****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

rahino

کاربر ممتاز
نتیجه اش زیباست وقتی این دو را پیوند می زنیم؛
اینکه فرمودند: زکات زیبایی پاکدامنی ست

و اینکه پرداخت زکات دارائیت را افزون می کند

حالا آنان که زیبایی بیشتر می خواهند، بسم الله

rahino

کاربر ممتاز
رو راست باشیم؟
مردان به گناه می افتند و عفت ندارند؟
یک دلیلش رفتار های مورد دار برخی زن ها نیست؟
زن ها بی حیا شده اند؟؟
یک دلیلش بی غیرتی مردان نیست؟!؟
شاید اگر هر زنی از شوهرشو هر مردی از زنش شروع کند ،
اوضاع کمی بهتر شود!

rahino

کاربر ممتاز
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند "مرگ بر بدحجاب"از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند " ملت ما بیدار است،از بدحجاب بیزار است" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند،معذرت می خواهم.
من می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی،به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود.
من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد،نفس کشیده بودی،ریه های عفافت غبار نمی گرفت.
من می دانم که اگر عمق نقشه ها و اهداف دشمن و تلاششبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی،مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی.

عزیز دلم!ا
سلام را با آن چیزی که من و امثال من می گوییم و عمل می کنیم،
نشناس!
حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن!
که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم،پاکی همه جا را فرا می گرفت!

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی وقت ها تو تاریخ ثابت شده انسان هایی ک ارزو های بزرگ داشتن ولی اراده ضعبف، ساده ترین راه براشون برای فرار از ضعقشون، حمله و مسخره کردن دیگران بوده ئ این می تونه تا جایی پیش بره ک کسی ک ب حجاب اعتقاد نداره، با حجاب رو مسخره و انتقاد کنه و برعکس اونیکه اعتقاد داره اون دسته رو کافر و خدا نشناس بدونه
هر ملیت و قومی، زبان و فرهنگ خودشو داره و این زیبایی ما ادم هاس همونطور ک اگه همه ی جور حرف میزدن و ی جور لباس می پوشیدن و ی دین و یک دیدگاه رو داشتن دنیا هیچ جای زیبایی نبود
حتی خود خدای متعال هم توی افرینشش تنوع رو توی گونه ها لحاظ کرده
تو دیار من زنای بختیاری ی جور حجاب دارن زنای عرب ی جور دیگه
کردا ی جور حجاب دارن ترکمن ها جور دیگه
شهر ی جور میطلبه روستا حور دیگه
شهر سرد سیر ی جور شهر گرمسیر ی جور دیگه
اینکه ی نسخه واسه همه مردم بدون لحاظ کردن موقعییت جغرافیاایی و حتی شخصیتی فرد نوشته بشه بنظر من ظلم خیلی بزرگیه
همه ما خوب میدونیم ک کلیسا ک مردان خدا اونجان چ ظلم ها ب بشریت تو زمان خودشون کردن
حتی مردان خدا هم ممکنه اشتباه کنن،

rahino

کاربر ممتاز
سلام خدمت تمامی دوستان:gol:
بنده قبلا هم گفته ام که طبق نام این تاپیک که حجاب فاطمی نام دارد فقط اینجا محل تبلیغ حجاب و فواید ان هست
لطفا از هر گونه بحث در این تاپیک خودداری کنید
با تشکر
یا علی

rahino

کاربر ممتاز
مقایسه‌ای بین حجاب و نور

حجاب هم نور است و چون خاصیت‌های نور را دارد ،

ما در این‌جا مقایسه‌ای بین نور و حجاب انجام می‌دهیم:

اول اینکه: نور آفتاب نابود کننده انواع میکروب‌ها و موجودات موذى است و اگر تابش اشعه این نور پر برکت نبود، کره زمین، تبدیل به بیمارستان بزرگى مى‌‏شد که همه ساکنانش با مرگ؛ دست به گریبان بودند، این خاصیت نور حجاب را در جوامعی که از این موهبت، برخوردار نیستند؛ می‌یابیم که با انواع بیماری‌های جسمی و روحی به سر می‌برند که ناشی از عدم حجاب، و تحریکات فراوان جنسی است و با نبودن نور حجاب، گرفتار این آلودگی‌ها و بیماری‌ها شده‌اند.

