**جزوه های آزمون ارشد معماری**

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سری جدید سوالات درک عمومی مرکز معماری

سری جدید سوالات درک عمومی مرکز معماری

قسمت اول سری دوم تست درک

سوال فوری
بچه های mr. cop کیه؟
من تهران نیستم از پسرخاله م التماس کردم بره هنرهای زیبا برایم جزوه کپی بگیره. بنده خدا رشته ش معماری نیست. کلی گیج شده
یه لیست دادم اینا را می خام مخصوصن یکیشو که خیلی تاکید کردم.
اونجا بهش گفتن اینو نداریم به جاش مال mr. cop را ببر
کیه؟ جزوش خوبه؟
تو رو خدا زود جوابمو بدین
ممنون
البته من با همه نظر آنیتا جون موافق نیستم و درواقع مزایا و معایبی داره. مزیتش اینه که چون کپیش خیلی شیک و مو به مو هستش پس می تونه جایگزین بشه. چون کپیه دلیلشو نمی دونه و نمیتونه سوالاتو جواب بده که خب تو که کلاس نمی خوای بری جزوس دیگه. بدیشم اینه که چون روند copification حداقل یه ترم وقت میبره جزوهه آپدیت نیستش. با یه مثال روشنت کنم. سروش نیا مث kitkat طباطبایی مث تک تک مینو که کپی همونه ولی کیفیتش زمین تا آسمون......
فکر کنم منظورشون سید جواد طباطبایی بوده ایستایی ... مثل این که خیلی از روی کارای استاد سروشنیا کپ زده برا همین این لقب رو گرفته...
شناسایی درسته احتمالا
دقیقا منم همینجوری فک میکنم. نه بگو نگیره بدرد نمیخوره. من تابستون کلاسشو میرفتم جلسه سوم کنسل کردم. کپ که مال یه دیقشه بگو خود طوطی. ولی برعکس سروشنیا که همه چی رو اصولی و پایه ای چیزفهمت میکنه این یکی همش میگه حفظ کنین. نگیرش اصن خوب نیس
باز خوش به حال تو که جلسه سوم فهمیدی. من قبل ز اینکه با اصل کاری آشنا بشم دو سال پیش گول تبلیغات یه موسسه گندو خوردم رفتم کلاسش تا تهش رفتم به امید اینکه شاید جلسه بعد یه چیزی دستگیرم بشه. اما نشد که نشد. تفاوتشون از اینجا بگم تا کجاست........

پیوست ها

• معماری1.pdf
    433.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار دیگه از سوالا یدرک استقبال نمیشه. بیخیالش بشم بزنم تو کار یه چیز دیگه؟
سارا جونم آجی جونم ملاکت تعداد تشکرا نباشه. یادته با هم چه قراری گذاشتیم؟ تو فک کن حتی یه نفر تو یه جای ایران ممکنه از این استفاده کنه تو واسه همون یه نفر بگذار. البته هر کی ندونه من خوب می دونم چقدر سرت شلوغه. بچه ها سارای عزیز نصفه وقت هر روزشو می گذاره سفارشای جزوه ها رو انجام بده. روزی 10-15 نفر با پیام خصوصی ازش درخواست دارن. خیلی ماهه به خدا. ای کاش من هم یک سارا بودم:redface: البته این دختره ته روابط عمومیه لامصب

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیوست ها

• 37-High Rise Buildings(1st part)_.pdf
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم به نظرت اینو بخونیم دیگه نیازی نیست فصل 3 ساختمان های بلند گلابچی رو بخونیم؟

چی بگم؟ این جزوه ایه که دکتر سروش نیا سر کلاسش میده دیگه ریسکش با خودتون که کتابو بخونین یا جزوه رو

n.b1987

عضو جدید
be nazareton j msde???shoma razi bodin?

من زیاد به حافظه ام اطمینان ندارم.اگه بخوای حفظ کنی - یعنی از رو ویژگی هاشون یاد نگیری- صرفا برای حفظ کردن، البته بعد از خوندن جواب می ده،یعنی فعلا که راضی ام :w16:

