برا افراد بی جنبه کاملا لازمه...با اکثریت قاطع تصویب شدفک کنم اسم جنبشو عوض کنیم تاسوتفاهم پیش نیاد...جنبش مقابله با لولو![]()
فک کنم اسم جنبشو عوض کنیم تاسوتفاهم پیش نیاد...جنبش مقابله با لولو![]()
بشنو حرفشو که داغ دیدستآرزو بسه بخدا اخطار میگیری !!!!!
برا افراد بی جنبه کاملا لازمه...با اکثریت قاطع تصویب شد![]()
علی با این چیزا هم اخطار میدن؟؟آرزو بسه بخدا اخطار میگیری !!!!!
نکنه بجگی بهت شیرخشک میدادنعلی جون اینورتره اونجا نیست.خوب شیر گاو میخوریم.شاه می بخشه شاه قلی نمی بخشه
پاک شدخسته نشدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قرار به گفتن بود که دیگه پاک نمیشد...هر چی بود بر ضرر جنبش بود
حوصلش نیست...خودت بگو چی شده؟بچه ها کاربرای آنلاین گفتگوی آزادو تو صفحه اصلی ببینین...سوتی بزرگتر از این؟؟
شما مگه خودت سارا تانکردی نیستی؟خودت دکتری دیگه!نخسه رو زود باش بده ببینم چمه؟دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دککککککککککککککتررررررررررررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا حالشون بده
ماخیلیم خوبیمدکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دککککککککککککککتررررررررررررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا حالشون بده
تو خیلی بده خوب حالت بدهاگه قرار به گفتن بود که دیگه پاک نمیشد...هر چی بود بر ضرر جنبش بود
حوصلش نیست...خودت بگو چی شده؟
شما مگه خودت سارا تانکردی نیستی؟خودت دکتری دیگه!نخسه رو زود باش بده ببینم چمه؟![]()
پس همون بهتر که حذفیدیشاگه قرار به گفتن بود که دیگه پاک نمیشد...هر چی بود بر ضرر جنبش بود
حوصلش نیست...خودت بگو چی شده؟
شما مگه خودت سارا تانکردی نیستی؟خودت دکتری دیگه!نخسه رو زود باش بده ببینم چمه؟![]()
حالا چرا 2تا بده؟تو خیلی بده خوب حالت بده
پس همون بهتر که حذفیدیشدمت الو...
نوشته کاربران آنلاین تالار سیصد وخورده ای درصورتیکه کل کاربرا صدوخورده این
این مریم اگه دکتر بود...![]()
نه بابا گولشونخوری هنوز نمیدونه فرق قرصوکپسول چیه
آواتارش تو فیلم دکتر بوده،گفتم شاید یک بهره ای به مریمم رسیده باشه![]()
جدا؟؟؟؟پس من از اون بیشتر دکترمنه بابا گولشونخوری هنوز نمیدونه فرق قرصوکپسول چیه![]()
حالاتو هم حول ورت نداره...بینم تواصن توعمرت آمپولوازنزدیک دیدیجدا؟؟؟؟پس من از اون بیشتر دکترم![]()
کوچولو موچولو که بودم هر 2 ماه یک 1200000 رو شاخش بودحالاتو هم حول ورت نداره...بینم تواصن توعمرت آمپولوازنزدیک دیدی![]()
اوووووخیکوچولو موچولو که بودم هر 2 ماه یک 1200000 رو شاخش بود.دیییی
یادم نیست دقیقا چیکار میکردم اما آمپولاشو خوب یادمهاوووووخیمگه چیکار میکردی؟؟؟شباتو یخچال میخوابیدی
نه مثه اینکه پنکتونم خوب کار میکرده:دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خاطرات ترم گذشته | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
خاطرات ترم تابستانی ساری 92 | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
یکی از مهمترین خاطرات دوران جوانی ما در حال خاموش شدن!یاهو مسنجر؛ خداحافظ ای همنشین همیشه! | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
خاطرات یک بازیگر از مرحوم فرج الله سلحشور | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
از خاطرات یک جنین! | گفتگوی آزاد | 37 |