خودکشی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایمان به چی؟؟؟

دوستان من تو این بحثها قدرت سخنوری ندارم، حالا اگه عامیانه حرف زدیم ببخشید

ایمان به قدرت و حکمت خدا

ایمان به قدرتی که در وجود تو نهادینه شده است

نداشتن ایمان است که حس پوچی رو در انسان به وجود میاورد

• Like
واکنش ها: Sarp

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایمان به قدرت و حکمت خدا

خیلیا به خدا اعتقاد ندارن پس اونا چی؟
خیلیا اعتماد به نفس ندارن پس نمیشه از قدرتی که در انسان نهادینه شده بحث کرد
خیلیا هستن که به اینجور مباحث ایمانی ندارن ولی بازم قدرته مقابله با مشکلات رو دارن

من حرفم اینه که ضعف ناشی از یک ناراحتیه روحیه که گاهی با روانشناس و گاهی با روانپزشک حل میشه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلیا به خدا اعتقاد ندارن پس اونا چی؟
خیلیا اعتماد به نفس ندارن پس نمیشه از قدرتی که در انسان نهادینه شده بحث کرد
خیلیا هستن که به اینجور مباحث ایمانی ندارن ولی بازم قدرته مقابله با مشکلات رو دارن

من حرفم اینه که ضعف ناشی از یک ناراحتیه روحیه که گاهی با روانشناس و گاهی با روانپزشک حل میشه
عزیزم اینی که شما الان گفتید، احساس میکنم صرفا برای این هست که بحثی انجام بشه
وگرنه شما که خودتون رو مثال زدین تو این گزینه ها نیستین
من تو این زمینه ها تخصصی ندارم ولی اگه بحث روانشناسی باشه، میتونیم بحث کنیم

chehresaz

عضو جدید

ایمان به قدرت و حکمت خدا

ایمان به قدرت و حکمت خدا موجب دین داری نمیشه؟؟؟؟

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
گاهی زندگی اونقدر برای آدم سخت میشه که تنها راه برای خلاصی ازش رو خودکشی میبینه!:cry:
یکی از دوستام میگه من از آدمایی که خودکشی میکنن بدم میاد.....:(
اما من دلم میسوزه براشون.....به این خاطر که وقتی طرف حاضره خودش زندگی رو از خودش بگیره حتما اوضاعش خیلییییییییییی بد بوده...تازه این درحالیه که اون دنیا هم عاقبت خوبی در انتظارش نیست.....چون خدا خودش میگه که از خودکشی نمیگذره!
اما گاهی باخودم فکر میکنم که خدا بزرگتر از این حرفاست.....اون درک میکنه اگرچه ممکنه حقوبهشون نده....اما اینطور نیست که هیچوقت ازشون نگذره!:(
شماچی فکر میکنید؟؟؟؟؟
آیا همیشه راهی برای نجات ادم از بدبختی هست؟؟؟؟؟؟
آیاهمیشه کساییکه خودکشی میکنن ضعیف هستن؟؟؟
آیا خدامیبخشه کسایی رو که خودکشی کردن؟؟؟
.
.
.
.
امروز خبر دار شدیم که یکی از آدمای بدبخت خودشوکشت.....رگ دستشو زده بود:cry:
برای آمرزش روحش دعا کنید....شک ندارم خدا وقتی تعداد آمرزش خواهان برای یه نفر زیاد میشه میبخشتش....حتی اگه همچین گناهی مرتکب شده باشه.
اللهم عجل لولیک الفرج
کسی که به هر دلیلییییییییییییییی خود کشی کرده باشه بزرگترین گناه کبیره رو انجام داده و فکر نمیکنم امدیدی به بخشایشش باشه. ولی باید بدونیم خدا رحمان و رحیمه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که به هر دلیلییییییییییییییی خود کشی کرده باشه بزرگترین گناه کبیره رو انجام داده و فکر نمیکنم امدیدی به بخشایشش باشه. ولی باید بدونیم خدا رحمان و رحیمه
اون بنده خدا دیگه به گناه و ثوابش فکر نمیکرده
ول کنین این دلایل عوام ترسان رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون بنده خدا دیگه به گناه و ثوابش فکر نمیکرده
ول کنین این دلایل عوام ترسان رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خواستم بگم آدمی که خودکشی میکنه دلسوختن نداره که ای وای پول نداشت و بهش زن ندادن و شکست عشقی خوردو ...خودشو کشت. در واقع اون ایمان نداشته

