این که می بینی بعضی ها از بعضی گوشی ها تعریف می کنند و می گند که من از فلان گوشی خوشم اومده و لنگم نذاشته باید ببینی طرف چه کاربردی از گوشی می خواد بگیره، این خیلی مهمه، اصلا سلیقه مشتری باعث فروش این گوشی ها میشه دیگه.
ببین شما می خوای از دوربین گوشی از document هایی که داری عکس بگیری و برای استادت بفرستی، خیلی هم خوب، این کار رو گوشی هایی با دوربین 5 مگاپیکسل به بالا برات انجام میدند، خیالت راحت.
میخوای توی وایبر با استادت حرف بزنی این رو هم اکثر گوشی ها چه اندروید و چه ویندوز فون برات انجام میدند.
اما نکات فنی که سلیقه ای نیست: سخت افزار گوشی های ویندوز فون به نسبت قوی تر از اندروید های مشابه هست، سیستم عامل سبک ویندوز فون نسبت به اندروید باعث میشه حتی کارکرد گوشی های ویندوز فون نسبت به گوشی های اندرویدی که مثلا رم و سی پی یو بالاتری دارند موفق تر باشه.
برخلاف تصور اکثر خریداران گوشی، برنامه های مشابه ویندوز فون به صورت رایگان در استور وجود داره و محدودیتی برای نصبش نیست.
باید دقت کنی که تا حدود 700 داری هزینه می کنی، و انتظار گوشی که بتونه کارهای بزرگ برات انجام بده نداشته باش، مثلا از گوشی اندرویدی این حدود قیمت انتظار روون کار کردن رو نداشته باش، و از گوشی ویندوز فون حدود 400 هزار تومنی توقع دوربین غول های نوکیا مثل 1520 رو نداشته باش.
در نهایت ما تجربه رو در اختیارت می ذاریم، خیلی مهمه گوشی رو توی دستت بگیری و باهاش چند دقیقه ای کار کنی، مطمئنا توی شهری که هستی مغازه موبایل فروشی هست، دوستان و آشنایانت هم گوشی های اندرویدی و ویندوز فونی دارند، باهاشون یکم کار کنی، صحت و سقم این کامنت ها رو متوجه میشی و نظر شخصی ت هم راحت تر مشخص میشه.
پ.ن: G700 با توجه به کارایی های که میخوای، شاید تنها گوشی اندرویدی باشه که اگر بخوای اندروید بخری بهت پیش نهادش می کنم
چطور ممکنه یه گوشی اندرویدی با رم 1 گیگ به بالا از یه گوشی ویندوزی با رم 512 مگ بهتر عمل نکنه!!!....خیلی برام عجیبه!!
یه خورده بیشتر توضیح میدین....
پستم رو ویرایش می کنم تا این گفت و گوی تخصصی رو بذارم تا راحت تر مقایسه کنی این دو تا رو:
http://opda.ir/showthread.php?t=77154
سلام دوستان...
من یه گوش میخوام که فقط و فقط از نظر نرم افزاری پر قدرت باشه....لمسی باشه خوبه...چون تا قبل از این، من گوشی معمولی و جاوا داشتم!!!
قیمتش هم از 700 تومن پایین تر باشه بهتره،بدبختم
اگه دوربینش هم خوب باشه بدک نیست...ولی گفتم از نظر نرم افزاری میخوام پر قدرت باشه،از نظر نرم افزاری خیلی برام مهمه...مثلا این آخری استادم بهم گفت با وایبر با هم در ارتباط باش که من گوشی نداشتم که وایبر داشته باشه...!!!
من تازه میخوام بفهمم اندروید چیه و گوشی ویندوز چیه
یه چیزی دوستان...گوشی ای که میخوام،زیاد بزرگ نباشه....
دوست عزیز،یک دنیا ممنون،کلا نظرمو خیلی عوض کردی...من کل آن مقاله و دو صفحه وب رو خوندم و به طرز عجیبی نظرم به کل عوض شد!
