جزوه عسگرى بهتره.بچه ها واسه درک عمومی جزوه پارسه که قبلا گذاشته بودین کافیه؟!
جزوه عسگرى بهتره.بچه ها واسه درک عمومی جزوه پارسه که قبلا گذاشته بودین کافیه؟!
عزیزم جواباشو ندارم. باید اینجا خودمون با همفکری بچه ها جوابو پیداش کنیمعزیزم کاش جواب این تستهارو بذاری![]()
این جزوات الان خام حساب میشه دیگه؟! یا کامله؟
یه مقاله دیگه از دکتر منصوری مدیر گروه منظر دانشگاه تهران و از طراحای اصلی سوال
سحر جان تا اونجا که من میدونم و همیشه اینجا رو بررسی میکنم....جزوه جزییات رو نذاشتی....البته شایدم من اشتباه میکنمبچه ها خیلیا پیام خصوصی میدن میگن جزوه جزییات ارتقادهنده کجاس؟ پاک شده مگه؟ من خودم نمی دونم فایلشو کجا دارم کسی اگه داره لطف کنه دوباره آپ کنه. مرسی مرسی
اوا خاک به سرم. فک می کردم گذاشته باشم. می رم می گیردم یا نهایتا دوباره از استاد می گیرم میگذارمش. خوب شد گفتی. من شرمنده همه ام که هی می گفتم گذاشتمشسحر جان تا اونجا که من میدونم و همیشه اینجا رو بررسی میکنم....جزوه جزییات رو نذاشتی....البته شایدم من اشتباه میکنم.....
من یه جزه بی کیفیت گذاشته بودم که قول دادی با کیفیتشو میذاری....ولی احتمالن دلگیریهایی که یه سری باعثش شدن باعث شد یه مدت ازمون دلخور باشی و فکر کنم یادت رفت.....البته آبجی شما خیلی واسه ما زحمت کشیدی و خیلی گلی ولی به نظرم این یکیو یادت رفته![]()
چرا گذاشته برادر من همون جزوه سینا شریفی نیست مگه؟؟؟؟اوا خاک به سرم. فک می کردم گذاشته باشم. می رم می گیردم یا نهایتا دوباره از استاد می گیرم میگذارمش. خوب شد گفتی. من شرمنده همه ام که هی می گفتم گذاشتمش![]()
چرا گذاشته برادر من همون جزوه سینا شریفی نیست مگه؟؟؟؟
اوا خاک به سرم. فک می کردم گذاشته باشم. می رم می گیردم یا نهایتا دوباره از استاد می گیرم میگذارمش. خوب شد گفتی. من شرمنده همه ام که هی می گفتم گذاشتمش![]()
چرا گذاشته برادر من همون جزوه سینا شریفی نیست مگه؟؟؟؟
پویان جان اونو من گذاشتم که خیلی بی کیفیته.....البته مال دکتر سروش نیا عزیزه که آقای شریفی چون به بچه هاش داده نوشته کارگاه شریفی که سحر خانم با معرفت گفت من با کیفیتشو میذارم
صفحه ی 89 سفیده...مشاهده پیوست 178737سلام .
میخواستم خواهش کنم اگه کسی میتونه صفحات 84 تا 89 کتاب پارادایم های پردیس رو برام عکس بگیره بذاره .
ممنون میشم
مبحث 19دوستان راهنمای مبحث 19 از کجا میشه دانلود کرد؟ قبلا توی باشگاه آپلود نشده؟
کتابی به نام معماری و روشنایی(جزوه نه کتاب) داره شاهین حیدری که از انتشارات ایوان خانه یا انقلاب می تونید بگیرید.(160 صفحس)بچه ها کسی جزوه ای چیزی از شاهین حیدری برا تنظیم شرایط ندارههههههههههههههههههههههههههه
ممنون میشم اگه دارید بزارید
جای این پست اینجا نیست ولی من جواب دادم..همراهی عزیز بعدا این ببر تو تاپیک جزوهسلام .
میخواستم خواهش کنم یکی از صفحه های 104 و 105و 108و109و 112و113و116و117و120و121 کتاب 1 قیابکلو برام عکس بگیره بذاره .
کتاب خودم این صفحه ها چاپ نشده.
ممنون میشم
کتابی به نام معماری و روشنایی(جزوه نه کتاب) داره شاهین حیدری که از انتشارات ایوان خانه یا انقلاب می تونید بگیرید.(160 صفحس)[/QUO
مرسی دوست عزیز من شنیده بودم گویا جزوه هم داره
دوستان اکثرا با 4shared مشکل دارن واسه دانلود...ی سایت ک نیاز ب ثبت نام نداشته باشه واسه آپ کردن این جزوه بگید پلیییییز![]()
من دارم..اما حجمش ی کم زیاده اجازه بدید کمش کنم چششششم![]()