دوم: انرژی‌هاى موجود در محیط ما، از نور آفتاب سرچشمه مى‌‏گیرند، انرژی‌های مثبت جامعه هم ناشی از نور حجاب است؛ زیرا جامعه از تک‌تک خانواده‌ها تشکیل می‌شود و زمانی‌که خانواده‌های سالم و پر انرژی داشته باشیم، در نتیجه جامعه‌ای پر از انرژی مفید خواهیم داشت.

سوم: نور، وسیله‌ی تشخیص اجسام و مشاهده‌ی موجودات است، حجاب نیز همین خاصیت را دارد زیرا اگر حجاب،‌ رعایت نشود اشخاص، در حقیقت کور می‌شوند و چیزی غیر از فرونشاندن آتش شهوت نمی‌بینند، یعنی در واقع چیزی جز شهوت را نمی‌بینند.

چهارم: نور در دنیاى ما، پرورش دهنده گل ها و گیاهان، بلکه رمز بقاى همه موجودات زنده است و ممکن نیست موجودى بدون استفاده از نور (به طور مستقیم یا غیر مستقیم) زنده بماند. حجاب هم چنین نقشی را دارد چون با بی‌حجابی، گل‌ها و گیاهان زندگی که فرزندان خانواده‌ها هستند، رو به ناپاکی و گمراهی و در حقیقت، رو به پژمردگی و نابودی می‌روند.

پنجم: امروز ثابت شده که تمام رنگ‌هایى را که ما مى‌‏بینیم نتیجه تابش نور هستند وگرنه موجودات، در تاریکى مطلق رنگى ندارند و این وجود حجاب در مقابل نامحرم است که مانع تاریک شدن و بی‌رنگی خانواده‌هاست.

ششم:‌ نور، بالاترین سرعت را در جهان ماده دارد، حجاب هم چنین است و اجتماعی که در آن، رعایت حجاب می‌شود از روابط سالمی برخوردار است و با شکوفا شدن همه‌ی استعدادهای بشری می‌تواند جامعه را به سرعت نور، به بالاترین مراحل پیشرفت جوامع بشری برساند.

هفتم: نور، زیباترین و لطیف ترین موجودات در جهان ماده است و سرچشمه همه زیبایی ها و لطافت ها است‏؛ حجاب هم از این لطافت برخوردار است و جامعه‌ای که معتقد به رعایت حجاب کامل است و آن را اجرا می‌کند، پاک ترین اجتماع است و با داشتن خانواده‌های سالم و با طراوت؛ می‌تواند همه‌ی اجتماع را زیبایی و لطافت ببخشد.[ با استفاده از تفسیر نمونه، ج۱۴، ص۴۷۳]

نتیجه گیری

سوره‌ی نور، دعوت به حجاب دارد و حجاب، نوری است که سرچشمه‌ی پاکی‌ها و زائل کننده‌ی انواع بیماری‌های جوامع انسانی است.

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنده قبلا هم گفته ام که طبق نام این تاپیک که حجاب فاطمی نام دارد فقط اینجا محل تبلیغ حجاب و فواید ان هست
با تشکر
یا علی
mer30 az lotfetun
:smile:

bahargoli

عضو جدید
با تشکر
یا علی
سلام خانمی
بله من هم موافقم. اما در پستی هم که گذاشته میشه باید دقت کرد. اینکه با عکس ادم های حقیقی، به جای خدا اون ها رو مقایسه کنیم فکر نمیکنم کار درستی باشه!
خلاصه یه روزی باید همه ی ما ها حساب پس بدیم! انتقاد کردم که یه وخت خدایی نکرده حق الناس به گردن کسی نیفته!
من فقط وظیفه خودم رو انجام دادم.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام خانمی
بله من هم موافقم. اما در پستی هم که گذاشته میشه باید دقت کرد. اینکه با عکس ادم های حقیقی، به جای خدا اون ها رو مقایسه کنیم فکر نمیکنم کار درستی باشه!
خلاصه یه روزی باید همه ی ما ها حساب پس بدیم! انتقاد کردم که یه وخت خدایی نکرده حق الناس به گردن کسی نیفته!
من فقط وظیفه خودم رو انجام دادم.

