تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

p.yari

عضو جدید
سمینار شقاقی رو رفتم - خیلی راضی بودم انشالله اگه خدا جور کنه میرم .

امروز یه آتلیه دیگه هم میرم
فردا هم تو آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی داشنگاه آزاد یه همایش اسکیس دیگه است ساعت 12- 14
مشهدی نداریم بیاد ؟:victory::victory:
تا شنبه جلسه هیئات وزیرا ن وشورای حل اختلاف تعیین میکنه بالاخره کدومو برم!
:w13::w18::w18::w26::w26::w41::w41:

مشهدی نداریم ؟!! بخواد بیاد سمینار ؟!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

فردا هم تو آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی داشنگاه آزاد یه همایش اسکیس دیگه است ساعت 12- 14

من مامان بزرگم اینها مشهد هستن...میتونم جور کنم بیام یه مدت مشهد...اما مشکل اینه ک دیگه سهمیه مرخصیم پر شده...جرات نمیکنم به رئیس شرکت بگم مرخصی بده...
کسی از دوستان نمیتونه وقتی میره بیاد بگه چه تمرینهایی داده؟؟؟؟صدا نمیتونن ضبط کنند یا فیلمی بگیرن...حاضرم بخشی از هزینه کلاسی رو ک داره میره رو من پرداخت کنم اما فیلمی ک واضح باشه برام یگیرند...:(

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

صداشو ضبط کردی؟؟؟؟؟؟ ببینم اگه مفیده فردا بیام مشهد...

orkide69

عضو جدید
بچه ها پلی کروم چجوریه؟تو مایه های مداد کنته است؟بعد همه رنگی داره؟دونه ای چنده؟ ممنون

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها پلی کروم چجوریه؟تو مایه های مداد کنته است؟بعد همه رنگی داره؟دونه ای چنده؟ ممنون
نه .. همه رنگی هستش ... و فوق العاده عالیییییییه کار کردن باهاش چند رنگ و ک باهم کار کنی قشنگ انگار ترکیب میشن من ک کیف میکنم وقتی باش کار میکنم
من تا دونه ای 6000 تومنشو درجریانم (2 سال پیش )

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه توصیه:
شاید خیلیها اینو بدونید ولی خوب واسه کسایی که نمیدونن:
من قبلن همین جوری یه دوره کلاس شقاقی رفتم.
اگه در حال حاظر نمیخواید کلاسی برید و میخواید دستتون تند شه:
قبل از هر چیز تمرین خط روی کاغذ 100*70 بکنید. یعنی خطوط محکم و مستقیم. طوری که شکم نداشته باشه خطاتون. خط و دایره مارپیچ. این تمرین و همیشه بکنید. قبل از شروع تمرینهای روزانتون. بعد ترسیم مکعب و بردن اون توی پرسپکتیوهای مختلفف. یکی از بهترین کارایی که میتونید برای ترسیم و پرسپکتیو و حتی ایده گرفتن انجام بدید تصاویر کتابهای معماری مثل 1000x architecture , landescape , این جور کتابا. اگه سرچ کنید میتونید از نت دانلود کنید. بزارید تو کامپیوتر یا بهتر از اون lcd خونه و ترسیم کنید. بعد یه مدتی برای خودتون زمان تعیین کنید. ولی مهم اینه که خیلی زیاد ترسیم کنید.
امیدوارم به دردتون خرده باشه.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا که قراره سه تا شیت بشه کارمون . مثلا من یه پلان رو توی یه شیت بکشم . آیا راندویی احتیاج داره یا نه ؟ راندو پلان زیاد چیز خاصی نداره آخه :razz:
آیا باید پلان با دست آزاد کشیده بشه یا خط کش ؟
آیا نسبت تو پلان رعایت باید بشه یا دقیقا ؟
خط اندازه توی پلان میخوایم ؟
اصلا مدارک رو چطوری باید تو سه تا شیت جا بدیم ؟ با خودمونه یا اونا میگن ؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که قراره سه تا شیت بشه کارمون . مثلا من یه پلان رو توی یه شیت بکشم . آیا راندویی احتیاج داره یا نه ؟ راندو پلان زیاد چیز خاصی نداره آخه :razz:
همه چیز بستگی ب تایم بندی خودمون داره... برای پلان توصیه میشه ی سری شبکه بندی زیر کارمون داشته باشیم... بعد با توجه ب اون شبکه بندی کارمون رو بهتر میتونیم توجیح کنیم برای مصححین بهتره ک دست آزاد نباشه پلان برای کم شدن ایرادها و اگه از همون شبکه بندی استفاده بشه خود ب خود مقیاس ها هم رعایت میشه و باز هم احتمال خطا کمتر میشه.... تاجای ممکن بهتره ک مدارک کامل باشن پرزانته در درجه ی دوم باید قرار بگیره
برای اون شبکه بندی بهتره ی شابلون درست کنیم و یا از ی خط کشهایی ک الان اسمشو فراموش کردم استفاده کنیم (خط های موازی میکشه )

