naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 19, 2014 #7,082 [COLOR=#eseses][COLOR=#eseses] [/COLOR][/COLOR] نجوایت مرغ عشقی ست که در من ترانه می ریزد و من چون گل صبحگاهی پر از لانه های آفتاب بیدار می شوم در ترنّم چشمانت زیر آسمانی که خورشیدُ ماهش تو را بحث می کنند
[COLOR=#eseses][COLOR=#eseses] [/COLOR][/COLOR] نجوایت مرغ عشقی ست که در من ترانه می ریزد و من چون گل صبحگاهی پر از لانه های آفتاب بیدار می شوم در ترنّم چشمانت زیر آسمانی که خورشیدُ ماهش تو را بحث می کنند
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 19, 2014 #7,083 دلت تنگ یک نفر که باشد تمام تلاشت را هم که بکنی تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموشش کنی فایده ندارد... تو دلت تنگ است... دلت برای همان یک نفر تنگ است... تا نیاید... تا نباشد... تو هنوز دلتنگی !!!
دلت تنگ یک نفر که باشد تمام تلاشت را هم که بکنی تا خوش بگذرد و لحظه ای فراموشش کنی فایده ندارد... تو دلت تنگ است... دلت برای همان یک نفر تنگ است... تا نیاید... تا نباشد... تو هنوز دلتنگی !!!
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Aug 22, 2014 #7,088 رودخانه ای درسرم دارم پر از قرل آلای دیوانه خواب هایی که خواب شان را حتی کسی ندیده .. درخت انگوری درسینه دارم مست ... سر از شانه هایم درآورده دختران همسایه از انگورهایش می چینند .. چند تا کلمه دارم که بیشترشان دوستت دارم است چند شعر که هنوز جایی نخوانده ام .. و چتری که هیچ بارانی بغلش نکرده در سرم رویاهای زیادی دارم اتاقی کوچک و یک تنهایی بزرگ آنقدر بزرگ که همه ی اینها را درخود گم کرده است .. جلیل صفر بیگی
رودخانه ای درسرم دارم پر از قرل آلای دیوانه خواب هایی که خواب شان را حتی کسی ندیده .. درخت انگوری درسینه دارم مست ... سر از شانه هایم درآورده دختران همسایه از انگورهایش می چینند .. چند تا کلمه دارم که بیشترشان دوستت دارم است چند شعر که هنوز جایی نخوانده ام .. و چتری که هیچ بارانی بغلش نکرده در سرم رویاهای زیادی دارم اتاقی کوچک و یک تنهایی بزرگ آنقدر بزرگ که همه ی اینها را درخود گم کرده است .. جلیل صفر بیگی
shabnam111 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 29, 2014 #7,089 برای بالا رفتن از بعضی پله ها باید : تـــــــاوان داد ...!
shabnam111 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 29, 2014 #7,090 آدما مثل عكس هستن زيادی كه بزرگشون كنی كيفيتشون مياد پايين
manasaki عضو جدید Aug 29, 2014 #7,091 حال الانم:گریزانم ازاین مردم ک بامن بظاهرهمدم و یکرنگ هستند ولی درباطن ازفرط حقارت ب دامانم دوصدپیرایه بستند وصف خودم:آه زندگی منم ک هنوز باهمه پوچی ازتولریزم ن ب فکرم ک رشته پاره کنم ن برانم ک ازتوبگریزم
حال الانم:گریزانم ازاین مردم ک بامن بظاهرهمدم و یکرنگ هستند ولی درباطن ازفرط حقارت ب دامانم دوصدپیرایه بستند وصف خودم:آه زندگی منم ک هنوز باهمه پوچی ازتولریزم ن ب فکرم ک رشته پاره کنم ن برانم ک ازتوبگریزم
manasaki عضو جدید Aug 29, 2014 #7,092 وصف حال وصف حال حال الانم:گریزانم ازاین مردم ک بامن بظاهرهمدم و یکرنگ هستند ولی درباطن ازفرط حقارت ب دامانم دوصدپیرایه بستند وصف خودم:آه زندگی منم ک هنوز باهمه پوچی ازتولریزم ن ب فکرم ک رشته پاره کنم ن برانم ک ازتوبگریزم
وصف حال وصف حال حال الانم:گریزانم ازاین مردم ک بامن بظاهرهمدم و یکرنگ هستند ولی درباطن ازفرط حقارت ب دامانم دوصدپیرایه بستند وصف خودم:آه زندگی منم ک هنوز باهمه پوچی ازتولریزم ن ب فکرم ک رشته پاره کنم ن برانم ک ازتوبگریزم
رجایی اشکان کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 29, 2014 #7,094 من صدای وزش ماده را می شنوم و صدای ایمان را در کوچه ی شوق و صدای باران را روی پلک تر عشق روی موسیقی نمناک بلوغ و صدای متلاشی شدن شیشه ی شادی در شب
من صدای وزش ماده را می شنوم و صدای ایمان را در کوچه ی شوق و صدای باران را روی پلک تر عشق روی موسیقی نمناک بلوغ و صدای متلاشی شدن شیشه ی شادی در شب
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Aug 31, 2014 #7,095 کفش کودک را دریا برد, کودک روی ساحل نوشت:دریای دزد! آنطرف تر مردی که صید خوبی داشت, روی ماسه ها نوشت:دریای سخاوتمند! موجی آمد ونوشته ها را شست. دریا آرام گفت:از قضاوت دیگران نهراس,اگر میخواهی دریا باشی…
کفش کودک را دریا برد, کودک روی ساحل نوشت:دریای دزد! آنطرف تر مردی که صید خوبی داشت, روی ماسه ها نوشت:دریای سخاوتمند! موجی آمد ونوشته ها را شست. دریا آرام گفت:از قضاوت دیگران نهراس,اگر میخواهی دریا باشی…
میثم... عضو جدید کاربر ممتاز Sep 19, 2014 #7,096 [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گاه و بیگاه شقیقه ست و تفنگی که منم[/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قرص ماهی که تو باشی و پلنگی که منم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گاه و بیگاه شقیقه ست و تفنگی که منم[/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]قرص ماهی که تو باشی و پلنگی که منم[/FONT]