اشتباه ما اینه که ایمان رو به دین ربط میدیم
در حالی اصلا ربطی نداره
یک آدم بی دین هم میتونه ایمان داشته باشه
ایمان به چی؟؟؟
اشتباه ما اینه که ایمان رو به دین ربط میدیم
در حالی اصلا ربطی نداره
ایمان به چی؟؟؟
دوستان من تو این بحثها قدرت سخنوری ندارم، حالا اگه عامیانه حرف زدیم ببخشید
ایمان به قدرت و حکمت خدا
ایمان به قدرتی که در وجود تو نهادینه شده است
نداشتن ایمان است که حس پوچی رو در انسان به وجود میاورد
هرانسانی فطرتا ذره ای ایمان داره اما ایمان درست بدون دین نمیشه!!اشتباه ما اینه که ایمان رو به دین ربط میدیم
در حالی اصلا ربطی نداره
عزیزم اینی که شما الان گفتید، احساس میکنم صرفا برای این هست که بحثی انجام بشهخیلیا به خدا اعتقاد ندارن پس اونا چی؟
خیلیا اعتماد به نفس ندارن پس نمیشه از قدرتی که در انسان نهادینه شده بحث کرد
خیلیا هستن که به اینجور مباحث ایمانی ندارن ولی بازم قدرته مقابله با مشکلات رو دارن
من حرفم اینه که ضعف ناشی از یک ناراحتیه روحیه که گاهی با روانشناس و گاهی با روانپزشک حل میشه
دوستان من تو این بحثها قدرت سخنوری ندارم، حالا اگه عامیانه حرف زدیم ببخشید
ایمان به قدرت و حکمت خدا
ایمان به قدرتی که در وجود تو نهادینه شده است
نداشتن ایمان است که حس پوچی رو در انسان به وجود میاورد
ایمان به قدرت و حکمت خدا موجب دین داری نمیشه؟؟؟؟
میشه شاید، دوستان من تو زمینه بحث دین اطلاعاتی ندارم : (
کسی که به هر دلیلییییییییییییییی خود کشی کرده باشه بزرگترین گناه کبیره رو انجام داده و فکر نمیکنم امدیدی به بخشایشش باشه. ولی باید بدونیم خدا رحمان و رحیمهسلام
گاهی زندگی اونقدر برای آدم سخت میشه که تنها راه برای خلاصی ازش رو خودکشی میبینه!
یکی از دوستام میگه من از آدمایی که خودکشی میکنن بدم میاد.....
اما من دلم میسوزه براشون.....به این خاطر که وقتی طرف حاضره خودش زندگی رو از خودش بگیره حتما اوضاعش خیلییییییییییی بد بوده...تازه این درحالیه که اون دنیا هم عاقبت خوبی در انتظارش نیست.....چون خدا خودش میگه که از خودکشی نمیگذره!
اما گاهی باخودم فکر میکنم که خدا بزرگتر از این حرفاست.....اون درک میکنه اگرچه ممکنه حقوبهشون نده....اما اینطور نیست که هیچوقت ازشون نگذره!
شماچی فکر میکنید؟؟؟؟؟
آیا همیشه راهی برای نجات ادم از بدبختی هست؟؟؟؟؟؟
آیاهمیشه کساییکه خودکشی میکنن ضعیف هستن؟؟؟
آیا خدامیبخشه کسایی رو که خودکشی کردن؟؟؟
.
.
.
.
امروز خبر دار شدیم که یکی از آدمای بدبخت خودشوکشت.....رگ دستشو زده بود
برای آمرزش روحش دعا کنید....شک ندارم خدا وقتی تعداد آمرزش خواهان برای یه نفر زیاد میشه میبخشتش....حتی اگه همچین گناهی مرتکب شده باشه.
