تکمیل خانه های میر فتاحی و رضا زاده و مناف زاده رو دارین؟
خیلی ضروریه
سلام
من ندارم ولی دوستان محض اطلاع بیشتر همون بانک ملی روبروی دانشگاه تهران مدنظر این دوستمونه که کار اورن یوتزنه
منم خوشحال می شم که کسی داشته باشه و ببینیمش...
سلام.ی سوال این بناها توی تهران است؟؟
سلام میتونید با مراجعه به فهرست تاپیک که براساس مدارک خانه های قدیمی هر شهر مشخص و فهرست بندی شده ،مدارک خانه های قدیمی تهران رو ببنیدسلام.ی بنایی تو تهران میخواستم ک مدارک مثل پلان نما و برش داشته باشه؟میشه معرفی کنید؟
سلام....از بناهای متنوع،فضاهایی مثل دالان هشتی حمام میانسرا و......سلام دوست عزیز
لطفا میشه منظورتون رو واضح تر بیان کنید
دقیقا چه چیزی می خواهید
عکس از هر بنای قدیمی یا یک بنای قدیمی که
دارای این ایتم ها باشه