تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قهوه ای ها: 705-732-736-764-793
سبز:504-567
زردها:100-106-140-153
نارنجی:404
آبی ها:302-340-366
900:مشکی
طوسی ها: c3-c6-c9
تاچ نوک بهتری داره!!! خصوصا برا من ک منو کروم کار می کنم!!! ی تاج تازه کاملا جایه روان نویس اف رو میگیره!!! جذابیت و پویایی کارم بیشتر میشه چون رنگای اکتیوی داره (البته استفاده ازش سخته) (نمونش کاراس سپیده علی محمدزاده)!!! واس تکنیک آبرنگی هم مناسب تره!!! بافت ها رو میشه باش تو زمان کمتری کشید چون رنگ بیشتری میده!!! ولی خو گرون تره!!!

منامنا

عضو جدید
تاچ نوک بهتری داره!!! خصوصا برا من ک منو کروم کار می کنم!!! ی تاج تازه کاملا جایه روان نویس اف رو میگیره!!! جذابیت و پویایی کارم بیشتر میشه چون رنگای اکتیوی داره (البته استفاده ازش سخته) (نمونش کاراس سپیده علی محمدزاده)!!! واس تکنیک آبرنگی هم مناسب تره!!! بافت ها رو میشه باش تو زمان کمتری کشید چون رنگ بیشتری میده!!! ولی خو گرون تره!!!
میشه بگید روان نویس اف چیه؟
من تا حالا باهاش کار نکردم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بگید روان نویس افب چیه؟
من تا حالا باهاش کار نکردم
m,s,f و unipin روان نویسای پر کاربرد اسکیس هستن!!! ک هر کدوم نوکهای خاص خودشونو دارن!!! ام از همشون پهن تره!!! بعدش اف و اس و یونی پین!!! فرق اف و اس با روان نویسای دیگه اینه ک خیلی روونن و جوهر زیادی میدن!!! همینطور بر عکس یونی پین ضد آب نیستن!!! اگه روی اف و اس ماژیک مثلا زرد بیای همش پخش میشه!!! یاید وایسی تا خشک بشن!!! کار کنید دستتون میاد!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها برای اسکیس بالاخره خط لرزانی که حس داشته باشه خوبه یا خط محکم و قوی؟؟؟؟؟
هر کی یه چی میگه...
خط لروزون از شک میاد!!! اما معماری که ب کاری که می خواد بکنه اطمینان داشته باشه خطاش خیلی قوین!!!محکم بسیار بهتره!!!

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

مهندس منظورت از منوکروم چیه؟؟
واسه من ترکیب رنگی سخته واسه همین زیگ مطمئنتره!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان گرامی تو مسابقه اسکیس چه موضوعاتی بیشتر میاد؟؟
و اینکه ریزفضاهارو میدن؟؟

shematik

عضو جدید
خط لروزون از شک میاد!!! اما معماری که ب کاری که می خواد بکنه اطمینان داشته باشه خطاش خیلی قوین!!!محکم بسیار بهتره!!!

آخه استاد اسکیسمون گفت که خط صاف، روح نداره!
یا باید خطوط از هم بگذرن یا کمی لرزان باشن...!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه استاد اسکیسمون گفت که خط صاف، روح نداره!
یا باید خطوط از هم بگذرن یا کمی لرزان باشن...!

آره خو خطوط باید از هم بگذرن!!! اما اگه شما کار اساتیدی رو ببینید که شق و رق خط می کشن کاملا تفاوتشو با خطوط لرزون متوجه می شید!!! صاف خط کشیدن ترکیبی از تمرین زیاد و جسارت و اعتماد ب نفسه!!! قطعا داورا اینو درک می کنن!!! من خودم موقعی که از برگه سفید نمی ترسم خطوطم خیلی صاف تره!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کارهای دو روزه قبل منه ، من فردا برمی گردم و نقدی و تعریفی بود رو پاسخ می دم.فعلا....

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کارهای دو روزه قبل منه ، من فردا برمی گردم و نقدی و تعریفی بود رو پاسخ می دم.فعلا....

من نقد میکنم: (الان عارف منو میزنه چرا انقد از کارم ایراد میگیری)
کلا کارت خوبه و داور پسنده اما تا 50 درصد بیشتر بالا نمیره ینی جز 10 شیت آخر نمیشی چون تناسبات کارت اشتباس تو تمام شیتا پله رو اشتبا کشیدی نه بخاطر شکلش بخاطر تناسباتش تو چند مورد هم آدم ها با تناسبات کار نمیخونند
و یه پیشنهاد :ورودی کاراتو شاخص تر کن و از حالت تو رفتگی یا بیرون زدگی صرف درش بیار و چندتا منظر هم کار کن
و نکته اخر سایز عکساتو کوچیک کن

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا کارت خوبه و داور پسنده اما تا 50 درصد بیشتر بالا نمیره ینی جز 10 شیت آخر نمیشی چون تناسبات کارت اشتباس تو تمام شیتا پله رو اشتبا کشیدی نه بخاطر شکلش بخاطر تناسباتش تو چند مورد هم آدم ها با تناسبات کار نمیخونند
و یه پیشنهاد :ورودی کاراتو شاخص تر کن و از حالت تو رفتگی یا بیرون زدگی صرف درش بیار و چندتا منظر هم کار کن
لنا خانم میشه یکم درباره ی پارامترهای مورد نظر داورا برامون بگین؟؟؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
لنا خانم میشه یکم درباره ی پارامترهای مورد نظر داورا برامون بگین؟؟؟

ببین کسی که داوره هم یه عمره معماری کرده هم تدریس(حالا نمیگم چقد سلیقش خوبه یا بد که در بیشتر مواقع بد سلیقه اند) اما با یه نگاه به شیت میفهمن چقد معماری گاهی میشنوین یکی که ترسیم عادی داره درصد بالا گرفته دلیلش اینه که تونسته ایدشو درست برسونه و به داور بفهمونه
از طرفی داورا دنبال حرف جدیدن یه ایده جدید بده معماری سنتی کشیدن هممون بلدیم اما اونی بهتره که نوآوریش بیشتر باشه داورا دنبال این چیزان در کنار ترسیم درست!!!!!!! در واقع به ترسیم فنی هم ایراد میگیرن مثلا تو سکشن اگه شمشیری پلرو پررنگ بکشی(ینی سکشن خورده) ردت میکنن چون میفهمه هنوز درک نکردی سکشن چیه!!!!!
امیدوارم کمک کرده باشه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین کسی که داوره هم یه عمره معماری کرده هم تدریس(حالا نمیگم چقد سلیقش خوبه یا بد که در بیشتر مواقع بد سلیقه اند) اما با یه نگاه به شیت میفهمن چقد معماری گاهی میشنوین یکی که ترسیم عادی داره درصد بالا گرفته دلیلش اینه که تونسته ایدشو درست برسونه و به داور بفهمونه
از طرفی داورا دنبال حرف جدیدن یه ایده جدید بده معماری سنتی کشیدن هممون بلدیم اما اونی بهتره که نوآوریش بیشتر باشه داورا دنبال این چیزان در کنار ترسیم درست!!!!!!! در واقع به ترسیم فنی هم ایراد میگیرن مثلا تو سکشن اگه شمشیری پلرو پررنگ بکشی(ینی سکشن خورده) ردت میکنن چون میفهمه هنوز درک نکردی سکشن چیه!!!!!
امیدوارم کمک کرده باشه
خیلی ممنون!!! اول از همه ب چیه شیت توجه می کنن؟؟؟ ببخشید زیاد سوال می پرسم!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد پله اصلا حرفتو قبول ندارم ولی بقیش خوب بود .ممنون.سایز عکسا رو با paint که نمی شه کوچیک کرد و photoshop من هم expired شده.

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد پله اصلا حرفتو قبول ندارم ولی بقیش خوب بود .ممنون.سایز عکسا رو با paint که نمی شه کوچیک کرد و photoshop من هم expired شده.

منظور تناسبات آپلود تو تاپیکه نه حجم عکسا خیلی سخت باز میشن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اول اول یه ارائه خوب که جذبش کنه خم شیتتو از رو زمین ورداره :)

چطور میشه این کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگن شیت بندی نداره و ایتم ها را باید توی کادر کشید میگن که چند سال این جوری شده

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور میشه این کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگن شیت بندی نداره و ایتم ها را باید توی کادر کشید میگن که چند سال این جوری شده

نه کی گفته کادر داره؟سه تاشیت سفید خالی میدن فقط میگن تو هرشیت چی بکش نه اینکه تو کادر خاصی بکشی!!!! و منظورم از ارائه شیت بندی نبود منظور ترسیماتت بود الان ترسیمات عارف داورو جذب میکنه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه کی گفته کادر داره؟سه تاشیت سفید خالی میدن فقط میگن تو هرشیت چی بکش نه اینکه تو کادر خاصی بکشی!!!! و منظورم از ارائه شیت بندی نبود منظور ترسیماتت بود الان ترسیمات عارف داورو جذب میکنه

میشه ایتم هایی که داور جذب میکنه را بگید لطفا

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
عارف خان عکساتو نتونستم ببینم بازنشد واسم:|

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیت ها که یه کادر 3 سانتی دارن.

عارف خان عکساتو نتونستم ببینم بازنشد واسم:|
:D:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::D

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا