جواب خیانت؟؟؟

pishoo

عضو جدید
سلام دوستان خوبم.
اگه کسی به شما خیانت کنه ، چه طوری جوابش رو می دهید؟
چه خیانت در عشق و چه خیانت در دوستی( نه فقط دوستی با جنس مخالف،به طور کل دوستی)
وقتی فهمیدم بهم خیانت شد کلی گریه کردم ولی فقط جواب یه سوال و می خواستم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی بعد واگذار کردم به خدا همچین خیانت ببینه!!!!!!!!:w14::w42::w14:

bahar_nice

عضو جدید
نبخشم چی کار کنم؟!؟!؟ اما اگه بخوام هم نمیتونم فراموش کنم:(:(:(

وقتی میخی رو به دیوار کوبیدی دیگه کوبیدی اگه درش هم بیاری جای میخ برای همیشه می مونه

آگرین

عضو جدید
دیگه دوست ندارم ریخشو ببینم ، اصلا از آدمهای خیانتکار خوشمممممممم نمیادددد:mad:...همین...
به این سادگی:biggrin:

tavan

عضو جدید
بی خیالش می شم :mad:، می فهمم ارزش اعتمادم رو نداشت:mad::confused:، به هیچ عنوان هم نمی بخشمش .:mad:

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهش میکنم
سنگ دلا چرا دگر جور و جفا نمی کنی
جور و جفا بکن اگر مهر و وفا نمی کنی
زخمه دگر بزن اگر خسته دوا نمی کنی
هر چه کنی بکن بتا زان که خطا نمی کنی
اگه ایجوری خوشحاله و اروم می شه من فدای 1 تار از زلفش

noosh_l

عضو جدید
ای خداوند یکی یار جفا کارش ده
دلبر عشوه گر سرکش خونخوارش ده
چند روزی ز پی تجربه بیمارش کن
با طبیبان دعاپیشه سر و کارش ده
تا بداند که شب ما به چه سان میگذرد
درد عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای خداوند یکی یار جفا کارش ده
دلبر عشوه گر سرکش خونخوارش ده
چند روزی ز پی تجربه بیمارش کن
با طبیبان دعاپیشه سر و کارش ده
تا بداند که شب ما به چه سان میگذرد
درد عشقش ده و عشقش ده و بسیارش ده
واقا" زیبا بود مرسی
ببخشید من تشکرم کار نمی کنه یکی طلبت

pishoo

عضو جدید
بی خیالش می شم :mad:، می فهمم ارزش اعتمادم رو نداشت:mad::confused:، به هیچ عنوان هم نمی بخشمش .:mad:
آدم بی خیال میشه ولی اون زخمی که تو روحش و قلبش بوجود آومده رو چیکار باید کرد؟
اون دروغایی که یه موقع براش حجت بوده و الان مثل خوره داره روانش و می خورن چی میشه؟ اون انرژی که گذاشتی و همش به باد رفت پس چی؟:cry:

tavan

عضو جدید
آدم بی خیال میشه ولی اون زخمی که تو روحش و قلبش بوجود آومده رو چیکار باید کرد؟
اون دروغایی که یه موقع براش حجت بوده و الان مثل خوره داره روانش و می خورن چی میشه؟ اون انرژی که گذاشتی و همش به باد رفت پس چی؟:cry:
واسه اینا که گفتی هیچ وقت جایگزین پیدا نمی کنی، یعنی من پیدا نکردم ، اینا تاوان عشقه :cry: .

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام دوستان خوبم.
اگه کسی به شما خیانت کنه ، چه طوری جوابش رو می دهید؟
چه خیانت در عشق و چه خیانت در دوستی( نه فقط دوستی با جنس مخالف،به طور کل دوستی)

خب کسی جرات نمیکنه...

همه میدونند امیر اگر با کسی بد بشه....همه جوره کوبیده وله و لورده خواهد شد....

;)

panteaa

عضو جدید
نمیدونم چرا ولی خیلی سخته ادم از نزدیکترین دوستاش رکب بخوره.من که با ناباوری مثل ادمای بهت زده فقط نگاشون میکنم و بعدشم که دپرس میشم :crying::wallbash:بعدشم یه بلایی سرش میارم که بیاد بگه اشتباه کردم انقدر بیاد دنبالم که شاید تازه دلم براش بسوزه:neutral::w08:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشون ميدم فراموشش كرده ام ولي چون نميتونم تا آخر عمر به يادش ميمونم :cry:

tavan

عضو جدید
خب کسی جرات نمیکنه...

