دخترهای....

tara7

عضو جدید
بزارید دخترخانمها دلشون حالا به یه روز دختر خوش باشه !

خوبه ما یه روزی داریم که دلمونو خوش کنیم. شما آقا پسرارو بگو!!آخیییییییییییییییییییییییییییییی!!ایشالله یه روزم واسه شما!!!!!!!!!!!!;)

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
ه ه ه ه ه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

tara7

عضو جدید
بهشت زیر پای ماست نه iq ،درستش اینه:
بهشت زیر پای مادران است

نکنه...........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انقدرا هم که میگفتی خوب نمیگیریا!!!وقتی میگین روز زن... پیرزن و.... خوب یه روزی هم ما مامان میشیم دیگه!!!ok؟؟؟؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه ما یه روزی داریم که دلمونو خوش کنیم. شما آقا پسرارو بگو!!آخیییییییییییییییییییییییییییییی!!ایشالله یه روزم واسه شما!!!!!!!!!!!!;)

البته مثلا روز مرد هم داریم ولی راستش هیچوقت این چیزا برای من اهمیتی نداشته .

روز فلان روز بهمان یعنی چی ! همه روزای خدا یه شکل و یجوره . مثلا امروز با دیروز چه فرقی داره ؟! این نامگذاری ها برای دلخوشکنک هستش ! مثل قاقالی لی که بعضی ها رو خوشحال میکنه ! :surprised:

tara7

عضو جدید

البته مثلا روز مرد هم داریم ولی راستش هیچوقت این چیزا برای من اهمیتی نداشته .

روز فلان روز بهمان یعنی چی ! همه روزای خدا یه شکل و یجوره . مثلا امروز با دیروز چه فرقی داره ؟! این نامگذاری ها برای دلخوشکنک هستش ! مثل قاقالی لی که بعضی ها رو خوشحال میکنه ! :surprised:

خب حق دارین شاید اگه ما هم فقط یه روز داشتیم از365 اینارو میگفتیم واسه دلخوشی خودمون .نانا اشکال نداره غصه نخور میگم واسه شما هم چند تاروز دیگه بذارن;)

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقدرا هم که میگفتی خوب نمیگیریا!!!وقتی میگین روز زن... پیرزن و.... خوب یه روزی هم ما مامان میشیم دیگه!!!ok؟؟؟؟
امیدوارم بشین(بیچاره به طرف) ولی از کجا معلوم که حتما میشین،خیلیا هم میمونن و نمیشن........;)

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حق دارین شاید اگه ما هم فقط یه روز داشتیم از365 اینارو میگفتیم واسه دلخوشی خودمون .نانا اشکال نداره غصه نخور میگم واسه شما هم چند تاروز دیگه بذارن;)

نه عزیز ! ما احتیاجی به این دلخوشکنک ها نداریم . همون یه روز هم مال شما ! اضافه کنید به اون چند روز دیگه تون ! ;)

neda angel

کاربر بیش فعال
yoooooooohoooooooooooo:w17::w14::w14:
دست دست جیغ جیغ.......:w42:
روز همه ی دخملای خوشگل:hypocrite: مثل خودم مبارک.:victory:.......:w40:.
:w36::w38:

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
یدونه دوتا سه تا تاپیک زدید .............. دیگه شورشو در نیارید ............. چرا زود جو گیر میشید........

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا حسودی میکنید!!!زشته!!! با ما شادی کنید نه حسودی!!!
هر وقت تو تاپیک شما نظر میدم میگید حسودی................
ماله شما زشته ......... یدونه روز دارید ..........فکز میکنید ................. اتم کشف کردید......

tara7

عضو جدید
نه عزیز ! ما احتیاجی به این دلخوشکنک ها نداریم . همون یه روز هم مال شما ! اضافه کنید به اون چند روز دیگه تون ! ;)

چرا ناراحت میشی گفتم که فعلا به این یه روز قانع باشین اگه پسرای خوبی بودین میگم بیشتر کنن!این چیزی نیست که قهر کنی گلم!!!

tara7

عضو جدید
هر وقت تو تاپیک شما نظر میدم میگید حسودی................
ماله شما زشته ......... یدونه روز دارید ..........فکز میکنید ................. اتم کشف کردید......

آخی ببخشید واسه اینکه گفتم حسودی!!! ولی خب حتما کشف کردیم که یه روزو خاص ما کردن دیگه!!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخی ببخشید واسه اینکه گفتم حسودی!!! ولی خب حتما کشف کردیم که یه روزو خاص ما کردن دیگه!!
خوبه ............ از این به بعد زیاد کشف کنید ................ که روزهای دیگه رو هم به نام شما کنند........

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
همه جا همیشه هرجا آخه چرااااااااااا
فقط دخترا رو میبینن
بعد از قرنی یه روز پدر افتتحاح شد!
پس روز پسر چی؟
ولی باز پسرا مرام دارن و روزتون مبارک girls:redface:

tara7

عضو جدید
امیدوارم بشین(بیچاره به طرف) ولی از کجا معلوم که حتما میشین،خیلیا هم میمونن و نمیشن........;)

قابل توجه امیر خان!!!دختر خانوما از وقتی پای سفره عقد میشینن مادر میشن. چون باید شوهرشون که مثه بچست بزرگ کنن پس همه مامان میشن!!!!!!
;)و در نتیجه همه دختر خانوما میرن بهشت .هوراااااااااااااااااااا

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
tara7 جان من رفتم...
امیدوارم از بحثمون ازرده خاطر نشده باشی....

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز

قابل توجه امیر خان!!!دختر خانوما از وقتی پای سفره عقد میشینن مادر میشن. چون باید شوهرشون که مثه بچست بزرگ کنن پس همه مامان میشن!!!!!!
;)و در نتیجه همه دختر خانوما میرن بهشت .هوراااااااااااااااااااا
من هی میخوام برم به بقیه تاپیکا برسم ولی دوس داری کش بدی.....
خیلیا خواستگارم ندارن چه برسه که بخوان سرسفره عقد بشینن........:biggrin:
اونا باید سر سفره باباشون بشینن...:biggrin:
واقعیت رو قبول کن