المینا
عضو جدید
سلام
گاهی زندگی اونقدر برای آدم سخت میشه که تنها راه برای خلاصی ازش رو خودکشی میبینه!
یکی از دوستام میگه من از آدمایی که خودکشی میکنن بدم میاد.....
اما من دلم میسوزه براشون.....به این خاطر که وقتی طرف حاضره خودش زندگی رو از خودش بگیره حتما اوضاعش خیلییییییییییی بد بوده...تازه این درحالیه که اون دنیا هم عاقبت خوبی در انتظارش نیست.....چون خدا خودش میگه که از خودکشی نمیگذره!
اما گاهی باخودم فکر میکنم که خدا بزرگتر از این حرفاست.....اون درک میکنه اگرچه ممکنه حقوبهشون نده....اما اینطور نیست که هیچوقت ازشون نگذره!
شماچی فکر میکنید؟؟؟؟؟
آیا همیشه راهی برای نجات ادم از بدبختی هست؟؟؟؟؟؟
آیاهمیشه کساییکه خودکشی میکنن ضعیف هستن؟؟؟
آیا خدامیبخشه کسایی رو که خودکشی کردن؟؟؟
.
.
.
.
امروز خبر دار شدیم که یکی از آدمای بدبخت خودشوکشت.....رگ دستشو زده بود
برای آمرزش روحش دعا کنید....شک ندارم خدا وقتی تعداد آمرزش خواهان برای یه نفر زیاد میشه میبخشتش....حتی اگه همچین گناهی مرتکب شده باشه.
اللهم عجل لولیک الفرج
گاهی زندگی اونقدر برای آدم سخت میشه که تنها راه برای خلاصی ازش رو خودکشی میبینه!

یکی از دوستام میگه من از آدمایی که خودکشی میکنن بدم میاد.....

اما من دلم میسوزه براشون.....به این خاطر که وقتی طرف حاضره خودش زندگی رو از خودش بگیره حتما اوضاعش خیلییییییییییی بد بوده...تازه این درحالیه که اون دنیا هم عاقبت خوبی در انتظارش نیست.....چون خدا خودش میگه که از خودکشی نمیگذره!
اما گاهی باخودم فکر میکنم که خدا بزرگتر از این حرفاست.....اون درک میکنه اگرچه ممکنه حقوبهشون نده....اما اینطور نیست که هیچوقت ازشون نگذره!

شماچی فکر میکنید؟؟؟؟؟
آیا همیشه راهی برای نجات ادم از بدبختی هست؟؟؟؟؟؟
آیاهمیشه کساییکه خودکشی میکنن ضعیف هستن؟؟؟
آیا خدامیبخشه کسایی رو که خودکشی کردن؟؟؟
.
.
.
.
امروز خبر دار شدیم که یکی از آدمای بدبخت خودشوکشت.....رگ دستشو زده بود

برای آمرزش روحش دعا کنید....شک ندارم خدا وقتی تعداد آمرزش خواهان برای یه نفر زیاد میشه میبخشتش....حتی اگه همچین گناهی مرتکب شده باشه.
اللهم عجل لولیک الفرج