با عمرانش موافقمعمران یا معماری![]()
دقیقارشتش مهم نیست...
مهم اینه ک تو اون رشته ای ک تحصیل کرده، مؤفق باشه.![]()
دقیقا![]()
چرا اینقد مکانیک بالاست؟؟![]()
مهندس برق بگیرن واسه عوض کردن لامپهای خونه؟! :دیبخاطر اینکه ماشیناشون اگه خراب شد سریع تعمیرش کنن، به حرف من که گوش نمیدن ولی آخرش ضرر میکنن
![]()
مهندس برق بگیرن واسه عوض کردن لامپهای خونه؟! :دی
چکاریه!یه دستگار شوکر میخریم هروقت خواستیم وصل میکنیم به شووری :دی حالا میخواد مکانیک باشه یا مهندس برق!نه بخاطر اینکه برق فشار قوی بهشون وصل کنن که از جا بپرن![]()
ها نه دیگه لینا تخصص ما برقیاس دستگاه شوکر کار برق رو نمیتونه بکنه اگه ببینی چه حالی میده وقتی با هوا جرقه ایجاد میکنهچکاریه!یه دستگار شوکر میخریم هروقت خواستیم وصل میکنیم به شووری :دی حالا میخواد مکانیک باشه یا مهندس برق!
خو میشه الان وصل کنی به خودت ببینیم؟ها نه دیگه لینا تخصص ما برقیاس دستگاه شوکر کار برق رو نمیتونه بکنه اگه ببینی چه حالی میده وقتی با هوا جرقه ایجاد میکنه
رشته اصلی رو کار ندارم ولی بر هر مرد ایرانی واجبه یه دوره روانشناسی و روانکاوری رو بره یاد بگیره ! 100% تو زندگی مشترک به کارش میاد
من که نمیتونم به خودم وصل کنم ی زحمت بکش همین جا بشین بهت نشون میدم که چیکار میشهخو میشه الان وصل کنی به خودت ببینیم؟خواهــــــــش میکنمممم
![]()
باعشهمن که نمیتونم به خودم وصل کنم ی زحمت بکش همین جا بشین بهت نشون میدم که چیکار میشه
باعشه![]()
سقفش چقده؟ من سقفشو میخوام!ماکزیمم ولتاژآفرین حالا دوس داری چه ولتاژی رو برات آماده کنم تا مهندسی هوشت بیشتر تر بشه![]()
che jur adami bashehاصلا تحصیلات مهم نیست . فقط آدم باشه
زیاد مهم نیست ولی عمران و مکانیک و برق و فلسفه خوبن.(اگه معماری باشه میشیم دو خط موازی که با هم حرکت می کنن ولی هیچ وقت به هم نمی رسن!اه اه دیدین تو این فیلما!!!) در کنارش موسیقی هم بدونه
نه فقط بدونه یه چیزی بتونه بزنه سرگرم بشیم ترجیحا: پیانو و گیتار
(آرزو بر جوانان عیب نیست!)اینجوری اگه بگم با این شانس ما سقف آرزوهام می رسه به اینکه بتونه رو قابلمه بزنه
![]()
یه آدم پووولدارche jur adami basheh
سقفش چقده؟ من سقفشو میخوام!ماکزیمم ولتاژبعد میزنم همشو به شما
![]()
یه آدم پووولدار![]()
ایول بازم خودت با جملات بسیار خوبتman k guftam aber banko ja endakhtan
in sedaghat dareh
cheghadar pol bashe khubeh
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | چرا خانمها اینقد حرف میزنن؟ | زنگ تفريح | 43 | |
![]() |