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم شنیدم در کل انگار تو همدان خوب روی دست و اسکیس کار میکنن.من تو همدان ياسر رحمانيان رو ميشناسم كه اهل پاوه است و بوعلي هم خونده با مهدی کبودی یه دوره گذاشته بودن تو علم و صنعت ; نمی دونم کی دوره داره ولی فککنم هم همدان دوره میذاره هم تهران، اگه علم و صنعت رفتی یا همون همدان پیداش کردی آدم خوبیه کاراتم میبینه نظرهای خوبی هم میده فقط بهتره با نمونه کار پیشش بری! برای اسکیس طراحی شهری هم از همدان سعید سلیمانی رو شنیدم که هم هزینش کمتره هم آدم دلسوزیه البته سنش زیاد نیست آخرای ارشدشه ولی ظاهرا خوب کار میکنه کلاساش هم همدانه. محمد پیرداووری هم شنیدم ولی چیزی ازش نمی دونم
این هم پوستر کلاس یاسره تو همدان.
اقا من به یاسر زنگ زدم گفت چیزایی که تو اسکیس مهمه.موضوع.........اقلیم وسلیت پلانه.بهتره کار معمارایی که کاراشون شبیه به کار معمارای ایرانیه رو روکشی کنم و ببینیم چه جوری با اقلیم و سایر موارد برخورد کردند...........هر موضوعی هم که شنیدین یا دیدین تو دفترتون بنویسین.................باز نکته جدیدی گفت میگم بهتون...............
من از فردا میخوام شروع کنم از کتابای صدیق پرسپکتیو و حجم و راندو احتمالا تا یکی دو هفته بعد موضوعی کار میکنم.شما هم شروع کنین دیگه. انگیزه بگیریم یخورده

orkide69

عضو جدید
نمیشه هرروز یکی تمرین بده انجام بدیم بعد بیایم کرکسیون کنیم،اینجوری که هر کی داره راه خودشو میره کجاش تمرین گروهیه؟الان یکی مثل من که برنامه نداره چیکار کنه ؟لااقل یادتون نره کاراتونو بزارید.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا من به یاسر زنگ زدم گفت چیزایی که تو اسکیس مهمه.موضوع.........اقلیم وسلیت پلانه.بهتره کار معمارایی که کاراشون شبیه به کار معمارای ایرانیه رو روکشی کنم و ببینیم چه جوری با اقلیم و سایر موارد برخورد کردند...........هر موضوعی هم که شنیدین یا دیدین تو دفترتون بنویسین.................باز نکته جدیدی گفت میگم بهتون...............
من از فردا میخوام شروع کنم از کتابای صدیق پرسپکتیو و حجم و راندو احتمالا تا یکی دو هفته بعد موضوعی کار میکنم.شما هم شروع کنین دیگه. انگیزه بگیریم یخورده

