خوابگاه کرم زده!!!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جای شما بودم ترجیح میدادم : 1.ترک تحصیل کنم یا 2.بشینم تلاش کنم تا دوباره کنکور بدم نزدیک خونمون قبول شم ک خوابگاه نخوام....یا 3.یک خونه مجردی و جدا می خریدم یا اجاره اینا.....
چون مطمئنا جایی که اونجوریه پر از مریضی و بیماری هم هست تازه اگه شبا تو خواب کرما از سقف تو دهنتون نیوفته....!
من هم موافقم/واقعا به چه قيمتي/مريضي و بيماري رو نميشه تحمل كرد/

3erERFAN

عضو جدید
خوب خونه بگيريد/چندتا دوست باهم برن خونه بگيرن /هم ارامشه / هم بهداشت/
من خودم خوابگاه زندگي كردم منتهي اكرم نبوده موش بوده بغل تخت خودم يه خانواده زندگي ميكردن/ بد از متوجه شدنم بالافاصله خونه گرفتم/ درس خوندن به چه قيمتي به قيمت بيمار شدن/

البته من خوابگاه همدان اگه باشه اومدم براي بازديد بطور مهمان امديم نمازخنه افتضاح بود/
..

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون وقت اینا نمی افتن روتون؟
100درصد ميفته/حساب كنيد لاي رخت و لباستونم ميفته /واي.................فكر كردنش اذيت ميكنه چه برسه به اينكه در اون مكان هم زندگي كنيد/يا اگه امكان اين نيست خونه بگيريد خودتون ميتونيد براي سلامتي خودتون اقدام كنيد و اتاقتونو ضد عفوني كنيد/

taraneh_de

عضو جدید
من جای شما بودم ترجیح میدادم : 1.ترک تحصیل کنم یا 2.بشینم تلاش کنم تا دوباره کنکور بدم نزدیک خونمون قبول شم ک خوابگاه نخوام....یا 3.یک خونه مجردی و جدا می خریدم یا اجاره اینا.....
چون مطمئنا جایی که اونجوریه پر از مریضی و بیماری هم هست تازه اگه شبا تو خواب کرما از سقف تو دهنتون نیوفته....!
من اگه رتبه یک رقمی هم میاوردم ، نزدیک ترین شهر دارای دانشگاه دولتی به خونمون تهرانه که اونم دو ساعت راهه که بازم مجبور میشدم خوابگاه بمونم. شما انگار نفست از جای گرم بلند میشه!!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه رتبه یک رقمی هم میاوردم ، نزدیک ترین شهر دارای دانشگاه دولتی به خونمون تهرانه که اونم دو ساعت راهه که بازم مجبور میشدم خوابگاه بمونم. شما انگار نفست از جای گرم بلند میشه!!
الهي/ واقعا سخته/ ولي خودتون اقدام كنيد به تميز كردن اتاقتون و ضد عفوني كردن/ كل اتاق تونو بريزيد بيرون دونه به دونه تميز كنيد/ و ضد عفوني كنيد/ راحت هم بعدش زندگي كنيد/

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
شاید باور کردنش سخت باشه ولی من که ندیدم بیفتن. برای من هم جالبه که چطوری رو سقف اند بدون اونکه حرکت زیادی کنن یا اینکه بیفتن. این هم از عجایبه!!
خب یه چیز دگ. حالتون بد نمیشه؟

soraya_shz

عضو جدید
این که خوبه من رشت درس میخوندم. 3 تا سوسک داشتیم به اسمهای ملوس فندقی ملیسا;)

واقعا قابل تشخيص بودن كه روشون اسم گذاشتيد؟؟؟
فكرش هم چندش آوره...:eek:
ما يه بار يه سوسك توي خوابگاه ديديم... برديمش توي اتاق رييس دانشگاه گفتيم هرچندتا ببينيم واستون مياريم... يه هفته بخاطر سم پاشي تعطيل بوديم...

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
خیلی هم بد میشه. به خصوص وقتی به سقف نگاه میکنم. ولی چی کار میشه کرد؟ قراره فردا پس فردا اتاق رو تمیز کنیم و با جارو برقی بیفتیم به جون کرمها!!
جسارتا خوابگاتون کدوم شهره؟

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اَاَ اَ اَ..!
این داستان واقعیه؟!
شما با چه مشقتی درس میخونید!
خدا قوت واقعا

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امشب فهمیدم چه نازک نارنجی هایی تو باشگاه داریم!

بابا اینا رو ملت(چین) .....!!!! ویتامین "ک" داره!!!!! :w25:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی یه چیزی اگه یهو زیرش باشید
بیفته رو سرتون یا غذاتون یا ...
چیکار میکنید :(

omid solo

عضو جدید
اگه کرم زده لطف کن انتقالی بگیر که هم کرم بهت نزنه هم یه نفر دیگه تو اون شهر از دانشگاه استفاده کنه.

neda angel

کاربر بیش فعال
خب 2ساعت که دیگه چیزی نیست..........!!!!!!!!:eek:
الان بین واحد های مختلف تو خود تهران بیش از 2ساعت فاصله هست....مثلا واحد تهران_شمال تا تهران_جنوب!

LE!L@

عضو جدید
چی بهتر از این! موقع گرسنگی که هیچ چی تو خوابگاه پیدا نمیشه همین ها رو بخورید، نرم هم هستن زود هضم میشن، نیازی به پختن و سرخ کردن هم ندارن.:biggrin:

• Like
واکنش ها: fifa

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا قابل تشخيص بودن كه روشون اسم گذاشتيد؟؟؟
فكرش هم چندش آوره...:eek:
ما يه بار يه سوسك توي خوابگاه ديديم... برديمش توي اتاق رييس دانشگاه گفتيم هرچندتا ببينيم واستون مياريم... يه هفته بخاطر سم پاشي تعطيل بوديم...
اره با غلط گیر علامت زده بودیم
عکساشونو پیدا کنم میذارم.