اللهم عجل لولیک الفرج
اون بنده خدا دیگه به گناه و ثوابش فکر نمیکردهکسی که به هر دلیلییییییییییییییی خود کشی کرده باشه بزرگترین گناه کبیره رو انجام داده و فکر نمیکنم امدیدی به بخشایشش باشه. ولی باید بدونیم خدا رحمان و رحیمه
خواستم بگم آدمی که خودکشی میکنه دلسوختن نداره که ای وای پول نداشت و بهش زن ندادن و شکست عشقی خوردو ...خودشو کشت. در واقع اون ایمان نداشتهاون بنده خدا دیگه به گناه و ثوابش فکر نمیکرده
ول کنین این دلایل عوام ترسان رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم اینی که شما الان گفتید، احساس میکنم صرفا برای این هست که بحثی انجام بشه
وگرنه شما که خودتون رو مثال زدین تو این گزینه ها نیستین
من تو این زمینه ها تخصصی ندارم ولی اگه بحث روانشناسی باشه، میتونیم بحث کنیم
امیدوارم...من خودم این تجربه ی تلخو داشتم و متاسفانه به جایی که درک بشم خیلی خیلی باهام بد رفتار شد
امیدوارم این اتفاق واسه هیچکس نیوفته
یه طرفه به قاضی می رینخواستم بگم آدمی که خودکشی میکنه دلسوختن نداره که ای وای پول نداشت و بهش زن ندادن و شکست عشقی خوردو ...خودشو کشت. در واقع اون ایمان نداشته
منم بحثم روانشناسیه
دارم میگم همه ی ضعف ها نشون از یه بیماریه
اگه ضعف جسمی باشه بیماریه جسمی داری و اگه ضعف روحی باشه بیماریه روحی
والله فکر نمیکنم حرف اشتباهی زده باشمیه طرفه به قاضی می رین
همه ضعف ها، صرفا از بیماری نیست
البته مونده به این که بیماری رو چی تعریف کنیم
اگر تمام فاز های منفی روحی روانی شخصیتی رو بیماری بنامیم، آره، درسته
مثلا کمبود اعتمادبنفس یه بیماریه
من احساس میکنم، شما میخواین بگین که بیماری هایی که ناشی از برخوردهای بین آدما و شرایط موجود هستش عامل هستن
ایمان درجات مختلف داره... کم هستند کسایی که بشه گفت ایمان صددرصد دارن... گاهی آدم از دست خدا هم عصبانی می شه... نمی شه گفت اون فرد بی ایمانه می شه گفت تو یه لحظه ی خاص دچار یاس کامل شده... و شما احتمالا شرایط اینچنینی رو تجربه نکردین... بخصوص گفتم برای آدمی که بیماره (که امیدوارم هرگز تجربه ش نکنین) حتی جنس اعتقاد هم عوض می شه.. نمی دونم متوجه منظورم هستین یا نه...والله فکر نمیکنم حرف اشتباهی زده باشم
به نظر شما کسی که به خدا ایمان داره خود کشی میکنه؟؟خدا رو شکر این بحث سیاسی نیست که بحث کنیم راجبش
موافقم... و براساس تجربه هم اینو می گم...من میخوام بگم که همه ی افرادی که حرف از خودکشی میزنن خیلی راحت میتونن توسط یه روانپزشک درمان بشن. این یه بیماریه. ربطی به ایمان و ضعف و از این جور چیزا نداره
شما دو تا بحث رو باهم قاطی کردینمن میخوام بگم که همه ی افرادی که حرف از خودکشی میزنن خیلی راحت میتونن توسط یه روانپزشک درمان بشن. این یه بیماریه. ربطی به ایمان و ضعف و از این جور چیزا نداره
نه آقا هیچم ازین خبرا نیست،کی میگه بعد از خود کشی جات جهنمه؟اصلا خود کشی یک نعمته که خدا به انسان داده!
ایمان به چی یا کی؟
همه چیز دلیل دینی نداره
خیلی ها هم هستن که اصلا ایمان ندارن ولی خود کشی هم نمیکنن
اعتقاد با ایمان فرق داره...ممکنه تو به چیزی اعتقاد داشته باشی ولی تا بهش ایمان پیدا نکنی ارزشی نخواهد داشتخود کشی که به دین ربط نداره به خودت ربط داره مگه وقتی دینت تموم زندگیته بازم فکر خودکشی نمیکنی پس چرا خیلی از انسانهای مومن و معتقد ناامیدند یا هر روز میشنویم که خیلی ها خودشونو میکشن اگه دیدی از خدا ناامید شدی با یچیز دیگه سرگرم باش مثلا حتی شده معتاد باش تا خودتو نکشی این باسه آخرش بود ولی میشه خیلی کارای دیگه هم برای سرگرم بودن کرد مثلا درس خوند یا کار کردن یا هم هر چیزی که بنظرت مناسبته تا از دوران سخت وناامیدی بگذری
با القاعده ایا کاری ندارم...اونا که اصلا انسان نیستن....عملیات انتحاری توسط افراد القاعده وعملیات شهادت طلبانه توسط فلسطینیان یک نوع خودکشی دینی است...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تمایل به خودکشی از کجا نشأت می گیرد؟/ موج رو به رشد خودکشی در فضای مجازی | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
خودکشی ۱۲ دانش آموز در سال ۹۴ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خودکشی | گفتگوی آزاد | 66 | |
![]() |
خودکشی پسر 14 ساله بعد از دیدن کارنامه! | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
آمار خودکشی در ایران و کشورهای مختلف | گفتگوی آزاد | 7 |