**جزوه های آزمون ارشد معماری**

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جزوات الان خام حساب میشه دیگه؟! یا کامله؟

اون قسمتی مشترکش که با جزوه پارسال خودم مقایسه کردم میشه گفت 70-80% پخته باشه چون خیلی نکته خاصی نداره که نوشتنی باشه. البته این خیلی کامل تر از مال پارساله. اصن شکلاش عوض شده و شکلای کتاب جدیدس

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقاله از دکتر منصوری دانشگاه تهران

مقاله از دکتر منصوری دانشگاه تهران

یه مقاله دیگه از دکتر منصوری مدیر گروه منظر دانشگاه تهران و از طراحای اصلی سوال

نام مقاله:معماری خارق العاده قبه سبز

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مقاله دیگه از دکتر منصوری مدیر گروه منظر دانشگاه تهران و از طراحای اصلی سوال

بچه ها خیلیا پیام خصوصی میدن میگن جزوه جزییات ارتقادهنده کجاس؟ پاک شده مگه؟ من خودم نمی دونم فایلشو کجا دارم کسی اگه داره لطف کنه دوباره آپ کنه. مرسی مرسی

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها خیلیا پیام خصوصی میدن میگن جزوه جزییات ارتقادهنده کجاس؟ پاک شده مگه؟ من خودم نمی دونم فایلشو کجا دارم کسی اگه داره لطف کنه دوباره آپ کنه. مرسی مرسی
سحر جان تا اونجا که من میدونم و همیشه اینجا رو بررسی میکنم....جزوه جزییات رو نذاشتی....البته شایدم من اشتباه میکنم:razz:.....
من یه جزه بی کیفیت گذاشته بودم که قول دادی با کیفیتشو میذاری....ولی احتمالن دلگیریهایی که یه سری باعثش شدن باعث شد یه مدت ازمون دلخور باشی و فکر کنم یادت رفت.....البته آبجی شما خیلی واسه ما زحمت کشیدی و خیلی گلی ولی به نظرم این یکیو یادت رفته:D

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
سحر جان تا اونجا که من میدونم و همیشه اینجا رو بررسی میکنم....جزوه جزییات رو نذاشتی....البته شایدم من اشتباه میکنم:razz:.....
من یه جزه بی کیفیت گذاشته بودم که قول دادی با کیفیتشو میذاری....ولی احتمالن دلگیریهایی که یه سری باعثش شدن باعث شد یه مدت ازمون دلخور باشی و فکر کنم یادت رفت.....البته آبجی شما خیلی واسه ما زحمت کشیدی و خیلی گلی ولی به نظرم این یکیو یادت رفته:D
اوا خاک به سرم. فک می کردم گذاشته باشم. می رم می گیردم یا نهایتا دوباره از استاد می گیرم میگذارمش. خوب شد گفتی. من شرمنده همه ام که هی می گفتم گذاشتمش:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوا خاک به سرم. فک می کردم گذاشته باشم. می رم می گیردم یا نهایتا دوباره از استاد می گیرم میگذارمش. خوب شد گفتی. من شرمنده همه ام که هی می گفتم گذاشتمش:redface:
چرا گذاشته برادر من همون جزوه سینا شریفی نیست مگه؟؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

دشمنت شرمنده سحر جان.....این حرفتا چیه.....ما باید شرمنده باشیم که همش تو زحمت میندازیمت خواهر گلم.........با این همه جزوه که درخواست داریم طبیعیه یادت بره....اشکالی نداره.....بازم تشکر از تمام زحمات بی دریغت:gol::gol:
چرا گذاشته برادر من همون جزوه سینا شریفی نیست مگه؟؟؟؟

پویان جان اونو من گذاشتم که خیلی بی کیفیته.....البته مال دکتر سروش نیا عزیزه که آقای شریفی چون به بچه هاش داده نوشته کارگاه شریفی که سحر خانم با معرفت گفت من با کیفیتشو میذارم:D

shematik

عضو جدید
پویان جان اونو من گذاشتم که خیلی بی کیفیته.....البته مال دکتر سروش نیا عزیزه که آقای شریفی چون به بچه هاش داده نوشته کارگاه شریفی که سحر خانم با معرفت گفت من با کیفیتشو میذارم

من کتاب جزییات رو کامل خوندم.اینایی که تو این جزوه نوشته رو بهشون دقت نکرده بودم:D..
یعنی این جزوه رو نکات مهم کتاب تاکیید کرده؟وبقیه مطالب زیاد مهم نیست؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

پیوست ها

• paradaym.rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 0

gholamsagi

عضو جدید
بچه ها مرسی بابت جزوات و مرسی بابت لطف بی دریغتون!
می گم احیانن هیچ کدوم از دوستان هست جروات زیر رو داشته باشه؟
جزوه کامل نور و صوت و تاسیسات مکانیکی ایزدی که همه ی مطالب رو پوشش بده.
جزوه ی کامل مصالح و عناصر جزییات از بسته ی آکادمی معماری که تازه منتشر شده.
و مجموعه تست جهان فرشید فقیهی.
ممنونم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی جزوه ای چیزی از شاهین حیدری برا تنظیم شرایط ندارههههههههههههههههههههههههههه
ممنون میشم اگه دارید بزارید

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان راهنمای مبحث 19 از کجا میشه دانلود کرد؟ قبلا توی باشگاه آپلود نشده؟
مبحث 19
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اری**/page32?p=5870292&viewfull=1#post5870292

راهنمای مبحث 19
http://seyedmms.loxblog.com/post/22/راهنمای%20مبحث%2019%20بخش%201.htm
http://seyedmms.loxblog.ir/post/24/راهنمای%20مبحث%2019%20بخش%202.htm

اينم راهنماش دوست جونا! اون موقع حواسم پرت بود!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sorooshalish

عضو جدید
بچه ها کسی جزوه ای چیزی از شاهین حیدری برا تنظیم شرایط ندارههههههههههههههههههههههههههه
ممنون میشم اگه دارید بزارید
کتابی به نام معماری و روشنایی(جزوه نه کتاب) داره شاهین حیدری که از انتشارات ایوان خانه یا انقلاب می تونید بگیرید.(160 صفحس)

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام .
میخواستم خواهش کنم یکی از صفحه های 104 و 105و 108و109و 112و113و116و117و120و121 کتاب 1 قیابکلو برام عکس بگیره بذاره .
کتاب خودم این صفحه ها چاپ نشده.
ممنون میشم
جای این پست اینجا نیست ولی من جواب دادم..همراهی عزیز بعدا این ببر تو تاپیک جزوه:)
مشاهده پیوست 179095
مشاهده پیوست 179096

مشاهده پیوست 179097
مشاهده پیوست 179098

مشاهده پیوست 179099
مشاهده پیوست 179100

مشاهده پیوست 179104
مشاهده پیوست 179105

مشاهده پیوست 179106
مشاهده پیوست 179107

پیوست ها

• DSC02772.jpg
    DSC02772.jpg
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02773.jpg
    DSC02773.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02775.jpg
    DSC02775.jpg
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02776.jpg
    DSC02776.jpg
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02777.jpg
    DSC02777.jpg
    18.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02778.jpg
    DSC02778.jpg
    23.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02779.jpg
    DSC02779.jpg
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02780.jpg
    DSC02780.jpg
    21 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02783.jpg
    DSC02783.jpg
    13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC02785.jpg
    DSC02785.jpg
    21.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اکثرا با 4shared مشکل دارن واسه دانلود...ی سایت ک نیاز ب ثبت نام نداشته باشه واسه آپ کردن این جزوه بگید پلیییییز:D

ممنون دوست عزیز منم نمیتونم از اون سایت دانلود کنم این سایت http://www.picofile.com/ لطفا آپ کنین

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من دارم..اما حجمش ی کم زیاده اجازه بدید کمش کنم چششششم:)

جزوه های علی نصیری هم هست (صفحه ی دوم تاپیک مطالعه ی گروهی ارشد تکنولوژی) ... گفتم که اگه یه وقت همونا رو داشتی دوباره کاری نشه برات:D ... اون موقع که این سوالو پرسیدن دوست مون اصلا حواسم نبود بعدا یادم افتاد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/433071-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C/page2

کلا برای آپلود به نظر من مدیافایر از همه بهتره، عضویت می خواد ولی خیلی آسونو بی دردسره سرعتشم از همه ش بالاتره، این تجربه ی منه ... حالا نظر بقیه رو نمی دونم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
فصل اول درک رفتار

فصل اول درک رفتار

دوستای گلم....من اصلا نمیتونم آپ کنم اینو..خیلی حجیمه ماشالااااا حجمشم کم نمیشه:confused:
ببینید اگه ب دردتون میخوره از بقیشم عکس بذارم:(
شرمندتونم بخدا:w04::cry:
http://www.4shared.com/rar/5NU0vWxi/dark_2.html
http://www.4shared.com/rar/ZzsI3mZq/dark.html

این پست هم همه ی مباحث درک رو داره #1

kavehsafari66

عضو جدید
سلام..بچه ها فناوری نوین ساختمانی کزازی نوشته های شکل هاش اصلا واضح نیست،کسی هست که کیفیت خوبشو داشته باشه

بالا