جواب خیانت؟؟؟

gol_bahar

عضو جدید
سلام دوستان خوبم.
اگه کسی به شما خیانت کنه ، چه طوری جوابش رو می دهید؟
چه خیانت در عشق و چه خیانت در دوستی( نه فقط دوستی با جنس مخالف،به طور کل دوستی)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنی خیانت کرده ؟
عزیزم، تو مهربان باش و بمان
با همون دل پاک، همچنان قلبت سفید باشه
دوستش بدار کماکان( ببین، نمیگم جنس مخالف باشه حتمن، دوتا دوست دارم که از ته دلم دوستشون دارم، عاشقشونم، هر جفتشونم پسرن، مثل خودم، پس مخالف نیستن )

تو دوستیت بیشتر دقت کن
ببین واقعن خیانت کرده ؟

شاد باش و مهربان

Dr ehsan

عضو جدید
اول ناراحت می شم بعد کمی فکر می کنم بعد درک می کنم و لذت می برم!
درک می کنم که مثلاً اندازه اون دوست همون بوده! یا مثلاً این کار او عکس العمل طبیعیه یک انسان عادی به فلان عمل من بوده! یا مثلاً .... وقتی درک کردی لذت میبری
از درک کردن از این که به یاد میارم خدا هیچوقت ترکم نمی کنه حتی اگر گاهی اصلاً او رو نبینم.
شاید به نظرتون شعار یا مسخره بیاد ولی باور کنید اگر هر چیزیو تو این دنیا از این دید ببینی که علت و قانونی داره و از اون قانون تخلف نمی کنه واقاً لذت بخش می شه
لذت درک خیانت از غم خیانت خیلی خیلی بزرگتره
سعی کن همه رو درک کنی :biggrin:
;)

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز گذشت
امروز می گذرد
فردا هم خواهد گذشت
در میان اینهمه گذشت ما هم باید بگذریم
بازم دوسش دارم می بخشمش سعی میکنم خیانتشو فراموش کنم میدونم که میتونم چون بدی ادما زود از یادم میره:gol:

zorita

عضو جدید
موضوع این نیست که ببخشمش یا نه
موضوع اینکه چه جوری با خیانتش کنار بیام
اگه بتونم درکش کنم یعنی اگه خودمم بودم همین کارو می کردم یا نه شاید اون وقت بتونم خیانتشو فراموش کنم و بازم باهاش دوست باشم ولی اگه درکش نکنم اون وقت دلم می خواد از زندگیم حذفش کنم یعنی عوض اینکه خیانتشو فراموش کنم وجود خودشو فراموش می کنم.

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی فکر می کنی نمی شه کسی که بهت خیانت کرده رو از زندگیت حذف کنی؟

sma519

کاربر بیش فعال
؟

؟

من نمی بخشم ولی ترکش میکنم گویی که اصلا" ارزشی برام نداشته . این طوری احساس پشیمانی نمیکنه ؟
خودتو بذار جای اون بعد جواب بده !!! ;)

tfsrl

عضو جدید
سلام دوستان خوبم.

سلام اگه ازخيانتش مطمئن باشم تركش ميكنم وهيچ وقت اسمش رو نميارم حالا ميخواد هركي باشه .بزرگترين مجازات ترك كردنه.

sina1

عضو جدید
وقتی تو فکر کنی خیانت کرده ولی اون بگه این اسمش خیانت نیست اونوقت باید چیکار کرد؟
(حالا هرچی)

• Like
واکنش ها: vahm

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم.
شخصا جوابش رو نمیدم چون قدرت من محدوده اما قدرت پروردگار نامحدود!
من حساب و سرنوشت اون طرف رو به دستان ایزد توانا میسپارم چون معتقدم هر کاری اون فرد در حق من کرده باشه یه روزی دنیا سرش میاره اونهم با سودش چون این دنیا اونقدر مهربون نیست که خیلی مسائل رو بتونه فراموش کنه.

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو فکر کنی خیانت کرده ولی اون بگه این اسمش خیانت نیست اونوقت باید چیکار کرد؟
(حالا هرچی)

باید بزنی تو سرش تا دوتا شه اونوقت شاید بفهمه چیکار کرده :w12:

sina1

عضو جدید
خوبه یادم باشه تو مراحل سخت زندگی ازت کمک بگیرم:biggrin:

• Like
واکنش ها: vahm

عطیه 67

عضو جدید
من همیشه از اشتباه کردن می ترسم برا همینم با وجود ناراحتی تمام واگذار می کنم به خدا تا خودم اشتباه بزرگتری تو انتقام نکنم !;)

narges_delangiz

عضو جدید
مطمئنی خیانت کرده ؟
عزیزم، تو مهربان باش و بمان
با همون دل پاک، همچنان قلبت سفید باشه
دوستش بدار کماکان( ببین، نمیگم جنس مخالف باشه حتمن، دوتا دوست دارم که از ته دلم دوستشون دارم، عاشقشونم، هر جفتشونم پسرن، مثل خودم، پس مخالف نیستن )

تو دوستیت بیشتر دقت کن
ببین واقعن خیانت کرده ؟

آره واقعا باید دقت کرد
یه وقتایی میشه که اون خیانت رو نمی تونی ببخشی انقدر که واست غیر منتظره هست
اینو خودم تجربه کردم و اینی که میگم راجع به همجنس خودمه که 3سال فکر میکردم صمیمی ترین دوستمه، بدیاش - حتی کوچکترین خیانت هاشو براحتی میبخشیدم چون دوسش داشتم تا جایی رسید که چهره واقعیش رو نشون داد خیانتی که اصلا قابل بخشش نبود تا جایی که داشتم از حرص این موضوع اذیت میشدم تا اینکه یکی بهم گفت ببخشش نه به این خاطر که او نیازمند بخشش توست بلکه به این خاطر که تو خود محتاج آرامشی
و الانه که میفهمم تو این 3سالی که باهاش دوست بودم هیچ آرامشی نداشتم و فقط باور کرده بودم که بهترین دوستمه اما الان که جدا شدم میفهمم آرامش یعنی چی و تو عمرم اشتباه به این بزرگی نکرده بودم که به خاطر یه دوست هرکاری حاضر باشم بکنم اما اون هیچی از دوستی ندونه
به نظر من دو جنس مخالف و یا حتی دو پسر هیچ وقت همچین خیانتی رو در حق هم نمیکنن