تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده نیز ب عنوان کارشناس امر بر نظر سپید صحه می گذارم و ایشان را تائید می نمایم!!! انصافا کارت خوبه!!! سبک خاصی داری ک کارتو منحصر ب فرد می کنه...;)
ممنون استاد هم بهمین دلیل می گه سبک خودت خوبه و اینو ادامه بده.....فقط اینو همیشه می گه که سطوح کوچیک و خرد شده رو با رنگ کم راندو کن و سطوح بزرگ رو با رنگ های بیشتر نسبت سطوح کم و خرد شده.
من هم چند نکته کنکوری بهش اضافه میکنم:
1-بهتره مبلمان نذارید چون بعضی جاها اشتباه میکنید و کارتون رو خراب میکنه مثلا همونطور که مشخص کردم ابعاد مبلمانتون از مقیاس خارج شده(رنگ قرمز)
2- نیازی به ستون گذاری نیست چون طرح های ما اجرایی نیست همونطور که میبینید اونجاهایی که خط کشیدم ستون ها اشکال اجرایی دارند(رنگ سبز)
3- به تناسبات کار دقت کنید راهرویی که شما طراحی کردید ابعادش 90 سانته!!!(رنگ نارنجی)
4-سالن اجتماعات نیاز به پیش فضا داره و همینطور نیاز به یه در خروج جداگانه ، مبلمانش هم به طور شماتیک فراموش نشه(رنگ زرد)
5- دیتیل های خوبی دادید اما چون ضخامت خطوط ندارید اجزا از هم قابل تشخیص نیست معلوم نیس کجا دیوار خارجیه کجا داخلی کجا شیشه کجا کف پنجره و ...(رنگ آبی کم رنگ)
6- شما که انقد خوب ورودی رو شاخص کردید و کد ارتفاعی گذاشتید چرا نقشه جهت شمال نداره(آبی پر رنگ)
ممنون ولی این رنگا که گفتین کو؟
تناسبات راهرو هم 110 سانته...از یه کار 40 دقیقه ای چه انتظاری داری آخه!!!!!!!!راستی اون دایره هم گالری بود و من بعد طراحی دیدم رو تخته نوشته سالن اجتماعات ، دیگه نخواستم کسی بفهمه زود نوشتم اجتماعات!:biggrin:
شمال همیشه بالاست دیگه!
دو خطه یا خط پر یعنی دیوار و یه خط یعنی پنجره

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون استاد هم بهمین دلیل می گه سبک خودت خوبه و اینو ادامه بده.....فقط اینو همیشه می گه که سطوح کوچیک و خرد شده رو با رنگ کم راندو کن و سطوح بزرگ رو با رنگ های بیشتر نسبت سطوح کم و خرد شده.

ممنون ولی این رنگا که گفتین کو؟
تناسبات راهرو هم 110 سانته...از یه کار 40 دقیقه ای چه انتظاری داری آخه!!!!!!!!راستی اون دایره هم گالری بود و من بعد طراحی دیدم رو تخته نوشته سالن اجتماعات ، دیگه نخواستم کسی بفهمه زود نوشتم اجتماعات!:biggrin:
شمال همیشه بالاست دیگه!
دو خطه یا خط پر یعنی دیوار و یه خط یعنی پنجره

راهرو رو با یکی از درها بسنجید!!!! البته واسه الان خیلی کار خوبیه ولی چون گفتید کنکور من ایراداشو گرفتم
تو کنکور هم 30 دقیقه بیشتر وقت واسه پلان ندارید....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهرو رو با یکی از درها بسنجید!!!! البته واسه الان خیلی کار خوبیه ولی چون گفتید کنکور من ایراداشو گرفتم
تو کنکور هم 30 دقیقه بیشتر وقت واسه پلان ندارید....
ممنون ولی پلان تا 1 ساعت( بسته به عملکردی بودنش) می تونه وقت داشته باشه و تو یه سالی 40 درصد نمره پلان بود.

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ولی پلان تا 1 ساعت( بسته به عملکردی بودنش) می تونه وقت داشته باشه و تو یه سالی 40 درصد نمره پلان بود.

اه اعصابم خورد شد آپلود نمیشه اخر شب عکسشو میزارم .........
موفق باشید:gol:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم چند نکته کنکوری بهش اضافه میکنم:
1-بهتره مبلمان نذارید چون بعضی جاها اشتباه میکنید و کارتون رو خراب میکنه مثلا همونطور که مشخص کردم ابعاد مبلمانتون از مقیاس خارج شده(رنگ قرمز)
2- نیازی به ستون گذاری نیست چون طرح های ما اجرایی نیست همونطور که میبینید اونجاهایی که خط کشیدم ستون ها اشکال اجرایی دارند(رنگ سبز)
3- به تناسبات کار دقت کنید راهرویی که شما طراحی کردید ابعادش 90 سانته!!!(رنگ نارنجی)
4-سالن اجتماعات نیاز به پیش فضا داره و همینطور نیاز به یه در خروج جداگانه ، مبلمانش هم به طور شماتیک فراموش نشه(رنگ زرد)
5- دیتیل های خوبی دادید اما چون ضخامت خطوط ندارید اجزا از هم قابل تشخیص نیست معلوم نیس کجا دیوار خارجیه کجا داخلی کجا شیشه کجا کف پنجره و ...(رنگ آبی کم رنگ)
6- شما که انقد خوب ورودی رو شاخص کردید و کد ارتفاعی گذاشتید چرا نقشه جهت شمال نداره(آبی پر رنگ)

gjv,vjh.jpg

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ستونا اشکال اجرایی داره؟

چون تو فاصله ی کم یه ستون گداشته که تیر گذاریش رو شبکه ی کناریش به وسط تیر متصل میشه تو این فاصله نیاز به اون ستون نبود
البته اگر اون ستون نقش سازه ای نداشته باشه و تزیینی باشه مشکلی نداره

beni belazi

کاربر بیش فعال
این مطلب شاید پاسخ شما و بقیه باشه:

یه شرح کوچیک از احوالاتی که دو هفته بعد از کنکور اسکیس از زبان دو داور
اعصاب درستی نداشتن. میگفت ((من نمی دونم بچه ها زبون فارسی سرشون نمیشه یا حرف ما براشون ارزشی نداره. می بینه تو صورت سوال نوشتیم 1/50 برا ما بر داشته 1/100 کشیده. جدا چی در مورد ما فکر کردن؟ من که کلا اونایی که 1/100 کشیدن اون مدرکشون رو اوت کردم اما بقیه دوستان هم همین نظر داشتن.نهایت نصف نمره دادن و جالبه ما ازش یکدونه پرسپکتیو خواستیم برا من پنج تا هفتا تا پرسپکتیو زده. که هیچ کدومشون هم بدرد نمیخوره.
نمیدونم چرا گنبد طراحی کردن گفتیم گنبد نما اما گنبد کسی نخواسته بودش . . . دانشجو سنش به اینجا رسیده هنوز بلد نیست برنامه فیزیکی بنویسه. واقعا جای تاسف داره که دانشجوهای ارشد بنتونه برنامه فیزیکی بنویسه
کارا امسال خیلی بد بودش خیلی. میانگین 21 درصد هم نمیشد.))

ولی عملا کسایی نمره خوب گرفتن که به درخواستاشون اهمیت ندادن. نمیدونم اون داورا کیا بودن... ولی فکر نمیکنم عده زیادی به درخواست 1:50 اهمیت داده باشن. یکی از دوستای من خودش گفت یک به 100 کشیده فکر کنم اسکیسش حدود 60 شد... یعنی قرار بود 120 شه اگه یک به 50 میکشید....

farzaneh si

عضو جدید
ولی عملا کسایی نمره خوب گرفتن که به درخواستاشون اهمیت ندادن. نمیدونم اون داورا کیا بودن... ولی فکر نمیکنم عده زیادی به درخواست 1:50 اهمیت داده باشن. یکی از دوستای من خودش گفت یک به 100 کشیده فکر کنم اسکیسش حدود 60 شد... یعنی قرار بود 120 شه اگه یک به 50 میکشید....

سلام باور کنید خدام از این سیستم آموزشی سر در نمی یاره هر سال هر کاری می خوان می کنن.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم چند نفر میشناسم که خیلی کارشون قوی بود ولی 1/100 کشیده بودن و نمره پایین گرفتن ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من میخوام ماژیک بخرم ولی نمیدونم چه شمارهای و چه مارکی
راهنمائیم میکنید .....:)

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من خیلی اینجا نمیام چون دیگه ارشدا گذاشتم کنار ولی دیدم بحث اسکیس پارسال شد گفتم بگم

من کارم متوسط به بالا بود همیشه مقیاس 1/50 کشیدم درصد 16

دوستم کارش متوسط به پایین بود مقیاس 1/50 درصد 58

دوستم کاراش عالی بود مقیاس 1/50 درصد 30

دوستم کارش متوسط بود مقیاش 1/100 درصد 35

ببینید اصلا ربط نداره چی بودید و چی شدید
مهم این که شانس داشته باشید

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اساتیدم کیوکالر معرفی کردن،میگفتن رنگاشون پخته تره..
اگه با این مارک موافقید شماره رنگاشو بذارم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقاپویان من نظرم اینه که یه چندتا kurecolorبخری رنگهای طوسی پر کاربردن مثه c01-c05-c03-c07
ممنون دوست عزیز

اساتیدم کیوکالر معرفی کردن،میگفتن رنگاشون پخته تره..
اگه با این مارک موافقید شماره رنگاشو بذارم
من هم نظرم کیوکالر هست ممنون

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهم ترین نکته تو اسکیس اینه که کار چشم داورو بگیره حالا شما هرچی بکش یه کانسپت نوستالژیکم بزار کنارش دیگه تمومه

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
میشه در مورد نحوه ترسیم سطح شیب دار تو پرسپکتیو یه توضیح بدین؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
میشه در مورد نحوه ترسیم سطح شیب دار تو پرسپکتیو یه توضیح بدین؟
بسته به شیبت که چقره نقطه گریزت رو به صورت عمودی ادامه بدهو یک نقطه مشخص کن و خطهای این سطح رو ببر به گریز جدید

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بسته به شیبت که چقره نقطه گریزت رو به صورت عمودی ادامه بدهو یک نقطه مشخص کن و خطهای این سطح رو ببر به گریز جدید
اوکی مرسی فراوان
می دونین من داشتم جزوات ترم 3 دانشگاه درس هندسه احجاممو می خوندم رسیدم مبحث سطح شیبدار چن توضیحاتم بد بود متوجه نشدم آخرش نقطه گریز شیب صعودی و نزولی رو چطور پیدا می کردیم :) اینقدر پیچیده
پس انتخاب گریز انتخابی خودمونه و لازم نیست دقیق انجام بدیم :)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببخشید اینجا سوال میپرسم چون مهمه

دوستان کسی میدونه چجوری سوالات ازمون تافل دانشگاه تهران سالهای گذشتش رو از کجا میشه پیدا کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا