خیانت-اقایون نظر بدن

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطوری میتونید بفهمید که طرفتون بهتون خیانت کرده ( میکنه)؟؟؟؟؟

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
غافلگیرانه گوشیش رو چک کنی همه چی معلوم میشه

morfi g

عضو جدید
ایرانسل 2 تا 5 تومن طرف اگه بخواد واسه هرکی یه خط راه میندازه!

شمام بهتر بود اینطوری می پرسیدی که از کجا میشه فهمید خیانت نمیکنه!!!!

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچی علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد! تو خونه حبسش میکنم که از اینکارا نکنه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
بیخیال! حتما اگه اینجوری هم نشه امتحان الهی بوده
این نص صریح قرآنه!!!
ماها فقط ظاهر رو علم داریم اما اونکه باید بدونه میدونه

afn741

عضو جدید
برای تنوع بد نیست که این خاطره رو بخوانید .
چند سال قبل در یک شرکت کار میکردم . یک روز وقت استراحت صحبت از اعتماد زن نسبت به مرد شد . یکی از همکاران با غرور تمام ادعاکرد که همسرم به من اعتماد کامل داره حتی اگر خانمی هم همراهم به منزل بیاد قبول نمیکنه که با من میتونه رابطه داشته باشه . بهش کفتم با تمام این حرفها خانومها خیلی حساس هستند و کوچکترین چیز هم میتونه اونها رو ناراحت کنه و واکنش نشون میدن . دوست ما قبول نمیکرد در اخر برای اینکه ثابت کنیم که انطوری که اون فکر میکنه نیست . مجبور شدیم کاری بکنیم .
دست ها و پاهای دوستمو طوری گرفتم که هیچ حرکتی نمیتونست بکنه . دوست دیگر هم دو یا سه گاز ناقابل از گردن گرفت طوری که کبود شد ( شوخی ترکی ) .
غروب که دوستمون به منزل میره طبق عادت لباسها رو در میاره و با زیر پیراهن برای رفع خستگی دراز میکشه و استراحت میکنه که در همان موقع خانمش کبودی گردن رو میبینه وقتی جویا میشه و رفیق ما توضیح میده همسرش قانع نمیشه و با عصبانیت میگه که اقایون هرگز همچین شوخی هایی نمیکنند تو جای دیگه ای بودی . تا رفیقمون بیاد حرفشو ثابت کنه دو سه روز میگذره و این مدت هم خانمش از خونه بیرونش کرده بود .

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایونی که زیادی امل یا اسکل بازی در میارن،خانم هاشون بهشون خیانت................نمیکنه!!

واقعا خندم میگیره از حرف های دوستانی که فکر میکنن اگه یه طرف خیانت کرد،همسرش هم لزوما خیانت کاره!!یا اینکه اگر شر بود،پس به شوهرش خیانت میکنه!!

شما هیچوقت نمیتونی بفهمی داره بهت خیانت میکنه،ولی میتونی تامینش کنی....مثل ادم باهاش رفتار کنی و احترامش رو نگه داری....بعد از اینکه خودت ا ر ض ا شدی،سرت رو نذاری بخوابی!!به طرفت هم برسی.....
عملیات رو همیشه مثل هم اجرا نکنی!!

خانمت وقتی کم نداشته باشه،کم نمیذاره!!خیانت هم نمیکنه!!

بعضی ها که صب تا شب سرشون تو کار دختر های مردمه که ببینن کی خوشکل تره و بگیرنش و اذیتش کنن،یا گاهی بهش تجاوز کنن،چون خانمشون یادشون میره،بله شاید خانمشون بهشون خیانت کنه!!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بابا اینقدر بدبین نباشین ..!!:(

سعی کن اگر طرفت هم خیانت کرده با محبت خود کاری کنی که دیگه خیانت نکنه ..!!:redface:

باور کن وقتش شده که ما هم معلم باشیم .. !!
:(

hani0

کاربر بیش فعال
من که با تمام وجودم تو این موصوع خودخواهم و دوست دارم طرفم تنها مال من باشه!!!!!
خود خواهی اما چه کنم؟؟!!!
و باتمامه بی خیالی که از خودم تشون میدم بازم دنبالش هستم که چی کار میکنه!!!!!
البته هنوز که کسی و ندارم اما اگر داشته باشم این جوری رفتار میکنم چون تو وجودمه!!!!

nj_electronic88

عضو جدید
اقایونی که زیادی امل یا اسکل بازی در میارن،خانم هاشون بهشون خیانت................نمیکنه!!

واقعا خندم میگیره از حرف های دوستانی که فکر میکنن اگه یه طرف خیانت کرد،همسرش هم لزوما خیانت کاره!!یا اینکه اگر شر بود،پس به شوهرش خیانت میکنه!!

شما هیچوقت نمیتونی بفهمی داره بهت خیانت میکنه،ولی میتونی تامینش کنی....مثل ادم باهاش رفتار کنی و احترامش رو نگه داری....بعد از اینکه خودت ا ر ض ا شدی،سرت رو نذاری بخوابی!!به طرفت هم برسی.....
عملیات رو همیشه مثل هم اجرا نکنی!!

خانمت وقتی کم نداشته باشه،کم نمیذاره!!خیانت هم نمیکنه!!

بعضی ها که صب تا شب سرشون تو کار دختر های مردمه که ببینن کی خوشکل تره و بگیرنش و اذیتش کنن،یا گاهی بهش تجاوز کنن،چون خانمشون یادشون میره،بله شاید خانمشون بهشون خیانت کنه!!
ممنون
نميدونم چجوري..ولي اي كاش همه ي اين شناختا قبل از ازدواج پيش بياد..گناه داريم هممون:cry:

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایر دوستان نظری ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