http://www.nowaroos.com/member.php?action=register&uid=7061به اینجا یه سر بزن
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
چطوری انتخاب کنم؟ راهش چیه؟
شما حرف نزنی، میگن لالی؟؟؟
نخیر. مریض نیستم بیام الکی تاپیک بزنم تا یه عده انقدر اعصابمو بهم بریزن.
حرفام واقعیت داره، به نظر شما چرا باید دروغ باشه حرفام؟!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیخواستم دیگه چیزی بگم ولی اومدم اینو بگم تا توی دلم نمونه.
واقعا متاسفم برای همه کسایی که خودشون می دونن کین. دلمو شکستین. من ساده رو باش که به این سایت اعتماد کردم و مشکلمو با شماها درمیون گذاشتم
و ممنون هم از کسایی که درک کردن.
واقعا از ته قلبم میگم : بخاطر همه چیز حلالتون نمیکنم.
حالا هم هرچی دوست دارید چرت و پرت بگید دیگه واسم مهم نیست و واگذارتون کردم بخدا.
پایان
قصد نداشتم کارشونو توجیه کنم میگم اینجور خانوما بهونشون اینه که جوونی نکردن داشتم به استارتر توضیح میدادم که شرایطش خیلی بهتر از اون مدل خانوماست.جوونی نکردن یعنی چی ؟؟؟؟
راه به دختر مردم یاد میدی؟؟؟ والا من سن بابابزرگ شما رو دارم جوونی نکردم ازدواج هم نکردم .....
پ من برم بمیرم :| .....
این حرف ها چیه که جوونی نکردند ...
سلام خانوم خشگله
حرفتو واقعا قبول دارم,قبل از نصیحت وپیشنهاد راه دوس دارم بدونی که کاملا قابله درکه که یه خانوم خوب ونجیب مثل شما از نداشتن یه همراه توی زندگی شاکی باشه
23سالته,هنوز خیلی جا داری به خدا توکل کن من به این اعتقاد شدید دارم که خدا گاهی برای بنده هاش,برای بنده های عزیزترش سورپرایز داره
و میدونم تو هم بنده خوب خدایی,دختری که برای پاک موندن تلاش کرده از نظر من تا ابد باید به خودش بنازه
فک کردی با پسر بودن سخته؟اینکه دل یه پسرو به دست بیاری کار سختیه؟اینکه یه پسر انتخابت کنه راحتترین کاره
اما خودت میدونی که اشتباهه ومیدونی کسی که انتخابت میکنه برای اینکه خانوم خونه ش بشی انتخابت نکرده
اینو گفتم که بگم اشتباه نرو حتی اگه بهت سخت میگذره!!!
من همین جا به تو قول میدم بهترین ها در انتظارته,یه فرشته خدا خودش برات کنار گذاشته
به اینده امیدوارباش,از اینکه انتخاب نمیشی نترس از اینکه اشتباه انتخاب بشی هراس داشته باش
خوشحالم میبینم دخترایی هستن که هنوز خانومن,هنوز پاک موندن,هنوز به خیلی چیزا پایبندن
وآقا پسرایی هستن که از خداشونه تو کنارشون باشی اما فقط صبور باش...
22سالمه تا حالا احساسمو برای کسی خرج نکردم,نه اینکه کسی لیاقت نداشته اما دنبال کسی هستم که منو با همه وجودش بخواد,تو هم اینجور باش
با تمام وجود درک میکنم که احساستو داری خفه میکنی که آدمش بیاد
من خیلی احساساتی ام وجودم مثل یه دنیایی شده که فقط احساسمو توش دارم ذخیره میکنم,خیلی جاها پیش اومده که لحظه لبریز شدنش بوده اما یادم بوده تنهایی نباید باعث بشه از چیزهایی دوس دارم بگذرم,تا میتونی خوشحال باش
خودت انتخاب کن
به دنبال اونی باش که میخوای نه اونی که تو رو بخواد
تا خوشحال نباشی,تا نخوای,تا همه جای زندگیت خوب نباشه نمیتونی درست زندگی کنی,نمیتونی درست انتخاب کنی,حتی اگه کلی خواستگار داشته باشی
پس خوشحال باش خانوم گل
خوشحال باش عزیزم
و ازت خواهش میکنم به خودت افتخار کن که انقد خوبی درست مثل من
سلام. من دختری 23ساله و کارشناسی رو تموم کردم و ایشالا به زودی میرم سر کار.خانواده تحصیلکرده و نسبتا مذهبی دارم(چادری نیستم اما واجبات دینم رو رعایت می کنم) با وضعیت مالی خوب و قیافه معمولی نسبتا خوب. من تا حالا شخصیتم اجازه نداده که بخواهم با پسری دوست باشم و درعین اینکه در خانه و جمع دوستام خیلی شوخ هستم ولی همیشه جلوی یک پسر متانتم را حفظ کردم. اما گفتم یه کم خودمو خالی کنم. از دردام بگم. از تنهاییم بگم. خیلی دلم گرفته.دیگه واقعا خسته شدم.دیدم که اکثر پسر ها میگن: دوست داریم همسرمون نجیب باشه، خانوم باشه، خوش اخلاق باشه! اما من نه آرایش غلیظ میکنم، نه خانواده بدی دارم، خوش اخلاقم، مهربونم، همیشه نجابت خودم رو حفظ کردم اما تا به حال یه خواستگار خوب هم نداشتم. هر چی بوده مشکلات اساسی غیر قابل حل داشتن. الانم چند ماهیه که از اونم خبری نیست. دارم دیوونه میشم. وقتی دوستام از خواستگارای دکتر مهندسشون تعریف می کنند داغون میشم. نمیدونم چرا انقد بدبختم.خدا منو دوست نداره. چرا صدامو نمیشنوه؟ مگه من چه گناهی کردم؟ چقد دعا کردم؟ تو رو خدا نگید باید خودت یه کاری کنی، مجالس زنانه و اینا و ... . من همیشه در جمع هستم. همیشه ظاهرم مرتب و تر و تمیزه، همیشه خوش برخوردم. اما من دیگه از زندگیم هیچ لذتی نمیبرم. همش روز مرگیه.من واقعا نیاز به همسر دارم. اینو گفتم که نگید مگه همه چی ازدواجه، برای من ازدواج جزء مهم ترین هاست، من خودم خیلی خجالت میکشم از اینکه هیچکس انتخابم نمیکنه.نه اینکه خانوادم بد باشن، اونا اصلا به روی خودشون نمیارن. من دختری هستم که از سن کوچیکی نماز میخوندم. حجابم هم تقریبا کامله. مگه من چی از زندگی میخوام؟ اصلا مادیات برام مهم نیست. همین که محتاج کسی نباشیم برام کافیه. همین که حلال رو حروم نکنه کافیه، همین که اهل دود و دم نباشه کافیه. توقع زیادیه؟ احساس میکنم هر چقد جلف تر باشی بیشتر طرفدار داری. ملاک پسرها اینه؟ عدالت خدا اینه؟ دلم خیلی گرفته.
