arashlolos
عضو جدید
آره این یه قانونه....باید جدا شد...من یه چن ماهی هست به هرکی کوچیکتر از خودمه میگم اینو که زود جمش کن زندگیتو برو مستقل شو.پسر که از 19 میگذره میخواد که مستقل شه و باید مستقل شه .اگه نشه حتما مشکل پیدا میکنهسن که 18 رو رد کرد باید ازشون جدا شد...قانون طبیعت همینه...بیشتر از اون سربار خونه میشی...یه واقعیتیه...تو این زمونه کسی با پدرمادرش مشکل نداشته باشه باید بهش شک کرد.مشکل و دعوا از واجباته
ما خودمون که قبلا نمیدونستیم این موضوع رو ولی الان که تازه فهمیدیم و دیر هم هستش باید حداقل به کوچیکترها بگیم
(من شغل بابامو دوس ندارم(کاسبی و مغازه) و اصلا باهام جور درنمیاد ولی اون میگه اگه باهام کار نکنی(خرید جنس مغازه) پول از کجا بیارم واسه زندگیت واسه برنجت واسه دانشگاهت و ... وقتی اینارو میگه خرد میشم حساب کنید غرور یه پسر شکسته بشه دیگه اون آدم انگار وجود نداره،بابام کوچیک که بودم منو به کارهایی واداشت که علاقه نداشتم که هیچ نفرتم داشتم(ولی کوچیک که بودیم هرچی بابام میگفت میگفتیم چشم) تا وقتی بیست رو رد کردم تازه فهمیدم چه خبره و رسیدم به جایی که هیچ شغلی ندارم و تمام آرزوهام بر باد رفت درمورد رشته مورد علاقم که زمان خوندنش همان زمانی بود که بابام منو به کارای دیگه وامیداشت بود.

رابطتم اخیرا با بابام خوب نیست ولی مامانم همیشه مامانمه....خیلیییییییییییییی دوسش دارم