ایران تنها کشوری ک ب معماری میگه مهندسیشما برو خوش باش.![]()
اون کارم می کنم ب وقتش اما متاسفانه تو ایران نمیشه فرزند خونده ب راحتی قبول کرد
سرپرستی از باب مخارج نمی تونه مفهوم پدر بودن رو برای اون بچه ها داشته باشه، اون میشه عابر بانک، میشه مردی ک میاد پول میده ماهی یکی دوبار می برتت گردش
این تازه بدم هست ی حسی بوجود میاره ک نمی تونی بهش برسی
واسه همین میشه تیر اخر
شما ی جور می گی انگار با همه مردا دنیا مکالمه داشتی
من هم با نمک نیستم نمکیم![]()
معماری های گل![]()
فکر کنم شما بد برداش کردی من ک واضح گفتم مکالمهبله درسته.متاسفانه همینه ک میگید
من ب لطف دوران دانشجویی دانشگاه قبلیم تجربه بودن با این بچه هارو داشتم...
شما یجور میخونی ک اون معنی رو برداشت کردی.من گفتم مردانی ک باهاشون برخورد داشتم(البته خیلی هم مهم نیس چ برداشتی کردیدجناب آقای نمکی)![]()
خب شما دیدگاهتون از رشته معماری اینه و این ب سطح دانشتون درباره این رشته برمیگردهی مهندس طراح چ سازه چ مکانیک کارش استفاده از علوم طبیعی برای راحت تر کردن زندگی
یعنی برای مکانیک مهم نیست ماشین چ ریختی باشه یا داخلش مهم اینه از نظر علمی سلامت راننده و هوا رو تضمین کنه
توی عمرانم همینه اگر ی خونه اصول اولیه داشته باشه کافیه
حالا ایراد اینه چیزی ک اینا طراحی کنن زشت از اب درمیاد واسه همین دوتا رشته بین هنر و مهندسی ما داریم
توی فضای شهری میشه معماری توی صنعت میشه طراحی صنعتی؛ اینا نقاشیاشون خیلی خوبه و کمی هم از علم یاد می گیرن و شروع می کنند ب زیبا کردن طرحی ک مشکل علمی نداره اما زشته
دروافع خونه با غار فرقش تو زیبا شدنشه ن تو کاربردش
ماشین ها بخار کارکردیشون مثل مشاین های امروزی هستند اما بلطف بچه های طراحی صنعتی لوکس تر شدن
اون معمار هاییم ک معروف بودن اونا همزمان مهندسم بودن اما بخودی خود ی معمار ی هنر منده ن ی مهندس
فکر کنم شما بد برداش کردی من ک واضح گفتم مکالمه![]()
خب شما دیدگاهتون از رشته معماری اینه و این ب سطح دانشتون درباره این رشته برمیگرده![]()
معماری (به انگلیسی: Architecture) یا مهرازی هنر و فن طراحی و ساختن بناها، فضاهای شهری و دیگر فضاهای درونی و بیرونی برای پاسخ همآهنگ به نیازهای کارکردی و زیباشناسانه است.پس زحمت بکشید برید اصلاحش کنید
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C
همانگونه که معماری رابطهای مشخص با هنرهای زیبا دارد، رابطهٔ مشخصی هم با مهندسی دارد. معمار میتواند نقش یک مهندس را بازی کند اما نباید فراموش شود که هر یک از این دو حرفه، تعریف مشخصی دارند. بیشتر ساختمانهای تاریخی که مورد تحسین واقع شدهاند به دست اشخاصی ساختهشدهاند که هم معمار و هم مهندس بودهاند. هر بنا نیاز به پیشبینیهای تکینیکی دارد که کار مهندس است.
نه اینکه ما دانشجو ها خیلی از رشته خودمون سر در میاریم ؟ شما کدوم فارغ التحصیل رو دیدین که وقتی رفتاراشو تست کردین بتونین رشته تحصیلیشو تشخیص بدین. دانش اینروز های دانشگاهی تاثیری روی کیفیت اندیشه و رفتار کسی نمیذاره که از این رو بشه رو رشته کسی حساب باز کرد. بنابراین بیسواد باشه ولی شعور زندگی داشته باشه کافیه.![]()
متالورژي نبودددددد!!!!؟؟؟؟
احتمالا یا متالوژی ها جز رشته تحصیلی بحساب نمیاد یا جز کیس ها برای همسر بودن!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | چرا خانمها اینقد حرف میزنن؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
اگر دختر خانمها هم بهسربازی میرفتند/ عکس | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
خانمها بهتره پشت كدوم ماشين بشينن ؟! | زنگ تفريح | 18 | |
![]() |
یه سوال مخصوص خانمها!!! | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
دختر خانمها ی سوال | زنگ تفريح | 45 |