helena_westlife
عضو جدید
گل احساس...چیز خاصی سورپرایزت کرده؟...
اتفاقاً خوبه...آدم نظم رو قشنگ احساس میکنه
گل احساس...چیز خاصی سورپرایزت کرده؟...
واقعا راست میگی . حرفت طلاست .
بر خلاف همه خواهرها و برادرهام که تربیتشون با مادرم بوده من خیلی مرتب و منظم بار اومدم . یعنی محاله اتاقم به هم ریخته و شلوغ باشه یا لباسام و وسایلم نامرتب باشن . همه چیز سر جا خودشه . اگه یک کار عقب افتاده داشته باشم تا انجام ندم خوابم نمی بره
تازشم با اینکه از همه کوچیکترم هر وقت میرم خونه خواهرام شروع میکنم به مرتب کردن و تغییر چیدمان خونه شون .
واقعا راست میگی . حرفت طلاست .
بر خلاف همه خواهرها و برادرهام که تربیتشون با مادرم بوده من خیلی مرتب و منظم بار اومدم . یعنی محاله اتاقم به هم ریخته و شلوغ باشه یا لباسام و وسایلم نامرتب باشن . همه چیز سر جا خودشه . اگه یک کار عقب افتاده داشته باشم تا انجام ندم خوابم نمی بره
تازشم با اینکه از همه کوچیکترم هر وقت میرم خونه خواهرام شروع میکنم به مرتب کردن و تغییر چیدمان خونه شون .
بابا ایول
ولی من اگه کار عقب افتاده نداشته باشم خوابم میره
چشم حالا چرا میزنی دیگه شوخی هم نمی کنمشوخی نکن خان داداش
اگه از خستگی در شرف مردن هم باشم باید کارام تموم شه بعد بخوابم
چشم حالا چرا میزنی دیگه شوخی هم نمی کنم
ولی نمیدونم چرا یه مدت حس کار کردن ندارم
یعنی الان خونه زندگیت حسابی ریخت و پاشیده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یه مدته یعنی دقیقا چقدره ؟؟؟؟؟ اگه طولانیه که باید بفکر باشی
کاش از اون کنترلها من هم داشتم و میزدم سروصدات و شیطونیت زیاد میشدرابطه من با مامان و بابام خوبه
درسته هر از گاهی سر موضوعی بحث می کنیم ولی در کل خوبه
من اکشم مامان و بابامه
و از بچگی باهام جوری برخورد کردن که حس یه دوست صمیمی رو دارم باهاشون
مخصوصا مامانم
من خودم به تنهایی تو خونه اون همه سر و صدا می کنم و شیطونی می کنم می گم و می خندم هر از گاهی
از دستم جونشون به لب میرسه
هر از گاهی بابام به شوخی میگه کاش یدونه این دختر کنترل داشت می زدم یه چند ساعتی خاموش می شد
![]()
![]()
![]()
![]()
شاید دلیل اینا فاصله سنی نسبتا کم بین منو ومامانمه
چوون خیلی ها فک می کنن ما 2 تا خواهریم![]()
کاش که همه بچه ها قبل دانشگاه برن سربازییه واقعیته...آفرین به تو که انجام میدی.من که مردم از تنبلی.فقط تو سربازی یکم نظم گرفتم
بهشتو گذاشتی زیر پات دیهوالا ما كه الان يكي دو سالي ميشه شديم پدر و مادرشون و نصف بيشتر مشكلاتشون رو كه پدر و مادر هر فرزندي براش حل ميكنه رو ما براي پدر و مادرمون حل ميكنيم و گهگاه فكر ميكنم كار دنيا عوض شده ولي خب چه ميشه كرد بايد زندگي كرد حتي با برعكسيش