fatimma
عضو جدید
متاسفم واسه کسی که بجای دقت در اصل موضوع به کلمه باسن توجه کردهآقا شما چقدر دقت کردی !!!
مثلا میخای بگی تا حالا ندیدی؟
متاسفم واسه کسی که بجای دقت در اصل موضوع به کلمه باسن توجه کردهآقا شما چقدر دقت کردی !!!
متاسفم واسه کسی که بجای دقت در اصل موضوع به کلمه باسن توجه کرده
مثلا میخای بگی تا حالا ندیدی؟
میدونم ایران زندگی نمیکنی اینو تقریبا تو تمام تاپیکا یه جوری به همه گفتی.
تا دلت بخواد !
چون من ایران زندگی نمیکنم
ولی هیچ وقت این چیزایی که شما دقت کردین من نکردم
سخت نگیر !
میدونم ایران زندگی نمیکنی اینو تقریبا تو تمام تاپیکا یه جوری به همه گفتی.
اتفاقا حجاب مال چشم نیست مال فکره
شما هم بهتره به فکر حجاب فکرت باشی .چون با اینکه به قول خودت خارج زندگی میکنی وباید چشت پر باشه ازینا تو اونهمه حرف فقط همینو گرفتی.
مگه خارج زندگی کردن فضیلته که ریا بشهآره فقط همینو گرفتم
ولی تو هم خوب اینو گرفتی که من خارج زندگی میکنم ها
بذار همه تاپیک های قبلیم رو پاک کنم یک وقت ریا نشه
خواهر فاطمه
مگه خارج زندگی کردن فضیلته که ریا بشه
هر کسی یه جایی زندگی میکنه دیگه.
lشما هم موفق باشینه فضیلتی نداره ! فقط یک جور نوشتم که به فضای تالار بخوره
ولی من از خارج خوب میتونم داخل رو ببینم
خوب میبینم که کجا کجا زندگی میکردم درس میخوندم و کار میکردم
اونوقته میفهمی که کجای کارت اشتباه بوده یا درست
شما هم هر جا هستین
امیدوارم که موفق باشین
چون بنده نه دختر هستم که فرقی واسم حجاب داشته باشه یا نه
و دوم اینکه بنده متأهل هستم ( اینو مطمئنم توی هیچ کدوم از تاپیکها نگفتم ! )
بنابر این نیازی هم ندارم روی خا نومها رو با حجاب یا بی حجاب ببینم![]()
ببخشیدا ولی کی گفته اینا الگو هستن.خیلی عذز میخام ادم چقدر باید خر باشه که از یه بازیگر تقلید کنهالگو های ما رو باش!!!!!!!!!!!!
تا کی سکوت............؟؟!
![]()
![]()
lشما هم موفق باشی
در ضمن اینجا ایرانه و یه وقتایی پسرا هم باید حجاب داشته باشن(چون ایرانه دیگه)البته شما که خااارجی
fاینجور که میبینم شما خاااارج تری
چه ربطی به جواب من داشت؟؟؟؟
چه ربطی به جواب من داشت؟؟؟؟
اینا الگوی خیلی از جوونای ما هستن ،شک داری؟ببخشیدا ولی کی گفته اینا الگو هستن.خیلی عذز میخام ادم چقدر باید خر باشه که از یه بازیگر تقلید کنه
اگه خودتون تاپیکی که زده شده رو میخوندید میفهمیدید که صحبت از حجاب تو قران بود!!! نه سنت و ... منم رو حساب همون ایاتی که به عنوان اثبات اورده بودن جواب دادم!!!!!!!!!!!!!!!!
ما فقهمون رو از 3 منبع میگیریم کتاب-سنت-عقل البته اجماع هم هست که فی نفسه حجت محسوب نمیشه پس نبودن حکمی تو قرآن دلیل بر نبودنش نیست مثلا در قرآن حرفی از نماز آیات زده نشده ولی به اجماع تمام علمای اهل سنت و شیعه واجبه یا خمس فقط در مورد غنائم جنگی توضیح داده شده حجاب مو هم در روایات به تواتر اومده و شکی توش نیست
این خمری که سینه رو نمیپوشونده سر رو هم همینطور پس به چه دردی میخورده؟؟؟
منظور این آیه در تکوینه نه در تشریع چون بعدش میگه قد تبین الرشد![]()
شما یه بار دیگه پست منو بخون بد نیست!!
من نميدونم بعضي ها چرا آيه رو هر طوري ك دوست دارن واسه دل خودشون تفسير ميكنن...
در آیه 31 از سوره نور، خداوند به زنان مسلمان دستور می دهد که پوششهای خود را بر روی گریبان هایشان بیاندازند.[1] " خمر" که در این آیه آمده است به معنای «لباسی است که زن با آن، سر و سینه خودش را بپوشاند»[2]. که ظاهرا چیزی شبیه مقنعه یا بزرگتر از آن است.
در آیه 33 سورۀ احزاب خداوند نیز می فرماید:
« اى پیامبر، به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو كه چادر خود را بر خود فرو پوشند. این مناسبتر است، تا شناخته شوند و مورد آزار واقع نگردند. و خدا آمرزنده و مهربان است.»[3]
براى جلباب که در این آیه آمده است، دو معنا ذكر شده است:
1- پوششى كه سر و گردن و بالاتنه را مىپوشاند (مقنعه).
