شرافتمندانه ایستادنسلام آقا جواد
مثل همیشه از پست شما لذت بردم.
آفرین . دلیلش اینه که مرز نشینها، مخصوصا شمالیها و ترکها همیشه در مقابل توطئه ی استکبار شرق ایستادن.

شرافتمندانه ایستادنسلام آقا جواد
مثل همیشه از پست شما لذت بردم.
آفرین . دلیلش اینه که مرز نشینها، مخصوصا شمالیها و ترکها همیشه در مقابل توطئه ی استکبار شرق ایستادن.
نهشرافتمندانه ایستادن![]()
بله... متوجه منظورتون شدم.... خواستم کامل و عمیق باشه...نه
منظورم همون شرق بود.
روسیه رو میگم. البته انگلیس هم بدتر از اون
نه
منظورم همون شرق بود.
روسیه رو میگم. البته انگلیس هم بدتر از اون
بله... متوجه منظورتون شدم.... خواستم کامل و عمیق باشه...![]()
در برابر استکبار شرق، شرافتمندانه ایستادن![]()
و البته تاثیرش اونقدی هست که بشه به بیشتر از مرزهای جامعه هم تعمیمش دادتعدادشون کمتر ازونه که بشه به کل جامعه تعمیم داد...
بدبین نگاه می کنی... من خودم هم شهرستانی ام و رفتار توهین آمیز تا دلت بخواد دیدم... اما ببین این رفتارها تو همین مقوله می گنجن که تو این تاپیک مطرح شده.... جوک و فلان و بهمان... نه اینکه مثلا من بگم تلویزیون به زبان محلیم می خوام دیگران بگن نه حقشو نداری... نمی گن..... اونی که نه می گه دولته نه مردم و قومیتهای دیگه.... اما در مورد این دست توهینهایی که بحث تاپیکه، قطعا وجود داره و بسیار هم روی جنس روابط قومیتها تاثیرگذار هست... شکی در این نیست! حرف من سر مسائلی از قبیل تلویزیون و ازینجور مسائل بود که قدرت از بالادسته که مانعش می شه نه بدخواهی قومیتی دیگه... حالا اگه مثالی هست که حرف منو نقض کنه من می شنوم... البته بطن جامعه رو می گم نه یه عده مواجب بگیرو البته تاثیرش اونقدی هست که بشه به بیشتر از مرزهای جامعه هم تعمیمش داد![]()
عقل و غیرت مربوط میشه به شخصیت فرد ولی پول وسواد یه خصلت اکتسابی که نداشتن دستمایه توهین به فرد نمیشه ولی عقل و غیرت شخصیت فرد میسازه حتی شوخیشم توهین بزرگی به حساب میاد!خیلی برام خنده داره که دوستان از جنبه حرف میزنند!!!
من ندیدم تا به حال با غیرت...شخصیت...و عقلانیت کسی شوخی بشه و ناراحت نشه(اصلا اگه ناراحت نشه فرد مشکل داره)
ویژگی هایی مثل خساست و حریص بودن و....خیلی متفاوته با این مسائل
یک نمونه عینیش اینه
دیدید دیگه افراد زیاد از خودشون انتقاد میکنن(والبته به نظر م بزگترین انتقادات خود شخص به خودش وارد میکنه در حالی که اگه فرد دیگه ای همون حرف بزنه بشدت ناراحت میشه)
من که سوادی ندارم..من که پولی ندارم...من که دست ودلباز نیستم اما ایا تا بحال دیدید فردی بگه من که عقلی ندارم من که غیرتی ندارم
.
فکر کنم همین موضوع رو قبلا بحث کردیم باهمبدبین نگاه می کنی... من خودم هم شهرستانی ام و رفتار توهین آمیز تا دلت بخواد دیدم... اما ببین این رفتارها تو همین مقوله می گنجن که تو این تاپیک مطرح شده.... جوک و فلان و بهمان... نه اینکه مثلا من بگم تلویزیون به زبان محلیم می خوام دیگران بگن نه حقشو نداری... نمی گن..... اونی که نه می گه دولته نه مردم و قومیتهای دیگه.... اما در مورد این دست توهینهایی که بحث تاپیکه، قطعا وجود داره و بسیار هم روی جنس روابط قومیتها تاثیرگذار هست... شکی در این نیست! حرف من سر مسائلی از قبیل تلویزیون و ازینجور مسائل بود که قدرت از بالادسته که مانعش می شه نه بدخواهی قومیتی دیگه... حالا اگه مثالی هست که حرف منو نقض کنه من می شنوم... البته بطن جامعه رو می گم نه یه عده مواجب بگیر