سلام
تشکر از حضور تمامی کاربران بزرگوار
درمورد نحو ه ی ارسال مطالب در تاپیک حق با شماست
اینکه درمورد مطالب ارسالی تامل و دقت نظر داشته باشیم خیلی مهم هست
کما اینکه چند تصویر که به هیچ وجه درشان حجاب و خانم های محجبه نبود و مقایسه ای نادرست داشت ،حذف شده
از نظر دو ستان در مورد این گونه مطالب درصورتی که مسیر تاپیک رو از موضوع اصلی خارج نکنند استفاده میکنیم

:gol:

rahino

کاربر ممتاز
در تبیین کیفیت چگونگی رعایت حدود پوشش باید گفت، با نزول آیه ۵۹ سوره احزاب، به همسران و دختران پیامبر وزنان باایمان دستور داده شد برای شناخته شدن و مورد آزار قرار نگرفتن، خود را با جِلباب بپوشانند؛ (یدْنینَ عَلَیهِنَّ مِن جَلابیبِهِنَّ).

لغت‌شناسان و مفسران در تبیین معنای جلباب، لباس فراگیر از سرتاپا مانند چادر را ذکر کرده‌اند، یعنی لباسی فراخ که زن روی لباس‌هایش می‌پوشد و تا قدم‌هایش را فرامی‌گیرد، مقنعه و یا سرپوشی که سر و روی زن را بپوشاند .[SUP]1[/SUP]

لذا می‌توان به این تعریف جامع از حجاب رسید که حجاب زن عبارت است از پوشش کامل اندام از سرتاپا به‌استثنای صورت و دست‌ها تا مچ .[SUP]2[/SUP]

با این تعریف می‌توان گفت پوشش زن تنها منحصر به چادر نیست، بلکه منظور از حجاب پوشیدگی است، نه صرفاً استفاده از چادر، زیرا مهم این است که زن حجاب داشته باشد و مصونیت و عفاف با آن پوشش محقق شود، حال به هر فرم و شکلی که می‌خواهد باشد

1 سیوطی، ذیل آیه.، ابن منظور، لسان العرب،ذیل واژه. محمد بن احمد قرطبی، الجامع لاحکام القرآن، ذیل آیه، بیروت ۱۴۰۵/۱۹۸۵.
2 علامه حلّی در تذکره و سایر کتاب ها تصریح کرده است.

rahino

کاربر ممتاز
واکاوی مصادیق فقهی رعایت حدود پوشش در برابر نامحرم

حال باید مهم‌ترین مصادیق حدود حجاب و پوشش را ذکر نمود، ازنظر فقهای شیعه و سنی، بانوان باید به‌جز گردی صورت (آن مقدار از صورت که در وضو واجب است که شسته شود)[SUP]1[/SUP] ، و دست‌ها (از مچ تا انگشتان)

تمام بدن و اندام خود را از نامحرمان بپوشانند. [SUP]3 4 5[/SUP]، ، ،مشروط به آنکه دست و صورت آنها زینت نداشته باشد 6 یعنی ساده و بدون آرایش باشد و نباید کسی به‌قصد لذت و به نحو مفسده به این دو عضو از بدن نگاه کند7.

در غیر این صورت باید آن را نیز از نامحرم پوشاند.

هم‌چنین نمایاندن کف پا، روی پا، قوزک پا، پاشنۀ پا در برابر نامحرم حرام است، بنابراین اگر خانمی در حال نماز این قسمت‌ها را نپوشاند در حضور نامحرم معصیت کرده، ولی نمازش صحیح است .[SUP]8
[/SUP]

