تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شماها که کلاس میرین به غیر پرسپکتیو ؛ تمرین پلان هم کار کردین؟
میشه بگین که برای پلان به ترتیب چکارا کردین...؟

آخرین ویرایش:

beni belazi

کاربر بیش فعال
من با شکوهی کلاس داشتم کانسپتش واقعا خوبه.. دست خودشم خوبه ولی اصلا به درد کلاس اسکیس نمیخوره واسه استاد دانشگاه بودن خوبه... خیلی از انتخاب کلاس اون پشیمونم. نه که بد باشه میگم نمیتونه جو اسکیس رو واسه درست شرح بده و تو رو تو راه بندازه... بیشتر تازه آدم به بی خیالی میوفته....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شماها که کلاس میرین به غیر پرسپکتیو ؛ تمرین پلان هم کار کردین؟
میشه بگین که برای پلان به ترتیب چکارا کردین...؟

سلام خانوم دستیار مدیر
را گم کردی؟؟؟
مهندس مازیار لینک دانلود مرکز معماری رو گذاشت،من همون موقه دانلود کردم اما دیشب نگاشون کردم
خیلیییییییی مفید بود
تمرین خط+پرسپکتیو+پلان!!! عااالی!! 2مدل تمرین پلان داره..
من تمرین پرسپکتیو و پلانو با اون میخوام پیش برم،کارامو هم میذارم اینجا تا دوستان ببینن و نقد کنن
اگه کلاس نمیری بنظرم مفید باشه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با شکوهی کلاس داشتم کانسپتش واقعا خوبه.. دست خودشم خوبه ولی اصلا به درد کلاس اسکیس نمیخوره واسه استاد دانشگاه بودن خوبه... خیلی از انتخاب کلاس اون پشیمونم. نه که بد باشه میگم نمیتونه جو اسکیس رو واسه درست شرح بده و تو رو تو راه بندازه... بیشتر تازه آدم به بی خیالی میوفته....

من پارسال پیش شقاقی رفتم ولی امسال خودم کار کردم به این نتیجه رسیدم که کلاس شقاقی خوبه ولی کافی نیست بین همه کلاس اسکیسا گروه ایده داره از همه بهتر با دانشجوهاش کار میکنه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانوم دستیار مدیر
را گم کردی؟؟؟
مهندس مازیار لینک دانلود مرکز معماری رو گذاشت،من همون موقه دانلود کردم اما دیشب نگاشون کردم
خیلیییییییی مفید بود
تمرین خط+پرسپکتیو+پلان!!! عااالی!! 2مدل تمرین پلان داره..
من تمرین پرسپکتیو و پلانو با اون میخوام پیش برم،کارامو هم میذارم اینجا تا دوستان ببینن و نقد کنن
اگه کلاس نمیری بنظرم مفید باشه

لینکشو میشه لطفا بزاری؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟ مثلا با یکی مقایسش کن بفهمم کم و کسرش چیه!!!؟؟؟

coleopatra

عضو جدید
سلام بچه ها
من تغییر رشته ای هستم، و امسال اولین سالیه که می خوام کنکور ارشد معماری بدم. از وقتی کنکور تئوری را دادم، برای کلاس های عملی اسکیس ثبت نام کردم و دارم می رم کلاس هاشو. ولی متاسفانه خیلی عقبم. استعداد هنری و کشیدن را دارم. ولی نه به تمرینایی که بهم می دن کی رسم، نه خودم می شینم کارامو انجام بدم. چون هر بار می خوام برم سرشون احساس می کنم نمی تونم. از خودم نمی تونم ایده بزنم، پلان بکشم، پرسپکتیو بکشم. فعلا به نظر خودم اگر یک عکس بذارن جلوم و من سعی کنم اونو بکشم، اعصاب راحت تری خواهم داشت! یعنی اول کلاسا انقدر ذوق داشتم که می خوام باز یه چیز هنری یاد بگیرم، اما الان اصلا دیگه دلم نم یخواد برم کلاسا رو، چون استادا هر دفه دعوا می کنن، همه هم دانشجوی معمارین، من و دو سه تای دیگه تغییر رشته ای هستیم، و واقعا اذیت می شیم. چون دید معماری نداریم.
خودم راهی که به ذهنم می رسه اینه که فعلا تقلید کنم، بعدش ایده ها خودشون میان، تجربه ای که در کارای هنری دیگه دارم، چون هنر اومدنیه، به آرامش نیاز داره و با صبر و حوصله نتیجه خوبی می ده. حالا شما ها می شه کمکم کنید؟
مثلا من این دفعه باید پلان و مقطع و پرسپکتیو یک اداره جنگلبانی را طراحی بکنم، که وسط زمینش یه درخت بزرگ وجود داره، جلوی زمینش هم یه خیابونه و ...
ریزفضاهایی هم که نیاز داره،
سالن جلسه
قسمت اداری
پارکینگ برای موتور
محل اقامت
و ...
هست.
کسی می تونه کمکی بهم بکنه؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من تغییر رشته ای هستم، و امسال اولین سالیه که می خوام کنکور ارشد معماری بدم. از وقتی کنکور تئوری را دادم، برای کلاس های عملی اسکیس ثبت نام کردم و دارم می رم کلاس هاشو. ولی متاسفانه خیلی عقبم. استعداد هنری و کشیدن را دارم. ولی نه به تمرینایی که بهم می دن کی رسم، نه خودم می شینم کارامو انجام بدم. چون هر بار می خوام برم سرشون احساس می کنم نمی تونم. از خودم نمی تونم ایده بزنم، پلان بکشم، پرسپکتیو بکشم. فعلا به نظر خودم اگر یک عکس بذارن جلوم و من سعی کنم اونو بکشم، اعصاب راحت تری خواهم داشت! یعنی اول کلاسا انقدر ذوق داشتم که می خوام باز یه چیز هنری یاد بگیرم، اما الان اصلا دیگه دلم نم یخواد برم کلاسا رو، چون استادا هر دفه دعوا می کنن، همه هم دانشجوی معمارین، من و دو سه تای دیگه تغییر رشته ای هستیم، و واقعا اذیت می شیم. چون دید معماری نداریم.
خودم راهی که به ذهنم می رسه اینه که فعلا تقلید کنم، بعدش ایده ها خودشون میان، تجربه ای که در کارای هنری دیگه دارم، چون هنر اومدنیه، به آرامش نیاز داره و با صبر و حوصله نتیجه خوبی می ده. حالا شما ها می شه کمکم کنید؟
مثلا من این دفعه باید پلان و مقطع و پرسپکتیو یک اداره جنگلبانی را طراحی بکنم، که وسط زمینش یه درخت بزرگ وجود داره، جلوی زمینش هم یه خیابونه و ...
ریزفضاهایی هم که نیاز داره،
سالن جلسه
قسمت اداری
پارکینگ برای موتور
محل اقامت
و ...
هست.
کسی می تونه کمکی بهم بکنه؟
سلام دوست عزیز...
اول از هرچی سعی کن بتونی از سایت پلانش شروع کنی دو تا مربع ساده یا یه مستطیل با یه مربع انتخاب کن خیابون رو بزار و محل وروده سواره وپیاده رو مشخص کن بعد سعی کن یه جوری ریز فضاها رو کنار هم بچینی که دسترسی هاش حل بشه و برای رفتن به هر کدوم از فضاها مشکلی نباشه فک کن خودت وارده یه همچین فضایی بشی انتظار داری چی رو ببینی...قدرت تصور تو طراحی خیلی مهمه!محل درختم در نظر بگیر سعی کن پلانت ساده باشه و درعین حال گرافیک قشنگی داشته باشه یعنی تو نگاه اول یه جوری چیده شده باشه که خوب به چشم بیاد تو طراحی پلان از خطوط کج و معوج پرهیز کن سعی کن هرچی طراحی میکنی یا مربع باشه یا مستطیل با تناسباته مختلفش یا فرم ال شکل یا یو شکل ...اول کلیت رو در بیار بعد برو سراغه جزئیات(در و پنجره و...)
در کنار اینا به اقلیم منطقه و نحوه ی نور گیری وتابش آفتاب درفضاها توجه کن ...
اگه تونستی پلانت رو در بیاری تونستی به یه جایی برسی...:)
پلان رو در بیار تا بقیشو برات بگم البته اگه توضیحاتم بتونه بهت کمک کنه!
در ضمن رو پوستی با اتوده طراحی کار کن چون حس بهتری به آدم دست میده...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ممنونم رانا جون
توضیحاتت واسه دوستمون واسه منم مفید بود!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان مهندسم!!! کسی میدونه نحوه داوری چطوریاس؟؟؟ اینقد صحبتای ضدونقیض شنیدم استرس گرفتم!!! دیروز استادم می گف ی نظر ی پلان می ندازن اگه قشنگ اومد نمره میدن!!! واقعا اینطوره؟؟؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان مهندسم!!! کسی میدونه نحوه داوری چطوریاس؟؟؟ اینقد صحبتای ضدونقیض شنیدم استرس گرفتم!!! دیروز استادم می گف ی نظر ی پلان می ندازن اگه قشنگ اومد نمره میدن!!! واقعا اینطوره؟؟؟

