حقیقتا رابطه ت با پدر و مادرت چطوره؟ (فقط مجردا نظر بدن که همیشه تو خونن!)

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من هم با بابام و هم مامانم به یه اندازه رابطمون خوب وعالیه بیش تر مثل دوستم باهاشون و حرف دلمو راحت بهشون میگم.

گلسا2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من باهاسون خوفم هیسوخت نسده یه روز باهاسون قهل باسم الفته قهل میتونم ولی اونا کی قهل نمیتونن خلاشه قهل از طرف من هشت از طرف اونا نیشت خیلی زیادم دسشون دالم یه عالمه میبوسمشون اخه عاسخشونم البته گاهی با نطراتسون مخالفم دینه مجبولم ساکت باسم گاهیم مخالف میلشون رفتار میتونم اما کار بدی نیست زودی فلاموس میسه کلا برای داستن همسین ماامن وبابای گلی همیسه خداروسکر میکنم وخیلییییییییییییییی زیهاد دوسشون دالم و ایمان دالم که هیسیزی تو دنیا ارزش ناراحت کردن مامان وبابام نداله

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی برام جالبه که رابطه ی دیگران با پدر و مادرشون تو خونه چطوریه!

بعضی وقتها خوب بعضی وقتها بد

مثلا یه چیزی بگم به مامانم همون حرف و به بابام بگم:mad:

یا یه چیزی بگم به بابام بعضی وقتها ناراحت نمیشه همون حرف و بعضی وقتها ناراحت میشه

درکل با پدر گرامی بیشتر ناتفاهم هستیم

درمجموع میشه گفت هی بد نیستم

K.T

عضو جدید
من باهاسون خوفم هیسوخت نسده یه روز باهاسون قهل باسم الفته قهل میتونم ولی اونا کی قهل نمیتونن خلاشه قهل از طرف من هشت از طرف اونا نیشت خیلی زیادم دسشون دالم یه عالمه میبوسمشون اخه عاسخشونم البته گاهی با نطراتسون مخالفم دینه مجبولم ساکت باسم گاهیم مخالف میلشون رفتار میتونم اما کار بدی نیست زودی فلاموس میسه کلا برای داستن همسین ماامن وبابای گلی همیسه خداروسکر میکنم وخیلییییییییییییییی زیهاد دوسشون دالم و ایمان دالم که هیسیزی تو دنیا ارزش ناراحت کردن مامان وبابام نداله
آفرین آفرین

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه خونمون مردسالاریه و حرف اولو بابام میزنه ولی جذبش باعث نمیشه باهاش راحت نباشم.......درکل جفتشونو خیلی دوست دارمو باهاشون راحتم

kimia63

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
بدور از هرگونه اغراق واقعا عالی و صمیمی هستیم.