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم...![]()
سحر خانم ما باهتون شوخي كرديم ايشا... يه شوهر خوشتيپ با سواد با معرفت گيرتون بياد وكلي بگم خوشبخت بشين
اره قبول دارم گفتم حال وهواش عوض ولي از ته دل ازوي خوشبختي براش دارمقبول کنین اینجاجای شوخی نبود
کسی که به منو شما اعتماد میکنه در وحله اول انتظار داره به حرفاش,به شخصیتش احترام بذاریم
ویژگی روابط مجازی اینه که نمیتونیم حالت طرف مقابلو ببینیم که چه حالتی داره
پس حتی اگه بچه ها هیچ قصدی جز شوخی نداشتن باز هم به خاطر این نوع رابطه باید مراعات میکردن
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
؟؟؟
چطوری انتخاب کنم؟ راهش چیه؟
شما حرف نزنی، میگن لالی؟؟؟
نخیر. مریض نیستم بیام الکی تاپیک بزنم تا یه عده انقدر اعصابمو بهم بریزن.
حرفام واقعیت داره، به نظر شما چرا باید دروغ باشه حرفام؟!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیخواستم دیگه چیزی بگم ولی اومدم اینو بگم تا توی دلم نمونه.
واقعا متاسفم برای همه کسایی که خودشون می دونن کین. دلمو شکستین. من ساده رو باش که به این سایت اعتماد کردم و مشکلمو با شماها درمیون گذاشتم
و ممنون هم از کسایی که درک کردن.
واقعا از ته قلبم میگم : بخاطر همه چیز حلالتون نمیکنم.
حالا هم هرچی دوست دارید چرت و پرت بگید دیگه واسم مهم نیست و واگذارتون کردم بخدا.
پایان
مگه زمون تیرکمون شاه زندگی میکنی؟؟
متاسفم براتون
من کاملا مخالفم
بجان بهروز
این یجای کارش میلنگه
وقتی تموم اطرافیانش تو سن های پایین ازدواج کردن
حداقلش یکی باید بهش پیشنهاد ازدواج میداده دیگه
اصل مشکل رو نگفته این
چیزی که تو هن خودش از خودش تصور کرده رو اومده برای ما بیان کرده
فقط هم دوست داره ازش تعریف کنیم و بگیم نه عزیزم دیر نشده جا داره هنوز جونی
هرکی تاحالا بهش گفته بله مثل این که دیر شده بهش بر خورده
این که نمیشه مشاوره و راهنمایی
یه ادم مغرور و از خود راضی رو هیشکی دوست نداره
بجان بهروز![]()
ولی من فکر میکنم شما یه جای کارتون میلنگه...
مشخصه آدم شوخی هستی ولی اینجا جاش نبود...بحث که سر من نیست الان
بحث یه چیز دیگس
و گرنه که من خودم کلا لنگمبجان بهروز
حالا شما این وسط میخواهین چیو ثابت کنین
مثلا حس انسانیتتون گل کرده یا یه حس دیگه
از من گفتن بود حالا خود دانیدیه دختره رو میشناسم لیسانس مدیریت داشت بچه کامرانیه بود باباش بساز بفروش خیلیم دختر خوبی بود از بی شوهری تو 28 سالگی با یه معتاد ازدواج کرد روشون نشده بود بابا و داداش پسره رو ببرن تو عروسی قیافه هاشون تابلو بود
![]()
یه چیزی بگم !
مگه این دختر چند سالشه که خسته شده!
30 سالش که نیست!
لازمه انتخاب شدن داشتن جذابیت و نجابت هست!مطمئن باش.
در ضمن در پایان تویی که انتخاب میکنی!
............ الان این خاطرات جاش اینجاس؟!! یعنی من تا 5 سال دیگه ازدواج نکنم باید برم با یه موتاد ازدواج کنم؟!! بیخیال!
اگه اینجوریه که منم یکی رو میشناسم همسن شوما بود از بی زنی رفت با یه پیرزن کچل ازدواج کرد!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در اتاق مشاوره پیش از ازدواج، معجزه نمی کنند | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
این پسران برای شما همسر مناسب نمی شوند | مشاوره ازدواج | 1 | |
![]() |
5 دلیل اصلی که دختران ازدواج نمی کنند! | مشاوره ازدواج | 91 | |
![]() |
خانواده شما نامزدتان را تایید نمی کنند؟ | مشاوره ازدواج | 0 |