آقامازیار منم اینو شنیدم...تازه میگن بستگی به حال و حوصله داورم داره!ولی مسلمه که کاره خوب از نظره همه خوبه خودتو درگیره این چیزانکن به تلاشت ادامه بده...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقامازیار منم اینو شنیدم...تازه میگن بستگی به حال و حوصله داورم داره!ولی مسلمه که کاره خوب از نظره همه خوبه خودتو درگیره این چیزانکن به تلاشت ادامه بده...
میدونی چن تا داورن خانم مهندس؟؟؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چن تا داورن خانم مهندس؟؟؟

نه ولی انگار واسه کاره هر نفر فقط یه داور نظر میده یعنی یه تعداد مشخص به هر داور کار میدن بعد درصدا رو میدن نهایتا روی کارایی که قراره درصدای بالا بگیرن چند نفر نظر میدن البته همه رو شنیدم ها...در ضمن کارایی که اول صبح دیده میشه درصدای کمتری میگیره چون داورا بادقت بیشتر بررسیش میکنن...
اگه از من بپرسی میگم دقیقا مثه طراحامون که کاملا سلیقه ای بود اینم اینطوریه ولی شاید یه سری نکات خاص مده نظره همه داورا باشه ...باید دنباله این نکته ها باشیم مثلا شنیدم سازه های اکوتک و های تک وچادری و این داستانا نمره مثبت داره یا دیتیل زدن از کار یا حتی یه رمپه ساده یا علامته شمال!باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم وتا حدودی خوش شانس باشیم:smile:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه ولی انگار واسه کاره هر نفر فقط یه داور نظر میده یعنی یه تعداد مشخص به هر داور کار میدن بعد درصدا رو میدن نهایتا روی کارایی که قراره درصدای بالا بگیرن چند نفر نظر میدن البته همه رو شنیدم ها...در ضمن کارایی که اول صبح دیده میشه درصدای کمتری میگیره چون داورا بادقت بیشتر بررسیش میکنن...
اگه از من بپرسی میگم دقیقا مثه طراحامون که کاملا سلیقه ای بود اینم اینطوریه ولی شاید یه سری نکات خاص مده نظره همه داورا باشه ...باید دنباله این نکته ها باشیم مثلا شنیدم سازه های اکوتک و های تک وچادری و این داستانا نمره مثبت داره یا دیتیل زدن از کار یا حتی یه رمپه ساده یا علامته شمال!باید خیلی حواسمون رو جمع کنیم وتا حدودی خوش شانس باشیم:smile:
چ پروسه مریضیه!!! ترسم بیشتر شد... :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک دیشب چند ساعت ما رفتیم بیرون و امروز برق نداشتیم اومدیم دیدیم غوغا کردید ها چه خبر ،اقا فعلا کار کنید بعدادرباره شانس و داوار و بقیه بعد اومدن درصد اسکیس ها حرف میزینم تازه ،به نظرم همه چیز بدید دست خدا ،اگه اون بخواد اسکیس داغون من 1 میشه و اگه اون بخواد همه چیز ممکنه پ بیخالش فعلا فقط تلاش کنید