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehrnaz12321

عضو جدید
سلام خیلی خیلی ازتون ممنونم . مرسی
برای کتاب های مدیریت هم چنین امکاناتی رودارین؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال یک جزوه یا خلاصه از کتاب تاسیسات مکانیکی سلطان دوست میگردم که خوب باشه و همین طور میخواستم ببینم کتاب زیبایی شناسی خلاصه چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان حزوه دکتر خوشنویس برا درک کسی نداره عایا؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من چند تا سوال دارم البته باید ببخشید
1-بچه ها کسی جزوه جدید مانا قابوسی را نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-کسی خلاصه از کتاب از زمان تا معماری منوچهر مزینی را نداره؟
3-و همین طور خلاصه یا جزوه ای از کتاب معماری غرب بانی مسعود؟؟؟؟
4-من کتاب فیزیک ساختمان 3 نور را ندارم به نظرتون چه جزوه ای را بخونم که برا مبحث نور کامل باشه و ارزش خوندن داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من چند تا سوال دارم البته باید ببخشید
1-بچه ها کسی جزوه جدید مانا قابوسی را نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-کسی خلاصه از کتاب از زمان تا معماری منوچهر مزینی را نداره؟
3-و همین طور خلاصه یا جزوه ای از کتاب معماری غرب بانی مسعود؟؟؟؟
4-من کتاب فیزیک ساختمان 3 نور را ندارم به نظرتون چه جزوه ای را بخونم که برا مبحث نور کامل باشه و ارزش خوندن داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
واسه جزوه نور جزوه ایزدی و قیابکلو میگن خوبه.
اما واسه خلاصه ها و جزوه قابوسی. فک نمیکنم زیاد تغیر کرده باشه جزوه ش. من یه قسمتایی از اولای جزوه رو داشتم واسه پارسال بود. با جزوه اینجا مقایسه کردم فرق چندانی نداشت. دیگه نرفتم دنبال جدیدش. باید نکات کتابا رو خودت بخونی. چون جزوه کامل کامل نیست. از هرچیزی یه خلاصه گفته. پس جزوه رو بخون بعد کتابو بردار نکات مهمشو هایلایت کن. اینجوری خیالت راحت تره. چون هر جزوه یی بخونی باز ناقصه. حتی اگه جدید باشه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه جزوه نور جزوه ایزدی و قیابکلو میگن خوبه.
اما واسه خلاصه ها و جزوه قابوسی. فک نمیکنم زیاد تغیر کرده باشه جزوه ش. من یه قسمتایی از اولای جزوه رو داشتم واسه پارسال بود. با جزوه اینجا مقایسه کردم فرق چندانی نداشت. دیگه نرفتم دنبال جدیدش. باید نکات کتابا رو خودت بخونی. چون جزوه کامل کامل نیست. از هرچیزی یه خلاصه گفته. پس جزوه رو بخون بعد کتابو بردار نکات مهمشو هایلایت کن. اینجوری خیالت راحت تره. چون هر جزوه یی بخونی باز ناقصه. حتی اگه جدید باشه.
دوست عزیز مرسی از راهنمایت میگم تو لینک جزه ها را نداری من دانلود کنم :cry:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز مرسی از راهنمایت میگم تو لینک جزه ها را نداری من دانلود کنم :cry:
تو صفحه اول همین تاپیک هست که. همه اینا که گفتم هست. حالا چرا انقدر ناراحتی دوست خوبم؟ :smile: نگران نباش. جزوه ها خلاصه س.
این لینک نور و صوت قیابکلو با همه (تاسیسات الکتریکی) که یاشل گذاشته:http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=4114316&viewfull=1#post4114316
اینم نور ایزدی که تیکاف گذاشته:http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اری**/page35?p=5915158&viewfull=1#post5915158

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها کسی فصل هفته استاتیکه کاربردیو میتونهه عکساشو بذاره؟ :؟ کن تو تحلیل خرپا مشکل دارم.:(

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه ساختمانهای بلند دکتر سروش نیا 92

جزوه ساختمانهای بلند دکتر سروش نیا 92

قسمت دومش و دوتا نکته: یکی اینکه به تاریخش نگا کنین مال امساله ینی آپدیت آپدیت و دوم اینکه اگه دقت کنین جزوه هایی که من میگذارم پی دی اف هستش ینی همشون با اجازه خود استاده و نه اسکن کردم نه چیزی رو از جایی کش رفتم. این در جواب بعضی پیام های خصوصی گفتم اینا رو

پیوست ها

• 37-High Rise Buildings (2nd part).pdf
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 0

shima jo0on

عضو جدید
دوستان کسی فایلی چیزی نداره که کلمات زبان کنکور سالهای قبل رو یه جا داشته باشه؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
Re: **جزوه های آزمون ارشد معماری**

قسمت دومش و دوتا نکته: یکی اینکه به تاریخش نگا کنین مال امساله ینی آپدیت آپدیت و دوم اینکه اگه دقت کنین جزوه هایی که من میگذارم پی دی اف هستش ینی همشون با اجازه خود استاده و نه اسکن کردم نه چیزی رو از جایی کش رفتم. این در جواب بعضی پیام های خصوصی گفتم اینا رو

این جزوات الان خام حساب میشه دیگه؟! یا کامله؟

ars.kab90

عضو جدید
بچه ها واسه درک عمومی جزوه پارسه که قبلا گذاشته بودین کافیه؟!

بالا