همه میدونند امیر اگر با کسی بد بشه....همه جوره کوبیده وله و لورده خواهد شد....

;)
امیر جان همه چیز که با زور نمیشه ، وقتی طرف زد دلتو شیکوند دیگه چی رو می خوای با زور درست کنی ؟

alitaheripak

عضو جدید
خواستم خدمت خانمها و آقایون محترم عرض کنم که جواب خیانت همیشه هم اینقدر پروانه ای نیست. گاهی وقتا هم اینجوریه:

هر انساني چه مرد وچه زن از خيانت در زندگي مشترك متنفره و افراد مختلف با توجه به تربيت اجتماعي شان ,عكس العملهاي متفاوتي رو نسبت به طرف خيانتكار نشون ميدن .به تصاوير نگاه كنيد بقيه ماجرا دستگيرتون خواهد شد.

عكس العمل خانمي نسبت به خيانت شوهرش اين بود كه يك آگهي با نام "سگ گمشده"چاپ كرد و آنرا در بين دوستان و محله خود پخش نمود. قشمتي از مضمون آگهي اين است:

"سگ گمشده"

او(استيون) آخرين بار در يك دوربين مخفي (كار گذاشته شده )مشغول خيانت به همسرش وداشتن رابطه (جنسي)با بهترين دوست زنش ديده شده است.

اين خانم كه از خيانت همسرش عصباني بود با رنگ بر روي ماشين او نوشت:

اميدوارم (آن زن) ارزشش رو داشته باشه!!

خانمي ديگر كه فوق العاده از خيانت همسرش (ويا دوست پسرش) عصباني بود باپرداخت هزينه اي نسبتا زياد,

نوشته پارچه اي رو به دنباله يك هواپيماي اجاره اي بسته و آنرا بر بالاي يك اجتماع بزرگ شهرشان در

انگليس با اين مضمون به نمايش در آورد:

بالاي عكس دست راست : (( اسكات كلي , ...............اش خيلي كوچك است!!))

خانم ديگري پس از آگاهي از خيانت شوهرش, اول اساس و لباسهاي او را از خانه بيرون انداخت و بعد هم با
رنگ اسپري روي گاري حامل اثاثيه نوشت: شوهر خيانت كار!

اين خانم كه از خيانت همسرش عصباني بود با رنگ بر روي ماشين او نوشته است:
حرامزاده اميدوارم (آن.....) ارزشش رو داشته باشه!!

خانمي هم با رنگ بجان ماشين شوهر خيانت كار افتاد....و واقعا افتاد

اين يكي ............ .واقعا مرد خيانت كار شانس آورد موقع عمليات خانم عصباني , اونجا حضور نداشت والا يكي
از اين كلنگ ها روي سر اون فرود ميآمد....!!
خانم كه از خيانت دوست پسرش بسيارعصباني شده بود اول اين بلايي رو كه ميبينيد به سر ماشين دوست پسرش آورد و بعد هم يادداشتي از قبل آماده شده اي رو بصورت تابلو در محل و دركنار ماشين نصب كرد...!!

سلام استيون!
حالا توجهت رو جلب كردم؟
من همه چيز رو درباره اون دختره ميدونم. تو يك آدم كثيف , آب زير كاه,هرزه و.... هستي!
همه چيز روي نوار ضبط شده!(راه انكاري نيست.)
من هزينه اين تابلو رو هم از حساب بانكي مشتركمان پرداخت كردم.
(اينم براي اينكه بيشتر بسوزي.)

آقايان مواظب باشيد با يك همچون صحنه اي مواجه شديد ديگه زحمت خونه رفتن و توضيح دادن و.... رو به خودتون نديد. چون دل شير ميخواد با يك همچون خشمي مواجه بشيد

دوشس

عضو جدید
اول غصه مي خورم وتا چند روز ذهنم مشغوله.... بعدش واسه هميشه فراموشش مي كنم...... ;)