تا کلیدا نیاد دستم به هیچیز نمیره ... ولی اگه کلیدا بیاد درصدام همونا باشه دیگه اسکیس رو ول نمیکنم . میرم برای اسکیس 100 درصد :)
راندوم خوبه پرسپکتیوم هم خوبه ولی موضوع و ایده کانسپ رو میخوام کار کنم . چه کتابی خوبه ؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوکی ایده خوبیه فقط بچه ها یادتون باشه سعی کنید کارا ی معمارهای بزرگ را ببیند مثل اون کاری که توی معاصر غرب بعضی استاد می گفتن کارای یک معمار بزرگ بررسی کنید ، بعضی نکات را خوب رعایت کردن به کار ما میاد
لویی کان که یکی از اون معماراست ،دیگه کدوم معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماری بوتا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلى كروم مداد رنگيه منتها با اين ويژگى كه تا چند لايه روى هم كه مى كشى با هم تركيب مى شن بسته به مارك و كيفيتش ٨ لايه يا ٦ لايه... مثلن قرمز و زرد بكشى رو هم نارنجى با كيفيت مى ده بهت البته در حد توان مداد رنگى به هرحال! :D فابركاستل خوبه كه اونم الان بايد ٨ تومن اينطورا باشه... به درد اسكيس نمى خوره به نظرم... تو اسكيس چيزايى كه سريع يه حجم وسيعو بپوشونه خيلى بهتره مسلمن. من ٨٠ تاشو كادو گرفتم سال ٨٦! :w18:
راجع به پلان كه الى توضيح داد... سال٩٠ دقيقن گفته بودن كه توى هر شيت چه مداركى باشه و حتى اينكه يه مستطيل پنج در پونزده اختصاص بدين به ايدئوگرام و كانسپت و نه بيشتر، سال ٩١ فقط گفته بودن تو هر شيت چى و اينكه هركدوم چند درصد، دو تاش ٣٠ يكيش ٤٠ ... ولى مسلمن اينطور نيس كه بگى خب من شيت ٤٠ درصدى رو كامل كامل مى كشم با راندو و توپ، ميشم ٤٠ درصد و خوب و خوشحال! روند طراحى و فكر مهمه. حتى اگه همه رو مدادى بكشى ولى كامل باشه خيلى بهتره،. ديگه داستان اون اسكيس منظر ٩٨ درصدى كه با خودكار كار كرده بوده فقطو همه شنيديم، امروزم شقاقى تو سمينارش گفت.

من امروز رفتم سمينار شقاقى رو..، خيلى خوب بود و خوشم اومد، هم از حرفاش هم از برخوردش.. سيستم فكريشم پسنديدم، فردام مى رم كه ثبت نام كنم. :)

memare iran

عضو جدید
کسی قبلا کلاس عسگری پور وشقاقی رفته یه توضیح درباره کلاس هاشون بده؟
ابرام گفت درباره شقاقی توضیح میدم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

p.yari

عضو جدید
من مامان بزرگم اینها مشهد هستن...میتونم جور کنم بیام یه مدت مشهد...اما مشکل اینه ک دیگه سهمیه مرخصیم پر شده...جرات نمیکنم به رئیس شرکت بگم مرخصی بده...
کسی از دوستان نمیتونه وقتی میره بیاد بگه چه تمرینهایی داده؟؟؟؟صدا نمیتونن ضبط کنند یا فیلمی بگیرن...حاضرم بخشی از هزینه کلاسی رو ک داره میره رو من پرداخت کنم اما فیلمی ک واضح باشه برام یگیرند...:(

صداشو ضبط کردی؟؟؟؟؟؟ ببینم اگه مفیده فردا بیام مشهد...

تو فکر صدا ضبط کردن و این حرف ها نبودم اصلا، نمیدونم هم اصلا چنین اجازه ی رو بدن آقای شقاقی
اگر خدا خواست رفتم حتما ازشون میپرسم یه گوشی ذاقارتی هم دارم که میشه باهاش صدا ضبط کرد ضبط میکنم صداشو- ولی فیلم که خداییش هم حواس خود آدم پرت میشه وهم من گوشیم به درد فیلم گرفتن نمیخوره وحس وحالشو ندارم.

اینا همش فرضیه است! شایدم رفتم یه جا دیگه کلاس، آخه اینجا کلاسا 20 نفره هست ولی یه جا دیگه پرسیدم 4 نفره است که به نظرم مفید تر باشه.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
تو فکر صدا ضبط کردن و این حرف ها نبودم اصلا، نمیدونم هم اصلا چنین اجازه ی رو بدن آقای شقاقی
اگر خدا خواست رفتم حتما ازشون میپرسم یه گوشی ذاقارتی هم دارم که میشه باهاش صدا ضبط کرد ضبط میکنم صداشو- ولی فیلم که خداییش هم حواس خود آدم پرت میشه وهم من گوشیم به درد فیلم گرفتن نمیخوره وحس وحالشو ندارم.

اینا همش فرضیه است! شایدم رفتم یه جا دیگه کلاس، آخه اینجا کلاسا 20 نفره هست ولی یه جا دیگه پرسیدم 4 نفره است که به نظرم مفید تر باشه.

منظورم سمینار بودااااا نه کلاساش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
راجع به پلان كه الى توضيح داد... سال٩٠ دقيقن گفته بودن كه توى هر شيت چه مداركى باشه و حتى اينكه يه مستطيل پنج در پونزده اختصاص بدين به ايدئوگرام و كانسپت و نه بيشتر، سال ٩١ فقط گفته بودن تو هر شيت چى و اينكه هركدوم چند درصد، دو تاش ٣٠ يكيش ٤٠ ... ولى مسلمن اينطور نيس كه بگى خب من شيت ٤٠ درصدى رو كامل كامل مى كشم با راندو و توپ، ميشم ٤٠ درصد و خوب و خوشحال! روند طراحى و فكر مهمه. حتى اگه همه رو مدادى بكشى ولى كامل باشه خيلى بهتره،. ديگه داستان اون اسكيس منظر ٩٨ درصدى كه با خودكار كار كرده بوده فقطو همه شنيديم، امروزم شقاقى تو سمينارش گفت.

من امروز رفتم سمينار شقاقى رو..، خيلى خوب بود و خوشم اومد، هم از حرفاش هم از برخوردش.. سيستم فكريشم پسنديدم، فردام مى رم كه ثبت نام كنم. :)
[/QUOTE]

مرسی از توضیحاتت سمانه جون ، خوش به حالت مهندس
من که دستمون از این دنیا و پیشرفت هاش دوره :cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال برا تمرین خط و حتی کشیدن از همین اول بیایم با از همین اول با راپید تمرین کنیم یا با مداد بکشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

من که دستمون از این دنیا و پیشرفت هاش دوره :cry:[/QUOTE]
عزيزم غصه نداره كه! اينجا رو واسه همين راه انداختيم، با هم ديگه تمرين مى كنيم! من فقط چون تنبلم كلاس مى رم اگه نرم كار نمى كنم مطمئنم! :D

p.yari

عضو جدید

من که دستمون از این دنیا و پیشرفت هاش دوره :cry:[/QUOTE]

اصلا غصه نخورم عزیزم ، اینا همش ظواهره، اصل خودتی که باد خلاقیت وسرعت عمل داشته باشی - ماهم چون تو شهرمون هست خودمونو گذاشتیم تو آمپاس که بریم از این کلاسا وگرنه ممکنه یه سوالی بیاد که همه کف کنن هیچکس نتونه هیچی اسکیس بزنه
ظاهرا پارسال همینطوری بوده اصلا یه عده کثیری نمیدونستن گند نما چی هست !:w25:

قویییییی باش قوییییییییییییییییییی !

من سر کنکور کارشناسیم تجربه شد- اینا همش حرفه - فقط به خاطر همین حرفا که بقیه هم کلاسیام چرا واسه همه درساشون معلم خصوصی میگرین من نگرفتم کلی روحیه ام رو باختم جلوشون -اخر سر اونا همونی هم که من قبول شدم قبول نشدن! والا !

p.yari

عضو جدید
من یه بار یه بسته قلم نمدی 7 رنگ با قیمت ناچیزی از هایپر استار خریدم ، از اون موقع فقط با اونا طراحی میکنم نت بر میدارم خط میشکن کادر میشم- البته الان فقط نوک رنگ قهوه ای و خاکستری اش درسته ! نمیدونم تا کنکور جواب میده آیا؟!:w20::w16:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
با ماژيك ضخيم رو كاغذ بزرگ. راپيدو كه كلن بنداز دور!

مرسی از راهنمایی ات سمانه جون اگه کلا بتونی یک روند طراحی برام بگی که اولش با چی شروع کنم و توی چه ابعادی کاغذ بگیرم یا مقوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه جنسی و در نهایت به چی ختم شه ممنون میشم عزیزم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا