سلام
کنکور ارشد کی بود و نتیجه کی میاد؟
کنکور 6 ماه پیش بود دیگه ...
رتبه ها هم مشخص شده و انتخاب رشته هم کردن .... فقط شهریور مشخص میشه که کی کجا قبول شده ..
سلام
رتبه ات چند شده عزیز؟
ترم چهارم منابع طبیعی ساری
تو رشته من(مهندسی آب) 88 بیاری تو حد زابل و زاهدان و اهواز بیشتر روزانه قبول نمیشی
با رتبه 22 فردوسی قبول شده
سلام
کنکور 6 ماه پیش بود دیگه ...
رتبه ها هم مشخص شده و انتخاب رشته هم کردن .... فقط شهریور مشخص میشه که کی کجا قبول شده ..
رتبه ات چند شده عزیز؟
من رتبم شد 88 ...
شما چی ؟ سال چندمی؟ کارشناسی ؟ ارشد؟
ترم چهارم منابع طبیعی ساری
تو رشته من(مهندسی آب) 88 بیاری تو حد زابل و زاهدان و اهواز بیشتر روزانه قبول نمیشی
با رتبه 22 فردوسی قبول شده
امیدوارم موفق باشید ...![]()
شما هم همینطور
بچه ها واسه ما هم دعا کنید که بتونیم بیایم دانشگاه تهران ... الان منتظرم جواب کنکور ارشد بیاد ...
کلا تاپیک دانشگاه رو ترکوندین رفت!!!!![]()
ایشالاااا....![]()
یا ملیکاییــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل.................!
یا ملیکاییــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل.................!
جناب اینجا میکائیل نداریم.... ملک الموت داریم، میخوایی؟
جناب اینجا میکائیل نداریم.... ملک الموت داریم، میخوایی؟
خو این چه طرز برقراری ارتباط با هم دانشگاهیاس؟؟!!!!این چه طرز برخورد با هم دانشگاهیته اونم از نوع فنی اونم ارشد!
خجالت نمیکشی پرشیا؟!
یا ملیکایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل!
خو این چه طرز برقراری ارتباط با هم دانشگاهیاس؟؟!!!!
بیاد ببینه اسمش اشتباه نوشتی ....!!!!!!!!!!!!!!
خو زیر پستت گزینه ویرایش پست بزن درستش کن!!!!البته دیگه نمیخواد چون من ازت نقل قول گرفتم اثار جرمت تو نقل قول من باقی میمونه!!!البته تا ی روز اجازه ویرایش پست داری!!!!!عباس جان اشتباه تایپی بوده ، حالا هم بلد نیستم درستش کنم خو!![]()
الان با کی بودی گفتی پرشیا؟؟؟؟؟؟؟؟این چه طرز برخورد با هم دانشگاهیته اونم از نوع فنی اونم ارشد!
خجالت نمیکشی پرشیا؟!
یا ملیکایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل!
عباس جان اشتباه تایپی بوده ، حالا هم بلد نیستم درستش کنم خو!![]()
خو زیر پستت گزینه ویرایش پست بزن درستش کن!!!!البته دیگه نمیخواد چون من ازت نقل قول گرفتم اثار جرمت تو نقل قول من باقی میمونه!!!البته تا ی روز اجازه ویرایش پست داری!!!!!
ی لحظه هیشکی هیچی نگه!!!!!!!
الان عباس کیه؟؟!!!!!من؟؟؟!!!!!!دانشجوی فنی ارشد هم دانشگاهی اسم من نگاه کن، من عباسم؟؟!!!!!بعد اواتارم دختره!!!!!!!!!!نه یکی بیاد بگه که منم تکلیفم معلوم شه!!!!!!!
من خودمو کشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
الان با کی بودی گفتی پرشیا؟؟؟؟؟؟؟؟
خجالت نمیکشی اسم دانشجوی پزشکی این مملکت که هم دانشگاهیته رو این جوری تحریف میکنی؟
نه ملک الموت به درد شوما نمیخوره الان میگم ارواح خبیثه بیان ببرنت
![]()
نوشته عباس اول اسمتون خو!بعدیشو نتونستم بخونم
شما دخترین ؟؟!! ااا ببخشید
مهم نیت بود، اسامی بازیچه ای بیش نیس!![]()
اقا / خانم class pad seller ناراحت شدی ؟!!!!من منظور بدی نداشتما!همش شوخی بود دانشجوی فنی ارشد هم دانشگاهی!!!!!!!!!!!![]()
as matter of fact little nurse! i had a perfume named Abyss about 6 years ago when i was sophomore
!! i liked ur reactions
that was funny!!
i was joking about ur names!
life is short , laugh as much as u can
sorry i made fun of ur username !
سلام...
پس بچه های دانشگاه تهران کجا هستن؟؟؟!!!
یکی یکی بیان خودتونو معرفی کنید به همراه رشته تحصیلی...
اول خودم!
من امیر مسعود هستم دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی...( پردیس ابوریحان)
حلا نوبت شماست...
باز چی شده؟؟!!!!یا اسپینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال!
سلامسلام
من هم فارغ التحصیل شیمی از دانشکده علوم دانشگاه تهرانم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | |
![]() |
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |