alismartset
کاربر بیش فعال
هنوز ثبت نام داریم ها...زود باش که الان پر میشهدارم درست میبینم؟!!نوشتید جنبش چی؟؟؟؟
![]()

بچه نشی بری به ادماین ریپورت بدی بعدش درجه بگیری ها

هنوز ثبت نام داریم ها...زود باش که الان پر میشهدارم درست میبینم؟!!نوشتید جنبش چی؟؟؟؟
![]()
نه بابا مثه اینکه ازش بخار بلند نمیشهریکی الان یکی از همون تایم داراش میذاره
ما اهل کوفه نیستیم ...آرزو تنها بماند![]()
در طول ترم ............................![]()
سه روز مانده به امتحان ...............................![]()
دو روز مانده به امتحان ............................................![]()
شب امتحان ..............................![]()
یک ساعت مانده به امتحان.................................![]()
سر جلسه امتحان.................................![]()
هنگام خروج از جلسه ..........................![]()
یک هفته بعد از امتحان............................![]()
کدوم رهبر جنبش و دیدین اینقدر مردمی...اصلا از جنس مردمه این آرزواین ریختی:
:دیییی![]()
نه بابا کسی نیست،فقط خودمونیم...تایم دارو بیا بالاهیشکی متوجه نشه ، ***نینگ میشه !
من ایمان دارم ... ایرانی میتونهنه بابا مثه اینکه ازش بخار بلند نمیشه
ایول به شماکم کم فضا اخطاری شد
![]()
با این سابقه ای که داری معلومه بدت نمیاد...اما اخلاقی ترین راهش اینه که به جنبش بپیوندیاول اینکه دختر نیستم زنم نیستم دوما خیلی دوست دارم اخراج شم کمکم میکنید؟
من متعلق به همه ی مردممکدوم رهبر جنبش و دیدین اینقدر مردمی...اصلا از جنس مردمه این آرزو
نه بابا کسی نیست،فقط خودمونیم...تایم دارو بیا بالا![]()
این دیگه مسئولیتش با تو...بگرد ببین دور و برت کسی رو پیدا میکنی؟ولی اگه این جنبش می خواد به جایی برسه اول باید شیر بخورن.کی شیر میده به این مردهای غیور؟
پاچه خوار آدم فروشمن ایمان دارم ... ایرانی میتونه
کو؟؟؟...ادماین اومده؟؟...چاکر ادماینم هستیم دربست تا دم خونه هیشکی هم سوار نمیکنیم ... همش تقصیره همین آرزو بود
![]()
ولی اگه این جنبش می خواد به جایی برسه اول باید شیر بخورن.کی شیر میده به این مردهای غیور؟
فعلا که علی رهبره...داریم براش جانشین پیدا میکنیمجنبشی که رهیرش آرزو باشه.......... وایییییییییییییییییییی فراررررررررررررررررررر
خیر سرمون دوست بزرگ کردیمجنبشی که رهیرش آرزو باشه.......... وایییییییییییییییییییی فراررررررررررررررررررر
نه بابا ما تو رو به هیچی نمیفروشیمپاچه خوار آدم فروشادمینو دیدی مارو فروختی
![]()
از وقتی با ادماین داداش شده،اختیاراتشم افزایش پیدا کردهیه پست غیر اخلاقی بده خودم اخراجت میکنم ، قول میدم !
پ.ن چیه؟؟این دیگه مسئولیتش با تو...بگرد ببین دور و برت کسی رو پیدا میکنی؟
پ.ن:من دیگه هیچ بحثی نمیکنم![]()
مخفف پی نوشته...همون پاورقیه خودمونپ.ن چیه؟؟توضیح بده یالا هیچی نباید از رهبر جنبش مخفی بمونه
![]()
من شیر نمی خوام اونایی که حامیه جنبشن برن پیشه.....این دیگه مسئولیتش با تو...بگرد ببین دور و برت کسی رو پیدا میکنی؟
پ.ن:من دیگه هیچ بحثی نمیکنم![]()
شیر خشک میدیم...ممه هارو تااطلاع ثانوی لولو بردهاقا سیاسی نکن فقط.خوب آرزو رهبر جنبشه.شیره این مردارو می خوای چیکا کنی؟ببینم ریکاردو زیر اب زنی هم بلدی؟؟؟
نه بابا ما تو رو به هیچی نمیفروشیم
این ادماین ادماین که میگین کی هست اصلا؟!!بگین بیاد اتاق من کارش دارم![]()
از وقتی با ادماین داداش شده،اختیاراتشم افزایش پیدا کرده![]()
داداش اون روزی که این باشگاه باشه و تو نباشی روز مرگ باورهاست(درست مثل همو موقعی که با 2 حکم بیان تکتو ببرنتو امشب میخوای یه کاری کنی من اخطار بگیرم هاااااااااا
مثل اینکه تو خیلی خوشت اومده هابرایه شروعه کار اینا به شیر رهبر جنبش احتیاج دارن حداقل برا یه وعده هم که شده؟؟؟؟ حالا تصمیم با مردایه غیوره.
فک کنم توبهتر ازعهدش برمیای...داداششششبرایه شروعه کار اینا به شیر رهبر جنبش احتیاج دارن حداقل برا یه وعده هم که شده؟؟؟؟ حالا تصمیم با مردایه غیوره.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خاطرات ترم گذشته | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خاطرات ترم تابستانی ساری 92 | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
یکی از مهمترین خاطرات دوران جوانی ما در حال خاموش شدن!یاهو مسنجر؛ خداحافظ ای همنشین همیشه! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
خاطرات یک بازیگر از مرحوم فرج الله سلحشور | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
از خاطرات یک جنین! | گفتگوی آزاد | 37 |