1امام،اراکی،فاضل،تبریزی،گلپایگانی،مکارم...(احکام روابط زن و مرد ص۱۱۰)
2 همان
3 محمد بن حسن طوسی، المبسوط فی فقه الامامیة، ج۴، ص۱۶۰، ج ۴، چاپ محمدباقر بهبودی، تهران ۱۳۸۸.
4 احمد بن محمدمهدی نراقی، مستند الشیعة فی احکام الشریعة، ج۱۶، ص۴۶، ج ۱۶، قم ۱۴۱۹.
5 عبدالرحمان جزیری، کتاب الفقه علی المذاهب الاربعة، ج۱، ص۱۹۲، بیروت ۱۴۱۰/۱۹۹۰.
6 توضیح المسائل مراجع،م۲۴۳۵
7همان
8 العروه الوثقی،ج۱،فی الستر و الساتر،قبل از م۱؛احکام روابط زن و مرد و مسائل اجتماعی آنان،ص۱۰۹.

rahino

کاربر ممتاز
رسم غلطی بین بعضی از زنان و دختران ایرانی وجود دارد که سردمدار آنان، بازیگران سینما و تلویزیون هستند.رسمی که اساسا ریشه حجاب را زده و ترویج بی حجابی می کند و آن را یک نوع پوشش مقطعی و شرایطی نشان می دهد. در این نوع حجاب، تنها زمانی پوشش کامل است که شرایط اقتضا کند.

برای روشن شدن مطلب، حجاب بعضی از بازیگران زن ایرانی اینگونه است:

۱. در یک فیلم تلویزیونی، حجابشان کامل است.
۲. در سینما، حجابشان کمتر و یا بسیار بدحجاب هستند.
۳. در خارج از سینما و تلویزیون و در جامعه ایران، پوششی بسیار بد و زننده تر از داخل فیلم دارند.
۴. در جشنواره های برون مرزی و یا سفر خارجی، حجاب برایشان معنا ندارد و تنها یک وسیله و ابزار است و اقدام به کشف کامل حجاب می کنند.

حال باید سوال کرد، که آیا حجاب برای یک فرد مسلمان، امری مقطعی است؟
که با عوض شدن شرایط، کم و زیاد و یا از بین می رود؟
در جواب باید گفت که حجاب امری واجب در دین اسلام است، که هر فرد مسلمان باید آن را قلبا بپذیرد و هیچ چیز و شرایطی نباید آن را تغییر دهد.حجاب تنها برای ایران نیست، بلکه هر مسلمانی در هر جای جهان و با هر فرهنگی باید آن را رعایت کند.

و توصیه ای مهم به همه جوانان:

هیچگاه الگویتان این بانوان نباشد، که حجابشان مثل کسانی است که نان را به نرخ روز می خورند، پوشش آنها همانا مخالفتی آشکار با پروردگار متعال و ضد حجاب است. و یادمان باشد، اینگونه افراد که حجابشان مقطعی و شرایطی است، به دلیل نان به نرخ روز خوردن، آرمانها و عقاید اسلامی را زیر پا گذاشته و بر ضد مردم کار می کنند و با کشف حجاب، به دشمنان اسلام و قرآن پناهنده می شوند.

rahino

کاربر ممتاز

کسی که دیده‌ی خود را از نگاه به زن نامحرم سیراب می‌سازد، خداوند در روز قیامت، چشم‌های او را به وسیله‌ی میخ‌های آتشین و آتش، پُر می‌کند.

در این باره حضرت محمد (ص) بیان داشته‌اند:
کسی که دیده‌ی خود را از نگاه به زن نامحرم سیراب می‌سازد، خداوند در روز قیامت، چشم‌های او را به وسیله‌ی میخ‌های آتشین و آتش، پُر می‌کند و چون حسابرسی مردم پایان پذیرد، او را در جهنم می‌اندازد.؛

و از این رو حضرت عیسی (ع) بیان داشته‌اند:
همانا چشمان خود را از نگاه نمودن به زنان نامحرم بازدارید؛ چرا که این عمل، سبب افشاندن بذر شهوت و رویش فسق می‌گردد.

علاوه بر این، در باب روابط زننده و شوخی نمودن‌های خارج از عرف و شرع مردان با زنان،حضرت محمد (ص)فرموده‌اند:
هر فردی با زنی نامحرم شوخی نماید، برای هر کلمه که با او گفته است، هزار سال در آتش دوزخ او را زندانی می‌نمایند و آن زن اگر با رضایت، خود را در اختیار آن مرد قرار دهد و یا با وی بخندد و منجر به عمل خلافی شود، این زن هم مثل آن مرد گناهکار است و عذابش به مانند اوست.

ولی اگر زن راضی نبود به شوخی و ارتباط، و مرد به زور مرتکب این عمل زشت گردید، گناه هر دو بر عهده‌ی مرد می‌باشد، و همچنین در جای دیگری بیان داشته‌اند:
مَن صافَحَ إمرَاةً حَرماً جاءَ یَومَ القیامَة مَغلُولاً ثُم یُومَرُ بِهِ اِلَی النّار؛
هر کس با زن نامحرمی دست دهد، روز قیامت با دستِ زنجیر شده به گردن محشور می‌شود و سپس امر می‌شود تا او را به آتش جاودان ببرند.

پی نوشت‌ها:
1- مستدرک الوسایل، ج 14: 267.
2- میزان الحکمه، ج 10: 71.
3- عقاب الأعمال: 652.
4- بهشت جوانان: 441، 451.

rahino

کاربر ممتاز
حدود حجاب زنان در شریعت یهود

درمورد پوشش خاص زنان بنی اسرائیل، استفاده از چادر به عنوان پوشش سراسری است که همه اندام را می‌پوشاند و نیز روبنده که صورت توسط این روبنده پنهان می‌شود.

دکتر «مناخیم بریر» پرفسور ادبیات در دانشگاه یشیوا در کتاب «زنان یهودی در ادبیات ربانی» می‌گوید: همواره این سنت برای زنان یهودی وجود داشته که با پوشش سر با هر چیزی به بیرون از منزل رفته و در مجامع عمومی ظاهر شوند حتی این که همه صورت را بپوشانند و تنها یک چشم را آزاد بگذارند.

یکی دیگر از علمای معاصر یهود در فلسطین اشغالی درکتاب خود به نام «بت یعقوو» درمورد کیفیت پوشش و حجاب زنان بیان کرده است:

لباس زنان باید به حدی گشاد و آزاد باشد تا اندام بدن به هیچ عنوان درآن برجسته نشده و کمربند بسته نشود. همچنین وی درباره پوشش گردن و مچ پا می‌گوید: تمام دور گردن پوشانده شود حتی پاها باید پوشیده باشد و از پشت جوراب نباید پوست پا دیده شود و جوراب های عکس دار وبا رنگ‌های تند ممنوع است. (البته این حدود و پوشش که نقل شده برای زنان متأهل است واز نظر آیین یهود، دختر یهود تا قبل از ازدواج حدود خاصی برای پوشش دارد.

rahino

کاربر ممتاز

پوشش عروس یهودی+تصاویر

به گزارش ارجانیوز:حجاب در بین زنان قوم یهود، مطلبی نیست که کسی بتواند آن را مورد انکار یا تردید خود قرار دهد. مورخین، نه تنها از مرسوم بودن حجاب در بین زنان یهود سخن گفته‌اند، بلکه به افراط ها و سخت گیری‌های بی شمار آنان نیز در این زمینه تصریح کرده‌اند

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahino

کاربر ممتاز

[FONT=times new roman,times,serif]
حجت الاسلام محسن قرائتی :
[/FONT]:gol:[FONT=times new roman,times,serif]

خدا به آدم دستور داد گندم نخور !
وقتی خورد اولین سیلی خدا به او برهنه شدن بدنش بود .
این نشان میدهد که رها کردن لباس سیلی خداست
نه تمدن ...
[/FONT]​

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
سلام. مطلبی خوندم امروز که فکر کردم دوستان هم بخونن خالی از لطف نیست.

مادر شهيد رجب علي آهني مي گويد:

هرگز او را تندخو نديدم، اما يك روز ديدم با عصبانيت وارد خانه شد. تعجب كردم. دست از شستن لباس كشيدم و به اتاق رفتم. ديدم مشغول خواندن قرآن شده. پرسيدم: «طوري شده مادر؟ خدا نكند كه تو را كج خلق ببينم.» بدون اينكه نگاهش را از روي قرآن بردارد، گفت: «چيزي نيست، اجازه بدهيد كمي قرآن بخوانم. مي ترسم الان حرفي بزنم كه به گناه ختم شود.» من هم از كنجكاوي دست برداشتم. بعد از مدتي كوتاه، خودش به سراغم آمد. علت ناراحتي اش را كه پرسيدم، گفت: «امروز چند تا معلم زن با يك وضعي آمدند مدرسه روستا براي شركت در جلسه امتحان.. به محض ورود، با مردان دست دادند. من هم از اينكه حريم خدا شكسته شد، خيلي ناراحت شدم».1

1. افلاکیان ، ص 319.

آخرین ویرایش:

rahino

کاربر ممتاز
حضور سمیه حیدری با پوشش چادر روی سکوی قهرمانی و فلاش متعدد عکاسانی که در حال ثبت این لحظه تاریخی بودند، درخششی فرا‌تر از درخشش مدال نقره این دختر شایسته داشت.

سمیه حیدری، ورزشکار زن کوراش کشورمان در دیدار فینال وزن منهای 57 کیلوگرم با شکست برابر حریفی از ازبکستان به مدال نقره بسنده کرد. خانم حیدری که در دور نخست استراحت کرده بود، در دور دوم، حریف اهل کره جنوبی را مقتدرانه شکست داد تا رسانه‌های کره از این حادثه به عنوان یک شگفتی یاد کنند.

اما افتخارآفرینی این دختر شایسته ایران به همینجا ختم نشد و خانم حیدری نشان داد که حاضر نیست برای دریافت مدال، تاج بندگی پروردگار را کنار بگذارد. حضور سمیه حیدری با پوشش چادر روی سکوی قهرمانی و فلاش متعدد عکاسانی که در حال ثبت این لحظه تاریخی بودند، درخششی فرا‌تر درخشش مدال نقره این دختر شایسته داشت.

rahino

کاربر ممتاز
حجاب و پوشش سراسری الزاما به معنای چادر نیست و مانتوی بلند با شرایطی که در زیر خواهد آمد هم می تواند جزو موارد پوشش سراسری محسوب گردد:
۱ ) مانتوی بلند تا پایین تر از زانو
۲) مانتو کل بدن را بپوشاند یعنی از گردن تا پایین تر از زانو ( پوشیده بودن کامل گردن و سینه ) – جلو باز نباشد – قسمتی بسته و قسمتی باز نباشد
۳) مانتو و لباس ها تنگ – چسبان و بدن نما نباشند
۴) مانتو و لباس ها نازک نباشند
۵) عدم استفاده از لباس های محرک – شلوارهای پاره – تنگ و چسبان به عنوان مثال ساپورت
۶) پیدا نبودن برجستگی های بدن ( به عنوان مثال سینه – باسن ) در واقع مانتو و لباس ها باید آزاد و گشاد باشند
۷ ) پوشیده بودن روی پا داخل کفش های رو باز و کل پا در کفش های صندل – عدم استفاده از جوراب های نازک
۸) عدم آرایش های تند وعشوه گری – عدم نازک تر نمودن صدا در موقع حرف زدن با نا محرم
۹ ) پوشیده بودن کامل سر – گردن و موها به غیر از گردی صورت ( پوشیده بودن گوش ها – پوشیده بودن زیر چانه )
۱۰ ) در صورت تمایل استفاده از هد سر
۱۱ ) پوشیده بودن کامل دست ها تا مچ
۱۲ ) آشکار نکردن زیورها (( =هر چیزی که عرفاً ( عرف جامعه ) زینت محسوب گردد و مردم به آن زینت بگویند. )) مثل گوشواره – النگو و گردنبند و ….

ارسال شده توسط احمد هاشمیان فرد

منبع : حجاب با چادر یا مانتوی بلند؟ | حجاب برتر

rahino

کاربر ممتاز

تاج افتخار

بشنو از چادر كه در توصيف زن
تار و پودش با تو مي گويد سخن

تارو پودم را شرافت تافته
تا شرافت را به عصمت بافته

در كلاس حفظ تقوا و شرف
دختران درند و چادر چون صدف