نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mbarsen

عضو جدید
بله توی قم هست اول جاده قدیم قم تهران بله خوابگاه هم داره برای روزانه ها برای شبانه ها اگه ظرفیت خالی باشه میدن من پرسیدم


گرایش پایداری راجع به معماری پایداره طرح هاشون هم بر همین رویکرده اساتید خوبی هم داره من جمله دکتر مفیدی دکتر فیضی گرایش مسکن هم مشخصه چیه دیگه اساتید این گرایش هم بسیار با تجربه هستند گرایش فناوری بسیار شبیه گرایش تکنولوژی دانشگاه تهرانه که طرح های این گرایش هم با رویکرد به سازه های نو و های تک انجام میشه ترکیبی از اساتید جوان و با تجربه حسن بزرگ این گرایشه گرایش درمانی هم طراحی فضاهای بیمارستانی و درمانیه طرح های سختی دارن اساتید باتجربه هم دارن ولی خوب من شنیدم که بازار کار خوبی نداره گرایش آموزشی فرهنگی رو زیاد اطلاع ندارم ازش ولی دوستان من که علم وصنعتی هستن گرایش های پایدارو مسکن و فناوری رو میزنن اول بعد هنر تهران و هنر اصفهان و بین الملل قزوینو میزنن بعد اون دو گرایش درمانی و آموزشی علمو صنعتو میزنن البته باز هر کی بنا به علاقش باید تصمیم بگیره و شرایطی که خودش داره


والا من که یه روز رفتم دانشگاه پردیس قم هر چی دختر دیدم چادری بودن ولی دم در حراستی نداشت که گیر بدن به خانما جفت قم و قزوین فاصلشون به تهران یکیه خیلی فرق نداره بستگی داره شما کجای تهران زندگی کنید اگه به سمت جنوب تهرانید به قم نزدیکترید اگه سمت غرب تهران باشید قزوین نزدیکتره ولی چون پردیس سال اولشه و معلوم نیست چه استادایی دارن من توصیه میکنم بین الملل قزوینو جلوتر بزنید اگه حتی حجاب هم ممکنه براتون مشکل ایجاد کنه تو قم همون قزوینو جلوتر بزنید

آره من قمم سوالی داری؟

نه خوبه به همشهری اینجا داریم :)
 

soh-rab

عضو جدید
چرا سنجش اصلاحيه......و تمديد رو نميزاره توي سايت.......:wallbash::wallbash::wallbash:

من به خدا اگه رییس جمهور می شدم این سازمان مسخره رو منحل می کردم و حسینی بای رو بای کوت می کردم که این قدر خبرهای خوشحال تهیه نکنه گور به گور شده یک بار نشد به مشکلات اساسی بپردازه
 

15434

عضو جدید
بچه هاي نگران اصلاحيه و تمديد مهلت انتخاب دانشگاه رو توي سايت سازمان سنجش محترم!!!!!!!گذاشتن:D
 

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاي نگران اصلاحيه و تمديد مهلت انتخاب دانشگاه رو توي سايت سازمان سنجش محترم!!!!!!!گذاشتن:D

تو اصلاحیه که چیز به درد بخوری واسه گرایشهای ما نیومده ... بریم قال قضیه رو بکنیم.
 

mahdi_nr

عضو جدید
بچه ها کسی می دونه سال پیش اسکیس چه تاریخی برگذار شده ؟؟؟ بنظرتون امسال کی برگذار می شه ؟؟؟؟؟
 

architect 7

عضو جدید
پنجشنبه 22 تیر 91 صبح معماری بعداز ظهر منظر

و جمعه صبح مطالعات بعداز ظهر داخلی
 

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت دوستان عرض شود که ما امروز صبح به یه جلسه مشاوره اسکیس رفتیم که یه چتدتایی از رتبه های برتر سالیان پیش به اضافه چند تا از رتبه های خوب مرحله تئوری که تو اسکیس ره به جایی نبرده بودند حضور داشتند و یه سری مطالب عنوان شد که هر چند خیلی هاش برای بچه ها ممکنه تکراری باشه باز من اینجا میارم بلکه چند نفری به دردشون بخوره:
1- فقط و فقط کافیه مجاز به انتخاب رشته شده باشید: رتبه ای که دارید رو دیگه ول کنید بچسبید به اسکیس و امیدوار باشید ... امیدوار به جاهایی که ممکنه الان براتون سخت باشه باور اینکه شهریور میرید اونجا واسه ثبت نام.
2- اگه تو اسکیس خیلی خیلی خوب هستید (که معمولا نیستیم) هزینه و مخصوصا وقت تون رو واسه کلاسهای مربوطه هدر ندید.
3- اگه تو اسکیس { الف: خیلی خوب ب: خوب ج:متوسط د:ضعیف و:خیلی ضعیف ه:شوت } هستید حتما واسه کلاس اسکیس وقت و هزینه صرف کنید. چبزی که از دست میدهید به احتمال بسیار دوباره به کف میارید.
4- "من نمیدونم تو چه سطحی هستم" >>> شما صد در صد باید کلاس برید.(کلاس برید همون جلسه اول گوشی دستتون میاد که کجای کار هستید)
5- بچه های شهرستان وسواس به خرج ندید تهران خیلی هم خبری نیست. حضور در درپیت ترین کلاس شهر شما بهتر از اینه که کلا بیخیال کلاس بشید. اگه تو شهرتون چیزی نیست ؛ نزدیکترین شهر رو در اولویت بذازین نه تهران رو
6- اگه جایی ثبت نام نکردین همین فردا این کار رو بکنید چون دیگه وقت زیادی نمونده
7- در هر مرحله ای هستید دیگه خیلی روی کیفیت خط کشیدن، رسم درخت و فیگور و آسمان یا چه میدونم درآوردن ته و توی فنون ترسیم پرسپکتیو خیلی وقت نذارید به خود اسکیس بپردازید: مطالعات جانبی و مرتبط، بررسی موضوعات و کاربری های گوناگون، تمرین و تحلیل سوالات سالیان پیش، دیدن پلان و مقطع و ... به مقدار زیاد و مهمتر ار همه: از استادتون تمرین موضوعی بگیرید و تو خونه کار کنید و اونو حتما با استاد و هم با بچه های کلاس کرکسیون کنید
8- موقع تمرین اسکیس تو خونه یا کلاس مسئله زمان بندی رو حتما تمرین کنید تا به مرور بتونید به استاندارد 4 ساعت برسید.( هر تایمی که رو مدارک میذارید گوشه کاغذ بنویسید و به مرور افزایش سرعتتون رو چک کنید)
9- تو کلاس حتما کار بقیه بچه ها رو هم ببینید و مخصوصا کرکسیونشون رو با استاد از دست ندید.
10- سعی کنید از همین الان مدارک یک اسکیس رو در آخر تمرین به طور کامل ارائه بدید: یک اسکیس ساده و جمع و جور اما کامل به مراتب امتیاز بیشتری میگیره به نسبت اسکیسی که مثلا پرسپکتو و پلان توپی داره ولی مقطع نداره یا مقطعش ناقص رها شده
11- نتیجه بند 10 >>> حیاتی ترین نکته در آزمون اسکیس: همه مدارک رو با هم جلو ببرید به طوری که مثلا حدود یک ساعت یا سه ربع به پایان، ترسیم همه اونها باهم به پایان برسه تا بتونید با خیال راحت یه دسن و راندو بپردازید(زمان بندی محض مثال عرض شد)
12- روز آزمون لباس و کفش راحت بپوشید لباسهای تنگ به طرز باورنکردنی کارایی شما رو پایین میارن. اون روز آرایش نکنید با این کار منافذ پوست بسته شده و اکسیژن کمتری به مغز میرسه و زودتر بی حوصله و خسته میشید.
13- اگر براتون مقدوره تو خونه هم با یکی دو دوست کار کنید اسکیس چند نفره روی یه موضوع بیشتر به درد دنیا و آخرتتون میخوره.
14- در کنار دیدن کارهای معماری خارجی از کارهای معماران ایرانی هم غافل نشید مثلا شماره های مختلف نشریه معمار(مخصوصا شماره هایی که کارهای برنده جایزه معمار هر سال رو چاپ میکنن) یک راه ممکنه. (حتما صفحاتی از مجله که در اون داوران راجع به کارهای منتخب بحث و حدل میکنند رو هم با دقت بخونید)
15- برای مطالعات جانبی هم برنامه داشته باشید: مثلا کتاب ابنیه سنتی قبادیان رو اگر هم تا حالا خوندین یه بار هم با دید اسکیسی بخونید به خصوص برید تو نخ تصاویر ؛ یا کتاب معماری ایرانی معماریان که گونه های مختلفی مثل باغ و مسجد و حمام و بازار و... بررسی کرده یه تورقی بکنید به مرور اینها میشن اطلاعات ذهنی شما که خودآگاه و ناخودآگاه تو ایده و کانسپت و رویکرد طراحی به کمکتون میان.
16- در اسکیستون ""ساده فکر کنید و ساده ارائه کنید"" خیلی مته به خسخاش نذارین و الکی خودتونو با افکار مختلف خسته نکنید. وسواس سر اسکیس پاشنه آشیل شماست .دنبال ترکوندن هم نباشید با 4 ساعت زمان هیچ بنی آدمی نمیتونه بترکونه >>> نقل ار دکتر حجت: داورها به دنبال بهترین طرح نیستند بدنبال بهترین طراح هستند
 

behzadkhanha

عضو جدید
کاربر ممتاز
17- برای ارائه ترسیماتتون از همین الان تمرین کنید و با توجه به علاقه و تسلط تون یک روش رو انتخاب کنید مثلا تصمیم بگیرید که با ماژیک تک رنگ راندو می کنید و برای دسن ضخامت های مختلف از فلان ابزار با بهمان شماره استفاده می کنید ... در اینها مهارت پیدا کنید و روز آزمون هم با اینها کار کنید. یک اشتباه مهلک اینه که سر جلسه بخواهید وسیله یا روش جدیدی رو آزمایش کنید.
18- مدیریت فیزیکی کل ابزارتون رو از همین الان تمرین کنید: دور ماژیک ها چسب کاغذی بزنید و با نوشته درشت رنگ یا ضخامت اونو بنویسید طوری که با یک نگاه بفهمید کدومه، سعی کنید برای مدادها و مثلا ماژیک ها و روان نویس ها کیف جداگانه ای داشته باشید یا تو یک کیف تو قسمتهای جدا قرار بدید... از الان یاد بگیرید هر قلمی که کارتون باهاش تموم شد رو دقیقا برگردونید جای خودش و همینطور الکی روی میز ول نکنید.
19- برای جلسه آزمون فکر همه جور اتفاق منتظره و غیرمنتظره رو بکنید بالاخره ما تو ایران زتدگی می کنیم >>> همراه خودتون زیرانداز مختصری یا مثلا پتوی مسافرتی داشته باشید شاید مجبور شدید روی کف سالن یا کلاس نامناسبی که هستید کار کنید، حداقل دو تخته رسم با 4 گیره داشته باشید(بتونید دو مدرک رو با هم کار کنید و هی جابجاشون نکنید) ؛ یک نایلون بزرگ شفاف احتیاطا بردارید چون ممکن است هیچ کیفی رو اجازه ندن ببرید داخل.
20- به همون اندازه که تو دوره اسکیس نسبت به کار بچه ها حساسید و پیگیری می کنید، سر جلسه آزمون نسبت به کار سایر شرکت کننده ها بی تفاوت باشید و فقط و فقط سرتون به کار خودتون باشه.... شما یا بهترینی یا یکی از بهترینها
21- سوال آزمون رو به خوبی و با دقت کافی بخونید >>> طراحان سوال یه سری کلمه کلیدی تو متن سوال میارن که باید با دقت و حوصله (و نه وسواس) اونا رو تشخیص بدید چون واسه داورها مهمه که ببینن اولا شما اونا رو تشخیص دادین(البته تو متن طراحی ها نه اینکه زیرشون خط بکشید که آقا بیا من گرفتمش) و ثانیا تو طرح به اونا پاسخ دادی.
22- تو دادن طلاعات نوشتاری تعادل رو رعایت کنید این تعادل از یه موضوع اسکیس تا موضوع دیگه و از یه مدرک تا مدرک دیگه فرق میکنه ولی مهم اینه: نه اونقدر کم باشه که داور فکر کنه شما هیچ ارتباطی با طرحی که دادی نداری نه اونقدر زیاد که فکر کنه یه انشاء گذاشتن جلوش که یکی دوتا نقاشی هم از قضا توش دیده میشه (رسیدن به این تعادل تمرین می خواد و در طول زمان بدست میاد)
23- اطلاعات نوشتاری که ارائه می کنید باید بسیار مختصر اما کاملا مفید باشه .... شاید نهایت تو دو سه کلمه واسه هر مورد >>> جمله سازی نکنید که مال بچه های دوم دبستانه
24- توضیح واضحات ندید مثلا فلش بزنید و بنویسید سقف شیبدار جهت دفع بهتر باران >>> داورها به ریشتون می خندن و البته نمره کمتری میدن ....پس چیزی بنویسین که ابهامی برطرف بشه.
25- برای خودتون یه چک لیست برای هر مدرک درست کنید و موقع کار جلو چشمتون باشه که با اون کار رو جلو ببرید اونقدر که دیگه ملکه ذهنتون بشه >>> مثلا تو چک لیست "پلان" چنین مواردی هست:
- علامت شمال - مقیاس پلان - عنوان پلان(مثلا پلان طبقه همکف) - کدهای ارتفاعی - خطوط پلان معکوس - محل خط برش و ...
26- یکی دو فونت ساده و موجه به همراه یکی دو فرم فیگور انسان رو تمرین کنید و خودتونو با فونتهای عجیب و غریب و فانتزی مسخره نکنید ... داورها سر جلسات کسل کننده تصحیح دنبال تفریح هستند موجبات تفریح اونا نشید... هرچی فونت و فیگور و درخت و آسمون شما عجیب تر و فانتزی تر باشه طرحتون بیشتر به حاشیه میره این اشتباهیه که خیلی ها مرتکب میشن
27- از قرتی بازی هایی که تا یکی دو سال پیش تحت عناوینی مثل "شیت بندی" مطرح بود به شدت پرهیز کنید و مدارک رو همونجایی بکشید که خواسته شده اون هم به صورت جدا از هم و متمایز ... با ازدواج دادن گوشه پلان با مقطع یا شهید کردن پرسپکتیو ناظر با لبه های سایت پلان و پیچیده کردن شیت ها باعث میشید خوانایی مدارک واسه داورها کم بشه ... مطمئن باشید که اونا خیلی روی شیت های شما وقت نمیذارن که به همه رموز اون پی ببرن
28- حتما تو کارتون روند طراحی رو نشون بدین یعنی بذارید داور بفهمه که شما از کجا به کجا رسیدید واسه همین هیچ خطی رو پاک نکنید نشان دادن روند طراحی خودش نمره تپلی داره!
29- مواظب مقیاس کار باشید و از الان مقیاس های 1/100 و 1/50 رو تمرین کنید(1/200 و 1/400 واسه سایت) تا لم کار دستتون بیاد و موقع طراحی ، مدارکتون خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک از کار درنیاد که اثر بدی رو نمره میذاره (به تفاوت 1/100 و 1/50 مخصوصا تو مقطع اهمیت بدید...دنیای متفاوتی دارند)
30- سعی نکنید از یک کار آشنا یا قسمتی از یک کار آشنا تو کارتون کپی کنید چراکه دو تا مشکل داره: اول اینکه داورها خیلی بهتر از شما باهاش آشنایی دارن دوم هم اینکه غیر از شما احتمالا 10-12 نفر دیگه هم تو همون روز چنین فکر خطرناکی به سرشون میزنه به این امید که یا فقط من اینا رو دیدم یا اگه بقیه هم دیدن ایشالا الان تو ذهنشون نیست!!
 

soh-rab

عضو جدید
18- مدیریت فیزیکی کل ابزارتون رو از همین الان تمرین کنید: دور ماژیک ها چسب کاغذی بزنید و با نوشته درشت رنگ یا ضخامت اونو بنویسید طوری که با یک نگاه بفهمید کدومه، سعی کنید برای مدادها و مثلا ماژیک ها و روان نویس ها کیف جداگانه ای داشته باشید یا تو یک کیف تو قسمتهای جدا قرار بدید... از الان یاد بگیرید هر قلمی که کارتون باهاش تموم شد رو دقیقا برگردونید جای خودش و همینطور الکی روی میز ول نکنید.

19- برای جلسه آزمون فکر همه جور اتفاق منتظره و غیرمنتظره رو بکنید بالاخره ما تو ایران زتدگی می کنیم >>> همراه خودتون زیرانداز مختصری یا مثلا پتوی مسافرتی داشته باشید شاید مجبور شدید روی کف سالن یا کلاس نامناسبی که هستید کار کنید، حداقل دو تخته رسم با 4 گیره داشته باشید(بتونید دو مدرک رو با هم کار کنید و هی جابجاشون نکنید) ؛ یک نایلون بزرگ شفاف احتیاطا بردارید چون ممکن است هیچ کیفی رو اجازه ندن ببرید داخل.

24- توضیح واضحات ندید مثلا فلش بزنید و بنویسید سقف شیبدار جهت دفع بهتر باران >>> داورها به ریشتون می خندن و البته نمره کمتری میدن ....پس چیزی بنویسین که ابهامی برطرف بشه.

25- برای خودتون یه چک لیست برای هر مدرک درست کنید و موقع کار جلو چشمتون باشه که با اون کار رو جلو ببرید اونقدر که دیگه ملکه ذهنتون بشه >>> مثلا تو چک لیست "پلان" چنین مواردی هست:
- علامت شمال - مقیاس پلان - عنوان پلان(مثلا پلان طبقه همکف) - کدهای ارتفاعی - خطوط پلان معکوس - محل خط برش و ...

29- مواظب مقیاس کار باشید و از الان مقیاس های 1/100 و 1/50 رو تمرین کنید(1/200 و 1/400 واسه سایت) تا لم کار دستتون بیاد و موقع طراحی ، مدارکتون خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک از کار درنیاد که اثر بدی رو نمره میذاره (به تفاوت 1/100 و 1/50 مخصوصا تو مقطع اهمیت بدید...دنیای متفاوتی دارند)

خدا رو شکر من به شخصه به بعضی از این موارد رسیده بوده ولی با گفتن بهزاد اینا بیشتر ملکه ذهنم می شه آقا خدا خیرت بده
برای مورد 18 این رو بگم که من تقریبا 5 روز مونده به کنکور رنگ ماژیک رو رو بدنه می چسبونم یعنی روی یه کاغذ سفید می کشم و می چسبونم چون وقتی به کارهای قبلی خودم که 5 الی 6 روز از ش می گذره نگاه می کنم باور نمی شه رنگ ماژیک این بوده و ماژیک ها دچار رنگ پریدگی می شن یا اصلن انگار ماژیکی کار نشده

مورد 19 کاش دوستانی که ابزار هایی که استفاده می کنند رو هم بگن که بدونیم مثل اون خط کشی که سریع باهاش خط موازی می کشن

مورد 24 رو می شه کمی بیشتر توضیح بدی

مورد 25 رو هم اگه برای بقیه مداریک بفرمایید سپاس گذاریم

ولی مشکل اساسی همین شماره 29 هست من یادم یه بار سال 89 یا 90 توی اسکیس شرکت کردم دقیق پلان رو در مقایس 1/100 یا 1/50 می خواستن که پلان با این مقیاس رو کاغذ
a3​
جا نمی شد و من کلن هنگ بودم چه کار کنم هر چی از سر و ته پلان زدیم نشد جا بدم روی کاغذ
برای این مورد واقعا باید چه کار کرد وقتی پلان توی کاغذ جا نمی شه جا نشدن پلان توی کاغذ یعنی طراحی ما اشتباه بوده یا طراح سوال هنوز فکر کرده روی شیت 50 در 70
اگه این مورد آخر رو هم توضیح بدین که سپاس گذاریم
 

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنین
من الان ممتاز معدل داخل علم و صنعت دارم ترم اول ارشدو میگذرونم
الان که رتبم 23 شده میتونم احتمالا با یه اسکیس خوب برم جای بهتر...
کسی اطلاع داره مشکلی برام پیش میاد برا ثبت نام؟.با توجه به اینکه یه بار از سهمیه سازمان سنجش استفاده کردم؟یعنی انصراف از علموصنعت و ثبت نام بعدی
اگه سربازی داشته باشی نمیشه فقط یه بار اجازه انصراف داری
 
آخرین ویرایش:

misa001

عضو جدید
وقتی داری روزانه میخونی اگه انصراف بدی شاید تا دوسال محروم بشی از کنکور...حتما از ی منبع موثق بپرس..ریسک نکن..
 

mahan98

عضو جدید
شما که رتبه معماریت خوب شده ، دیگه بازسازی چرا؟
لطفابذار این یه گرایش واسه مایی که رتبه خوب معماری نداریم باشه آقا.
 

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه برترهای عزیز بهترین منابع درک رو به ما پشت کنکوریا بگید لطفا:(
 

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من که هنوز چیزیو انصراف ندادم!!!! فقط به خاطر ممتازی علم و صنعت اسمم تو سازمان سنجش یه بار رد شده...:surprised:

من کلا یه چیز را می دونم کسی که داشته باشه روزانه بخونه اصلا نمی تونه امتحان ارشد بده و باید انصراف داده باشه اون وقت با این اوصاف شما چه جوری امتحان دادی
من دوستم ثبت نام کرده بود برای کنکور هفته بعدش معلوم شد ارشد بدون کنکور پذیرش شده موقع ثبت نام بهش گفته بودن یکیشا باید لغو کنی
شما هم برو سنجش قشنگ پرس و جو کن از اینجا مونده و از اونجا رونده نشی
 

arcdoc

اخراجی موقت
اگه داری روزانه میخونی اصلا حق شرکت در کنکور رو نداری که...چجوری کنکور دادی!!!!
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
خب من که هنوز چیزیو انصراف ندادم!!!! فقط به خاطر ممتازی علم و صنعت اسمم تو سازمان سنجش یه بار رد شده...:surprised:
شرایطشو پرس و جو کنین... شرکت در آزمون اشکالی نداره ولی پذیرش نهایی بشین و ثبت نام نکنین فکر نکنم موردی داشته باشه... تکمیل ظرفیت می کنن خوب! ولی چون رتبه رتبه با انتخاب ها تطبیق داده می شه شاید در حق چندین نفر اجحاف بشه! همون رتبه هایی که خیلی هم با شما فاصله نداشتن...
 

simson

عضو جدید
سلام
من موقع ثبت نام کارت علاقه مندی پیام نور و غیر انتفاعی رو نخریده بودم، اما حالا موقع انتخاب رشته و همزمان با انتخاب رشته خریدم، ولی اونحا که می پرسه سریال و رمز کارت رو، ازم چیزی نپرسید، ایرادی هم موقع انتخاب رشته ازم نگرفت که غیر انتفاعی و پیام نور رو نتونم انتخاب کنم! حالا چی کار باید بکنم به نظرتون؟
لطفا اگه کسی چیزی در این مورد می دونه راهنماییم کنه!
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام
من موقع ثبت نام کارت علاقه مندی پیام نور و غیر انتفاعی رو نخریده بودم، اما حالا موقع انتخاب رشته و همزمان با انتخاب رشته خریدم، ولی اونحا که می پرسه سریال و رمز کارت رو، ازم چیزی نپرسید، ایرادی هم موقع انتخاب رشته ازم نگرفت که غیر انتفاعی و پیام نور رو نتونم انتخاب کنم! حالا چی کار باید بکنم به نظرتون؟
لطفا اگه کسی چیزی در این مورد می دونه راهنماییم کنه!

الان یادم نیست ولی بعد خرید سریال و رمز رو می خواد... مگه اینکه لاگ این کرده باشین و بعد بخرینش..
شما اطلاعات کارت رو ثبت نکرده، تونستین از این رشته ها انتخاب کنبن؟؟ ثبت شد؟ پرینت هم گرفتین/؟
بعضی وقتها سایته خودش همین طوری میشه دوستای منم کارت ورود رو بدون پرداخت مابه التفاوت پرینت کرده بودن!
 

simson

عضو جدید
همین کارو کرده بودم، همون موقع که لاگ این بودم خریدم، دیگه جایی واسه ثبت سریال و رمز نبود.
آره، انتخاب رشته کردم، پرینت هم گرفتم! حالا چی می شه؟ باید کاری کنم به نظرتون؟
 

baharestan.f

کاربر بیش فعال
خب من که هنوز چیزیو انصراف ندادم!!!! فقط به خاطر ممتازی علم و صنعت اسمم تو سازمان سنجش یه بار رد شده...:surprised:

آخه پسر خوب تو دانشگاه علم وصنعت درس میخونی . ممتاز هم که هستی. دیگه واسه چی خودتا اینقد اذیت میکنی راه رفته رو دوباره بری از نو شروع کنی. تو الان نصف ارشد و تموم کردی .یه ترم دیگه داری با یه پایاننامه.حال داری ازنو شروع کنی. نمیدونم والا. بازم هرجور راحتی. به خدا آرزوی خیلیا هست که دانشگاه سراسری قبول بشن،حتی در نقاط دور افتاده. علم وصنعت که جای خودش داره.
 

ArchiTech

عضو جدید
17- برای ارائه ترسیماتتون از همین الان تمرین کنید و با توجه به علاقه و تسلط تون یک روش رو انتخاب کنید مثلا تصمیم بگیرید که با ماژیک تک رنگ راندو می کنید و برای دسن ضخامت های مختلف از فلان ابزار با بهمان شماره استفاده می کنید ... در اینها مهارت پیدا کنید و روز آزمون هم با اینها کار کنید. یک اشتباه مهلک اینه که سر جلسه بخواهید وسیله یا روش جدیدی رو آزمایش کنید.
18- مدیریت فیزیکی کل ابزارتون رو از همین الان تمرین کنید: دور ماژیک ها چسب کاغذی بزنید و با نوشته درشت رنگ یا ضخامت اونو بنویسید طوری که با یک نگاه بفهمید کدومه، سعی کنید برای مدادها و مثلا ماژیک ها و روان نویس ها کیف جداگانه ای داشته باشید یا تو یک کیف تو قسمتهای جدا قرار بدید... از الان یاد بگیرید هر قلمی که کارتون باهاش تموم شد رو دقیقا برگردونید جای خودش و همینطور الکی روی میز ول نکنید.
19- برای جلسه آزمون فکر همه جور اتفاق منتظره و غیرمنتظره رو بکنید بالاخره ما تو ایران زتدگی می کنیم >>> همراه خودتون زیرانداز مختصری یا مثلا پتوی مسافرتی داشته باشید شاید مجبور شدید روی کف سالن یا کلاس نامناسبی که هستید کار کنید، حداقل دو تخته رسم با 4 گیره داشته باشید(بتونید دو مدرک رو با هم کار کنید و هی جابجاشون نکنید) ؛ یک نایلون بزرگ شفاف احتیاطا بردارید چون ممکن است هیچ کیفی رو اجازه ندن ببرید داخل.
20- به همون اندازه که تو دوره اسکیس نسبت به کار بچه ها حساسید و پیگیری می کنید، سر جلسه آزمون نسبت به کار سایر شرکت کننده ها بی تفاوت باشید و فقط و فقط سرتون به کار خودتون باشه.... شما یا بهترینی یا یکی از بهترینها
21- سوال آزمون رو به خوبی و با دقت کافی بخونید >>> طراحان سوال یه سری کلمه کلیدی تو متن سوال میارن که باید با دقت و حوصله (و نه وسواس) اونا رو تشخیص بدید چون واسه داورها مهمه که ببینن اولا شما اونا رو تشخیص دادین(البته تو متن طراحی ها نه اینکه زیرشون خط بکشید که آقا بیا من گرفتمش) و ثانیا تو طرح به اونا پاسخ دادی.
22- تو دادن طلاعات نوشتاری تعادل رو رعایت کنید این تعادل از یه موضوع اسکیس تا موضوع دیگه و از یه مدرک تا مدرک دیگه فرق میکنه ولی مهم اینه: نه اونقدر کم باشه که داور فکر کنه شما هیچ ارتباطی با طرحی که دادی نداری نه اونقدر زیاد که فکر کنه یه انشاء گذاشتن جلوش که یکی دوتا نقاشی هم از قضا توش دیده میشه (رسیدن به این تعادل تمرین می خواد و در طول زمان بدست میاد)
23- اطلاعات نوشتاری که ارائه می کنید باید بسیار مختصر اما کاملا مفید باشه .... شاید نهایت تو دو سه کلمه واسه هر مورد >>> جمله سازی نکنید که مال بچه های دوم دبستانه
24- توضیح واضحات ندید مثلا فلش بزنید و بنویسید سقف شیبدار جهت دفع بهتر باران >>> داورها به ریشتون می خندن و البته نمره کمتری میدن ....پس چیزی بنویسین که ابهامی برطرف بشه.
25- برای خودتون یه چک لیست برای هر مدرک درست کنید و موقع کار جلو چشمتون باشه که با اون کار رو جلو ببرید اونقدر که دیگه ملکه ذهنتون بشه >>> مثلا تو چک لیست "پلان" چنین مواردی هست:
- علامت شمال - مقیاس پلان - عنوان پلان(مثلا پلان طبقه همکف) - کدهای ارتفاعی - خطوط پلان معکوس - محل خط برش و ...
26- یکی دو فونت ساده و موجه به همراه یکی دو فرم فیگور انسان رو تمرین کنید و خودتونو با فونتهای عجیب و غریب و فانتزی مسخره نکنید ... داورها سر جلسات کسل کننده تصحیح دنبال تفریح هستند موجبات تفریح اونا نشید... هرچی فونت و فیگور و درخت و آسمون شما عجیب تر و فانتزی تر باشه طرحتون بیشتر به حاشیه میره این اشتباهیه که خیلی ها مرتکب میشن
27- از قرتی بازی هایی که تا یکی دو سال پیش تحت عناوینی مثل "شیت بندی" مطرح بود به شدت پرهیز کنید و مدارک رو همونجایی بکشید که خواسته شده اون هم به صورت جدا از هم و متمایز ... با ازدواج دادن گوشه پلان با مقطع یا شهید کردن پرسپکتیو ناظر با لبه های سایت پلان و پیچیده کردن شیت ها باعث میشید خوانایی مدارک واسه داورها کم بشه ... مطمئن باشید که اونا خیلی روی شیت های شما وقت نمیذارن که به همه رموز اون پی ببرن
28- حتما تو کارتون روند طراحی رو نشون بدین یعنی بذارید داور بفهمه که شما از کجا به کجا رسیدید واسه همین هیچ خطی رو پاک نکنید نشان دادن روند طراحی خودش نمره تپلی داره!
29- مواظب مقیاس کار باشید و از الان مقیاس های 1/100 و 1/50 رو تمرین کنید(1/200 و 1/400 واسه سایت) تا لم کار دستتون بیاد و موقع طراحی ، مدارکتون خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک از کار درنیاد که اثر بدی رو نمره میذاره (به تفاوت 1/100 و 1/50 مخصوصا تو مقطع اهمیت بدید...دنیای متفاوتی دارند)
30- سعی نکنید از یک کار آشنا یا قسمتی از یک کار آشنا تو کارتون کپی کنید چراکه دو تا مشکل داره: اول اینکه داورها خیلی بهتر از شما باهاش آشنایی دارن دوم هم اینکه غیر از شما احتمالا 10-12 نفر دیگه هم تو همون روز چنین فکر خطرناکی به سرشون میزنه به این امید که یا فقط من اینا رو دیدم یا اگه بقیه هم دیدن ایشالا الان تو ذهنشون نیست!!

آقا کجا رفتی مشاوره اسکیس؟
 

نگارشیتکت

عضو جدید
خب من که هنوز چیزیو انصراف ندادم!!!! فقط به خاطر ممتازی علم و صنعت اسمم تو سازمان سنجش یه بار رد شده...:surprised:
دوست من پارسال شرایط شمارو داشت سازمان سنجش گفته بود میتونه انتخاب رشته کنه چون پذیرشش بدون کنکور بوده..اما خب اون قبول نشد تو اسکیس که انصراف بده و شرایطشوبپرسم الان..حالا بازم یه سر سازمان سنجش بزنید
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا