توروخدا بچه ها بگید

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم خیلی گنگه هم خیلی گویا
ولی فقط باید از یه آدم بیخیال انتظار همچین حرفایی داشت

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید لیلا جان دیدم ک اونجا پیام گذاشتی.

ولی باز مطمئنم اون برا امام زمان بوده.
اما علاقه ب شما ممکنه وجود داشته باشه اما ب این متن ربطی نداره.
تنها نظر بنده بود.
موفق باشی.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

طرف دمش گرم همه رو سر کار گذاشته با این نامش :biggrin:

فقط ورداشته کپی پیست کرده!!!!از این نامه های عاشقانه نمونش توی بازار زیاده و لو رفته حالا چی واسه عشقای اسمانی چی واسه عشقای زمینی

من هی به این عشاق میگم از جاهای معتبر نامه های عاشقانه با برچسب اطمینان بخرید که این جور نشه گوش که نمیدند!!!!!!!!!

raha**

عضو جدید
بچه هافک کنم لیلا جون بیشتر گمراه شد تا راهنمایی
لیلا جون گوش کن عزیزم
بنظرم روی حساب یه متن ادم نمیتونه تصمیم بگیره که طرفش عاشقشه یا نه
این سوال رو گذشت زمان حل میکنه
شما هم زیاد بهش فک نکن اگه اون اقا واقعن اینو واسه اثبات عشقش به شما داده پس بازم میده ما که دخترمون رو از سر راه نیاوردیم با یه شعر بدیم ببرن ...فعلن فقط صبور باش.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هافک کنم لیلا جون بیشتر گمراه شد تا راهنمایی
لیلا جون گوش کن عزیزم
بنظرم روی حساب یه متن ادم نمیتونه تصمیم بگیره که طرفش عاشقشه یا نه
این سوال رو گذشت زمان حل میکنه
شما هم زیاد بهش فک نکن اگه اون اقا واقعن اینو واسه اثبات عشقش به شما داده پس بازم میده ما که دخترمون رو از سر راه نیاوردیم با یه شعر بدیم ببرن ...فعلن فقط صبور باش.
:biggrin:
يه جوري اين بابا گفت به پدرتون سلام برسون كه من شك كردم اصلا عشق و عاشقي اي در كار باشه!!!

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
عزیزان من کپی نست مال خودشه

البته حرفایی که توی نامه نوشته شده حرفه دله ولی خب خیلی عاشقانه نوشته شده........

به هرحال به نظر من حتی اگه کپی هم باشه و یا اصلا خود فرد نوشته باشه دلیلی بر این که عاشق واقعی هست با نه نمیشه شاید یکی این نامه رو بنویسه ولی عاشق واقعی نباشه ولی یک همینو کپی کنه بده به عشقش و عاشق واقعی باشه.......

خلاصه به نظرم با یه نامه عاشقانه نمیشه پی برد طرف عاشق واقعیست یا نه؟؟!!!
ولی به هر حال نامش قشنگه.....

masudian

عضو جدید
سلام من نویسنده ی همون چاهار حرفی هستم

سلام من نویسنده ی همون چاهار حرفی هستم

هو
سلام
داشتم مطالب همه ی شما عزیزان رو می خوندم. خب نظراتتون خوب بود. برخی نقد کرده بودین، برخی هم تمجید.
شماها رو از قسمت وبگذرم پیدا کردم و برام جالب بودنظراتتون. در فیس بوک هم برای من صحفه ای ایجاد کردن به نام گاه نوشته های محسن مسعودیان، اونجا هم از این نوشتار زیاده.
اما بعد:
ببینید بچه ها، عشق من زمینیه، و قدمت داره، یعنی حدود 5 سالی می شه. اما خب بنا بر دلایلی فرد مورد نظر من از پیش من رفته، شایدم نوشته های من رو می خونه، شایدم نمی خونه.
امیدوارم که همه تون پایدار و سربلند باشید
اگر هم دوست داشتید با گروس عبدالملکیان در همین ماه برنامه ای دارم و از کتاب جدیدم رونمایی می شه، متعاقبا برنامه اش رو خدمتتون اعلام می کنم
در سایه ی لطف لایزالی
یا حق

یک دختره

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض خیلی تعجب باید بگم... نمیدونم چرا بعضی ها این فکرا رو درباره من کرده بعیده از شماها....

منو که میشناسید جز املام زمانم عاشق هیچ کس نیستم ....من ون این اقا رو میشناختم وقبلا هم یزهایی درموردشون شنیده بودم برام جالب بود نوشته هاشون وباید بگم راستش باورم نمیشد... ونمیتونستم بفهمم نوشته به چه کسی تعلق داره.

بازم ممنونم

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هو
سلام
داشتم مطالب همه ی شما عزیزان رو می خوندم. خب نظراتتون خوب بود. برخی نقد کرده بودین، برخی هم تمجید.
شماها رو از قسمت وبگذرم پیدا کردم و برام جالب بودنظراتتون. در فیس بوک هم برای من صحفه ای ایجاد کردن به نام گاه نوشته های محسن مسعودیان، اونجا هم از این نوشتار زیاده.
اما بعد:
ببینید بچه ها، عشق من زمینیه، و قدمت داره، یعنی حدود 5 سالی می شه. اما خب بنا بر دلایلی فرد مورد نظر من از پیش من رفته، شایدم نوشته های من رو می خونه، شایدم نمی خونه.
امیدوارم که همه تون پایدار و سربلند باشید
اگر هم دوست داشتید با گروس عبدالملکیان در همین ماه برنامه ای دارم و از کتاب جدیدم رونمایی می شه، متعاقبا برنامه اش رو خدمتتون اعلام می کنم
در سایه ی لطف لایزالی
یا حق
چی شد الان؟! یعنی شما از تو وبتون فهمیدید دوستان درمورد نوشته شما حرف میزنن امودید اینجا دقیقا تو همین تاپیک؟؟؟؟؟!!!:surprised:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا من از اول همه پستارو خوندم الان اینجوری شدم:eek:
ای بابا...........................

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]توروخدا بچه ها بگید[/h]تو رو خدا , برای یه موضوع یا مفت؟
قسم نده . چون گناهه. حرفتو بزنی همه مون میفهمیم.

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این نوشته مطمئنا برا امام زمانه...
بی شک .
من بار اول ک خوندم تنها امام زمان ب ذهنم رسید.
تک تک جمله هاش مشخص کننده اس.

منم دقیقا همین طور...مخصوصا این که خیابان ولیعصر داشت و بعدشم اون چهار حرف (مهدی)....

از لحن نوشتار کاملا مشخص بود ....

نوشته ی خیلی زیبایی بود:gol:

پ.ن:گاهی علاقه ی ما به روی دادن یه اتفاق باعث میشه که برداشت ما از اتفاقات یا نوشته ها همونی باشه که دوست داریم ولی واقعیت چیز دیگه ای هست ...متاسفانه خیلی از ما دخترا همین طوریم!

امیدوارم همه به آرزوهای خوشملشون برسن:smile::gol:

ماتینا

کاربر بیش فعال
نامه برای امام زمان هست منم برای امام زمان شعر غزل نوشتم تو همین زمینه ها هست

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
نویسنده خیلی از ارایه ابهام قشنگ استفاده کرده خوشمان آمد...
اونجا که میگه فضای ماشین آلود آدم حس میکنه منظورش به عشق زمینی نیست...
چن خط اونور تر یا اونجا که میگه دست بر آن پرده بری ومنجی تمام مصائبم شوی... میتونه کنایه از پرده ی غیبت و منجی بشریت بگیره
کلا ادبیاتش خوب بید باد بود

بردوک بزرگ

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه به قول شما برای امام زمان باشه.میشه به کعبه ربطش داد ومیشه به عشق زمینی.یادش بخیر من از اینکارا میکردم جهت مخ زنی نامه کاملا عارفانه را چند کلمه اشو عوض میکردم قالب می کردم به طرف.جوانی کجایی؟

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه به قول شما برای امام زمان باشه.میشه به کعبه ربطش داد ومیشه به عشق زمینی.یادش بخیر من از اینکارا میکردم جهت مخ زنی نامه کاملا عارفانه را چند کلمه اشو عوض میکردم قالب می کردم به طرف.جوانی کجایی؟
یکم از این طرفندها بگین وارد شیم!

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه مگه امام زمان خونشون پنجره داره؟؟؟!!!!!!!!!

S H i M A

کاربر فعال تالار شیمی
کاربر ممتاز
.
.
یعنی ایکیو در حد جلبک !!!:)
لیلا= 4

منظورش ولیعصره و اون 4 حرف هم مهدی هستش!!

اصلا متن عاشقانه نیست! عارفانه ست!
:surprised:

اگر منظورش لیلا بود که خیلی از اشعار این اسم داخلشون هست میتونست غیرمستقیم

یا مستقیم بگه!

این 4 حرف میتونه شیما هم باشه!!! :D

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورش ولیعصره و اون 4 حرف هم مهدی هستش!!

اصلا متن عاشقانه نیست! عارفانه ست!
:surprised:

اگر منظورش لیلا بود که خیلی از اشعار این اسم داخلشون هست میتونست غیرمستقیم

یا مستقیم بگه!

این 4 حرف میتونه شیما هم باشه!!! :D
.
.
ظاهرا این متن ادبی رو یه نفر به استارتر تقدیم کرده ...
استارتر هم هنوز تو شوکه ...
اسم استارتر هم 4 حرفیه !!!
طرف گفت عشق زمینی !!!

بالا