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اینی که شما الان گفتید، احساس میکنم صرفا برای این هست که بحثی انجام بشه
وگرنه شما که خودتون رو مثال زدین تو این گزینه ها نیستین
من تو این زمینه ها تخصصی ندارم ولی اگه بحث روانشناسی باشه، میتونیم بحث کنیم

منم بحثم روانشناسیه
دارم میگم همه ی ضعف ها نشون از یه بیماریه
اگه ضعف جسمی باشه بیماریه جسمی داری و اگه ضعف روحی باشه بیماریه روحی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بحثم روانشناسیه
دارم میگم همه ی ضعف ها نشون از یه بیماریه
اگه ضعف جسمی باشه بیماریه جسمی داری و اگه ضعف روحی باشه بیماریه روحی

همه ضعف ها، صرفا از بیماری نیست
البته مونده به این که بیماری رو چی تعریف کنیم
اگر تمام فاز های منفی روحی روانی شخصیتی رو بیماری بنامیم، آره، درسته
مثلا کمبود اعتمادبنفس یه بیماریه
من احساس میکنم، شما میخواین بگین که بیماری هایی که ناشی از برخوردهای بین آدما و شرایط موجود هستش عامل هستن

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ضعف ها، صرفا از بیماری نیست
البته مونده به این که بیماری رو چی تعریف کنیم
اگر تمام فاز های منفی روحی روانی شخصیتی رو بیماری بنامیم، آره، درسته
مثلا کمبود اعتمادبنفس یه بیماریه
من احساس میکنم، شما میخواین بگین که بیماری هایی که ناشی از برخوردهای بین آدما و شرایط موجود هستش عامل هستن

من میخوام بگم که همه ی افرادی که حرف از خودکشی میزنن خیلی راحت میتونن توسط یه روانپزشک درمان بشن. این یه بیماریه. ربطی به ایمان و ضعف و از این جور چیزا نداره

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
والله فکر نمیکنم حرف اشتباهی زده باشم
به نظر شما کسی که به خدا ایمان داره خود کشی میکنه؟؟خدا رو شکر این بحث سیاسی نیست که بحث کنیم راجبش
ایمان درجات مختلف داره... کم هستند کسایی که بشه گفت ایمان صددرصد دارن... گاهی آدم از دست خدا هم عصبانی می شه... نمی شه گفت اون فرد بی ایمانه می شه گفت تو یه لحظه ی خاص دچار یاس کامل شده... و شما احتمالا شرایط اینچنینی رو تجربه نکردین... بخصوص گفتم برای آدمی که بیماره (که امیدوارم هرگز تجربه ش نکنین) حتی جنس اعتقاد هم عوض می شه.. نمی دونم متوجه منظورم هستین یا نه...

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخوام بگم که همه ی افرادی که حرف از خودکشی میزنن خیلی راحت میتونن توسط یه روانپزشک درمان بشن. این یه بیماریه. ربطی به ایمان و ضعف و از این جور چیزا نداره
موافقم... و براساس تجربه هم اینو می گم...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دو تا بحث رو باهم قاطی کردین
دلایل ایجاد رو با راه های حلش
اینا دو بحث جدا هستن
مطمئنا حل میشه
روانشناس درس خونده که همینا رو حل کنه
البته کاری به روش حلش ندارم که اونم بر کیگرده به همون دلایل ایجادش
اون تشخیص میده که شما برای چی دست به این کار میزنید، دلیل افسردگی رو پیدا میکنه و بعد براش راه حل میده

aphrodait

عضو جدید
نه آقا هیچم ازین خبرا نیست،کی میگه بعد از خود کشی جات جهنمه؟اصلا خود کشی یک نعمته که خدا به انسان داده!

وقتی گفته شده که خودکشی گناهه کبیره است پس احتمال زیادی برای چیزی که گفتید وجود داره.
ثانیا : اون نعمتی که خدا داده اختیاره که درست استفاده بشه.
اگه خودکشی نعمته پس چرا ممنوع شده و گناهه؟؟؟

aphrodait

عضو جدید
ایمان به چی یا کی؟
همه چیز دلیل دینی نداره
خیلی ها هم هستن که اصلا ایمان ندارن ولی خود کشی هم نمیکنن

این نظره منه:
خدا وقتی انسان را می افریند روح خود را در انسان می دمد، که امکان زندگی پیدا می کند.
انسان باید به خودش ایمان داشته باشه و یک قسمتش اعتماد به نفس خودمونه.
کسی که به خودش ایمان داشته باشه و به اینده امیدوار باشه فکر می کنم این برای ادامه کافی باشه.
و اما ما مسلمان ها چون میدونیم روح خدا در وجود ماست وقتی به خود ایمان داشته باشیم یعنی به خدا و در ادامش
به دینی که او فرستاده ایمان داریم و امیدواریم چون می دانیم برای هدفی مشخص افریده شدیم...

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا بیامورزتش... در مورد کسی نباید قضاوت کرد که چرا خودکشی کرده.... یاعجب آدم بی دینی بوده.... یا بگیم معلوم نیست چه کار کرده که خودکشی کرده.... ما نمی دونیم کسی که خودکشی کرده چی تو ذهنش بوده اما هر چی هست اینه که تمامه درها رو بروی خودش بسته دیده.... هر کسی که خودکشی می کنه از اوله زندگیش که همچین نقشه ای نداشته...اونم آدم بوده مثه من و شما برای خودش خاطرات داشته و حتما آرزوهایی هم داشته، معلوم نیست چه رنجی می کشیدن که می خواسته دیگه زنده نباشه

sadeghol

عضو جدید
خود کشی که به دین ربط نداره به خودت ربط داره مگه وقتی دینت تموم زندگیته بازم فکر خودکشی نمیکنی پس چرا خیلی از انسانهای مومن و معتقد ناامیدند یا هر روز میشنویم که خیلی ها خودشونو میکشن اگه دیدی از خدا ناامید شدی با یچیز دیگه سرگرم باش مثلا حتی شده معتاد باش تا خودتو نکشی این باسه آخرش بود ولی میشه خیلی کارای دیگه هم برای سرگرم بودن کرد مثلا درس خوند یا کار کردن یا هم هر چیزی که بنظرت مناسبته تا از دوران سخت وناامیدی بگذری

المینا

عضو جدید
خود کشی که به دین ربط نداره به خودت ربط داره مگه وقتی دینت تموم زندگیته بازم فکر خودکشی نمیکنی پس چرا خیلی از انسانهای مومن و معتقد ناامیدند یا هر روز میشنویم که خیلی ها خودشونو میکشن اگه دیدی از خدا ناامید شدی با یچیز دیگه سرگرم باش مثلا حتی شده معتاد باش تا خودتو نکشی این باسه آخرش بود ولی میشه خیلی کارای دیگه هم برای سرگرم بودن کرد مثلا درس خوند یا کار کردن یا هم هر چیزی که بنظرت مناسبته تا از دوران سخت وناامیدی بگذری
اعتقاد با ایمان فرق داره...ممکنه تو به چیزی اعتقاد داشته باشی ولی تا بهش ایمان پیدا نکنی ارزشی نخواهد داشت
برای همین قران به یه گروهی میگه نگویید ایمان اورده ایم بگویید اسلام اورده ایم
بنابراین کسیکه ایمان داره به خودکشی حتی فکرم نمیکنه
ایمان واقعیییییییییییییییییییی

کاپتا

اخراجی موقت
عملیات انتحاری توسط افراد القاعده وعملیات شهادت طلبانه توسط فلسطینیان یک نوع خودکشی دینی است...

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئنم اگه وضع به همین منوال پیش بره.همه مون باید به خودکشی دسته جمعی رو بیاریم.

المینا

عضو جدید
عملیات انتحاری توسط افراد القاعده وعملیات شهادت طلبانه توسط فلسطینیان یک نوع خودکشی دینی است...
با القاعده ایا کاری ندارم...اونا که اصلا انسان نیستن....
اما اینکه یه سری آدم برای دفاع از سرزمینشون خودشونو جلوی گلوله میندازن خودکشی نیست...ایثاره....