فقط یه چیزی این که میگن در ویندوز فون برای نصب نرم افزار باید از اینترنت استفاده کنیم، مشکلساز که نیست؟ الان مثلا من یه اینترنت ADSL دارم (وایرلس نیست) برای گرفتن آپدیت ها و نرم افزار باهاش میتونم انجام بدم؟..تو دانشگاه که اینترنت پرسرعت(وای فای) داریم....بعدشم خدا بزرگه...ولی درکل فهمیدم گوشی ویندوز فون برای من که نیاز به سرعت دارم بهتره و از جهات دیگه هم خوشم آمد...راستی این گوشی های های ویندوز که معرفی کردی از نظر وای فای چطورن؟
درمورد آپدیت ویندوزش و دانلود نرم افزاراش و و نحوه دانلود که باید چکار کنیم ممنون میشم توضیح بدین..کلا این کارا که دردسر ساز نیست؟ (جواب این سوال برام مهمه،،ممنون)
الان گوشی lumia 520 داری راضی هستی؟ Lumia 625 چطوره؟
من دومی رو بگیرم خوبه؟
از لحاظ وای فای مشکلی نداره ببین اینا وای فای a/b/g/n 802.11 دارند، که گوشی های بالارده سامسونگ و هواوی و نوکیا از این مدل استفاده می کنن.
ببین اگر میخوای وب گردی هم بکنی و توش راحت باشی به نظر من یه گوشی با صفحه بزرگ بگیر، مثلا lumia 1320 عالیه ولی حدود یک میلیون و هفتاد قیمتشه.
من الان لومیا 520 دارم، از دی جی کالا هم گرفتم ازش راضی هستم، باهاش تماس اسکایپ و وایبر برقرار کردم، حتی تماس تصویری، درسته دوربین دوم نداره اما دوربین جلوش عالیه برای تماس تصویری.
هنگ نکرد، خیلی هم کیفیت صداش خوب بود. رووون و عالی.
در نهایت خودت باید تصمیم بگیری. به نظرم یک دو بار چند دقیقه از فامیل و آشنا بگیر گوشی رو تست کن تا دستت بیاد سلیقه ت چیه. بین اون دو تا هم به نظر من 620 صفحه بزرگتری داره و برای وب گردی بهتره، باطریش قوی تره. ببین من با لومیا 520 حدود 2 روز می تونم کار کنم، ازش کار هم می کشم. ببین 620 چطوره، 520 کوچیکتر و خوش دست تر هست. دوربین 620 فلاش داره که 520 نداره. از نظر سخت افزاری من تضمین می کنم لنگت نمی ذاره.
من n تا برنامه روش نصب کردم هیچ مشکلی نداره، راحت یه ایمیل hotmail یا live یا outlook بساز و گوشی رو با اون sync می کنی، بعدش میری توی store از توی گوشی و به راحتی نرم افزار دانلود می کنی و نصب می کنی، اینترنت وای فای یک الزامه، یه مودم Dlink یک TP link میخری و حالش رو می بری.لنگت منظورتون همون هنگ کردن و ریپ زدن هست؟
وبگردی در حد معمولی دارم.....به نظرم 625 رو بگیرم بهتره.
نگفتین ، آپدیت ویندوزش به صورت اتومات هست یا باید ما کاری کنیم؟...اینکه برنامه ها و نرم افزارها رو باید از اینترنت دانلود و نصب کرد،مشکل خاصی که نداره؟راحت میشه دانلود و نصب کرد دیگه؟
بازم ممنون
از لحاظ وای فای مشکلی نداره ببین اینا وای فای a/b/g/n 802.11 دارند، که گوشی های بالارده سامسونگ و هواوی و نوکیا از این مدل استفاده می کنن.
ببین اگر میخوای وب گردی هم بکنی و توش راحت باشی به نظر من یه گوشی با صفحه بزرگ بگیر، مثلا lumia 1320 عالیه ولی حدود یک میلیون و هفتاد قیمتشه.
من الان لومیا 520 دارم، از دی جی کالا هم گرفتم ازش راضی هستم، باهاش تماس اسکایپ و وایبر برقرار کردم، حتی تماس تصویری، درسته دوربین دوم نداره اما دوربین جلوش عالیه برای تماس تصویری.
در نهایت خودت باید تصمیم بگیری. به نظرم یک دو بار چند دقیقه از فامیل و آشنا بگیر گوشی رو تست کن تا دستت بیاد سلیقه ت چیه. بین اون دو تا هم به نظر من 625 صفحه بزرگتری داره و برای وب گردی بهتره، باطریش قوی تره. ببین من با لومیا 520 حدود 2 روز می تونم کار کنم، ازش کار هم می کشم. ببین 625 چطوره، 520 کوچیکتر و خوش دست تر هست. دوربین 625 فلاش داره که 520 نداره. از نظر سخت افزاری من تضمین می کنم لنگت نمی ذاره.
گوشیه خوبیه و خوب جواب داده من قبل جی۵ میخواستم بخرم!به نظرم هوآوی جی 700 -2 گیگ رم-8 گیگ حافطه داخلی-4 هسته ای-1.2 GHZ-دو سیم کارته-
تعاریف خوبی هم ازش میکنن....سرعت وای فایش هم میگن خوبه،،این ویژگی برام خوبه....
اینم لینکش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-23440/Huawei-Ascend-G700/%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AF-G700
دوستان نظر بدن...از نظر بدنه این گوشی چطوره؟با یه بار افتادن کلا باطل نشه!!یه خورده در مورد نگه داشتن گوشی اندروید هم یه توضیحی بدین بد نیست!!!
خیلی عالی توضیح دادیاین که می بینی بعضی ها از بعضی گوشی ها تعریف می کنند و می گند که من از فلان گوشی خوشم اومده و لنگم نذاشته باید ببینی طرف چه کاربردی از گوشی می خواد بگیره، این خیلی مهمه، اصلا سلیقه مشتری باعث فروش این گوشی ها میشه دیگه.
ببین شما می خوای از دوربین گوشی از document هایی که داری عکس بگیری و برای استادت بفرستی، خیلی هم خوب، این کار رو گوشی هایی با دوربین 5 مگاپیکسل به بالا برات انجام میدند، خیالت راحت.
میخوای توی وایبر با استادت حرف بزنی این رو هم اکثر گوشی ها چه اندروید و چه ویندوز فون برات انجام میدند.
اما نکات فنی که سلیقه ای نیست: سخت افزار گوشی های ویندوز فون به نسبت قوی تر از اندروید های مشابه هست، سیستم عامل سبک ویندوز فون نسبت به اندروید باعث میشه حتی کارکرد گوشی های ویندوز فون نسبت به گوشی های اندرویدی که مثلا رم و سی پی یو بالاتری دارند موفق تر باشه.
برخلاف تصور اکثر خریداران گوشی، برنامه های مشابه ویندوز فون به صورت رایگان در استور وجود داره و محدودیتی برای نصبش نیست.
باید دقت کنی که تا حدود 700 داری هزینه می کنی، و انتظار گوشی که بتونه کارهای بزرگ برات انجام بده نداشته باش، مثلا از گوشی اندرویدی این حدود قیمت انتظار روون کار کردن رو نداشته باش، و از گوشی ویندوز فون حدود 400 هزار تومنی توقع دوربین غول های نوکیا مثل 1520 رو نداشته باش.
در نهایت ما تجربه رو در اختیارت می ذاریم، خیلی مهمه گوشی رو توی دستت بگیری و باهاش چند دقیقه ای کار کنی، مطمئنا توی شهری که هستی مغازه موبایل فروشی هست، دوستان و آشنایانت هم گوشی های اندرویدی و ویندوز فونی دارند، باهاشون یکم کار کنی، صحت و سقم این کامنت ها رو متوجه میشی و نظر شخصی ت هم راحت تر مشخص میشه.
پ.ن: G700 با توجه به کارایی های که میخوای، شاید تنها گوشی اندرویدی باشه که اگر بخوای اندروید بخری بهت پیش نهادش می کنم
ببین علی آقا فقط به دیجیکالا نگاه نکن توmobile.ir که بری بیشتر میبینی تعریف و تمجید کردنولی از حرف این آقا که در نقد این گوشی گفته،میترسم:::بقیه خوب گفتن!
ميلاد علوي نژاد (1393/4/16) : از هو آوي زده شدممن چهار روز هست ک این گوشی رو بدون ضمانت خریدم،واقعا پشیمون هستم ،گوشی وقتی رو زمین میمونه خود به خود خاموش میشه چند بار هم خود به خود ریست شده ، بردم فروشنده پیش باتری اش کاغذ گذاشت گفت شاید جاش شل هست ولی باز اثر نکرد ،گفت باید رم بندازی ولی فکر نکنم این مشکل از رم باشه ، هر روز صبح ک از خواب پا میشم باید گوشی رو روشن کنم !!! دوربین اش ک افتضاحه وقتی از فرش عکس میندازم اصلا نقش و نگار فرش توش معلوم نیست و یک تصویر مبهم و تار فقط معلومه(فوکوس هم میکنم) ، اسپیکر گوشی پشت هست هر وقت رو میزه صداش از ته چاه درمیاد ،وقتی میرم از مخاطبین کسی رو انتخاب میکنم نمیتونم براش اس ام اس بفرستم حتما باید شخص اول تو قسمت اس ام اس اد کنم بعد اس ام اس رو ارسال کنم ، من قبلا سونی پی داشتم اون هم وقتی خاموش میشد سیم کارت نمیشناخت ولی این جور مشکلات عجیب و غریب نداشت هنگ نمیکنه با رایتل خوب کار میکنه صفحه نمایش اش هم خوب هست
با این دوستمون موافقم. گوشی های ویندوزی خیلی روان و عالی کار میکنن پشیمون نمیشی از خریدش. سخت افزاری که براش درنظر گرفته شده با توجه به نیاز نرم افزاریشه و اصلا مثل اندرویدی ها هنگ و لگ نداره و خیلی از اونایی که باهاش کار کردن معتقدن حتی از ios بهتر کار میکنه. کیفیت ساخت نوکیا هم از کسی پوشیده نیست
در نهایت خودت باید تصمیم بگیری. به نظرم یک دو بار چند دقیقه از فامیل و آشنا بگیر گوشی رو تست کن تا دستت بیاد سلیقه ت چیه. بین اون دو تا هم به نظر من 625 صفحه بزرگتری داره و برای وب گردی بهتره، باطریش قوی تره. ببین من با لومیا 520 حدود 2 روز می تونم کار کنم، ازش کار هم می کشم. ببین 625 چطوره، 520 کوچیکتر و خوش دست تر هست. دوربین 625 فلاش داره که 520 نداره. از نظر سخت افزاری من تضمین می کنم لنگت نمی ذاره.
به هر حال فکر کنم توی شهرتون یه نفر پیدا میشه که ویندوز فون داشته باشه و اندروید هم الا ماشاءاللهشما بحث کار کردن با گوشی رو وسط کشیدین،،راستشو بخواین واقعا کسی در دسترس نیست....فروشگاه ها هم فک نکنم بزارن کار کنیم...!....
من n تا برنامه روش نصب کردم هیچ مشکلی نداره، راحت یه ایمیل hotmail یا live یا outlook بساز و گوشی رو با اون sync می کنی، بعدش میری توی store از توی گوشی و به راحتی نرم افزار دانلود می کنی و نصب می کنی، اینترنت وای فای یک الزامه، یه مودم Dlink یک TP link میخری و حالش رو می بری.
آپدیت از 8 به 8.1 راحته یه قلق داره که توی همه سایت ها آموزش داده وگرنه از خود گوشی به راحتی آپدیت میشه، بقیه آپدیت هاش هم یه لمس گزینه update هست همین.
لنگت نمی ذاره یعنی یعنی هنگ نمی کنه که معطلت کنه![]()
sync منظورتون چیه؟
ممنون که راهنمایی میکنین...حرفاتونو گرفتم..ممنون...فقط یه چیزی من Tp link دارم ،،ولی وای فای نیست،،یعنی به صورت با سیم نمیشه با گوشی بری تو نت؟....فک کنم نمیشه!!
وقتی گوشی رو برای اولین بار روشن می کنی ازت یه ایمیل مایکروسافت می خواد که میشه Microsoft account گوشیت و از همه چی بک آپ میگیره و ....
به این میگن sync شدن. انجمن ویندوز فون :
http://winphone.ir/
http://windowsiha.com/
http://winphonecenter.com/forum/content.php?
انقدر آموزش توی این انجمن ها هست که با یه سرچ کوچیک هر مشکلی داشته باشی رفع میشه.
نه دیگه هیچ گوشی این قابلیت رو نداره مگه اینکه مثلا لپ تاپ یا PC رو bridge کنی که به نظر من به دردسرش نمی ارزه. یه مودم بخر و خودت رو راحت کن. تازه اینرو هم بگم اگر اینترنت سیم کارتت سرعتش زیاد باشه مثلا اونور آب اکر بری یه گزینه داره internet sharing می کنه و اینترنت گوشی رو مثل یه مودم وای فای می کنه و میتونی با تبلت و یا لپ تاپ به گوشی وصل بشی[/B]
گوشیه خوبیه و خوب جواب داده من قبل جی۵ میخواستم بخرم!
خیلی عالی توضیح دادی
ببین علی آقا فقط به دیجیکالا نگاه نکن توmobile.ir که بری بیشتر میبینی تعریف و تمجید کردن
با این دوستمون موافقم. گوشی های ویندوزی خیلی روان و عالی کار میکنن پشیمون نمیشی از خریدش. سخت افزاری که براش درنظر گرفته شده با توجه به نیاز نرم افزاریشه و اصلا مثل اندرویدی ها هنگ و لگ نداره و خیلی از اونایی که باهاش کار کردن معتقدن حتی از ios بهتر کار میکنه. کیفیت ساخت نوکیا هم از کسی پوشیده نیست
Sent from my GLX G5 using Tapatalk
الهیوایبرو که جی ال ایکس هم ساپورت می کنه.
من نظری ندارم دگ. چند وقت پیش به یکی از کاربرا L رو معرفی کردم، مشخصات و تکنولوژی ساخت سی پی یوش که عالیه در رنج قیمت خودش؛ متأسفانه گوشیش هنگ می کنه. خودم که تو تعجبم چرا، عذاب وجدان هم گرفتم. به غیر از من چند نفر دگ هم L رو آخه تأیید کرده بودن.
سلامسلام دوستان...
امروز رفتم شهر رو زیر و رو کردم گوشی لومیا کسی نداشت!!!
گوشی ویندوز اصلا خیلی کمه تو شهرمون....همه نا آگاه هستن!فک میکنن اندروید خیلی خوبه...یه فروشنده بهم میگفت بیا اندروید بهت بدم حالشو ببری!!!!.....منم گفتم باشه بعدا مزاحم میشم که حالشو ببرم
.....ولی یه فروشگاه لومیا 520 رو داشت که من 625 رو میخواستم..شاید به یکی از فروشنده ها شفارش دادم برام گرفتن...شایدم رفتم شهر های اطراف که به نظرم دارن...
یاعلی
سلام دوستان...
امروز رفتم شهر رو زیر و رو کردم گوشی لومیا کسی نداشت!!!
گوشی ویندوز اصلا خیلی کمه تو شهرمون....همه نا آگاه هستن!فک میکنن اندروید خیلی خوبه...یه فروشنده بهم میگفت بیا اندروید بهت بدم حالشو ببری!!!!.....منم گفتم باشه بعدا مزاحم میشم که حالشو ببرم
.....ولی یه فروشگاه لومیا 520 رو داشت که من 625 رو میخواستم..شاید به یکی از فروشنده ها شفارش دادم برام گرفتن...شایدم رفتم شهر های اطراف که به نظرم دارن...
یاعلی
سلام. مینونید یک گوشی خوب که همه چی داره بخری. من این دوتا رو پیشنهاد میکنم خیلی خوین:حالا یکی به من بگه با 400 تومن چی میشه خرید؟ می خوام از دست جی ال ایکس راحت شم.![]()
دیجی کالا
آل دیجیتال
سفارش بده برات پست می کنن. از همه نظر هم خیالت راحت باشه. باطری و هندزفری و شارژر اصل میدن! مغازه دارار بعضیاشون باطری و.... بر می دارن درجه 2 میدن. با گارانتی اصلی برات پست می کنن، تو بسته بندی مقاوم که تو راه خراب نشه هم می فرستن. 48 ساعت و اون یکی 7 روز تضمین تعویض کالا هم میده.
سلام
کدوم شهری مگه که هیچی نداره![]()
موافقم با نظر ایشوندیجی کالا
آل دیجیتال
سلام. مینونید یک گوشی خوب که همه چی داره بخری. من این دوتا رو پیشنهاد میکنم خیلی خوین:Huawei Ascend Y300 , HTC Desire 200 .
یه شهری که قرار بود استان بشه.....همون بهتر که نشد!
سلام دوستان....
پست پیشتاز بهتره یا تیپاکس؟....و دیگه این که من اگه محافظ صفحه نمایش و قاب بخوام دیجی کالا اینم برام میتونه پست کنه؟؟!!!