اااااااااااایول!!!دمت گرم!!منم جز اون همه بودمهمشو خودم خریدم....اما به همه دادم...ولی مهم اینه که خودم کپی نکردم...:دی

من آقای مدیری رو خیلی دوست دارم . ولی خوبه ایشون هم یه مقدار به بیننده هاش احترام بذاره و این همه دری وری به خورد مردم نده !من کل مجموعه ها رو خریدم وقتی قشر تحصیل کرده افتخار میکنه که کپی کرده وای به حاله بقیه!![]()
دوست عزیز اگه کارهای مدیری رو دنبال میکردی هم متوجه طنزش میشدی( نه کمدی مورد نظر شما) هم به سوژه هاش و حرفایی رو که مستقیما به حال و هوای این روزای جامعه ما داره پی میبردی!من آقای مدیری رو خیلی دوست دارم . ولی خوبه ایشون هم یه مقدار به بیننده هاش احترام بذاره و این همه دری وری به خورد مردم نده !
خداییش سریالش سر جمع 20 تا صحنه درست و حسابی و خنده دار نداره ! هیچ چیز آموزنده ای هم توش نیست !
دقیقا مثل خنده بازاره ! به هر قیمتی میخوان بیننده رو بخندونن !
در کل به نظر من لودگیه !
ببین دختریییییم (باباشاه!!)واقعا سریال مزخرف تر از این قهوه تلخ وجود نداره....همش جیغ و داد و.... اصلا خنده دارم نیست. ما کله مجموعش رو خریدیم اما من در کل شاید 2 قسمتشو کامل دیدم...

دوست عزیز اگه کارهای مدیری رو دنبال میکردی هم متوجه طنزش میشدی( نه کمدی مورد نظر شما) هم به سوژه هاش و حرفایی رو که مستقیما به حال و هوای این روزای جامعه ما داره پی میبردی!
ببین دختریییییم (باباشاه!!)
وقتی دو قسمتش رو بیشتر ندیدی چطور میتونی رو کل مجموعه نظر بدی!؟
این مجموعه یک مقدار نسبت به مجموعه های قبلی مدیری از طنز سنگین تری برخورداره ولی اگه کسی با مفهوم صحبتهای بازیگرا آشنا بشه واسش خیلی جذاب میشه!
بالاخره هر کسی سلیقه ای داره من به نظر شما هم احترام میزارم![]()
عجب بابای باحالی داری؟؟!!"با اطمینان میگم که لوس بود" چون پدرم که تماشا میکرد صداشونو میشنیدم.... همش جیغ جیغ جیغ جیغ .... داد داد داد داد !!!! هرچیزی حد داره دیگه!
عجب بابای باحالی داری؟؟!!

خدا واست حفظش کنه!!یعنی چی؟آره خدایی خیلی باحاله... مثه خودمم تازه اهل کل کل و شوخی و موزیکه (اونم نه موزیک پیرمردی یا آهنگ ایرانی).... کلی دوسش دارم!
![]()
خدا واست حفظش کنه!!![]()
ایرانی ها رو بگذار برات 10 میلیون سال نوری برات از دین حرف بزنن . . .
ولی آخه یعنی چی میاید میگید بد بود خوب نبود کپی کردم ؟
من یک لباس دیدم به درد نمیخوره اصلا خوب نیست میرم میدزدمش !!!
اگر صحبت ها برای نقد باشه فرق میکنه ولی نیست متاسفانه برای توجیه کاری زشت هست . . .
به امید روزی که منه ایرانی این جرات رو داشته باشم که برم 3 - 4 هزار دلار پول بدم و اتوکد ... بخرم![]()