2- چیزى كه تمام بدن را بپوشاند (چادر).اگر كسى بتواند به شكل صحیح از چادر استفاده كند، مسلماً چادر حجاب برتر است زیرا حكمتهاى حجاب در چادر بیشتر یافت مىشود، گرچه پوشیدن چادر واجب نیست. حجاب منحصر در چادر و حتى مانتو نیست، بلكه هر لباسى كه غیر از وجه و كفین (دستها تا مچ) را بپوشاند و موجب تحریك و جلب توجه نامحرم نگردد كافى است ولى باید توجه داشت كه همان طور كه بقیه واجبات داراى مراتب مختلفى مىباشند حجاب نیز داراى مراتب خوب، متوسط و خوبتر است و چادر حجاب برتر بانوان محسوب مىگردد.
[1] وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُیُوبِهِن.
[2] مصطفوی، حسن، التحقیق فی کلمات القرآن الکریم،
[3] یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ.
حالا شما دلیل و جواب قانع کننده ای برای اینها داری بفرما اگه نه که هیچ!!اها یعنی هرکی چادری نیست رفته خودشو نمایش بده؟؟
لطفا بفهمید چی میگید و چی رو کپی میکنید!!
پوشش اعراب به این شکل بوده که برای جلوگیری از تاثیر مخرب تابش افتاب مجبور به پوشاندن سر بودن و لباسهای گشاد میپوشیدن.
چه زن چه مرد پوششی روی سرشون بوده.
این خمری که میگی اینه. و اینجا هم صحبت از پوشش خمر برای هر مسلمان نیومده!! (اگه بود برای مردها هم باید این اجبار میشد!)
تو این ایه گفته شده خمر رو روی سینه بندازن (برای پوشش سینه) یعنی پوشش سینه ملاک بوده نه سر!!!! که اینم درسته و منطقی!
درمورد ایه بعدی هم که اینطور تفسیر کردید همینطوره!
پوشش اعراب اینطور بوده. و روی سخن این هم با زنان پیامبره!! نه همه!!!! وگرنه میگفت زنان مسلمان!! دلیلشم واسه اینه که بواسطه زن پیامبر بودن مورد ازار بقیه قرار نگیرن. یعنی میخواستن که مشخص نشه زن پیامبره! نه اینکه پوشش برتر باشه و نه اینکه اصلا کسی نبینتشون!!!!
درمورد حق الناس و .. هم که گفتید باز هم بیربط بود! چون اون زمان پوششهای بد هم بود و تو همون زمان قران تازه اومد و اسلام تبلیغ شد! پس این هیچ مشکلی با ظلم به قران و این حرفا نداره و تو قران هم اومده "لا اکراه فی الدین" یعنی اجباری برای کسی نیست و کاملا شخصیه!!
یعنی میخوای بگی اینهارو خودت نوشتی؟؟؟ باریکلا!!!!چرا فك ميكنيد هميشه حرفاي حقيقت كپي پيست ميشه؟؟؟؟
واقعا شمانميدونيد كه بي حجابي حق الناسه؟؟
لااكراه في الدين...خب ادامه آيه هم بگيد....!!!!!
لا اكراه في الدين قد تبين ارشد....
تقلید تو هر چیز و از هرکسی همینطوره!!ببخشیدا ولی کی گفته اینا الگو هستن.خیلی عذز میخام ادم چقدر باید خر باشه که از یه بازیگر تقلید کنه
یه همچین صحبت هایی وقتی معنی داره که حجاب ممنوع باشه نه تو کشوری که اجباریه که اتفاقا بدترین دشمن حجاب همین اجباری بودنشه که باعث شده ارزش واقعیشو از دست بده و لوث بشهبستن چشم بر روي «حرام» صد دريچه به روي «باغ معني» و بوستان كمال ميگشايد. قهرمان كسي است كه بر هوسهاي شيطاني و وسوسههاي ابليسي غالب آيد. و ... شيعه كسي است كه آن چنان زندگي كند كه بتواند سربلند و با عزت، به روي محمد و علي و فاطمه عليهم السلام بنگرد. اينك اين شما، و اين پایگاه «برترين حجاب»...
در پناه چادر خاکی مادرمان فاطمه زهرا سلام ا...علیها
حديث حجاب....
![]()
رسول اكرم صلي الله عليه و آله و سلم فرمود : در آخر امت من زناني پيدا مي شوند كه در عين لباس پوشيدن لخت و عريان هستند ...
اميرالمؤمنين علي عليه السلام: يظهر في آخر الزمان و هو شر الازمنه نسوه كاشفات عاريات متبرجات خارجات من الدين داخلات في الفتن مائلات الي الشهوات مسرعات الي اللذات مستحلات للمحرمات في جهنم خالدات
در آخر الزمان كه بدترين زمانها مي باشد زنهايي هستند كه پوشيده ي لخت هستند داراي زينت آلات هستند از دين خارج ولي در فتنه قرار گرفته اند ميل به شهوات و اميال نفساني هستند براي رسيدن به لذت دنيا سرعت مي گيرند حرامها را حلال مي دانند كه اين چنين زناني هميشه در جهنم خواهند ماند.
رسول اكرم صلي الله عليه و آله و سلم: سيكون في آخر امتي رجال يركب نساءهم علي سروج الرجال يركبون علي المياثر حتي ياتوا ابواب المساجد نساوهم كاسيات عاريات علي رؤوسهن كاشنمه البخت البحاف لايجدن ريح الجنه فالعنوهن ملعونات.
در آخر امت من مرداني پيدا مي شوند كه زنهايشان همچون مردها بر روي زينها سوار مي شوند ،در آن زمان مردان بر روي چيزهايي سوار مي شوند كه چرخ دارد (وسائل نقليه چون ماشين و موتور) و تا درب مساجد مي روند .زنانشان در عين لباس پوشيدن لخت و عريان هستند و بر روي سرهايشان چيزي مانند كوهان (شتر و يا استران لاغر) است انها عطر بهشت را هم نمي شنوند آنها را لعنت كنيد كه از رحمت خدا دورند.