ممنون استاد هم بهمین دلیل می گه سبک خودت خوبه و اینو ادامه بده.....فقط اینو همیشه می گه که سطوح کوچیک و خرد شده رو با رنگ کم راندو کن و سطوح بزرگ رو با رنگ های بیشتر نسبت سطوح کم و خرد شده.بنده نیز ب عنوان کارشناس امر بر نظر سپید صحه می گذارم و ایشان را تائید می نمایم!!! انصافا کارت خوبه!!! سبک خاصی داری ک کارتو منحصر ب فرد می کنه...![]()
ممنون ولی این رنگا که گفتین کو؟من هم چند نکته کنکوری بهش اضافه میکنم:
1-بهتره مبلمان نذارید چون بعضی جاها اشتباه میکنید و کارتون رو خراب میکنه مثلا همونطور که مشخص کردم ابعاد مبلمانتون از مقیاس خارج شده(رنگ قرمز)
2- نیازی به ستون گذاری نیست چون طرح های ما اجرایی نیست همونطور که میبینید اونجاهایی که خط کشیدم ستون ها اشکال اجرایی دارند(رنگ سبز)
3- به تناسبات کار دقت کنید راهرویی که شما طراحی کردید ابعادش 90 سانته!!!(رنگ نارنجی)
4-سالن اجتماعات نیاز به پیش فضا داره و همینطور نیاز به یه در خروج جداگانه ، مبلمانش هم به طور شماتیک فراموش نشه(رنگ زرد)
5- دیتیل های خوبی دادید اما چون ضخامت خطوط ندارید اجزا از هم قابل تشخیص نیست معلوم نیس کجا دیوار خارجیه کجا داخلی کجا شیشه کجا کف پنجره و ...(رنگ آبی کم رنگ)
6- شما که انقد خوب ورودی رو شاخص کردید و کد ارتفاعی گذاشتید چرا نقشه جهت شمال نداره(آبی پر رنگ)
تناسبات راهرو هم 110 سانته...از یه کار 40 دقیقه ای چه انتظاری داری آخه!!!!!!!!راستی اون دایره هم گالری بود و من بعد طراحی دیدم رو تخته نوشته سالن اجتماعات ، دیگه نخواستم کسی بفهمه زود نوشتم اجتماعات!

شمال همیشه بالاست دیگه!
دو خطه یا خط پر یعنی دیوار و یه خط یعنی پنجره