تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منو راهنمایی کنین لطفا
من پارسال رفتم کلاس اسکیس
چیزیم یاد نگرفتم
یعنی خودم کار نمیکردم چون میدونستم قبول نمیشم حس کار کردن نداشتم
بعدشم بهم ثابت شد که تو کلاسای اسکیس چیزی نمیکن باید خودت بری دنبالش و کار کنی(حداقل اون استادی که من میرفتم پیشش ایجوری بود)
امسال هم از رتبه ام مطمئن نیستم
پول هم نمیخوام بدم بابات کلاس که مطمئن نیستم حتی مجاز شم یا نه
الان شماها پیشنهادتون چیه؟؟؟
با چه کتابی شروع کنم به کار کردن که خودم دستمو قوی کنم؟؟؟کتاب کدوم استادا؟؟؟؟
مرسی بچه ها

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منو راهنمایی کنین لطفا
من پارسال رفتم کلاس اسکیس
چیزیم یاد نگرفتم
یعنی خودم کار نمیکردم چون میدونستم قبول نمیشم حس کار کردن نداشتم
بعدشم بهم ثابت شد که تو کلاسای اسکیس چیزی نمیکن باید خودت بری دنبالش و کار کنی(حداقل اون استادی که من میرفتم پیشش ایجوری بود)
امسال هم از رتبه ام مطمئن نیستم
پول هم نمیخوام بدم بابات کلاس که مطمئن نیستم حتی مجاز شم یا نه
الان شماها پیشنهادتون چیه؟؟؟
با چه کتابی شروع کنم به کار کردن که خودم دستمو قوی کنم؟؟؟کتاب کدوم استادا؟؟؟؟
مرسی بچه ها
به نظر من بين كتابا كتاب صديق بهتره، روند منطقى اى داره واسه تمرين و قوى شدن دست.

p.yari

عضو جدید
من فعلا این دو تا کتاب رو گرفتم از کتابخونه که بخونم وتمرین کنم :book:

تفکر ترسیمی برای معماران طراحان ( پل لازیو) ترجمه سعید آقایی

فنون طراحی وترسیم برای معماران و طراحان گرافیک

فردا هم میرم همایش شقاقی ببینم چی میگه.
scan0004.jpg:w45:

p.yari

عضو جدید
اینم یک کار دیگه !
:redface:
scan0005.jpg توی اسکیس تمرین گروهی خیلی مهمه ها! چیزی که تو تئوری زیاد هم مهم نبود.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
19 صفحه سخن گفتيد
كاراي هم رو ديديد
از نظرات هم بهره برديد
كافي است
براي صفحه ي 20
مدادي برداريد
شبانه كارهايتان را تصوير كنيد در اين قاب نقره اي
و كركسيون كنيد

shematik

عضو جدید
دوستیاجونم من اسکیسم ضعیفه
به نظرتون قبل از اینکه برم کلاس با چه کتابایی کار کنم؟؟؟

دریابارا

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان محترم
من رشته ی کارشناسیم مهندسی نقشه برداری بوده،اما برای ارشد تصمیم گرفتم معماری بخونم و چند روز پیش هم که کنکور ارشد معماری دادیم.اول اینکه دعا کنید برام که قبول شم و دوم اینکه من برای آزمون اسکیس معماری در حال حاضر هیچ پیش زمینه ای ندارم.دوستانی که در این زمینه کتابهای مفیدی مطالعه کردن و تجربه ی زیادی دارن لطفا راهنماییم کنن که بهتره به ترتیب از چه کتابی شروع کنم و به چه کتابی برسم تا برای آزمون عملی اسکیس کاملا آماده باشم؟.
با تشکر

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیاجونم من اسکیسم ضعیفه
به نظرتون قبل از اینکه برم کلاس با چه کتابایی کار کنم؟؟؟

والا به نظر من با کتابهای صدیق شروع کن و خط کشیدن، وقتی خط ات قوی شد به طور خود به خود کاری هم که می کشی بعدش قوی میشه ، واقعا خط کشیدن خیلی موثر انواع خط ها را در مقیاس زیاد مثلا تونستی از هر نوع خط 100صفحه آ3 بکش برا شروع و طبق روند صدیق برو جلو
کتاب معماری فرم هم من توصیه می کنم بکشی

mahfa90

عضو جدید
من هم شنیدم در کل انگار تو همدان خوب روی دست و اسکیس کار میکنن.من تو همدان ياسر رحمانيان رو ميشناسم كه اهل پاوه است و بوعلي هم خونده با مهدی کبودی یه دوره گذاشته بودن تو علم و صنعت ; نمی دونم کی دوره داره ولی فککنم هم همدان دوره میذاره هم تهران، اگه علم و صنعت رفتی یا همون همدان پیداش کردی آدم خوبیه کاراتم میبینه نظرهای خوبی هم میده فقط بهتره با نمونه کار پیشش بری! برای اسکیس طراحی شهری هم از همدان سعید سلیمانی رو شنیدم که هم هزینش کمتره هم آدم دلسوزیه البته سنش زیاد نیست آخرای ارشدشه ولی ظاهرا خوب کار میکنه کلاساش هم همدانه. محمد پیرداووری هم شنیدم ولی چیزی ازش نمی دونم
این هم پوستر کلاس یاسره تو همدان.
سلام.من با رحمانیان و کبودی واسه معماری کلاس رفتم واقعا خوبن البته اگه خودتون هم کار کنید حتما نتیجه میگیرید.این آقای سعید سلیمانی همونی هست که با خانم شهرزاد زینعلی کلاس میزاره؟

asal 1

عضو جدید
سلام بچه ها من هم اومدم به جمعتون ،والا ارشد اونی که خواستم نشد بدم ولی هر چی باداباد میخوام اسکیس کار کنم یا خوب میشه قبول میشم یا اینکه اسکیس را با کمک شما یاد می گیرم و چیزی را از دست ندادم

بچه ها خیلی دلم گرفته خونه خاله ام هستم حتی نمی تونم گریه هم کنم و اروم شم :cry:

درکت میکنم عزیزم. منم مثه خودتم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
و الهاااااااام وارد میشود

با انرژی بییییشتر از قبل

عااقاااااااااا من میخوام پوووووووز این کنکورو ب خاک بمالم دگ

واسه تئوری چیزی ک خواستم نشد اینجا جبران میکنم ببینم باز چی قراره پیش بیاد :|
دگ من میخوام باز هم از جونم مایه بذارم :|
بعدشم هرچقد حرف زدید تا الان اینجا بسه دگ... اگه قراره حرفی هم بزنیم حرف مفید باشه
من تاپیکای پارسال هم بودم و خوندم پستارو و دیدم تلاش همه رو .... و ناحقی هایی ک در حقشون شد
پس با چ کنم چ کنم کاری پیش نمیره
باید برنامه داشته باشیم
من ک خودم امروز یا فردا ی برنامه ی توووووووووپ مینویسم واسه خودم .... شاید ب شماهم گفتم خخخخ شایدااا قول نمیدم اصن اصرار نکنید خخخخخخخخخخخخخخ
ب جای حرف هرکسی برنامشو بنویسه بعد بیایم اینجا نقصاشو برطرف کنیم و بعدش دگ استارت بزنیم خب
هر چیزی شروعش سخته... مثه استارت خوندن واسه تئوری

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
و الهاااااااام وارد میشود

با انرژی بییییشتر از قبل

عااقاااااااااا من میخوام پوووووووز این کنکورو ب خاک بمالم دگ

واسه تئوری چیزی ک خواستم نشد اینجا جبران میکنم ببینم باز چی قراره پیش بیاد :|
دگ من میخوام باز هم از جونم مایه بذارم :|
بعدشم هرچقد حرف زدید تا الان اینجا بسه دگ... اگه قراره حرفی هم بزنیم حرف مفید باشه
من تاپیکای پارسال هم بودم و خوندم پستارو و دیدم تلاش همه رو .... و ناحقی هایی ک در حقشون شد
پس با چ کنم چ کنم کاری پیش نمیره
باید برنامه داشته باشیم
من ک خودم امروز یا فردا ی برنامه ی توووووووووپ مینویسم واسه خودم .... شاید ب شماهم گفتم خخخخ شایدااا قول نمیدم اصن اصرار نکنید خخخخخخخخخخخخخخ
ب جای حرف هرکسی برنامشو بنویسه بعد بیایم اینجا نقصاشو برطرف کنیم و بعدش دگ استارت بزنیم خب
هر چیزی شروعش سخته... مثه استارت خوندن واسه تئوری

اخ جونننننننننننننن الهام جون هم اومد، الهام خوش اومدی :w33::w33::w33::w33::w33:

اره الهام کم کم باید به فکر یک برنامه توپ بود والا من هم نمی تونم الان برنامه ام بگم و بزارم دقیق چون من خونه نیستم برم ببینم اونجا اوضاع چطوره و کتاب چه جور بعدش میایم و برنامه را میگیم

دیگه کم کم وقت وقت عمله نه خوش گذرونی وقت شکست اسکیس هستش

بچه ها کسی کتابی که بدرد بخوره سراغ نداره امروز عصر میخوام برم کتاب فروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز
IMAG1318.jpgIMAG1319.jpg
اینم کتابی ک من خیلی لذت میبرم....چند ص هم از داخلش براتون گذاشتم و پیشنهاد میکنم یه بارم شده بخونید و به عکسهاش نیگاه کنید...

*Spirit*

عضو جدید
سلام.من با رحمانیان و کبودی واسه معماری کلاس رفتم واقعا خوبن البته اگه خودتون هم کار کنید حتما نتیجه میگیرید.این آقای سعید سلیمانی همونی هست که با خانم شهرزاد زینعلی کلاس میزاره؟

سلام فكركنم پارسال تنها کلاس می رفت، اون یکیو نمیشناسم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این محمد رضاامیر شقاقی بود، بعدم امروز بود- خوب با هواپیما میاد.

امروز بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تو رفتی؟؟؟
من دیروز زنگ زدم گفتن اصن همچین همایشی نیس ک
من ب مهراز 8 زنگیدم
مجریش کی بود؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها میدونین بوعلی کم از هنر تهران نداره و سطحشون خیلی بالاست.امروز رفتم یه پرس و جو از دانشجوهای اونجا کردم اسمهای جدیدی میگفتن.مثلا الان این سپیده علی محمدزاده...محمد پیرداوری..پدرام جهانیان من که نمیرم اینارو خواستم بدونم شما میشناسیشون؟؟؟؟
بچه های کرمانشاه و استانهای مجاور (سنندج..همدان ..ایلام) من پیش مجید رستمی (رتبه 1 اسکیس و استاد دانشگاه رازی میرم) اگه کسی خواست بگه هماهنگ کنم..........به محض اینکه رفتم هر اطلاعاتی گرفتم میام اینجا عنوان میکنم.کسایی دیگه هم ممنون میشم اینکارو کنن بخصوص کسایی که کلاس شقاقی میرن.ما که پول نداشتیم اونو بریم :(

من هم شنیدم در کل انگار تو همدان خوب روی دست و اسکیس کار میکنن.من تو همدان ياسر رحمانيان رو ميشناسم كه اهل پاوه است و بوعلي هم خونده با مهدی کبودی یه دوره گذاشته بودن تو علم و صنعت ; نمی دونم کی دوره داره ولی فککنم هم همدان دوره میذاره هم تهران، اگه علم و صنعت رفتی یا همون همدان پیداش کردی آدم خوبیه کاراتم میبینه نظرهای خوبی هم میده فقط بهتره با نمونه کار پیشش بری! برای اسکیس طراحی شهری هم از همدان سعید سلیمانی رو شنیدم که هم هزینش کمتره هم آدم دلسوزیه البته سنش زیاد نیست آخرای ارشدشه ولی ظاهرا خوب کار میکنه کلاساش هم همدانه. محمد پیرداووری هم شنیدم ولی چیزی ازش نمی دونم

من آقای پیرداوری رو میشناسم .....فقط تو یه جمله میگم ایشون ته اسکیسه
ایشون دوست یکی از دوستان بنده هستن و جذابیت و نقطه قوت کارشون اینه که با مداد مشکی اکثرا کار میکنن(سیاه قلم) و کاراشون عالیه و سبک کاراشون خاصه;)
ولی تا اونجا که خبر داشتم دیگه کلاس نمیذاشت....اگه بتونین باهاش کلاس بگیرین عالیه....الان تهران هستند

arefeh

کاربر ممتاز
ایشون دوست یکی از دوستان بنده هستن و جذابیت و نقطه قوت کارشون اینه که با مداد مشکی اکثرا کار میکنن(سیاه قلم) و کاراشون عالیه و سبک کاراشون خاصه;)
ولی تا اونجا که خبر داشتم دیگه کلاس نمیذاشت....اگه بتونین باهاش کلاس بگیرین عالیه....الان تهران هستند
ای بابا...ما شهرستانیها ک نمیتونیم بریم...ولی اونهایی ک حتی شهرستانی هستن اما فامیل تهران دارن حیفه از دست بدن...من اگه داشتم میرفتم...از دست ندید...مخصوصا اونهایی ک رتبه خوبی دارن...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا یاسر دوست صمیمیمه.یاسر خودش رتبه 1 اسکیسه .مختار حسینیم که همیشه با همن رتبه یک تئوریه.اتفاقا باهش بحث کردیم راجع به کلاس متاسفانه گفت به خاط پایان نامه امسال نمیتونه کلاس بزاره ولی کسایی که کرمانشاه بریم پیش مجید حتما یه قرار میزارم که یکی دو جلسه بیان رو کارا نظر بدن//////////

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا...ما شهرستانیها ک نمیتونیم بریم...ولی اونهایی ک حتی شهرستانی هستن اما فامیل تهران دارن حیفه از دست بدن...من اگه داشتم میرفتم...از دست ندید...مخصوصا اونهایی ک رتبه خوبی دارن...

بچه ها والا من شنیدم که کلاس باید یا پیش شقاقی یا شاگردهاش رفت

کسی فیلم کلاس های شقاقی را نداره یا اینکه نمی دونه از کجا می تونم پیدا کنم

من امکان رفتن به تهران یا کلاس قبل رتبه ها را ندارم متاسفانه

aasahar

عضو جدید

شماره ای از اقای پیرداوری دارید؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا یاسر دوست صمیمیمه.یاسر خودش رتبه 1 اسکیسه .مختار حسینیم که همیشه با همن رتبه یک تئوریه.اتفاقا باهش بحث کردیم راجع به کلاس متاسفانه گفت به خاط پایان نامه امسال نمیتونه کلاس بزاره ولی کسایی که کرمانشاه بریم پیش مجید حتما یه قرار میزارم که یکی دو جلسه بیان رو کارا نظر بدن//////////
به ما هم بگی ها!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا