نه بابا آخه این چه تغییره این که تغییر نیس تبدیله
اخه چه نازند اگه شوهر خواستند من هستما![]()
اینا لیاقت نداشتن پسر باشن
اینا یه چیز میخوان که اینجوری میکنن
گرفتید که چیو میگم![]()
وقتی میبینمشون حس میکنم از اون دسته آدمای هستن که تو زندگیشون خیلی کمبودا دارن
ایووول بالاخره یه نفر به عمق مسئله توجه کرد...همه نظر دادن و همه رو خوندم گفتن خنده داره ، شرم آوره ، شک برانگیزه که پسر باشن و از این حرفها ولی تا حالا پای درد و دل یکی از اینها نشستید ؟ آیا ازشون پرسیدید از وضع فعلیشون راضین یا نه؟ آیا میدونید اینا با رضایت خودشون رو اینطوری میکنن یا نه؟ و آیا ....آیا و..... هیچ وقت بدون اطلاع در مورد موضوعی در مورد کسی حتی دشمنتون اظهار نظر نکنید . نمیخوام بگم اینا مریضا نه ولی مشکلات روحی و روانی دارن که دست خودشونم نیست و باید این گونه افراد رو تو جامعه هم اینگونه که هستند پذیرفت نه با تعنه و مسخره کردن.....
اینا همش بهانستهمه نظر دادن و همه رو خوندم گفتن خنده داره ، شرم آوره ، شک برانگیزه که پسر باشن و از این حرفها ولی تا حالا پای درد و دل یکی از اینها نشستید ؟ آیا ازشون پرسیدید از وضع فعلیشون راضین یا نه؟ آیا میدونید اینا با رضایت خودشون رو اینطوری میکنن یا نه؟ و آیا ....آیا و..... هیچ وقت بدون اطلاع در مورد موضوعی در مورد کسی حتی دشمنتون اظهار نظر نکنید . نمیخوام بگم اینا مریضا نه ولی مشکلات روحی و روانی دارن که دست خودشونم نیست و باید این گونه افراد رو تو جامعه هم اینگونه که هستند پذیرفت نه با تعنه و مسخره کردن.....
اینا واقعا پسرن؟؟؟؟؟!
اینا ازدواج کنن درست میشن!
متاسفانه جامعه ما اینجوری شده دیگه همه دوست دارن بقیه رو مسخره کنن و هیچ وقت از بعد دیگه به مشکلات بقیه نگاه نمیکنن و...ایووول بالاخره یه نفر به عمق مسئله توجه کرد...
مرسی از شما
همه نظر دادن و همه رو خوندم گفتن خنده داره ، شرم آوره ، شک برانگیزه که پسر باشن و از این حرفها ولی تا حالا پای درد و دل یکی از اینها نشستید ؟ آیا ازشون پرسیدید از وضع فعلیشون راضین یا نه؟ آیا میدونید اینا با رضایت خودشون رو اینطوری میکنن یا نه؟ و آیا ....آیا و..... هیچ وقت بدون اطلاع در مورد موضوعی در مورد کسی حتی دشمنتون اظهار نظر نکنید . نمیخوام بگم اینا مریضا نه ولی مشکلات روحی و روانی دارن که دست خودشونم نیست و باید این گونه افراد رو تو جامعه هم اینگونه که هستند پذیرفت نه با تعنه و مسخره کردن.....
همه نظر دادن و همه رو خوندم گفتن خنده داره ، شرم آوره ، شک برانگیزه که پسر باشن و از این حرفها ولی تا حالا پای درد و دل یکی از اینها نشستید ؟ آیا ازشون پرسیدید از وضع فعلیشون راضین یا نه؟ آیا میدونید اینا با رضایت خودشون رو اینطوری میکنن یا نه؟ و آیا ....آیا و..... هیچ وقت بدون اطلاع در مورد موضوعی در مورد کسی حتی دشمنتون اظهار نظر نکنید . نمیخوام بگم اینا مریضا نه ولی مشکلات روحی و روانی دارن که دست خودشونم نیست و باید این گونه افراد رو تو جامعه هم اینگونه که هستند پذیرفت نه با تعنه و مسخره کردن.....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خواهش میکنم نرو .... منو تنها نذار ..... خواهش میکنم | تالار عکس | 13 | |
![]() |
نمیذارم بری .. خواهش میکنم برگرد | تالار عکس | 0 | |
![]() |
حتما ببینید خواهش میکنم.................!!!(حتما هم نظر بدید) | تالار عکس | 46 | |
![]() |
استاد تو رو خدا قبولم کن.خواهش میکنم | تالار عکس | 25 | |
![]() |
شب های خواهش ، خدایا کمکم کن | تالار عکس | 53 |