hami99
عضو جدید
عه باز شروع شد
دادا در شان یه برقی نیس با جونور شناس و عمله بنا و باغبون و......... کل کل کنه ! ولشون کن بزار از غم باد بترکن![]()
آره دیگه گفتیم ی ذره کمکشون کنیم شاید ی کم به معلوماتشون اضافه بشه

عه باز شروع شد
دادا در شان یه برقی نیس با جونور شناس و عمله بنا و باغبون و......... کل کل کنه ! ولشون کن بزار از غم باد بترکن![]()
ابتدا غلط املایی رو تصحیح کنید بعد ضریب هوشی تون سنجیده میشه
(خرمگس معرکه)
شما با این افاضه هایی که فرمودید معلومه خیلی شان و منزلت دارید!عه باز شروع شد
ادم وقتی در مورد مسئله ای اشتباه میکنه یعنی درک درستی نسبت به اون مسئله نداشته!!!!!!!!
از کی تا حالا املای صحیح شده علمی صحبت کردن!......شما کلمرو درست بنویسین نخواستیم کنفرانس بدین واسموناگه کتابی و علمی صحبت کنیم میترسم شما متوجه نشی که این اصطلاحات چی هستن واسه همین داریم مراعات میکنیم![]()
آره باحال گفتم ولی آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست در انتظار توستخیلی باحال گفتی
میدونم میدونمآره باحال گفتم ولی آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست در انتظار توست![]()
شاید شما فوق تخصص غلط املایی گرفتن هستیاز کی تا حالا املای صحیح شده علمی صحبت کردن!......شما کلمرو درست بنویسین نخواستیم کنفرانس بدین واسمون![]()
مسابقه هوش چی شد؟شاید شما فوق تخصص غلط املایی گرفتن هستیبه جای معماری
هستیم همیشهمسابقه هوش چی شد؟![]()
شاید شما فوق تخصص غلط املایی گرفتن هستیبه جای معماری
آنه آنه دیانا دیانا کردلیا دریاچه نقره ای متیو پیتر گرین گیبلز!! ...احساستو از این کلمات بگو..میدونم میدونمولی نمیخوام نمیخوام
![]()
کو پس؟وقتِ منو نگیرین
![]()
نه ،شما اگر دم از هوش بالا و علمی صحبت کردن نمی زدید ماام غلط املایی نمی گرفتیم ... کسی که خیلی بالاست نباید اشتباه کنه
وای گیلبرتآنه آنه دیانا دیانا کردلیا دریاچه نقره ای متیو پیتر گرین گیبلز!! ...احساستو از این کلمات بگو..![]()
از اولشم معلوم بود حریف خوبی نیستیچی کو ؟ چایی میخای ؟ شام؟ میوه چی ؟ که داری اینجوری نگاه میکنی![]()
از اولشم معلوم بود حریف خوبی نیستی![]()
این رشته بازار کارشم خوبه که :دی نیاز جامعه:دیفقط یه مرد میتونه انتخاب خوبی باشه
حتی اگه رشتش زنان و زایمان باشه اوکی![]()
وقتی داری عامیانه صحبت میکنی ی چیز عادیه پس همیشه نصفه پر لیوان رو در نظر بگیر آباجی![]()
وای گیلبرت![]()
ولش کن نمیخواد خودتو اذیت نکن مندسگفتم که واسه مسابقه حاضرم قرارشو بزار![]()
عامیانه یا غلط! اگه بنویسین حیات من یه برداشت دارم بنویسین حیاط یه چیز دیگه.
داداش بگذریم حق با منه.![]()
فقط یه مرد میتونه انتخاب خوبی باشه
حتی اگه رشتش زنان و زایمان باشه اوکی![]()
یه آینه بیگیر جلو دهانشچطور بفهمیم کی مرده کی نامرده؟
همش که پووول نی ، ی خورده شو صرف لذت بردن و اخلاق کنیم { درصد معیار های انتخابی رو میگم}این رشته بازار کارشم خوبه که :دی نیاز جامعه:دی
مردا کاملا مشخصن ، مردا رو باید وقت گذاشت تا شناخت روشون پیدا کرد { با چهار سطر نوشته و چند جلسه دیدار نمیشه یک مرد رو شناخت}چطور بفهمیم کی مرده کی نامرده؟
حق با حق گوست . چه برق چه معمار چه هوش چه هر چی. اونم که معلومه من دارم منطقی حرف می زنم و حق رو می گمنگااااااااا دیگه نشد حق همیشه با برقه قبول کن دیگه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | چرا خانمها اینقد حرف میزنن؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
اگر دختر خانمها هم بهسربازی میرفتند/ عکس | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
خانمها بهتره پشت كدوم ماشين بشينن ؟! | زنگ تفريح | 18 | |
![]() |
یه سوال مخصوص خانمها!!! | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
دختر خانمها ی سوال | زنگ تفريح | 45 |