البته من با همه نظر آنیتا جون موافق نیستم و درواقع مزایا و معایبی داره. مزیتش اینه که چون کپیش خیلی شیک و مو به مو هستش پس می تونه جایگزین بشه. چون کپیه دلیلشو نمی دونه و نمیتونه سوالاتو جواب بده که خب تو که کلاس نمی خوای بری جزوس دیگه. بدیشم اینه که چون روند copification حداقل یه ترم وقت میبره جزوهه آپدیت نیستش. با یه مثال روشنت کنم. سروش نیا مث kitkat طباطبایی مث تک تک مینو که کپی همونه ولی کیفیتش زمین تا آسمون......سوال فوری
بچه های mr. cop کیه؟
من تهران نیستم از پسرخاله م التماس کردم بره هنرهای زیبا برایم جزوه کپی بگیره. بنده خدا رشته ش معماری نیست. کلی گیج شده
یه لیست دادم اینا را می خام مخصوصن یکیشو که خیلی تاکید کردم.
اونجا بهش گفتن اینو نداریم به جاش مال mr. cop را ببر
کیه؟ جزوش خوبه؟
تو رو خدا زود جوابمو بدین
ممنون
شناسایی درسته احتمالافکر کنم منظورشون سید جواد طباطبایی بوده ایستایی ... مثل این که خیلی از روی کارای استاد سروشنیا کپ زده برا همین این لقب رو گرفته...
باز خوش به حال تو که جلسه سوم فهمیدی. من قبل ز اینکه با اصل کاری آشنا بشم دو سال پیش گول تبلیغات یه موسسه گندو خوردم رفتم کلاسش تا تهش رفتم به امید اینکه شاید جلسه بعد یه چیزی دستگیرم بشه. اما نشد که نشد. تفاوتشون از اینجا بگم تا کجاست........دقیقا منم همینجوری فک میکنم. نه بگو نگیره بدرد نمیخوره. من تابستون کلاسشو میرفتم جلسه سوم کنسل کردم. کپ که مال یه دیقشه بگو خود طوطی. ولی برعکس سروشنیا که همه چی رو اصولی و پایه ای چیزفهمت میکنه این یکی همش میگه حفظ کنین. نگیرش اصن خوب نیس
سارا جونم آجی جونم ملاکت تعداد تشکرا نباشه. یادته با هم چه قراری گذاشتیم؟ تو فک کن حتی یه نفر تو یه جای ایران ممکنه از این استفاده کنه تو واسه همون یه نفر بگذار. البته هر کی ندونه من خوب می دونم چقدر سرت شلوغه. بچه ها سارای عزیز نصفه وقت هر روزشو می گذاره سفارشای جزوه ها رو انجام بده. روزی 10-15 نفر با پیام خصوصی ازش درخواست دارن. خیلی ماهه به خدا. ای کاش من هم یک سارا بودمانگار دیگه از سوالا یدرک استقبال نمیشه. بیخیالش بشم بزنم تو کار یه چیز دیگه؟
عزیزم به نظرت اینو بخونیم دیگه نیازی نیست فصل 3 ساختمان های بلند گلابچی رو بخونیم؟
be nazareton j msde???shoma razi bodin?
من نمیتونم جزوه ی درک عمومی پارسه را دانلود کنم لطفا کمکم کنید
چی بگم؟ این جزوه ایه که دکتر سروش نیا سر کلاسش میده دیگه ریسکش با خودتون که کتابو بخونین یا جزوه رو
دوستان حزوه دکتر خوشنویس برا درک کسی نداره عایا؟؟؟؟؟؟؟
واسه جزوه نور جزوه ایزدی و قیابکلو میگن خوبه.بچه ها من چند تا سوال دارم البته باید ببخشید
1-بچه ها کسی جزوه جدید مانا قابوسی را نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-کسی خلاصه از کتاب از زمان تا معماری منوچهر مزینی را نداره؟
3-و همین طور خلاصه یا جزوه ای از کتاب معماری غرب بانی مسعود؟؟؟؟
4-من کتاب فیزیک ساختمان 3 نور را ندارم به نظرتون چه جزوه ای را بخونم که برا مبحث نور کامل باشه و ارزش خوندن داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز مرسی از راهنمایت میگم تو لینک جزه ها را نداری من دانلود کنمواسه جزوه نور جزوه ایزدی و قیابکلو میگن خوبه.
اما واسه خلاصه ها و جزوه قابوسی. فک نمیکنم زیاد تغیر کرده باشه جزوه ش. من یه قسمتایی از اولای جزوه رو داشتم واسه پارسال بود. با جزوه اینجا مقایسه کردم فرق چندانی نداشت. دیگه نرفتم دنبال جدیدش. باید نکات کتابا رو خودت بخونی. چون جزوه کامل کامل نیست. از هرچیزی یه خلاصه گفته. پس جزوه رو بخون بعد کتابو بردار نکات مهمشو هایلایت کن. اینجوری خیالت راحت تره. چون هر جزوه یی بخونی باز ناقصه. حتی اگه جدید باشه.
تو صفحه اول همین تاپیک هست که. همه اینا که گفتم هست. حالا چرا انقدر ناراحتی دوست خوبم؟دوست عزیز مرسی از راهنمایت میگم تو لینک جزه ها را نداری من دانلود کنم![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اری**/page33?p=5885327&viewfull=1#post5885327دوستان کسی فایلی چیزی نداره که کلمات زبان کنکور سالهای قبل رو یه جا داشته باشه؟
قسمت دومش و دوتا نکته: یکی اینکه به تاریخش نگا کنین مال امساله ینی آپدیت آپدیت و دوم اینکه اگه دقت کنین جزوه هایی که من میگذارم پی دی اف هستش ینی همشون با اجازه خود استاده و نه اسکن کردم نه چیزی رو از جایی کش رفتم. این در جواب بعضی پیام های خصوصی گفتم اینا رو