تو نه شما!! : )))تو هر چی بخای با ایجاد یک نیروگاه سیکل ترکیبی برات تامین میکنم از 120kv به بالا
dos nadaram kasi moshakhasatamu inja kopi koneh
تو نه شما!! : )))
خب حالا بزن نیروگاهو ببینیم چی میشه![]()
اگه یبار دیگه بگی تو....................یبار دیگه گفتی تو خخخخخخب همون تو ، بزنم منفجر شدی! دلم نمیاد از باشگاه حذف بشی هنوز امید داری
خخخخخخخخ؟؟؟؟؟؟؟؟ فرصت زدن به بقیه رو نداری اون موقعاگه یبار دیگه بگی تو....................یبار دیگه گفتی تو خخخخخ
من که میگم میزنم به شما مشکلی نیست![]()
در رشته فهم و درک!! اگه که این باشه، درک میکنه که چه وقت باید چه عکس العملی نشون بده، کی احساساتی باشه و کی مرد و محکم و کی کوتاه بیاد و کی سماجت کنه.
پس همین یه قلم باشه، باقیش هم خدا بزرگه و سه تایی با کمک هم یه جوری حلش میکنیم!
همسر ما همان اندازه فهم و شعور خواهد داشت ک ما داریم ..........ایا ما همیشه در شرایط مختلف رفتار مناسبی از خود نشان میدهیم؟!!!!
خوفه،آورین آورین ... داریم امیدوار میشیم به آیینده
آورین آورین ... داریم امیدوار میشیم به آیینده
خوفه،داره جمع برقیا زیاد میشه نگفتم برقیا خیلی خوبن!
خخخخخ یعنی خدا خیرت بده خیلی خندیدم مردم از خندهخخخخخخخخ؟؟؟؟؟؟؟؟ فرصت زدن به بقیه رو نداری اون موقع![]()
به برقیا نزدیک نشید خطری اند
همسر ما همان اندازه فهم و شعور خواهد داشت ک ما داریم ..........ایا ما همیشه در شرایط مختلف رفتار مناسبی از خود نشان میدهیم؟!!!!
طفلکا چیکار دارن مگه ! اینقد مظلومن که نگو![]()
بهت امیدوار شدم ی کم مهندسی هوشت راه افتادخخخخخ یعنی خدا خیرت بده خیلی خندیدم مردم از خنده
من میزنم شما بفرست![]()
البته.
کسی انتظار همیشه بی عیب و نقص رفتار کردن رو نداره. خودمون هم بی نقص نیستیم، فهم و درک داشتن با هیچ وقت اشتباه نکردن متفاوته دوست من!
برقیا مث زنبور عسلن! کار میکنن ، به ملکشون عسل میدن ، از خونشون مواظبت میکنن، تا اذیتشون نکنی کاری به کارت ندارناوخی نه بابا خطریند
خوفه،داره جمع برقیا زیاد میشه نگفتم برقیا خیلی خوبن!
من فوق هوشمبهت امیدوار شدم ی کم مهندسی هوشت راه افتاد![]()
دادا مهندسی برقه ها ! فک کردی کشکه !
برقیا معمولا به خاطر نوع سیستم مغز و هوششون توانایی درک بالا و نگاه در بعد های مختلف دارن
بزن به افتخارش![]()
من فوق هوشم![]()
ما برقیا حاظریم با شما به گفته خودتون هوشیا مسابقه فوق هوش بدیم![]()
موافقمما برقیا حاظریم با شما به گفته خودتون هوشیا مسابقه فوق هوش بدیم![]()
ابتدا غلط املایی رو تصحیح کنید بعد ضریب هوشی تون سنجیده میشهما برقیا حاظریم با شما به گفته خودتون هوشیا مسابقه فوق هوش بدیم![]()
همش ادعاااااااااااااااا
به این میگن اعتماد به نفس
ابتدا غلط املایی رو تصحیح کنید بعد ضریب هوشی تون سنجیده میشه
(خرمگس معرکه)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | چرا خانمها اینقد حرف میزنن؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |
اگر دختر خانمها هم بهسربازی میرفتند/ عکس | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
خانمها بهتره پشت كدوم ماشين بشينن ؟! | زنگ تفريح | 18 | |
![]() |