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله.......(فقط یادتون نره اینا رو سپیده کامل تایید کرده و مطابق اصول مورد نظر کنکوره.)
بنده نیز ب عنوان کارشناس امر بر نظر سپید صحه می گذارم و ایشان را تائید می نمایم!!! انصافا کارت خوبه!!! سبک خاصی داری ک کارتو منحصر ب فرد می کنه...;)

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله.......(فقط یادتون نره اینا رو سپیده کامل تایید کرده و مطابق اصول مورد نظر کنکوره.)

من هم چند نکته کنکوری بهش اضافه میکنم:
1-بهتره مبلمان نذارید چون بعضی جاها اشتباه میکنید و کارتون رو خراب میکنه مثلا همونطور که مشخص کردم ابعاد مبلمانتون از مقیاس خارج شده(رنگ قرمز)
2- نیازی به ستون گذاری نیست چون طرح های ما اجرایی نیست همونطور که میبینید اونجاهایی که خط کشیدم ستون ها اشکال اجرایی دارند(رنگ سبز)
3- به تناسبات کار دقت کنید راهرویی که شما طراحی کردید ابعادش 90 سانته!!!(رنگ نارنجی)
4-سالن اجتماعات نیاز به پیش فضا داره و همینطور نیاز به یه در خروج جداگانه ، مبلمانش هم به طور شماتیک فراموش نشه(رنگ زرد)
5- دیتیل های خوبی دادید اما چون ضخامت خطوط ندارید اجزا از هم قابل تشخیص نیست معلوم نیس کجا دیوار خارجیه کجا داخلی کجا شیشه کجا کف پنجره و ...(رنگ آبی کم رنگ)
6- شما که انقد خوب ورودی رو شاخص کردید و کد ارتفاعی گذاشتید چرا نقشه جهت شمال نداره(آبی پر رنگ)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من هم چند نکته کنکوری بهش اضافه میکنم:
1-بهتره مبلمان نذارید چون بعضی جاها اشتباه میکنید و کارتون رو خراب میکنه مثلا همونطور که مشخص کردم ابعاد مبلمانتون از مقیاس خارج شده(رنگ قرمز)
2- نیازی به ستون گذاری نیست چون طرح های ما اجرایی نیست همونطور که میبینید اونجاهایی که خط کشیدم ستون ها اشکال اجرایی دارند(رنگ سبز)
3- به تناسبات کار دقت کنید راهرویی که شما طراحی کردید ابعادش 90 سانته!!!(رنگ نارنجی)
4-سالن اجتماعات نیاز به پیش فضا داره و همینطور نیاز به یه در خروج جداگانه ، مبلمانش هم به طور شماتیک فراموش نشه(رنگ زرد)
5- دیتیل های خوبی دادید اما چون ضخامت خطوط ندارید اجزا از هم قابل تشخیص نیست معلوم نیس کجا دیوار خارجیه کجا داخلی کجا شیشه کجا کف پنجره و ...(رنگ آبی کم رنگ)
6- شما که انقد خوب ورودی رو شاخص کردید و کد ارتفاعی گذاشتید چرا نقشه جهت شمال نداره(آبی پر رنگ)

اینا رو تو کدوم عکس مشخص ردی لنا جون؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا